Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop sâmbătă - 30 iulie 2011


Berbec
Semnul lui Jupiter îţi va întări caracterul ajutându-te să depăşeşti greutăţile materiale. Nu uita că puterea îţi e dată de tăria spiritului.


Taur
Fereşte-te de "vindecătorii" care-şi fac reclamă la televizor sau prin ziare. Sănătatea ta şi a celor dragi este prea importantă pentru a o risca.


Gemeni
Chiar dacă cei din jur te presează, mergi în ritmul tău. Te va ajuta o abordare metodică. S-ar putea să nu fie prea încântaţi; gândeşte-te totuşi la ce vrei să obţii.


Rac
Sănătatea trebuie să fie principala ta preocupare. Stresul nu iartă! Tot răspunzi la telefon aşteptând o veste bună, dar ai grijă la celelalte discuţii. Încearcă să te relaxezi; eventual ia-ţi câteva ore libere. S-ar putea să le fie greu, dar cei din jur se pot descurca şi fără tine. Gândeşte-te şi la propria persoană!


Leu
Un câştig neaşteptat după o perioadă mai proastă te-ar putea remonta. Nu cădea în cealaltă extremă; menţine-ţi cumpătarea!


Fecioară
Nu-ţi irosi energiile şi timpul gândindu-te cum ai fi putut spune sau face un lucru altfel. Ce a fost a fost, contează ce va urma. Important este să-ţi deschizi sufletul.


Balanţă
Ai grijă atunci când cineva îţi recomandă tratamente "miraculoase". S-ar putea să-ţi facă mult rău.


Scorpion
Nu se învârte totul în jurul banilor. Există multe alte lucruri importante în viaţă, nu le rata!


Săgetător
S-ar putea să câştigi un premiu la o tombolă. Preţuieşte-l cum se cuvine.


Capricorn
Vei avea nevoie de toate resursele de diplomaţie de care dispui. Din păcate, unii oameni se cred mai interesanţi decât sunt. E bine să dai dovadă de tact atunci când vei fi pus/ă în situaţia de a discuta cu o astfel de persoană.


Vărsător
Nu toate lucrurile sunt roz. Uneori norocul se întoarce foarte repede; în bine sau în rău. Atenţia nu strică niciodată. Până la urmă, norocul şi-l face fiecare.


Peşti
Cineva ar putea să încerce să profite de tine, sau să îţi cauzeze neplăceri legate de serviciu. Acordă-ţi timpul necesar pentru a-ţi planifica acţiunile. Nu uita să nu te laşi ameţit/ă de chestiunile amoroase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS