Horoscopul zilei de azi, 30 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Compania persoanei iubite se va dovedi deosebit de benefică. Dacă doreşti să o convingi de valabilitatea părerilor tale, fii diplomat.
Bani şi Carieră: La serviciu vei avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar te vei descurca. În cazul în care ţi se propune să demarezi o activitate nouă, nu trebuie să te aştepţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faci.
Sănătate: Energia fizică nu este la nivelul cu care ne-ai obişnuit dar totuşi, ai suficientă voinţă încât să poţi duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus.


Taur
Dragoste: Este posibil să ai parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să ai emoţii, căci în scurt timp vei constata că situaţia nu te dezavantajează. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, ar fi bine să fii mai perseverent, dacă doreşti să îţi atingi ţinta.
Bani şi Carieră: La serviciu vei avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă îţi va fi destul de greu să te adaptezi la activităţile pe care le ai trecute pe ordinea de zi.
Sănătate: Timpul liber îţi va permite să te întâlneşti cu prietenii şi să petreci clipe relaxante în compania acestora.


Gemeni
Dragoste: Aranjează o întâlnire cu persoana iubită şi încercă să o convingi de stabilitatea sentimentelor tale. Totuşi, dacă doreşti să ai succes, arată-te cât mai modest.
Bani şi Carieră: Doreşti cu orice chip să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară şi nu faci bine că te grăbeşti. Sunt destule persoane dispuse să te ajute, aşa că ai putea s-o iei mai încetişor.
Sănătate: Încercă să fii cât mai prudent dacă se pune problema antamării unor activităţi pe termen mediu sau lung.


Rac
Dragoste: Pe acasă sunt multe de făcut şi ai tendinţa de a fii superficial. Mare atenţie, căci acest lucru ţi-ar putea aduce reproşuri din partea persoanei iubite.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat. În cazul în care doreşti să faci un împrumut, şansa ar putea fi de partea ta în această zi. Nu trebuie decât să o foloseşti.
Sănătate: În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să te ocupi de lucruri prea serioase.


Leu
Dragoste: În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-ai făcut până acum se vor dovedi a fi apreciate de persoana vizată.
Bani şi Carieră: În cazul în care îţi doreşti de mai mult timp să faci o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu te grăbeşti.
Sănătate: Vei avea parte de tot felul de evenimente minore care te vor ţine încordat pe tot parcursul zilei.


Fecioară
Dragoste: Din punct de vedere sentimental există toate condiţiile pentru a avea o reuşită.
Bani şi Carieră: Ţi se fac unele propuneri care te tentează în mod deosebit. Înainte de a lua vreo decizie, sfătuieşte-te cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situaţia.
Sănătate: Cineva din casă va avea o reuşită, care te va face să închei ziua într-o notă de optimism.


Balanţă
Dragoste: În familie se va petrece un eveniment care îţi va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important.
Bani şi Carieră: La serviciu vei afla o veste care te va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă.
Sănătate: Astăzi vei vrea să te retragi în universul tău pentru a-ţi găsi liniştea şi echilibrul. Nu sta prea mult singuratic şi caută-ţi prietenii ca să ieşi să te destinzi.


Scorpion
Dragoste: În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun, dar ai fi avantajat dacă nu ai interveni în nici un fel.
Bani şi Carieră: Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi, ceea ce îţi poate accentua problemele cu care te confrunţi în plan financiar.
Sănătate: Nu neglija eventualele probleme de sănătate!


Săgetător
Dragoste: Din punct de vedere sentimental te aşteaptă o zi destul de bună, în care vei avea ocazia să-ţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită.
Bani şi Carieră: Creativitatea de care dai dovadă te va aduce în centrul atenţiei anturajului. Vei intra în posesia unor bani sau vei primi un cadou, lucru ce îţi va face mare plăcere.
Sănătate: Chiar dacă nu te simţi în forma ta cea mai bună, păstrează-ţi ceva mai mult timp pentru mişcare.


Capricorn
Dragoste: Din punct de vedere amoros, fii sincer cu tine şi recunoaşte că lucrurile nu evoluează tocmai în direcţia pe care o visai.
Bani şi Carieră: Este posibil să ai nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situaţie delicată, ce nu mai poate fi amânată prea mult timp. Ai ocazia să obţii o aprobare sau să semnezi un acord, o colaborare.
Sănătate: Când vine vorba de sănătatea ta, nu trebuie să o pui pe locul al doilea. Fă tot ce îţi stă cu putinţă pentru a te proteja de diverşi factori care ţi-ar putea perturba sănătatea.


Vărsător
Dragoste: Astăzi vei avea un comportament de copil râzgâiat, căruia nu trebuie să i se fure ceea ce i s-a dat. O uşoară nuanţă de posesivitate se poate resimţi în comportamentul tău, însă ai grijă cum îţi dozezi acest mod de a vedea lucrurile.
Bani şi Carieră: La serviciu te aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii.
Sănătate: Astăzi eşti întâmpinat cu veşti surprinzătoare legate de sănătate sau familie. Oricare ar fi natura acestor anunţuri, le vei primi foarte bine.


Peşti
Dragoste: Viaţa ta privată îţi aparţine. Nu-i lăsa pe ceilalţi să pătrundă în lumea ta şi să divulge lucruri pe care doar tu şi cercul tău de prieteni ar trebui să le cunoaşteţi.
Bani şi Carieră: Relaţiile tale cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă vei încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie, vei primi o aprobare sau actele de călătorie. Totuşi, chiar dacă pleci, chiar dacă nu, fii atent la ce faci cu banii.
Sănătate: Activităţile sociale îţi vor da ocazia să te relaxezi, dar şi să îţi pui în valoare cunoştinţele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS