Horoscopul zilei de azi, 17 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 17 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 august 2011


Berbec
Chestiunile contractuale şi juridice, precum şi demersurile de planificare a unei călătorii au mari şanse de reuşită.


Taur
Astăzi îţi funcţionează foarte bine intuiţia, ceea ce te ajută să mergi direct la cauza unei probleme profesionale şi să găseşti o soluţie ingenioasă pentru aceasta.


Gemeni
Nu e exclus ca astăzi să primeşti o propunere interesantă, aşa că fii receptiv la ce au cei din jur să-ţi transmită.


Rac
Aspectele frumoase cu planetele din zona carierei şi cu Saturn din zona familiei, arată că alegerile pe care le faci astăzi sunt asumate, înţelepte, şi au impact pozitiv asupra relaţiilor cu şefii sau cu persoane cu autoritate.


Leu
Sunt recomandate activităţile recreative şi distractive. De asemenea, astăzi poţi avea prilejul de a iniţia un proiect, cu ajutorul cunoaşterii şi informaţiilor acumulate până acum.


Fecioară
În mod cert, astăzi eşti preocupat în mod special de siguranţa materială, ceea ce te face să faci nişte schimbări în administrarea bugetului.


Balanţă
Este o zi a reconcilierilor sau clarificărilor, prin rostirea adevărului şi exprimarea sinceră a ideilor, mai ales în faţa partenerului de viaţă, dar şi în relaţiile cu parteneri de afaceri sau colaboratori.


Scorpion
Astăzi e bine să fii atent la toate posibilităţile şi să-ţi asumi cu curaj chiar şi un început nou în plan profesional.


Săgetător
Este posibil ca astăzi să realizezi că te-ai lăsat prea mult acaparat de griji, ba chiar ai preluat şi problemele altora. Iar acum eşti hotărât să renunţi la tot ce reprezintă sursa de supărare şi iritare.


Capricorn
La rândul tău, iartă-i pe cei faţă de care ai resentimente. În acest fel, te vei simţi mai liber şi mai împăcat.


Vărsător
Vorbeşte despre talentele tale, dar şi despre noile proiecte şi aspiraţii, pentru că acum ai capacitatea de a-i cointeresa pe cei din jur şi de a-i însufleţi.


Peşti
Astăzi ştii să-ţi aperi interesele, ai argumente solide şi reuşeşti să te faci înţeles cu uşurinţă. Mai mult, rezultatele obţinute în sfera profesională pot fi încununate de roade financiare şi materiale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS