Horoscopul zilei de azi, 9 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 iulie 2011


Berbec
Eşti obosit la final de săptămână pentru că ai trecut printr-o serie de evenimente agitate care te-au consumat la maxim şi fizic, şi mental. Acum tot ce-ţi doreşti e puţină odihnă, departe de orice motiv de stres, dar greu de crezut că vei scăpa de gălăgie şi astăzi. De undeva, tot apare un fleac care te irită şi te face să explodezi în cel mai nepotrivit moment, încât îţi trebuie câteva ore bune ca să restabileşti liniştea iniţială. Încearcă să ignori ceea ce nu-ţi convine ca să nu-ţi strici ziua degeaba.


Taur
Ce zi superbă la orizont! Soare, veselie, veşti bune, toate într-o companie perfectă pentru o zi de weekend. E ca o zi de vacanţă, în care nu te preocupă nimic altceva decât distracţia, joaca, aventura. Te comporţi ca un copil, indiferent de vârsta pe care o ai, şi dai frâu liber imaginaţiei să găseşti noi şi noi motive de divertisment pe oriunde ai trece. Te bucuri din plin de lucrurile frumoase ale vieţii şi îi atragi şi pe alţii în joaca ta, lăsând la o parte orice motiv de supărare. Ai mare nevoie de detensionare.


Gemeni
Ai rolul de a mai trage de mânecă pe cei care se agită prea tare sau care se entuziasmează prea repede atunci când apare ceva nou la orizont. Eşti factorul de echilibru, mintea limpede, cârligul care îi ancorează pe cei prea grăbiţi, pentru că tu nu îţi pierzi cumpătul nici măcar în faţa celor mai interesante perspective. Eşti de părere că e mai bine să mai aştepţi o vreme să se aşeze toate lucrurile pe un teren solid înainte de a sări în sus de bucurie, căci, după aceea, te vei bucura şi tu cu toată fiinţa. Nu eşti aşa de obicei, dar e semn de maturitate!


Rac
Primeşti o veste foarte tranşantă pe care nu o poţi negocia în nici un fel. Trebuie să accepţi condiţiile impuse fără să comentezi, pentru că peste toate planează teama de a nu greşi cu risc de a fi sancţionat. Nu e plăcut să te supui orbeşte în faţa unei condiţii defavorabile, dar după ce vei depăşi acest hop, îţi vei da seama că ai făcut bine, că a fost un sacrificiu în beneficiul tău. Uneori e nevoie şi de astfel de compromisuri care te vor propulsa mai departe în planurile tale.


Leu
Aşteptai cu sufletul la gură un răspuns şi îţi făceai iluzii că va fi unul bun, dar ai parte de o dezamăgire. Vestea care soseşte nu e deloc la nivelul aşteptărilor şi aluneci de sus, de la nivelul speranţelor făcute. Deşi ai primit suficiente avertismente că nu va ieşi atât de bine pe cât doreşti, totuşi ai continuat să-ţi faci visuri, dar gândirea pozitivă nu au fost de ajuns pentru a atrage spre tine vestea mult dorită. Te trezeşti la realitate, dar tot mai rămâne undeva în suflet o fărâmă de speranţă.


Fecioară
Dacă pleci la drum, înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu va fi o călătorie lipsită de stres. Ori traficul e infernal, ori nu călătoreşti în cea mai bună companie sau în cele mai optime condiţii, ca atare vei ajunge la destinaţie foarte obosit. Ceva nu iese conform speranţelor tale de relaxare de la plecare, deoarece apar tot felul de inconveniente care strică toată plăcerea deplasării în sine. Aproape că regreţi că nu ai rămas acasă.


Balanţă
Este o zi dedicată sufletului, pentru că simţi nevoia să te detaşezi de toate şi să te gândeşti doar la lucrurile frumoase ale lumii în care trăieşti. Cu asemenea atitudine pozitivă, vei fi pe deplin răsplătit de senzaţii plăcute, de evenimente aducătoare de fericire şi de veşti perfecte pentru un weekend reuşit, iar dragostea apare şi ea în peisaj prin intermediul celor care ţin cu adevărat la tine. Vezi în ochii lor iubire, simpatie, admiraţie, bucurie şi te hrăneşti din darurile lor superbe.


Scorpion
Nu poţi trece peste un conflict pe care l-ai avut mai demult cu un amic şi refuzi orice invitaţie la dialog din partea acestuia ca să-i arăţi că te simţi jignit. Poate ar fi bine să-i mai dai o şansă, mai ales dacă vezi la el că regretă că a greşit, pentru că trebuia să fie o relaţie de lungă durată care s-a terminat din cauza unei prostii. Iartă-l, nu te mai uita înapoi cu ostilitate, pentru că uneori celălalt merită să-i mai oferi o şansă de a repera greşeală. El încearcă din răsputeri să-ţi intre iar în graţii, totul e să-l laşi şi tu!


Săgetător
Te simţi excelent în grupul de amici care se strânge azi în jurul tău şi îţi acordă multă atenţie. Te simţi actor principal în toate activităţile de grup care se desfăşoară azi iar tu devii un fel de şef de echipă care îi conduce şi pe ceilalţi spre cele mai interesante aventuri. Toate propunerile tale sunt acceptate imediat, îmbrăţişate cu entuziasm de companionii tăi, încât veţi avea o zi perfectă împreună. Merită să ieşi în lume, să te distrezi, să socializezi şi să îţi pui în valoare talentele care îţi vor asigura popularitatea.


Capricorn
Simpatia prietenilor este cel mai plăcut balsam al acestei zile. Dialogul merge uşor, îi simţi foarte aproape pe cei care îţi ţin azi companie şi vă leagă ceva mai mult decât subiectele comune de discuţie. E o compatibilitate perfectă la nivel afectiv şi mental, pentru că aveţi aceleaşi gusturi, aceleaşi preferinţe şi aceleaşi vise, iar aceste puncte comune vă apropie foarte mult. Dacă faci azi o nouă cunoştinţă, poate fi startul unei frumoase prietenii. Dacă e de sex opus, de aici se poate naşte chiar mai mult decât o prietenie!


Vărsător
Planurile de viitor te entuziasmează atât de mult, încât ai vrea să le dai startul chiar de acum. Nu mai poţi aştepta, eşti prea aprins de ceea ce va urma în viaţa ta încât ai vrea să sari peste unele etape intermediare, pe care le consideri neimportante sau plictisitoare. Nu te grăbi, acceptă ritmul impus de cursul firesc al evenimentelor, pentru că fiecare pas are rolul său pe parcurs. Chiar dacă se prelungeşte prea mult perioada de aşteptare, într-un final vei înţelege că fiecare etapă a avut un rost.


Peşti
Cine te are astăzi prin preajmă, are numai de câştigat, pentru că ai un efect benefic asupra celor trişti sau necăjiţi. Le dai ceva din entuziasmul tău, pentru că degaji energie pozitivă de la care şi ceilalţi vor încerca să prindă câte ceva. Devii un fel de sursă de energie pentru cei decepţionaţi, fiind modul tău de a dărui celor care au nevoie de tine ceva din preaplinul tău de bună dispoziţie. Şi tu ai fost sprijinit în mod similar cu alte ocazii, deci acum oferi înapoi ceea ce ai primit cândva. Generozitate şi mărinimie la maximum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS