Horoscopul zilei de azi, 15 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 15 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 august 2011


Berbec
Încearcă să nu laşi problemele legate de carieră să îţi diminueze dorinţa de a împărtăşi iubirea. Experienţe de mult uitate pot reveni în actualitate sub formă de emoţii puternice.


Taur
Chiar dacă ziua pare destul de monotonă sau lipsită de evenimente importante, după ora prânzului poţi primi o ofertă de proiect sau îţi poate veni o idee originală ce vizează zona carierei, care îţi poate aduce satisfacţii de ordin financiar.


Gemeni
Şi fricile legate de asumarea responsabilităţii sau ale succesului ai posibilitatea să le înfrunţi şi să ţi le asumi. Poţi conştientiza adevărata ta valoare şi forţa interioară de care dispui.


Rac
Relaţia cu cei din jur se transformă pornind din interiorul tău, fără efort. Mulţi nativi vor căuta să se retragă pentru scurtă vreme la mănăstiri sau alte locuri sfinte.


Leu
În cea de-a doua parte a zilei, sunt binevenite activităţile de ordin spiritual sau religios. Oricum, tendinţa ta va fi aceea de a te retrage departe de zgomot sau mulţime, pentru a cugeta asupra unei chestiuni de ordin personal.


Fecioară
Dacă nu eşti genul de persoană care agreează cearta, este indicat să fii cât mai cumpătat în ceea ce spui şi faci, pentru a evita eventuale probleme.


Balanţă
Eşti exact acolo unde eşti şi poţi face exact ceea ce îţi doreşti! Totul este să ai curajul să începi şi să ai încredere în tine.


Scorpion
Este un weekend în care şi iubirea faţă de propria persoană cunoaşte o vindecare. Începi să te accepţi aşa cum eşti şi poţi învăţa să nu-ţi mai fie frică să manifeşti sentimente de afecţiune.


Săgetător
Dacă este posibil, este indicat să laşi pe săptămâna viitoare o eventuală întâlnire de afaceri sau care vizează cele menţionate mai sus. Nici în plan personal atmosfera nu pare mai roz.


Capricorn
Evită suprasolicitările, alimentaţia necorespunzătoare sau lipsa somnului, deoarece poţi începe săptămâna fără energie sau chef de muncă.


Vărsător
Poţi scăpa de frici, de gelozii, de obsesii şi de dorinţele acute de a poseda valori materiale. Chiar şi ideea de "barbatul meu/femeia mea" îţi poate fi revelată ca o dovadă de posesivitate.


Peşti
Indiferent că doreşti să achiziţionezi un aparat electrocasnic, un obiect de decor pentru cămin sau chiar o casă, tot ceea ce vei achiziţiona, se va dovedi a fi foarte util, mai târziu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS