Horoscopul zilei de azi, 27 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Este foarte posibil să cunoşti o persoană de sex opus care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat.
Bani şi Carieră: Vei avea sentimentul că munceşti în zadar, că eforturile tale nu sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adopţi politica paşilor mărunţi, dacă doreşti să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.
Sănătate: Nu eşti în forma ta cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite, deoarece rişti să te epuizezi fără a realiza mare lucru.


Taur
Dragoste: N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încearcă să fii mai înţelegător şi să acorzi partenerului sprijinul de care are nevoie.
Bani şi Carieră: Nu este exclus să ai posibilitatea de a face investiţii interesante. Oricum, ziua aceasta îţi va aduce o şansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reuşită de care te vei bucura din toată inima.
Sănătate: Aşa cum ne-ai obişnuit în ultimul timp, eşti plin de energie, gata în orice moment să te implici într-o nouă activitate.


Gemeni
Dragoste: Relaţia ta cu fiinţa iubită va funcţiona excelent. Entuziasmul tău sentimental va fi la limita maximă, mai ales că vei avea şi o mică surpriză.
Bani şi Carieră: Nu îţi va fi prea uşor să te mobilizezi, căci gândul îţi zboară la probleme care sunt deja de domeniul trecutului. Ai putea totuşi, să finalizezi o lucrare pentru care ai depus eforturi mari până acum.
Sănătate: Este posibil să cheltuieşti o sumă de bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar nu trebuie să fii supărat, căci rezultatele te vor satisface.


Rac
Dragoste: În continuare relaţia ta cu familia va fi prioritară. Vei avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere.
Bani şi Carieră: Cu banii stai destul de bine şi în plus, vei avea ceva câştiguri venite din activităţi extraprofesionale.
Sănătate: Ai tendinţa de a-ţi asuma riscuri inutile, ceea ce îţi poate aduce neplăceri. Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.


Leu
Dragoste: Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia ta de dragoste funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui să fie făcute în comun.
Bani şi Carieră: Un proiect de mai mare anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizeze investiţii deosebite. Efortul pe care îl vei depune va trebui să fie constant.
Sănătate: Interesul pe care îl manifeşti pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce îţi permite să petreci în mod cât se poate de plăcut timpul liber.


Fecioară
Dragoste: Farmecul personal îţi va da ocazia să te remarci în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite.
Bani şi Carieră: Nu încerca un ritm alert, deoarece nu vei obţine mare lucru şi apoi există riscul de a avea divergenţe majore cu superiorii ierarhici. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neaşteptate.
Sănătate: Vei reuşi să-ţi canalizezi energia spre scopuri practice, ceea ce-ţi va aduce în afară de satisfacţii şi ceva relaxare.


Balanţă
Dragoste: Doreşti cu tot dinadinsul să-ţi impui punctele de vedere, dar acest lucru nu este de natură să-ţi îmbunătăţească relaţia cu fiinţa iubită.
Bani şi Carieră: O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce îţi va atrage aprecierea mai mult a şefilor decât a colegilor. Este foarte posibil să ai parte de unele reuşite în plan profesional.
Sănătate: Iniţiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce îţi va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit.


Scorpion
Dragoste: Unele din nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată.
Bani şi Carieră: Pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să-ţi pună beţe-n roate, dar vei reuşi să găseşti soluţia cea mai potrivită. Nu vei putea miza într-o prea mare măsură nici pe sprijinul colegilor.
Sănătate: Dacă vei avea un regim de viaţă echilibrat, vei reuşi să fii foarte eficient. Nu încerca să te implici în mai multe activităţi odată!


Săgetător
Dragoste: Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie.
Bani şi Carieră: Colegii vor fi de partea ta, dar vor fi multe pe care va trebui să le faci de unul singur. Fii prudent dacă doreşti să te implici în activităţi de colaborare.
Sănătate: Păstrează-ţi ceva timp pentru activităţi recreative!


Capricorn
Dragoste: Eşti mai sensibil la problemele partenerului şi acest lucru te poate ajuta să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu acesta.
Bani şi Carieră: Activităţile comerciale sunt avantajoase cu condiţia să nu te cramponezi de soluţiile clasice. în ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să ai unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor.
Sănătate: Capacitatea ta de concentrare va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vei reuşi să ai un bun randament.


Vărsător
Dragoste: Vei avea ocazia să petreci clipe plăcute alături de persoana iubită, care îţi vor permite să vezi cu alţi ochi evenimentele ce ţin de domeniul trecutului.
Bani şi Carieră: Veţi avea mult de lucru, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Este nevoie de mai multă insistenţă.
Sănătate: Nu eşti într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu te implici în activităţi care să te obosească.


Peşti
Dragoste: Contrar obiceiului, ai tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet şi din acest motiv ai putea avea o discuţie mai aprinsă cu acesta.
Bani şi Carieră: Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare nici cu prietenii şi nici cu rudele. Dacă ai unele nemulţumiri, nu este momentul să le exprimi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS