Horoscopul zilei de azi, 8 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 iulie 2011


Berbec
Primeşti o veste excelentă despre un eveniment care va avea loc în perioada următoare şi nu mai ai răbdare până la clipa respectivă. Atmosfera devine mult mai animată datorită acestei veşti şi aduni în jurul tău şi alţi oameni care aşteaptă, la fel ca tine, numai lucruri bune de la acel moment deosebit. Simţi nevoia să transmiţi şi tu, mai departe, ceea ce auzi şi te bucuri să vezi că şi ceilalţi primesc ştirea cu la fel de mult entuziasm. Aveai nevoie de acest suflu nou!


Taur
Stăteai ca pe ghimpi şi aveai impresia că nu poţi face nimic, blocat într-un impas, dar azi apare o veste care te ajută să scapi de acest stres. Te eliberezi, te simţi din nou în largul tău şi începi să descoperi şi jumătatea lucrurilor, recunoscând că ai fost copleşit de pesimism şi griji inutile. Ai căutat prea mult nod în papură şi evident că ai şi găsit defecte, ca atare uneori e nevoie doar de o atitudine un pic mai relaxată ca să nu te cramponezi de orice hop.


Gemeni
Viaţa de familie este foarte animată şi totul gravitează în jurul unor activităţi domestice la care fiecare îşi aduce contribuţia. Există un schimb excelent de energii între soţ şi soţie, între copii şi părinţi, între frate şi soră, pentru că îi uneşte un scop comun pentru care fiecare încearcă să investească ce are mai bun. Atât timp cât interesul este acelaşi, nimeni nu va fugi de răspundere sau de efort, ci va participa trup şi suflet în realizarea acelui scop.


Rac
Conflictele apar la tot pasul la locul de muncă, pentru că nu ai parte de colaboratori calmi. Unii ridică tonul la orice şi tu, fire mai sensibilă, poţi avea reacţii ciudate. Nu le vei răspunde cu aceeaşi monedă, ci te vei retrage în sinea ta şi vei reduce la minimum dialogul. Nu-i lăsa pe cei agresivi să se impună prin mijloacele la care apelează, pentru că poţi dezamorsa conflictul şi cu duhul blândeţii. Unii vor să aibă ultimul cuvânt prin ton nervos, dar uită că nervii pot strica totul.


Leu
Nu pune la suflet chiar tot ce auzi, pentru că unele ştiri nu sunt atât de sumbre pe cât par la prima vedere. Fii mai relaxat, chiar dacă pe moment ai impresia că-ţi cade cerul pe umeri, pentru că, după ce va trece tensiunea, vei râde că te-ai stresat atât de tare. Un dram de indiferenţă nu strică, de aceea ar fi bine să mai faci şi haz de necaz, să mai tratezi şi în glumă veştile proaste pentru că sigur mâine vei privi altfel lucrurile. Zâmbeşte şi glumeşte, orice ar fi!


Fecioară
Nu vorbi despre bani dacă ai în preajmă oameni de o cu totul altă situaţie materială decât tine, pentru că se pot încinge discuţii tensionate. Dacă tu nu prea ai cu ce te lăuda, vei privi cu un dram, de inferioritate starea bună a celor din faţa ta, dar dacă ai ceva în portofel, discuţiile cu cei mai săraci nu prea sunt recomandabile. Sunt unele subiecte pe care e bine să le eviţi, iar unul dintre acestea e nivelul salariului tău. Unii fac prea mult tam-tam pe seama veniturilor lor - mari sau mici - şi ceilalţi nu se vor simţi în largul lor.


Balanţă
Trebuie să intervii într-o relaţie oarecum dezechilibrată, pentru că este recunoscut talentul tău de arbitru care poate restabili ordinea şi buna înţelegere. Eşti la mijloc între două tabere marcate de mari diferenţe de viziune asupra lucrurilor: unii sunt conservatori şi consideră că cea mai bună cale e cea deja experimentată şi verificată, alţii vor schimbare şi noutate şi ar fi dispuşi să încerce şi alte variante. Tu vei reuşi să-i aşezi paşnic la masa tratativelor pentru a găsi o cale de mijloc care să mulţumească pe toată lumea.


Scorpion
Apar neînţelegeri minore în cuplu, care ar putea fi uşor aplanate dacă niciunul din voi nu şi-ar pune prea mult în valoare propriile orgolii. O relaţie implică şi sacrificii, şi renunţarea la propriile principii de dragul celuilalt ca atare unul din voi va fi nevoit să treacă ceva cu vederea în cazul în care celălalt o va ţine doar pe a lui cu încăpăţânare. Se pare că de data aceasta partenerul tău va tăcea şi te va lăsa pe tine să iei decizii pentru amândoi, ştiind că aşa e mai bine pentru relaţia voastră.


Săgetător
Eşti destul de speriat de o veste care priveşte cariera ta de acum înainte, pentru că te afli într-un moment critic pe care nu ai vrea să-l greşeşti. Ştii că există cineva cu ochii pe tine şi îţi urmăreşte fiecare mişcare şi, din cauza lui, încerci să faci totul ca la carte, ca să nu-i dai motive să te critice sau să te sancţioneze. Mai greu va fi că, în cazul în care apar la iveală efectele unor erori mai vechi, să cauţi explicaţii pentru ele, pentru că nu este exclus să ţi se pună în cârcă şi alte erori, care nu-ţi aparţin.


Capricorn
Încerci să fii imparţial şi să judeci la rece o situaţie cu două direcţii diferite de interpretare. Unii vor încerca să te influenţeze să înclini spre una din părţi, dar vei respinge orice încercare de intimidare. Eşti capabil să iei o decizie cât se poate de corectă, ascultând argumentele pro şi contra care se vehiculează în jur, cu atât mai mândru eşti de rezultatul la care ajungi cu cât vezi pe faţa celor care aşteaptă de la tine răspunsul, un aer de uşurare, cum că le convine pe deplin verdictul tău.


Vărsător
Toate înaintează lent şi sigur spre un vârf pe care ţi se pare, în acest moment, cel mai înalt punct al viselor tale. Ţi-ai stabilit un scop măreţ, dar pe care te simţi în stare să-l atingi, pentru că îţi vei concentra toate forţele pentru a-l realiza cât mai repede. Eşti conştient că nu e uşor să ajungi acolo, dar ţi-ai stabilit deja o strategie cât se poate de clară şi matură. Ştii la cine să apelezi, ştii pe cine poţi conta, deţii suficiente informaţii în acest sens, deci totul e doar o chestiune de timp pentru a-ţi materializa marele vis odată şi-odată.


Peşti
Nu te crampona de hopul în care te simţi blocat, pentru că nu merită atâta atenţie! E un fleac, un obstacol minor, faţă de altele, tocmai de aceea trebuie să ai doar puţină răbdare pentru a reveni totul la normal. Dacă te prinde într-un moment în care ai tendinţa de a exagera gravitatea tuturor lucrurilor, vei spune că e cel mai complicat hop din viaţa ta, dar după ce va trece vei râde de tine că ai fost atât de panicard. Totul are rezolvare, doar că nu în clipa şi în felul în care ai dori tu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS