Horoscopul zilei de azi, 18 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 18 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 august 2011


Berbec
S-ar putea ca unele planuri pe care ţi le-ai făcut să se anuleze sau să se amâne, fie că este vorba de începerea unor cursuri înalte, fie că este vorba de călătorii în afara ţării.


Taur
Toate situaţiile restante care îţi dădeau dureri de cap, se rezolvă ca prin minune. În a doua parte a zilei ar putea interveni mici conflicte cu partenerul de viaţă având ca subiect fie relaţia cu copiii, fie modul de petrecere al timpului liber.


Gemeni
Pe parcursul zilei pot să înceapă conflictele în familie. Tu vrei să schimbi ceva, ceilalţi membri ai familiei vor să rămână la planurile stabilite până acum.


Rac
Este exact acel tip de atmosferă care îţi este familiară şi te face să te simţi ca peştele în apă. După prânz ar putea să intervină conflicte cu colegii de birou, cu fraţii sau cu vecinii.


Leu
Fericirea îţi este umbrită de eventualele probleme cu finanţele ce ar putea să apară. Fie o sumă de bani întârzie să vină, fie realizezi că ai cheltuit mai mult decât plănuiseşi.


Fecioară
Pe parcursul zilei ai putea să trăieşti sentimente de disconfort în cadrul familiei. Pot interveni conflicte legate de felul în care îţi manifeşti interesul faţă de problemele comune.


Balanţă
Unii ţi-ar putea sugera să te apuci de scris o carte. În a doua parte a zilei ai putea să începi să trăieşti stări de nelinişti şi de neîncredere.


Scorpion
În a doua parte a zilei ai putea intra într-un conflict cu un prieten care îţi datorează bani. Sau, şi mai rău, îţi pot bate creditorii la uşă.


Săgetător
Primeşti în continuare felicitări pentru realizările tale. Şi implicarea în activităţile de natură umanitară pot să te atragă.


Capricorn
Succesul planurilor pe care le-ai început, sau noul statut în ierarhia companiei sau noul statut social, dacă nu te-au luat pe nepregătite, cu siguranţă te-au pus în faţa asumării unor responsabilităţi.


Vărsător
Ai vrea să te retragi în meditaţie şi să îţi regăseşti liniştea mentală. Ai sentimentul că ceilalţi îţi blochează energiile şi te împiedică să mai gândeşti limpede.


Peşti
Chiar dacă încă nu îţi dai seama cum, eşti determinat să te foloseşti de tot ce ai primit. În partea a doua a zilei pot interveni conflicte cu partenerii de afaceri care nu sunt de acord cu sistemul tău uşor haotic de a pune lucrurile în practică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS