Horoscopul zilei de azi, 14 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 iulie 2011


Berbec
Ai un plan măreţ în minte, dar, dacă eşti superstiţios din fire, preferi să nu spui deocamdată nimic din intenţiile tale. Ţi-e teamă că o destăinuire ar micşora şansele de reuşită ale acestui proiect, de aceea taci şi faci înainte de a te lăuda la toată lumea. Un succes trebuie împărtăşit în momentul când e complet sigur, pentru că deocamdată totul e doar un vis de perspectivă. Te îndrepţi spre rezultate promiţătoare, dar e mai bine să aştepţi mai întâi să se sedimenteze şi să fii tu primul sigur de ele.


Taur
Dacă planurile pe care ţi le-ai făcut pică, nu te crampona de micul eşec, ci deturnează imediat totul într-o altă direcţie. Dacă începi să cauţi nod în papură, ca să înţelegi ce anume a generat acest eşec, pierzi timpul inutil, pentru că totul poate fi salvat cât de cât dacă schimbi imediat macazul. Nu te mai gândi atât la problema iniţială, ci concentrează-te asupra altor variante care să te ducă într-un final la scopul propus. Dacă ceva nu merge bine, nu are rost să te opreşti punându-ţi întrebări de ce.


Gemeni
Ceva apare din monotonia acestei zile care te scoate din impas. Credeai că nu se mai poate schimba nimic în bine şi alunecai spre o stare de abandon pasiv, dar nu te laşi totuşi copleşit de comoditate. Găseşti ceva bun de făcut care să alunge rutina şi să îţi aprindă o scânteie de speranţă. Dacă vezi că nu se întâmplă nimic deosebit în jurul tău, inventează tu ceva, pentru că ai suficiente idei sclipitoare care se cer puse în practică. De voinţa ta depinde să depăşeşti obstacolul care te ţine pe loc.


Rac
Iubirea poate apărea în viaţa ta pe nepregătite şi la fel se poate întâmpla şi azi când te trezeşti îndrăgostit peste noapte. Cineva te atrage incredibil de mult, poate de la prima vedere, şi deja visezi la o evoluţie rapidă a relaţiei voastre. Te cuprinde patima, ceea ce nu te reprezintă de obicei, dar felul în care celălalt îţi face curte, te zăpăceşte şi te măguleşte, pur şi simplu. Eşti gata să te arunci într-o nouă iubire cu inima deschisă, dornic de senzaţii noi şi aventuri nebănuite.


Leu
Porneşti o acţiune nouă, dar e posibil ca după câteva zile să îţi dai seama că are şi alte direcţii de mers, nu doar cea pe care ai ales-o la pornire. Ca atare ar fi bine să laşi loc de întoarcere în orice nou proiect început, pentru a putea oricând să deturnezi sensul către altceva, poate mai bun, poate mai interesant. Eşti o fire pătimaşă care pune multă pasiune în tot ce-i nou, pentru că îţi place provocarea şi te entuziasmezi repede atunci când se iveşte ceva incitant la orizont. Te implici trup şi suflet, pentru că-ţi place ceea ce se clădeşte sub ochii tăi.


Fecioară
Nu te baza pe informaţiile care ajung azi la urechile tale, pentru că ar putea fi false. Chiar dacă la prima vedere îţi convin şi îţi dau impresia că rezolvă problemele pe rol, dacă le pui în aplicare vei începe să le descoperi punctele slabe. Nu te mulţumi cu soluţii de moment, pentru că se vor dovedi a fi piste false sau iluzii trecătoare. Mergi numai pe căile deja bătătorite, arhicunoscute, care au fost verificate şi cu alte ocazii, fără să te laşi indus în eroare de vânzători de vise.


Balanţă
Uneori, lucrurile bune se clădesc şi în joacă, deci nu lua totul prea în serios. Ceva mai relaxat şi detaşat de importanţa momentului, poţi ajunge la rezultate mult mai bune decât dacă te-ai concentra intens la ceea ce ai de făcut. Intri într-un colectiv de persoane care nu inspiră prea multă coeziune la prima vedere, dar vei descoperi că este exact atmosfera prielnică unui succes comun. Cu zâmbetul pe buze, fără a vă crampona de obstacole, totul merge strună.


Scorpion
Eşti într-o pasă foarte bună şi ai o impresie excelentă despre propria persoană. Cu astfel de atitudine, poţi avea parte de succese depline, pentru că gândirea pozitivă face minuni. Eşti convins că totul are rezolvare, că deţii toate resursele necesare victoriei şi îţi pui în joc toate calităţile pe care le ai în dotare. Este exact alura de învingător care poate trece peste toate numai datorită stimei de sine foarte ridicate. Cât timp te apreciezi pe tine însuţi aşa cum eşti, nimic nu e greu!


Săgetător
Ai nişte planuri foarte bine puse la punct, dar, în ciuda bunei organizări de la pornire, se vor ivi o serie de obstacole pe care nu le-ai prevăzut. Acum trebuie să pierzi vremea să le dai la o parte şi ţi-e ciudă că nu te-ai gândit la ele dinainte, ca să nu baţi pasul pe loc acum din cauza lor. Mai devreme sau mai târziu tot ar fi apărut, ca atare te confrunţi acum cu ele, le rezolvi şi apoi calea ta va fi din nou liberă spre scopul propus. Nu te lăsa înfrânt de câteva piedici inerente, ci luptă-te cu ele!


Capricorn
Vestea pe care o primeşti azi te pune serios pe gânduri, pentru că îţi dai seama că ai privit prea idealist un anumit aspect. L-ai văzut în tonuri mult prea optimiste, când iată, lucrurile nu erau deloc atât de simple pe cât păreau. Nu-i nimic, dacă tot dai piept cu realitatea, te vei concentra serios în rezolvarea acestei probleme, pentru că e un impas trecător. Grijile sunt mult exagerate, nu ar merita atâta patimă, deci calmează-te înainte de toate. Nu e atât de grav pe cât pare!


Vărsător
Ai stat o vreme concentrat la orizont în aşteptarea unui răspuns foarte important, de care depindea fericirea ta. Acesta apare, finalmente, şi îţi ia o mare povară de pe suflet. Este exact vestea pe care o doreai şi te relaxezi ca prin farmec, de parcă nici nu ar fi existat acea perioadă de stres de dinainte. În tot acest timp de aşteptare, ai sperat permanent că va fi bine, că totul va ieşi conform planurilor, şi iată că gândirea pozitivă a funcţionat: primeşti exact ceea ce visai să apară!


Peşti
Viaţa de familie este tihnită şi armonioasă. Fiecare apelează la un ton diplomat şi scăzut pentru a se face înţeles iar colaborarea dintre membrii familiei este foarte constructivă. Atât timp cât aşezi în prim plan valori solide precum respectul reciproc, răbdarea şi toleranţa, toate merg bine în familie. Fă un efort să asculţi înainte de a-ţi exprima şi tu părerea, pentru că fiecare are un rol de jucat în buna funcţionare a treburilor casnice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS