Horoscopul zilei de azi, 16 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 16 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 august 2011


Berbec
Totuşi, după-amiază, încearcă să nu întinzi prea mult coarda, căci s-ar putea să se rupă. Adică, nu exagera cu manipularea celor din jur şi nici nu te aventura în cheltuieli pripite.


Taur
Cu alte cuvinte, astăzi se pare că beneficiezi de expunere, de popularitate şi chiar de propuneri interesante. Numai că, spre seară, e bine să încerci dizolvarea unor tensiuni, datorate reproşurilor care ţi se fac, mai ales în familie.


Gemeni
La capitolul relaţie de iubire sau relaţii cu copiii, sunt ceva tensiuni, poate din cauză că iei totul mult prea în serios şi eşti destul de rigid, mai ales în faţa schimbărilor.


Rac
După-amiază însă, există tendinţa de a fi prea invaziv în spaţiul unei persoane dragi sau de a face cheltuieli nesăbuite. Pe de altă parte, această perioadă este caracterizată de mari ambiţii şi de dorinţe intense, mai ales în ce priveşte acumularea de avere sau îmbunătăţirea locuinţei, căminului şi vieţii în general.


Leu
O vizită la părinţi sau un timp petrecut împreună cu persoane foarte dragi îţi poate reîncărca bateriile pentru ceva vreme. Emoţiile pot fi intense, iar revelaţiile din aceste zile atât de profunde, încât nici nu te poţi exprima şi manifesta cum ai vrea, parcă simţi că ţi se opresc cuvintele în gât.


Fecioară
Este momentul în care, în urma atâtor uşi închise întâlnite, acum găseşti în tine determinarea de a rezolva toate problemele, cu orice chip.


Balanţă
Renunţă la înverşunare şi la... ideile fixe, mai ales atunci când vezi că un lucru nu se întâmplă aşa cum vrei tu.


Scorpion
Este o perioadă în care te întâlneşti cu consecinţele unor decizii sau acţiuni care au lăsat urme adânci în viaţa ta. Iar acum e momentul să recunoşti unde ai greşit şi să dai drumul resentimentelor, iertând, pentru a putea merge mai departe şi a fi liber.


Săgetător
N-ar fi rău să acorzi o mai mare atenţie şi sănătăţii sau îngrijirii personale, cum n-ar fi rău să faci un gest de generozitate faţă de cineva care-ţi cere sprijinul. Asta te-ar face să te simţi mai bine.


Capricorn
În prima parte a zilei, probabil că vei fi foarte activ, vei avea parte de conversaţii, întâlniri, invitaţii. A doua parte a zilei este ceva mai tensionată, din pricina unor neajunsuri financiare sau a unei neînţelegeri iscate între tine şi un prieten, din cauza banilor.


Vărsător
În prima parte a zilei, se anunţă discuţii fructuoase cu şefii sau cu persoane potente din punct de vedere financiar. În a doua parte a zilei însă, ar fi bine să fii mai rezervat şi să eviţi tensiunile care pot apărea între tine şi un partener/colaborator.


Peşti
Aspectele sunt destul de tensionate, aşa că e posibil ca o veste legată de locul de muncă să nu-ţi placă deloc. Cu toate acestea, ai răbdare până mâine, când totul va deveni mai clar. În acelaşi timp, protejează-ţi finanţele, dar evită gesturile cu iz de manipulare, în relaţiile cu prietenii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS