Horoscopul zilei de azi, 6 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 iulie 2011


Berbec
Când vin veşti proaste din alte direcţii, întotdeauna vei primi ceva în compensaţie. Dacă la serviciu ai parte numai de dezamăgiri, bucuriile vin din familie. Dacă banii sunt pe sponci, dragostea echilibrează spectaculos balanţa, ca atare niciodată nu trebuie nici să disperi, nici să îţi torni cenuşa în cap, pentru că legea compensaţiei funcţionează la toată lumea. Ai să vezi că primeşti ceva care te va face să uiţi de toate celelalte probleme şi neplăceri. Bucură-te de ceea ce ai, nu plânge după ceea ce-ţi lipseşte!


Taur
Nu trebuie să crezi chiar tot ce auzi, ci e bine să pui întrebări suplimentare, chiar dacă rişti să-i iriţi pe unii cu insistenţa ta. Decât să fii indus în eroare doar din jenă de a întreba, mai bine îţi iei inima în dinţi şi baţi la cap pe cel care îţi transmite azi informaţia. Tu vei fi mulţumit că ai aflat tot ce doreai, chiar dacă celălalt va avea senzaţia că nu mai suportă tirul întrebărilor tale. Mai ales la acele subiecte controversate cu mai multe direcţii de interpretare trebuie să descoşi interlocutorul până în cele mai mici detalii.


Gemeni
Cu sacrificiile de rigoare, iubirea poate reveni la normal. Au existat unele neînţelegeri în cuplu ce au născut tensiuni şi suferinţe, dar unul din voi trebuie să treacă cu vederea detaliile care nu-i convin dacă vreţi să mergeţi mai departe împreună. Orgoliile nu-şi au rostul într-o relaţie, ci din când în când, ba unul, ba celălalt trebuie să mai renunţe la propriile principii de dragul celuilalt. Te vei simţi foarte bine după ce vei depăşi acest impas, pentru că te-ai arătat dispus să accepţi opinia partenerului.


Rac
Devii nostalgic şi trăieşti din amintiri, pentru că iubirea era mai frumoasă şi mai tandră cândva. Poate ai ocazia de a revedea o fostă iubire sau de a retrăi un eveniment cu o încărcătură emoţională majoră, de care ai mai avut parte şi în trecut. Ceva din alte vremuri revine acum în actualitate şi are acelaşi impact la nivel afectiv pentru tine. Sensibil cum eşti, nu ar fi de mirare să şi plângi din cauza senzaţiilor intense care revin la lumină şi pe care le credeai uitate.


Leu
Când vorbeşte legea, nu prea ai loc de interpretare ca atare azi trebuie să te supui întocmai regulilor impuse. Cu cât rezolvi mai corect o problemă, cu atât rezultatele vor fi mai durabile şi demne de respect în ochii tuturor. Fii sigur că orice abatere de la reguli va fi sancţionată, ca atare, dacă te simţi vinovat de vreo greşeală sau de vreo neregulă, fă tot posibilul să o repari urgent, pentru că riscul unui control inopinat e cam mare şi nu va trece fără urmări dacă eşti descoperit.


Fecioară
Deşi atmosfera e veselă şi destinsă în jurul tău, parcă nu e totuşi sinceră. Presimţi că cineva doar joacă teatru şi nu e atât de bucuros pe cât pare. Poate chiar are gânduri ascunse pe care le disimulează perfect sub masca unui prieten care se bucură de reuşitele tale alături de tine. Într-o zi vor ieşi la iveală adevăratele sale intenţii, tocmai de aceea nu fi atât de sigur că cel care azi te aplaudă şi te felicită gălăgios pentru ceea ce ai realizat, chiar e într-adevăr fericit pentru tine.


Balanţă
Banalul acestei zile este de bun augur pentru a te putea concentra eficient la o activitate care necesită ceva mai multă atenţie. Dacă ai fi prins în alte sarcini dificile sau urgente, nu ai avea starea necesară pentru a te gândi în detaliu la ceea ce ai de făcut, ca atare profită de linişte ca să-ţi faci ordine în idei şi să stabileşti încotro e bine să mergi de acum înainte. Poţi mobiliza şi pe alţii în proiectele tale, pentru că nu poţi ajunge singur la rezultatele finale, deci trebuie să găseşti tovarăşii potriviţi.


Scorpion
Tu eşti deschizător de drumuri, dar nu neapărat şi cel care pune în aplicare ideile vehiculate azi. Ai nevoie de alţii care să-ţi urmeze instrucţiunile, pentru că tu străluceşti azi mai ales în ceea ce priveşte deciziile şi stabilirea unui drum de mers de acum înainte. Altul vine cu resursele concrete de a pune în practică ceea ce porneşti tu, ca atare de unul singur nu prea vei avea succes. Cheamă alături de tine o persoană mai matură şi mai organizată care excelează în practică. Tu... mai mult cu teoria!


Săgetător
Nu umbla cu cioara vopsită mai ales când ai alături de tine o persoană cu mult fler care va simţi imediat că încerci să fugi de răspundere. Dacă promiţi ceva, ţine-te de cuvânt şi nu căuta tertipuri să te fofilezi, pentru că nu-ţi merge. Dacă faci vreo greşeală cu gândul că nu va fi descoperită de nimeni, te înşeli, pentru că, de fapt, tu nu ştii să minţi. Te vei da imediat de gol şi atunci imaginea ta va avea de suferit.


Capricorn
Nu mai poţi continua o acţiune, pentru că ţi-ai pierdut interesul pentru ceea ce va aduce de acum înainte. Mai bine zis, nici nu crezi că mai are ceva de oferit, ca atare preferi să-i pui punct acum, fără să-i mai dai vreo şansă. Uneori e mai bine să fii tranşant şi să spui categoric nu, decât să mai insişti să salvezi o situaţie care nu mai inspiră nimic. Vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce te vei elibera de povară şi vei avea starea necesară pentru a te relaxa şi a te gândi şi la altele, mai frumoase.


Vărsător
Oboseala fizică se combină cu cea psihică şi nu dă un rezultat prea bun pentru tine. Când nu ai resursele necesare pe care să te bazezi, mai bine stai pe loc, pentru că nu vei avea parte de rezultate prea bune. Ai avut o perioadă extrem de agitată care te-a consumat la maximum şi acum resimţi major efectele propriilor tale excese. Au fost obligaţii pe care ţi le-ai asumat, dar nu cumva ai abuzat prea mult de propriile puteri? Acum se vede că nu mai poţi şi tot ce ţi-ar trebui ar fi o pauză. Mai lungă dacă s-ar putea.


Peşti
Ţii cu dinţii de o sumă de bani, convins că va veni o zi când vei avea nevoie de ea, dar azi eşti nevoit să umbli în acest cont pus deoparte pentru alte scopuri. Îi dai cu mari reţineri, cu teamă să nu dezechilibrezi cumva bugetul, dar este o plată urgentă, de care nu poţi scăpa. Nu ţine banii la saltea când ai atâtea facturi în aşteptare, ci încearcă să scapi de ele una câte una, în funcţie de priorităţi. Nu e perioada acumulărilor, ci a plăţilor obligatorii, dar după ce le aduci la zi, te vei simţi mult mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS