Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 29 iulie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop vineri - 29 iulie 2011


Berbec
Micile exagerări în privinţa mâncării sau a băuturii te-ar putea face să te simţi un pic sfârşit/ă astăzi. Nu mai cumpăra produse semipreparate, cu conservanţi şi arome artificiale; preferă alimentele naturale.


Taur
Chestiunile legale sunt clar de partea ta astăzi, dar nu uita să citeşti, totuşi, documentele înainte să le semnezi. Atenţia e importantă întotdeauna.


Gemeni
Ai grijă ce spui şi, mai ales, cum o faci. Eşti într-o perioadă în care semnul lui Venus îşi poate lăsa cu uşurinţă amprenta asupra ta. Adevărata dragoste nu este departe.


Rac
Azi vei fi pus/ă în situaţia de a lua o decizie a cărei importanţă se va dezvălui în curând. Nu o lua fără a te sfătui cu cei implicaţi. Află-le punctele de vedere şi încearcă să înţelegi cum o să-i afecteze. Nu-ţi ignora colegii!


Leu
Acceptă-te aşa cum eşti şi încearcă să te impui şi celorlalţi. Nu poţi de fiecare dată să te schimbi după cum vor cei din jur. Ai încredere în steaua ta!


Fecioară
Vei avea parte de o perioadă mai dificilă la şcoală sau la serviciu. Nu te îngrijora! Priveşte partea bună a situaţiei. În astfel de momente te vei putea face remarcat/ă, iar calităţile tale vor fi recunoscute.


Balanţă
Ai grijă atunci când vei vrea să dai un sfat. Chiar dacă este dificil, e bine să laşi deoparte prejudecăţile. Altfel vei face mai mult rău decât bine.


Scorpion
Perioada imediat următoare va fi mai puţin favorabilă din punct de vedere al sănătăţii. O schimbare a stilului de viaţă se impune cu acuitate.


Săgetător
A discuta despre bani cu cineva apropiat nu este niciodată uşor. Vei avea nevoie de multă diplomaţie şi sensibilitate.


Capricorn
Nu te implica acum într-o nouă relaţie dintr-un impuls de moment. Mai târziu s-ar putea să regreţi. Priveşte lucrurile puţin mai detaşat.


Vărsător
Nu eşti un aparat electronic! Ai sentimente, nu le neglija! Lasă-le să curgă liber, spune-i ce înseamnă pentru tine; în caz contrar vei regreta toată viaţa.


Peşti
Emoţiile puternice pot stârni cuvinte aprige aşa că ai grijă ce spui. Gândeşte-te bine înainte de a începe o dispută; astăzi este foarte uşor să te laşi prins/ă într-o argumentaţie fără sens. Păstrează-ţi echilibrul şi evită ca neînţelegerile să te marcheze; cel mai bine este să te concentrezi asupra aspectelor care te fac fericit/ă.


Informativ!
Horoscop Urania, săptămâna 31 iulie - 6 august 2011 - disponibil sâmbătă după ora 18.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS