Horoscopul zilei de azi, 31 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 31 iulie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 iulie 2011


Berbec
Întâlneşte-te cu prietenii, înconjoară-te de lume. Ai nevoie să te simţi sprijinit/ă, ai nevoie de încurajările lor. Îţi vei reîncărca bateriile şi te vei simţi un alt om.


Taur
Nici dragostea nu îţi este străină, dar nu prea vei avea când să te întâlneşti cu partenerul. Pune totuşi la cale o întâlnire, pentru că atunci când furtuna de gânduri se va potoli, te vei simţi obosit/ă şi singur/ă.


Gemeni
Deschide-ţi sufletul cu adevărat; te vei uşura de o mare povară. Totul va fi mult mai uşor apoi, iar viaţa va căpăta o nouă savoare.


Rac
Când ţi-ai verificat ultima oară glicemia? Poţi avea un început de diabet fără simptome vizibile. O vizită la medic te poate ajuta să treci cu succes peste încercările care te vor aştepta în viitor.


Leu
Sari peste mersul la supermarket şi vizitează magazinul din colţ; cumpără ceva frumos pentru acasă. Bucură-te de această zi!


Fecioară
Concentrează-te pe ceea ce vrei să primeşti, şi nu pe ceea ce vrei să manipulezi sau să cucereşti. Ai de primit o cantitate enormă de afecţiune, atâta timp cât vei rămâne deschis/ă la asta.


Balanţă
Lipsa unei viziuni clare te împiedică să atingi succesul sperat. Nu-ţi fie frică de schimbare; sunt paşi care odată şi odată tot trebuie făcuţi.


Scorpion
O dietă monotonă te oboseşte şi te seacă de energie. Încearcă ceva nou; de exemplu mergi la un restaurant japonez sau găteşte-ţi nişte sushi.


Săgetător
Pregăteşte-te pentru o perioadă haotică, în care ţi se va părea că nimic nu are sens. Dacă o vei aborda cu calm şi cu înţelepciune, până la urmă vei ieşi întărit/ă.


Capricorn
Exerciţiile şi puţină dietă te vor ajuta să te simţi mai bine. Mănâncă natural, evită e-urile. Lasă televizorul; mergi să te plimbi! Ai cam exagerat în ultima vreme, iar stresul începe să se facă simţit. Acţionează înainte ca acesta să lase urme greu de şters!


Vărsător
Fereşte-te de falsele profeţii şi de irosirea timpului şi a energiilor. Gândeşte-te bine la ce proiecte te înhami.


Peşti
Peste ceva vreme îţi vei aduce aminte despre această zi drept "ziua întâlnirii". Poate nu-ţi va fi evident pe moment, dar una din persoanele cu care te vei întâlni îşi va pune amprenta asupra viitorului tău. O schimbare se va simţi rapid.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS