Horoscopul zilei de azi, 12 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 iulie 2011


Berbec
Ceea ce porneşti azi se află sub o aripă protectoare ce te va ajuta să ajungi uşor la rezultatele visate. Trebuie să ai curaj să dai startul unei acţiuni noi care îţi pune în valoare calităţile native, ca atare trebuie să laşi la o parte modestia şi să faci ce-ţi vine, instinctiv. Lucrurile vor evolua într-o direcţie favorabilă ce va deveni, de fapt, stimulentul altor acţiuni şi mai îndrăzneţe în viitor. Îţi place ce faci şi te încântă perspectivele.


Taur
Nu suporţi banalul acestei zile, de aceea vei face tot posibilul să schimbi ceva în monotonia arhicunoscută. Dacă aştepţi miracole din altă parte, aştepţi în zadar, pentru că aerul proaspăt numai tu îl poţi aduce în programul zilei printr-o schimbare bruscă. Nu eşti atât de spontan din fire, tocmai de aceea un acces de personalitate ca cel de acum te poate lua şi pe tine prin surprindere. Te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald, deci profiţi din plin de energia care te cuprinde.


Gemeni
Ai un nas foarte fin care simte imediat când cineva umblă cu cioara vopsită, de aceea vei lua măsuri cu cei care încearcă să te înşele cu ceva. Eşti atât de perspicace, încât presimţi intenţiile necinstite ale unora chiar înainte de a le pune în aplicare, şi vei deveni un justiţiar aspru cu cei care nu respectă regulile. Eşti direct atunci când nu-ţi convine ceva, nu te ascunzi după deget, încât aproape că poţi răni pe cei mai sensibili din fire cu atitudinea ta fermă în lupta cu minciuna.


Rac
Apelezi la o persoană mai în vârstă pentru a-i cere un sfat specializat într-o problemă pe care tu încă nu o stăpâneşti. E o plăcere să discuţi cu această persoană, pentru că prinzi din zbor orice informaţie folositoare pe care o vei păstra în memorie multă vreme. Îi recunoşti superioritatea şi experienţa bogată şi chiar ţi-ai dori să ştii şi tu atât de multe ca interlocutorul tău. Schimbul de idei poate fi reciproc avantajos, pentru că şi cel mai matur poate avea multe de învăţat de la cel mai tânăr.


Leu
Ai mari rezerve când vorbeşti cu o persoană pe care o priveşti cu ostilitate, poate şi cu un dram de frică, de parcă ai bănui că oricând poate reacţiona violent. Decât să răspunzi agresiv, cu aceeaşi monedă, preferi să te abţii şi să nu spui nimic, dar asta nu înseamnă că nu vei aştepta clipa când îţi vei lua revanşa şi vei spune pe şleau tot ceea ce acum păstrezi în tine. Nu vei tolera la nesfârşit o atitudine de acest fel, ci vei aştepta momentul potrivit pentru a întoarce foaia.


Fecioară
Uneori, devii foarte aspru cu lucrurile cu care nu eşti de acord şi nu mai ţii cont de nimic decât de propriile tale principii. Dacă un prieten te dezamăgeşte, eşti în stare să-i spui adio fără drept de apel, pentru că nu vrei să creezi antecedente. Dacă te-a jignit o dată, o va face din nou şi cu alte ocazii, de aceea e bine să iei măsuri imediat, ca să nu-i permiţi să repete greşeala. Dacă acum nu îţi place reacţia lui, eşti capabil să-i dai papucii fără să stai pe gânduri. Mai bine fără, decât cu asemenea prieten.


Balanţă
Nu porneşti cu dreptul o acţiune nouă, de la care aveai mari aşteptări, ci dai piept cu primele dezamăgiri chiar de la start. Poate nu ai ales bine momentul sau nu deţii încă toate mijloacele de a ajunge repede la un rezultat pozitiv, de aceea ai o stare de abandon şi de tristeţe. Nu lăsa gândurile negre să te stăpânească, totul e doar o chestiune de voinţă pentru a depăşi acest impas şi a-ţi recăpăta tonusul bun de dinainte. Lupta cu obstacolele puse de alţii sau de propriile tale temeri.


Scorpion
Este o zi veselă, în care veştile bune animă atmosfera. Te întâlneşti cu oameni amuzanţi care au o vorbă bună de spus şi cu asemenea anturaj alături, e şi normal ca toate să meargă excelent. Poate părea de undeva şi o ocazie de petrecere, pentru că participi la o reuşită colectivă în care ai avut şi tu o contribuţie esenţială. Culegi roadele unui succes şi simţi nevoia să sărbătoreşti evenimentul alături de cei la care ţii, mai ales că şi ei se bucură pentru tine de parcă ar fi reuşita lor. Aşa da prieteni sinceri!


Săgetător
Eşti la mijloc între două direcţii la fel de atractive şi ai argumente pro şi pentru una şi pentru cealaltă, tocmai de aceea nu ştii ce să alegi. Pune în balanţă toate informaţiile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sigur vei găsi un avantaj care să te influenţeze să alegi una dintre variante în defavoarea celeilalte. Totul e, ca după ce te decizi, să nu rămâi cu ideea că cealaltă soluţie ar fi fost mai bună, ci să fii convins că aceasta e varianta optimă.


Capricorn
Suferinţele din iubire nu ocolesc pe nimeni iar azi intri şi tu în colimatorul unei dezamăgiri ce îţi va îngreuna sufletul. Ţi-e greu să accepţi acest eşec, ce are la bază un gest incorect sau dureros venit de la persoana de la care aşteptai doar lucruri frumoase. Viaţa de cuplu este azi un câmp de luptă generator de crize sentimentale dintre cele mai profunde, dar vei reuşi să ţii sub control situaţia, spunându-ţi cu detaşare că decepţiile fac parte din cursul firesc al oricărei relaţii. Din toate înveţi ceva.


Vărsător
Eşti cuprins de o energie nouă care te poate duce repede spre succes, dar starea ta psihică nu e în acord cu cea fizică. Degeaba ai atâta energie gata să se reverse asupra unui unic scop dacă sufletul ţi-e măcinat de griji şi incertitudini, de aceea trebuie să lupţi mai întâi cu propriile emoţii şi inhibiţii. Să faci în aşa fel încât să îţi regăseşti energia psihică necesară unui proiect de anvergură. Dacă startul e dat în condiţii bune din punct de vedere afectiv, restul merge de la sine.


Peşti
Nu e suficient să arăţi iubire unei persoane dragi aflate în impas, pentru că ar dori ceva mai mult decât o vorbă bună sau sprijin moral. Cel care trece azi prin momente dificile, are nevoie de o intervenţie concretă în viaţa sa care să-i redea încrederea în sine şi mai ales să îi ofere o soluţie pe care să o valorifice imediat. Trebuie să găseşti modul potrivit de a-i sări în ajutor celui care are acum nevoie de tine, pentru că nu ajunge doar să-i arăţi că-ţi pasă. Vrea ceva material de la tine, de care să se agaţe!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS