Horoscopul zilei de azi, 28 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Ai putea avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să amâni câteva zile deciziile pe care doreşti să le iei în acest domeniu.
Bani şi Carieră: Ai mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu îţi lipseşte, dar ai fi vrut să o repartizezi altfel. Nu ai de ales, aşa încât consolează-te cu ideea că măcar vei rezolva nişte probleme care îţi stăteau de mult pe suflet.
Sănătate: Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei, te vor ajuta să te relaxezi.


Taur
Dragoste: În relaţia cu persoana iubită lucrurile evoluează bine. Impulsul de moment ar putea să îţi dea serios de furcă în această perioadă. Ar fi bine deci, să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva.
Bani şi Carieră: În ceea ce priveşte colaborările, ar fi bine să asculţi şi de sfaturile celorlalţi, altfel ai putea face greşeli copilăreşti. Evită discuţiile pe tonuri mai înalte!
Sănătate: Proiectele pentru timpul liber ar trebui regândite şi n-ar fi rău să porţi o discuţie cu prietenii pe această temă. Acordă mai multă atenţie sănătăţii!


Gemeni
Dragoste: Din punct de vedere sentimental situaţia va fi destul de tensionată şi ar fi bine să nu te implici în discuţii în contradictoriu.
Bani şi Carieră: Cheltuielile pe care le vei face în această perioadă se vor arăta inspirate, mai ales dacă vei asculta sfaturile celor din jur.
Sănătate: Energia fizică este peste nivelul cu care ne-ai obişnuit, dar graba cu care încerci să faci totul îţi poate încurca unele proiecte.


Rac
Dragoste: Doreşti să îţi faci unele planuri de viitor şi ai nevoire să te sfătuieşti cu cineva apropiat, în a cărei judecată să ai încredere deplină.
Bani şi Carieră: Activităţile financiare pe termen lung te vor favoriza, dându-ţi ocazia să îţi îmbunătăţeşti veniturile.
Sănătate: Eforturile pe care va trebui să le faci în această zi vor fi mari, ceea ce te va ţine încordat o bună bucată de vreme.


Leu
Dragoste: Ar fi de dorit să dai dovadă de ceva mai multă răbdare şi toleranţă decât în mod obişnuit în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.
Bani şi Carieră: Nu este o perioadă bună pentru a semna un contract de colaborare sau de parteneriat. Bugetul tău va înregistra o îmbunătăţire prin intermediul unei activităţi extraprofesionale.
Sănătate: Vitalitatea ta este în creştere.


Fecioară
Dragoste: În general relaţionezi bine în relaţia cu cei din jur, dar astăzi s-ar putea să fii victima unei manifestări de invidie din partea unei persoane de sex opus.
Bani şi Carieră: Traversezi o perioadă în care va trebui să munceşti din greu, dar realizările pe care le vei obţine acum vor fi de durată.
Sănătate: Energia ta fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea te-ai putea ocupa de orice îţi face plăcere.


Balanţă
Dragoste: N-ar fi exclus să ai o controversă cu persoana iubită. De altfel atmosfera va fi destul de tensionată, căci se vor ivi o mulţime de urgenţe pe ordinea de zi.
Bani şi Carieră: Ţi se propune să te implici în activităţi la limita legalităţii, pentru a-ţi putea realiza planurile. Ar fi bine să nu dai curs acestui sfat, care ţi-ar putea aduce multe neplăceri într-un viitor nu foarte îndepărtat.
Sănătate: Nu trebuie să te îngrijorezi dacă te simţi un pic mai sensibil astăzi.


Scorpion
Dragoste: Persoana iubită s-ar putea să fie nemulţumită, considerând că nu-i acorzi suficientă atenţie. Încearcă să o tratezi cu mai multă înţelegere dacă doreşti să ai o după-amiază liniştită.
Bani şi Carieră: Iniţiativele tale din această perioadă se vor finaliza cu întârziere, aşa că nu este cazul să te grăbeşti nici măcar un pic. Dacă doreşti să faci o investiţie de mai mari dimensiuni, gândeşte-te bine!
Sănătate: Astăzi te simţi foarte confuz. Nu poţi să te ocupi de nimic pentru că înţelegi greu şi mintea îţi zboară în altă parte.


Săgetător
Dragoste: Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce ţi-ar putea permite să obţii acordul acestuia într-o chestiune la care te gândeai de mai mult timp.
Bani şi Carieră: Cheltuielile pe care le ai sunt desul de consistente şi nu îţi permit să faci o investiţie de mai mare anvergură. Activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să-ţi pui în valoare calităţile, aşa că dacă ai de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală te va avantaja.
Sănătate: După-amiază devii agitat şi asta îţi poate aduce disconfort fizic.


Capricorn
Dragoste: Dacă îţi vor mai rămâne ceva bani, n-ar strica să dai o raită prin magazine, pentru a-i face un mic cadou persoanei iubite.
Bani şi Carieră: La serviciu te vei bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să ţi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile tale.
Sănătate: Eşti plin de energie şi vei face multe drumuri, cele mai multe în interes personal.


Vărsător
Dragoste: Câteva ore petrecute alături de persoana iubită, te vor ajuta să te relaxezi.
Bani şi Carieră: Dacă vei da dovadă de superficialitate, nu vei avea nici un avantaj, iar popularitatea ta se va deprecia simţitor. Ţine cont că multe în viitorul tău depind de conştiinciozitatea de care vei da dovadă în această perioadă.
Sănătate: Ai parte de o zi minunată şi acest lucru se va citi pe chipul tău. În primul rând te simţi minunat şi asta o spune şi corpul tău.


Peşti
Dragoste: O persoană de sex opus este impresionată de calităţile tale.
Bani şi Carieră: La serviciu ai reuşit să te faci remarcat datorită capacităţii tale de concentrare şi randamentului ridicat de care dai dovadă, în ultimul timp. Poţi să te angrenezi în activităţi noi; rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate.
Sănătate: Conversaţiile în contradictoriu te vor nelinişti şi mai mult. Tot ce trebuie să faci este să nu iei prea în serios această zi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS