Horoscopul zilei de azi, 7 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 iulie 2011


Berbec
Credeai că lucrurile au ajuns pe un teren sigur pe care se va menţine aşa o perioadă, dar se pare că te-ai bucurat înainte de vreme. De unde nici nu te aştepţi, un inamic îşi bagă coada în treburile tale şi dă peste cap tot echilibrul pentru care ai muncit atâta. Ai pierdut din vedere un detaliu aparent minor, dar care acum îşi arată efectele nefaste. Dacă ai fi fost mai atent şi mai prudent, nu ai fi pierdut acum atâta timp reparând o boacănă în care ai şi tu o oarecare contribuţie.


Taur
Ai o atitudine rezervată în faţa promisiunilor şi viselor frumoase pe care şi le fac amicii tăi. Ei văd lucrurile într-o manieră mult mai idealizată, optimişti la maximum, or tu eşti mai reţinut şi nu ai vrea nici să te laşi furat de iluzii, ca ei, şi nici să le dai apă la moară. Vii cu argumente solide, cu dovezi palpabile şi îi mai tragi din când în când de mânecă pentru a le arăta că nu tot ce zboară se mănâncă. Nu-i trezi din visare, dacă ei se simt bine aşa, pentru că unora le face plăcere să trăiască în altă lume decât cea concretă, iar tu, un om al concretului, nu ai cum să-i înţelegi.


Gemeni
Eşti nesigur pe sentimentele tale, acum spui una, peste o oră spui alta, încât nici partenerului nu mai ştie ce să înţeleagă. Te cam joci cu răbdarea lui şi nu inspiri prea multă încredere prin această atitudine uşuratică. Dragostea seamănă mai mult cu o distracţie pentru tine, fiind mai atras de aventuri, de flirturi, de glume romantice, decât de o relaţie solidă şi de viitor. De fapt, nu vrei să te implici atât de mult, deocamdată, considerând că e bine să-ţi menţii libertatea.


Rac
Decât să suferi în continuare de pe urma unei vechi erori, mai bine te confrunţi direct cu efectele acesteia şi repari ce se mai poate. Dacă nu mai e nimic de făcut, închide acest capitol definitiv, acceptă-ţi înfrângerea cu maturitate şi mergi mai departe fără să te chinuieşti singur. Nu are rost să rămâi blocat la nesfârşit într-o zonă sumbră doar pentru că te simţi vinovat, ci, în situaţii critice, e mai bună o intervenţie rapidă, chiar şi fără anestezie. Doare pe moment, dar după aceea totul trece.


Leu
Te simţi bine în pielea ta, totul merge într-o direcţie promiţătoare iar perspectivele te stimulează să te implici mai mult în ceea ce-ţi face plăcere. Că e vorba de discuţii cu amicii, că e munca obişnuită de serviciu sau orele petrecute cu persoane dragi, eşti fericit şi se vede pe chipul tău ca toate merg bine. Vei transmite ceva din buna ta dispoziţie şi celor cu care intri în contact, încât vei deveni o companie foarte plăcută şi căutată. Ai o vorbă bună, o glumă şi un compliment pentru orice persoană cu care interacţionezi.


Fecioară
Dacă vrei să te detaşezi cu adevărat de tot stresul din ultimele zile, nu sta în acelaşi mediu tensionat. Ieşi de aici, fugi unde vezi cu ochii, ia-ţi o zi liberă în care să nu te mai gândeşti la nimic. Te apucă un dor de ducă şi simţi nevoia unei vacanţe, dar numai tu ştii dacă ţi-o poţi permite acum sau mai trebuie să amâni. Să visezi la destinaţii superbe nu te opreşte nimeni, ca atare chiar şi o călătorie virtuală ar avea un efect la fel de relaxant pentru tine, chiar dacă nu poţi urca, efectiv, în tren şi să pleci acolo unde ai dori să fii.


Balanţă
Eşti atent la detalii şi nu vrei să porneşti o acţiune nouă fără să deţii toate informaţiile necesare. Pui mâna pe carte, afli răspuns la întrebările care te copleşesc şi eventual stai de vorbă şi cu un specialist, de la care ai multe de aflat. Nu porni pe acest drum decât după ce eşti sigur că ţi-ai format o imagine de ansamblu foarte clară şi matură şi după ce îţi trasezi pe hârtie paşii importanţi. E nevoie de o organizare extrem de riguroasă, pentru că succesul vine doar dacă urmezi întocmai strategia bătută în cuie de alţii mai înţelepţi.


Scorpion
A sta singur şi a rumega în sinea ta o supărare nu e cea mai bună soluţie pentru tine. Ieşi în lume, înconjoară-te de oameni pentru că numai acolo vei uita de toate. Ai nevoie de un anturaj vesel, care să-ţi distragă atenţia de la necazurile personale. Ca atare profită de orice ocazie de a socializa. Vei uita repede de problemele tale dacă te vei implica într-o activitate colectivă. Când vei compara problemele tale cu cele ale unei omeniri întregi, îţi vei da seama că nu merită atâta suferinţă.


Săgetător
Stai tu ce stai, dar şi când se umple paharul, devii ca o furtună. Suporţi o vreme un tratament pe care nu-l meriţi, dar vine o zi când vei răbufni şi te vei ridica pentru drepturile tale. Agresivitatea nu e cea mai bună soluţie, dar dacă nu merge cu vorbă bună, trebuie să mai iei şi taurul de coarne pentru a obţine ceea ce ţi se cuvine. Cât ai să tolerezi atitudinea dominatoare a celui care se uită la tine de sus? Trebuie să spui odată şi-odată: gata!


Capricorn
Îţi place rolul pe care îl joci in acţiunile altor persoane, mai ales dacă apelează la tine cu un soi de umilinţă. Ştii că e nevoie de tine şi aştepţi să fii rugat, dar vei interveni cu inima deschisă pentru a le oferi un sfat sau o soluţie. Dacă răspunsul e la tine, îl vei da fără să stai pe gânduri, dar ai nevoie doar de atât: de o invitaţie un pic linguşitoare pentru a interveni în favoarea celui aflat în impas şi, la final, doar un mulţumesc sincer. Te dedici cu adevărat, pentru că ştii că cineva are nevoie de tine.


Vărsător
Munceşti cu plăcere, complet adâncit într-o activitate care îţi pune foarte bine în valoare talentele. Dacă ai ocazia de a strecura în activitatea ta şi un dram de simţ artistic, atunci rezultatele vor fi demne de toată lauda. Nu dai randament în activităţi de rutină, în care să urmezi un şablon strict pe care-l ştii pe din afară, ci ai nevoie de ceva care să-ţi pună la treabă creativitatea, imaginaţia şi spiritul liber de artist. Pui suflet în ceea ce faci şi se vede!


Peşti
Ideile tale sunt valoroase şi trebuie să le expui public, pentru că ar putea beneficia şi alţii de ele. Vei fi apreciat pentru ceea ce spui, vei primi laude sincere pentru ceea ce reprezinţi, şi o astfel de atmosferă este foarte stimulativă. Dai şi mai mult din tine atunci când eşti apreciat şi ajungi mai repede la scopurile propuse dacă eşti înconjurat de oameni care pun preţ pe părerile şi faptele tale. Nu ai avea niciun chef dacă mereu te-ar critica cineva sau ar încerca să te dea la o parte, or, azi, ai toate şansele să ieşi în prim plan şi să-ţi exprimi punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS