Horoscopul zilei de azi, 5 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 iulie 2011


Berbec
Dacă mai stai mult să te gândeşti, ratezi o ocazie mult prea bună ca să-ţi scape. Fii mai spontan în reacţii, nu mai cere amânări ca să mai analizezi situaţia, ci e nevoie de o reacţie rapidă. Cu cât stai să verifici mai atent detaliile, cu atât punctele sensibile apar mai multe la suprafaţă, dar uneori norocul nu aşteaptă. Mai greu va fi dacă se vor ivi două ocazii la fel de bune şi nu vei şti pe care să o alegi, pentru că da, uneori şansa apare din două sensuri diferite şi nu ai vrea să fugi după doi iepuri.


Taur
Cineva te trage de mânecă să nu te bagi într-o acţiune extrem de riscantă. Dacă nu-l asculţi, vei avea de pierdut, ca atare ţine cont şi de obstacolele care vin de la alţii. Cei care nu te lasă să mergi mai departe nu-ţi vor întotdeauna răul, ci e felul lor de a te opri să faci o prostie. Azi pot apărea tot felul de veşti-bombă despre eşecuri, momente critice, răsturnări de situaţie, şi care trebuie să îţi fie învăţătură de minte să nu te mai joci cu focul atunci când eşti avertizat că te poţi frige.


Gemeni
Ai grijă cu cine îţi permiţi să te comporţi aşa cum eşti tu, fără cenzură, pentru că o atitudine superficială nu va fi pe placul celor care ţin în mână soarta ta. Că e un superior care nu prea apreciază spiritele libertine sau că e un reprezentant al statului care caută să respecte doar litera legii, fără abatere, azi poţi avea de suferit de pe urma plăcerii tale de a spune ce gândeşti la primul impuls. Poţi lua o notă proastă, metaforic vorbind, doar pentru că te comporţi prea liber.


Rac
Emoţia ta creşte cu fiecare zi care te apropie de un eveniment de familie căruia îi acorzi o semnificaţie aparte. Că e vorba de o căsătorie în perioada imediat următoare sau de un concediu împreună cu cei dragi, priveşti cu la fel de multă emoţie acel moment, pentru că simţi că te va face foarte fericit. Deocamdată preferi să păstrezi emoţia ascunsă în adâncul sufletului, ca să nu te bucuri înainte de vreme, dar se vede deja că nu mai ai răbdare.


Leu
Nu poţi fi de acord cu părerile care se vehiculează în jurul tău, pentru că tu ai învăţat altfel din experienţa ta de viaţă. Una ţi s-a spus la şcoală şi alta auzi acum, de la colaboratorii tăi, de aceea eşti un pic derutat: de cine să ţii cont? Cel mai bine ar fi să iei de bune informaţiile scrise negru pe alb în cărţi şi manuale, şi să nu te bazezi pe opinii contradictorii din anturaj. Unii nu se bazează pe nimic la nivel teoretic ci emit păreri personale pe care cărţile pe care le-ai citit tu le vor contrazice total. Informaţia argumentată e sfântă, nu părerea lumii.


Fecioară
Renunţi repede la o acţiune care nu mai merge nicăieri. Deşi nu eşti atât de ferm, de felul tău, de data aceasta preferi să pui repede punct ca să te apuci imediat de altceva. Dacă se blochează o cale pe neaşteptate, nu vei pierde vremea cu întrebări şi derută, ci vei schimba imediat macazul spre alt sens. Dai dovadă de multă spontaneitate şi curaj, pentru că nu te pierzi cu firea atunci când vezi că un plan a eşuat, ci găseşti rapid o altă soluţie care să te ajute să mergi mai departe.


Balanţă
Lucrezi într-un anturaj care inspiră o bună cooperare şi un spirit general pozitiv. Când dialogul merge atât de bine, când părerile tale sunt ascultate şi primite cu entuziasm de ceilalţi, e o plăcere să faci parte dintr-un colectiv. Joci un rol important într-o echipă, pentru că tu oferi soluţii originale şi îndrăzneţe pe care ceilalţi le vor prelua cu inima deschisă. E foarte stimulativă colaborarea, în astfel de condiţii de bună înţelegere şi comunicare, de aceea rezultatele bune apar repede.


Scorpion
Cum să nu te bucuri de veştile bune care apar, pentru că aveai mare nevoie de o încurajare. Ai senzaţia că apare soarele pe strada ta după o perioadă de tensiune şi nesiguranţă şi arăţi tuturor că te simţi bine în pielea ta. Veştile bune sunt punctul perfect de start către scopuri şi mai curajoase, pentru că ceea ce afli te stimulează să mergi mai departe şi să ţinteşti şi mai sus. Succesul apare exact din direcţia de la care aveai cele mai mari pretenţii şi poţi fi mândru de eforturile pe care le-ai depus în acest sens. Meriţi toate laudele!


Săgetător
Din două direcţii, trebuie totuşi să o alegi pe una din ele, pentru că ar fi imposibil să mergi pe două căi simultan. Eşti în faţa unei decizii, dar nu ştii prea bine care sens e cel mai bun pentru tine, ca atare vei porni pe o anumită cale oarecum la ghici, fără să deţii informaţii despre ceea ce te aşteaptă la destinaţie. Eşti norocos de felul tău, ca atare ai putea face o alegere bună, chiar dacă e la voia întâmplării, dar ţi-e absolut imposibil să te decizi. Totuşi, în timp, s-ar putea să te gândeşti de multe ori ce-ar fi fost dacă o alegeai pe cealaltă?


Capricorn
Ai suficientă răbdare să te ocupi de un proiect nou de anvergură. Eşti conştient că e cale lungă până la rezultatele visate, dar cum eşti obişnuit cu eforturile pe termen lung, te apuci serios de treabă. Fără grabă, pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, pentru că eşti genul de om care dă randament în acţiuni întinse pe săptămâni sau luni înainte. Ştii spre ce te îndrepţi, nu e o direcţie la voia întâmplării, de aceea încerci să construieşti totul lent, ca la carte.


Vărsător
Nu te crampona de un banal blocaj de comunicare în iubire, pentru că persoana iubită nu poate fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă. Tu una spui şi el alta înţelege, dar n-are rost să transformi acest impas într-un motiv de ceartă. Ai răbdare cu el, pentru că poate fi preocupat de alte probleme care nu-i permit să fie atent la toate nuanţele vorbelor tale. Se va trezi ceva mai târziu şi atunci vei înţelege că la mijloc a fost doar o situaţie prost interpretată.


Peşti
Nu mai poţi continua un plan care se tergiversează deja de prea mult timp. Ţi-ai pierdut interesul pentru rezultatele finale şi ai vrea să te opreşti aici. Dacă ai obosit, dacă simţi că nu mai ai nimic de aşteptat de aici, merită să pui punct cât mai repede, dar nu pentru a te apuca imediat de altceva nou. Ai nevoie de un repaus, ca atare ia-ţi o zi liberă ca să nu te mai gândeşti la ce a fost. Poate e nevoie şi de o recapitulare finală din care să înţelegi ce anume n-a mers bine şi să extragi nişte concluzii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS