Horoscopul zilei de azi, 2 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 iulie 2011


Berbec
Dragoste: Aspectul afectiv de azi îţi poate crea emoţii serioase.
Bani şi Carieră: Ai o motivaţie serioasă să îţi îndeplineşti visele şi pe plan profesional. Se pare că nimic nu poate sta în calea ta. Ziua va fi plăcută şi noi gânduri îţi încolţesc în minte pentru viitor.
Sănătate: Nu te caracterizează impulsivitatea, dar energia de care dispui azi te împinge să îţi forţezi limitele. Poţi începe ceva nou de astăzi.


Taur
Dragoste: Înţelegerea pe care o primeşti de la prieteni şi "lumina" care vine de la persoana iubită mai destinde stresul acumulat la muncă.
Bani şi Carieră: Este o zi bună pentru planul tranzacţiilor mărunte dar profitabile. Ar fi indicat să lucrezi şi în echipă dacă e nevoie.
Sănătate: Dispui de resurse energetice, care par să se încarce toată ziua. Asta te determină să acţionezi mai convingător.


Gemeni
Dragoste: Familia e pe locul întâi şi ai putea chiar să îţi iei liber de la serviciu pentru a te ocupa de ea.
Bani şi Carieră: Norocul îţi însoţeşte activitatea şi e legat de partea cu recompensa financiară. Nu poate decât să te bucure. Ai un elan mai mare şi depui tot efortul ca să îţi îndeplineşti sarcinile cu mult elan.
Sănătate: Ai parte de o stare de spirit mai austeră, mai selectivă şi mai riguroasă.


Rac
Dragoste: Nu acţiona sub impulsurile de moment pe plan sentimental. Poate să fie un foc de paie, iar vâlvătaia va dispare repede în neant.
Bani şi Carieră: Tocmai ai încasat o sumă de bani, iar tu vrei să scapi repede de obligaţia serviciului. O vei face în mod onorabil. Dar tocmai intră o nou tranşă de bani împreună cu obiectul muncii. Aşadar din nou te vei pune pe muncă.
Sănătate: Vei pune în practică schimbări în interiorul casei, vei achiziţiona ceva de o valoare mai mare, iar timpul va trece pe nevăzute. Plăcerea lucrului făcut şi frumuseţea noii schimbări te va relaxa.


Leu
Dragoste: Vei aduce un surâs pe buze persoanei iubite, iar timpul petrecut cu ea te va încărca cu multă energie.
Bani şi Carieră: Toate dorinţele tale de a te schimba şi a începe o activitate nouă se vor lovi de diverse lipsuri sau neobţineri de aprobări favorabile. Te vei zbate în zadar, ca peştele pe uscat, şi nu vei face decât să provoci neplăceri şi pe următoarele zile. Adoptă o atitudine mai înţelegătoare.
Sănătate: Supraveghează-ţi inima şi încetineşte ritmul de activitate la muncă. Atât la propriu cât şi la figurat.


Fecioară
Dragoste: Vei trăi o zi foarte bună, care începe sub auspicii deosebite. Mai mult, e şi un început nou al unei perioade favorabile. Ţi se dă o şansă în viaţa de cuplu.
Bani şi Carieră: Călătoria în care ai pornit se va încheia brusc. Fie că eşti pe drum, fie că tocmai vroiai să porneşti, o veste de departe te va readuce în punctul de plecare. Vei fi puţin debusolat, neştiind ce anume să faci mai întâi.
Sănătate: Cu toate că întâmpini greutăţi, nu e bine să fii prea sever în criticile pe care le aduci celorlalţi. Acest lucru va duce la distanţarea anturajului de tine, chiar dacă pe un termen scurt. Urmarea criticilor va aduce în sufletul tău doar sentimente de suferinţă, pesimism şi nelinişte.


Balanţă
Dragoste: O ieşire în mijlocul naturii cu partenerul va consolida relaţia voastră. Pentru cei singuri ar putea fi momentul în care să faci declaraţii de dragoste, într-un cadru natural de invidiat.
Bani şi Carieră: Eşti implicat şi în unele combinaţii despre care încă nu ştii tot ceea ce vrei şi asta îţi provoacă un sentiment de nelinişte. Încearcă să iei lucrurile încetişor, pas cu pas şi organizează-te.
Sănătate: O scădere a tonusului muscular te va afecta în special pe partea de obligaţii profesionale.


Scorpion
Dragoste: Armonia sentimentală e la ordinea zilei iar legarea de noi prietenii e avantajată. Tot acum e momentul să rezolvi orice conflict vechi cu un prieten.
Bani şi Carieră: Te aşteaptă o zi plină de realizări. Vei pune accent pe unele proiecte cu tentă umanitară. Posibil să acorzi şi un ajutor unor prieteni.
Sănătate: Foloseşte-ţi intuiţia la întreaga capacitate şi vezi cum poţi să te detaşezi puţin.


Săgetător
Dragoste: Acordă-i partenerului de viaţă întreaga zi şi te vei bucura de momente încântătoare. Căută să găseşti naturaleţe şi sensibilitate.
Bani şi Carieră: Ai nevoie de un sfat, şi apelezi la o persoană care te-a mai ajutat săptămâna trecută. Persoana respectivă va fi bucuroasă să te ajute în continuare, îţi poate oferi şi ajutor material dacă ai nevoie. Acceptă tot ce ţi se oferă şi porneşte să îţi îndeplineşti scopul sau dorinţa ta.
Sănătate: Intri într-o zi în care ai impresia că nu te încadrezi în anturajul tău. Ziua e dificilă dar mai mult prin tensiunea ei psihică. Nu te lăsa răpus de acest sentiment, că nu ai fi apreciat la valoarea ta.


Capricorn
Dragoste: Partenerul de viaţă ocupă locul central în gândirea ta. O să dai multă dovadă de înţelegere pentru pretenţiile acestuia, lucru ce se răsfrânge pozitiv pe viitorul relaţiei.
Bani şi Carieră: Ultimele lecţii date de Saturn se apropie de final; te-ai cam săturat şi tu de atâtea încurcături. Şi azi vei avea unele blocaje, dar vei simţi că multe aspecte din viaţa ta au şanse la un viitor frumos. Împacă-te cu această idee, şi vei trece mult mai uşor peste asperităţile acestei zile.
Sănătate: Caută o activitate care să te încarce spiritual. Vizitează o mănăstire sau ceva din domeniul artei.


Vărsător
Dragoste: Buna dispoziţie te însoţeşte, iar întâlnirile sunt favorizate. Climatul va fi variat, dar dragostea e parcă în top. Nu aştepta declaraţii sau explicaţii de la partener.
Bani şi Carieră: Eşti pe culmile gloriei. Păstrând proporţiile cu zilele anterioare, bineînţeles. Orice întâlnire sau activitate pe care o faci, va fi însoţită de recompense, atât materiale cât şi de imagine.
Sănătate: Orice probleme de ordin material financiar sau de muncă nu prea merg bine acum. Lasă acestea pentru săptămâna care urmează, acum e timp de relaxare.


Peşti
Dragoste: Profitaţi de timpul frumos de afară, ieşiţi într-un loc romantic şi veţi profita şi de întâlniri cu alte cupluri de îndrăgostiţi.
Bani şi Carieră: Ai posibilitatea să materializezi ceva care îţi va aduce un progres pe plan social. Mândria ta va fi satisfăcută.
Sănătate: Ai tendinţa de a-ţi cheltui toată energia acţionând în toate direcţiile. Poate tocmai acest exces de energie te face să iei deciziile pe care altfel nu le-ai fi luat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS