Horoscopul zilei de azi, 13 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 iulie 2011


Berbec
Priveşti spre viitor cu mult interes pentru că se apropie un eveniment care te va solicita la maximum din punct de vedere intelectual. Te pregăteşti cu seriozitate pentru că eşti conştient că de acel rezultat depinde cariera ta de acum înainte. Înveţi cu sârg, aduni informaţie din cât mai multe surse şi acumulezi un bagaj de cunoştinţe care te va susţine pe tot parcursul acelui eveniment care se apropie. Că e un examen, un curs sau o confruntare profesională la nivel înalt, ai toate şansele să faci impresie bună.


Taur
Eşti fericit să-l vezi pe partenerul de suflet atât de îndrăgostit, semn că toate gesturile tale de afecţiune au avut ecou în inima sa. Orele petrecute împreună sunt ca un vis frumos în care vă pierdeţi amândoi şi faceţi tot posibilul să fiţi cât mai mult timp unul lângă altul. Dacă ai norocul de a pleca în vacanţă cu cel drag vă simţiţi excelent împreună iar această intimitate pe care vi-o oferiţi unul altuia leagă şi mai mult relaţia voastră. Că sunteţi abia la început sau de ani de zile împreună, timpul petrecut este cea mai de preţ comoară.


Gemeni
Nu te poţi detaşa de o amintire neplăcută care te urmăreşte de multă vreme, dar vinovat e anturajul care face ce face, şi tot la acelaşi subiect revine. Cum să uiţi ceva care te doare când toţi cei din jur numai despre asta te întreabă. Ar fi bine să le spui că pentru tine nu mai înseamnă nimic acel aspect de odinioară şi ar face bine şi ei să te scutească odată cu astfel de poveşti. Ce a fost a fost, ai reparat ce se putea, deci ce rost să te catalogheze în continuare în funcţie de acel eşec de demult?


Rac
Dragostea nu înseamnă numai vorbe dulci şi fluturaşi roz, ci şi momente dificile în care rămâneţi alături, orice ar fi, trebuie să vă demonstraţi acum, unul altuia, că sunteţi capabili să treceţi umăr la umăr şi printr-un moment dificil, care va întări şi mai mult relaţia voastră. Vei fi mulţumit de felul în care se implică partenerul în problema actuală, care nu e numai a unuia din voi, ci vă priveşte deopotrivă şi pe unul şi pe altul. Un impas sentimental poate fi trecut numai dacă vă uniţi forţele.


Leu
O viaţă în doi nu este presărată doar de momente superbe, ci mai există şi momente critice menite să testeze unitatea cuplului vostru. Se prefigurează un astfel de moment, dar amândoi vă înarmaţi sufleteşte să îi faceţi faţă cu brio, chiar dacă nu va trece uşor. Se anunţă o mare schimbare în perspectivă şi tocmai pentru că aveţi deja timp la dispoziţie pentru a o pregăti aşa cum se cuvine, ar fi normal să o rezolvaţi cum se cuvine. Umăr la umăr, totul va părea mult mai uşor decât dacă aţi arunca greutăţile unul asupra celuilalt.


Fecioară
Discuţi despre bani cu prudenţă, pentru că eşti conştient că nu îţi poţi permite nicio greşeală când bugetul tău nu este în cea mai stabilă formă. Deciziile pe care le vei lua astăzi au rolul de a restabili echilibrul financiar pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să acorzi mare atenţie tuturor detaliilor legate de bani. Nu te aventura în cheltuieli mai mari decât poţi duce şi nici nu promite sume pe care nu le poţi acoperi. Fii cât se poate de raţional când vine vorba de bani, fie că intră, fie că pleacă.


Balanţă
Eşti mulţumit de felul în care evoluează un proiect în care eşti implicat trup şi suflet. Chiar dacă durează mult până la primele rezultate, priveşti cu mult optimism spre viitor, convins că totul se va aşeza pe un făgaş solid. Atitudinea pozitivă şi încrezătoare este cheia în această problemă, pentru că având răbdare să construieşti totul lent şi cu entuziasm, vei ajunge la roadele cele mai bune. Nu te grăbi, acceptă ritmul acesta lent, pentru că aşa totul se aşează pe un teren mult mai sigur.


Scorpion
Munceşti mult, uneori chiar peste puterile tale, dar consideri că merită efortul de vreme ce la final te aşteaptă o recompensă de toată frumuseţea. Eşti bine motivat să duci la capăt ce ai început, dar să înaintezi cu răbdare, pentru că succesul final va fi mai bun dacă nu încerci să sari peste etape. Încet şi sigur, vezi cum se clădeşte totul sub ochii tăi şi sub mâinile tale, şi eşti din ce în ce mai mulţumit de rezultate. E un efort generator de succes, ca atare merită să-l depui, orice ţi s-ar cere.


Săgetător
Conflictele sunt inerente acolo unde se adună la un loc tineri şi bătrâni, reprezentanţi ai unor generaţii aflate la mai mare distanţă una de alta. Copiii se vor revolta împotriva ordinelor date de părinţi, angajaţii proaspeţi vor privi cu un dram de ostilitate la cei mai vechi, încât trebuie să fii foarte atent cum gestionezi disputa, indiferent de tabăra din care faci parte. Pune în balanţă dacă principiile pentru care lupţi chiar merită atâta patos, deoarece lucrurile s-ar putea rezolva mult mai bine cu duhul blândeţii şi cu o discuţie matură faţă în faţă.


Capricorn
Poţi străluci, pur şi simplu, în medii foarte aglomerate pentru că ai un as în mânecă ce te poate scoate în faţă. Orice confruntare de forţe în care urmăreşti să ieşi pe primul loc (concurs, competiţii, examene, dispute aprinse) te poate avea printre învingători, pentru că deţii armele cele mai puternice de a te impune în faţa tuturor prin îndrăzneală şi prin valoare. Nimeni nu poate contesta imaginea de lider pe care o abordezi, ci îţi vor recunoaşte meritele cu adevărat.


Vărsător
Oriunde te afli tu, lucrurile merg de minune, de parcă ai purta noroc tuturor celor cu care intri în contact. Eşti un prieten amuzant şi optimist, un coleg implicat, dornic să ajute, un partener de viaţă dedicat problemelor cuplului, ca atare toate rolurile pe care le joci azi pe oriunde ai trece, sunt de succes şi apreciate de ceilalţi. Atitudinea de lider pe care o abordezi ţi se potriveşte şi trebuie să o pui mai mult în valoare.


Peşti
Ai şansa de a retrăi aproape identic un moment frumos din trecut. E o plăcere să răsfoieşti printre amintiri, pentru că îţi încarci bateriile din lucrurile frumoase şi emoţiile superbe pe care le-ai trăit cândva. Sunt evenimente fericite în trecutul tău care merită readuse în lumină, pentru că te încântă şi îţi aduci aminte, cu această ocazie, că dacă ai reuşit odată în acest fel, oricând poţi încerca aceeaşi reţetă de succes pentru a mai avea parte încă o dată de un moment similar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS