Horoscopul zilei de azi, 1 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 1 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 august 2011


Berbec
Fereşte-te de boli încercând să-ţi reduci din stres. Jumătate de oră de somn în plus s-ar putea să se dovedească miraculoasă.


Taur
Fii atent/ă la deciziile pe care va trebui să le iei în curând. Ai amânat momentul critic cât mai mult posibil; acum trebuie să te hotărăşti. Nu uita că aliatul tău este cunoaşterea.


Gemeni
În această perioadă eşti predispus/ă la boli. Evită eforturile mari, atât fizice cât şi psihice. O vizită la medicul de familie te va ajuta.


Rac
Vei suferi pentru că te vei simţi îngrădit/ă; imaginaţia ta bogată va avea de înfruntat realităţile de zi cu zi. Într-un târziu îţi vei regăsi liniştea, dar cu preţul multor frământări.


Leu
În această săptămână poţi avea probleme cu urechile. Mergi la doctor dacă suspectezi o infecţie; nu te trata cu leacuri băbeşti, rişti o agravare a situaţiei.


Fecioară
Toate aspectele vieţii ţi se vor armoniza şi te vei simţi mult mai liniştit/ă. Apreciază momentele de linişte şi de pace interioară. Nu ai parte de ele oricând îţi doreşti.


Balanţă
Poate că cei din jur te consideră o persoană calmă; puţini sunt capabili să perceapă ce se întâmplă cu adevărat în sufletul tău. Deschide-ţi sufletul, îţi va fi mai uşor.


Scorpion
Te pândeşte o mare nesăbuinţă. O alegere neinspirată se va răzbuna, iar indiscreţiile unui bun prieten nu vor face decât să înrăutăţească lucrurile.


Săgetător
Ţi se pare că totul se întâmplă mult prea repede. Chiar dacă viteza de reacţie îţi va fi pusă la încercare nu lua decizii pripite. Intri într-o fază nouă a vieţii şi e bine să te gândeşti de două ori înainte de a te lansa pe un drum nou.


Capricorn
Saturn îşi pune uşor amprenta asupra ta. Eşti predispus/ă la probleme cu picioarele şi stomacul. Medicul îţi este prieten, nu trece cu vederea simptomele îngrijorătoare.


Vărsător
O schimbare bruscă a situaţiei financiare s-ar putea să te descumpănească. Reacţionează cu calm, până la urmă vei ieşi în câştig. Important este să nu iei decizii pripite.


Peşti
Dacă te vei izola, nu vei avea niciodată şansa de a-ţi găsi adevărata dragoste. Ai putea să treci pe lângă ea şi să nu-ţi dai seama. Nu e păcat?

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS