Horoscopul zilei de azi, 19 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 19 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 august 2011


Berbec
Eşti hotărât să nu te laşi afectat de nimeni şi de nimic. Preferi să simţi iubire în permanenţă. Chiar şi relaţia cu copiii este una care îţi produce o stare interioară de bine.


Taur
Armonia din familie este cea care te încarcă cu energie. Spre seară vei fi nevoit să îţi revizuieşti atitudinea faţă de latura spirituală a vieţii. Ai putea să fi "forţat" să îţi autoanalizezi credinţele şi dogmele.


Gemeni
Este un moment bun să începi să îţi faci o autoanaliză a relaţiilor trecute şi a modului în care au fost ele afectate de crizele de gelozie, de atitudinile rigide faţă de dovezile de iubire pe care le-ai primit, şi a posesivităţii exagerate de care ai dat dovadă.


Rac
Partea frumoasă a zilei este munca şi în special recompensa pe care o primeşti pentru eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă. Spre seară intri într-un proces de autoanaliză.


Leu
Dragostea te înconjoară este ca o mantie ocrotitoare, haina ta de vreme rea. Spre seară însă ai putea să te simţi forţat să îţi revizuieşti atitudinea faţă de oamenii cu care lucrezi, faţă de subordonaţi sau colaboratori.


Fecioară
Comunicarea este monosilabică, dar îndeajuns de precisă ca să satisfaci curiozitatea celorlalţi. Spre seară Luna se mută în zona iubirii şi a copiilor şi asta te determină la o retrospectivă a relaţiilor de iubire şi de analiză a modului în care relaţionezi cu cei mici.


Balanţă
Ai ocazia să îţi ierţi părinţii pentru atmosfera rigidă şi dură în care este posibil să fi crescut, plină de limitări şi de restricţii.


Scorpion
Starea ta interioară este însă una rezervată. Cauţi să înţelegi anumite lucruri ascunse ale vieţii tale spirituale. Procesul de autoanaliză pe care îl începi spre seară este legat de relaţiile cu rudele de gradul unu şi cu prietenii din copilărie.


Săgetător
Autoanaliza pe care o începi spre seară este în strânsă legătură cu finanţele şi bunurile proprii. Ai putea fi tentat să renunţi la tot ce ai, dacă materialul te împiedică să evoluezi.


Capricorn
Ai putea fi conştient şi de susţinerea necondiţionată pe care ai primit-o din partea unei femei, posibil mamă sau soţie. Vei trăi sentimente de recunoştinţă faţă de sacrificiile emoţionale pe care le-au făcut pentru tine.


Vărsător
Partea frumoasă a zilei este în strânsă legătură cu partenerul de viaţă care îţi face program. Te scoate la o petrecere, te duce la un film, sau îţi organizează o întâlnire "surpriză" cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme!


Peşti
O parteneră de afaceri încearcă să flirteze cu tine şi să obţină astfel nişte favoruri materiale. Procesul tău de autoanaliză este legat de relaţiile de parteneriat, în special relaţiile de prietenie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS