Horoscopul zilei de azi, 25 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 iulie 2011


Berbec
O mare surpriză te va aştepta, probabil, astăzi. Deşi credeai că înţelegi perfect gândurile unei persoane apropiate, o discuţie aprinsă te va uimi. Vei descoperi că nu toată lumea priveşte lucrurile la fel ca şi tine. Vei avea nevoie de mult tact pentru a nu tulbura prea tare apele.


Taur
Nu te ajută să te raportezi doar la cei care au avut succes. Norocul se poate răsturna foarte repede. Gândeşte-te la cei, mult mai numeroşi, care o duc semnificativ mai rău decât tine. Aşteaptă cu încredere, nu vei regreta!


Gemeni
În ultima vreme ai făcut o pasiune din a realiza modificări mici sau mari în aspectul tău. Slăbit, îngrăşat, coafat, aranjat. Eşti nostimă alergând după rezultate spectaculoase şi rapide. Îţi va trece destul de repede şi te vei întoarce la vechile obiceiuri.


Rac
Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai o surpriză plăcută, deşi nu trebuie să excluzi necesitatea unor investiţii. Ai şanse de afirmare în faţa colegilor, cu toate acestea încearcă să nu-i faci să te invidieze.


Leu
Lucrurile neînsufleţite par să se revolte. Calculatorul merge mai greu, telefonului i se termină bateria atunci când ai mai mare nevoie de el, liftul se blochează... De fapt, toate acestea îţi trădează starea de spirit. Încearcă s-o iei mai uşor...


Fecioară
Un câştig neaşteptat va reuşi să-ţi readucă optimismul. Vei descoperi cu surprindere că nu eşti lipsit/ă de noroc, iar viaţa ţi se va înfăţişa cu totul altfel.


Balanţă
Ieşi în pauză cu colegii tăi; întâlniţi-vă să mergeţi la o cafea sau la cinema. Vei avea şansa de a cunoaşte câţiva oameni fascinanţi, dar nu pierde timpul cu cei care nu sunt pe aceeaşi frecvenţă cu tine.


Scorpion
Imaginaţia ta este astăzi foarte activă, iar mintea îţi este plină de tot soiul de idei. Totuşi, eşti destul de ocupat/ă şi nu prea vei putea pune în practică ceva. Poate ar fi bine să îţi notezi ideile, pentru a te putea ocupa de ele mai târziu.


Săgetător
Poate că ar trebui să-ţi treci în revistă viaţa ta de până acum. Eşti mulţumit/ă sau simţi că ceva nu merge cum trebuie? Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva.


Capricorn
În dragoste nu repeta aceleaşi greşeli. Te-ai fript o dată; data viitoare gândeşte-te mai bine în mâinile cui îţi pui sufletul.


Vărsător
Norocul nu-ţi este favorabil. Sunt posibile pierderi, inclusiv pe plan financiar, şi vei avea nevoie de curaj.


Peşti
Te aşteaptă schimbări iminente la serviciu sau la şcoală. O bună comunicare cu colegii te va ajuta să treci mai uşor peste greutăţile ce se întrevăd.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS