Horoscopul zilei de azi, 11 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 iulie 2011


Berbec
Şi această zi se dovedeşte a fi foarte agitată, dominată de conflicte şi neînţelegeri nu doar cu superiorii, dar chiar şi cu reprezentanţi ai legii. Pe de altă parte, aveţi posibilitatea de a profita de mintea dvs. ascuţită şi de o energie nelimitată care vă vor ajuta să depăşiţi momentele neplăcute.


Taur
În perimetrul în care vă desfăşuraţi activitatea, se poate spune că nu se întâmplă nimic, sau, mai bine zis, nu se întâmplă nimic răsunător, care să atragă atenţia asupra activităţii dvs. Pe plan afectiv vă simţiţi singur, neînţeles, debusolat chiar. V-ar prinde foarte bine o scurtă vacanţă, o "debranşare" de la colectivitate.


Gemeni
Continuaţi ascensiunea, aşa că este momentul să exploataţi această zi pentru a vă lansa într-un proiect serios şi de anvergură, care cere atenţie sporită şi voinţă pentru a-l finaliza. În privinţa sentimentelor dvs, aveţi certitudini la fel de mari ca şi în ceea ce priveşte sentimentele celuilalt faţă de dvs.


Rac
Marte vă readuce tonusul şi spiritul întreprinzător, iar Saturn contribuie la consolidarea, construirea şi recompensarea dvs. pe plan profesional. Altfel spus, sunteţi favoritul şi răsfăţatul astrelor, asta în ceea ce priveşte activitatea dvs. profesională pentru că în ceea ce îl priveşte pe celălalt, ar trebui să se obişnuiască fără dvs. Pur şi simplu nu aveţi timp de el.


Leu
Va fi o zi stresantă pentru dvs., căci veţi avea de făcut faţă unor cheltuieli neprevăzute. Spre seară este posibil ca situaţia să se mai îmbunătăţească, pentru că o activitate intelectuală vă va favoriza unele câştiguri.


Fecioară
Doriţi să faceţi o mulţime de lucruri, dar graba nu va ajuta câtuşi de puţin. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi decât în activităţi de rutină sau, dacă aveţi şi altceva în plan, să fiţi cât se poate de prudent.


Balanţă
Relaţia cu superiorii va fi cam tensionată şi din acest motiv va trebui să evitaţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu. Iniţiativele din acest domeniu vă vor crea unele problemele ce nu se vor putea rezolva decât spre sfârşitul săptămânii. În familie vor exista tot felul de nemulţumiri legate fie de anturajul dvs. apropiat, fie de problemele pe care le-ar putea avea unul dintre părinţi.


Scorpion
Activităţile sociale vor ocupa un loc prioritar în programul dvs. pentru această zi. Va trebui să vă vedeţi cu prietenii, atât pentru petrecerea timpului liber cât şi pentru rezolvarea unor probleme de interes comun.


Săgetător
Azi ar fi bine să evitaţi suprasolicitarea, căci sănătatea v-ar putea face unele probleme. În cazul în care aveţi o afecţiune cronică, este posibil ca aceasta să se acutizeze. N-ar fi exclus nici ca cineva din anturajul dvs. apropiat să aibă o problemă de sănătate.


Capricorn
Eforturile pe care le-aţi făcut până acum se vor bucura de aprecierile superiorilor ierarhici. Este posibil să vi se dea noi responsabilităţi, pentru care aveţi suficient elan şi energie fizică. Popularitatea dvs. în rândul prietenilor va creşte, dar se vor găsi unii care să vă conteste meritele şi să vă vorbească de rău.


Vărsător
Nu veţi duce lipsă de bani, dar îi veţi cheltui fără prea multă chibzuinţă, ceea ce v-ar putea aduce unele neplăceri. La slujbă este de preferat să vă implicaţi în activităţi de lungă durată.


Peşti
În familie vor apărea o mulţime de urgenţe, care nu pot fi amânate şi care vă dau întreg programul peste cap. Neînţelegerile dintre rude vă vor marca puternic şi ar fi bine să faceţi tot posibilul să le atenuaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS