Horoscopul zilei de azi, 26 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 iunie 2011


Berbec
Când planul financiar lasă de dorit, cu siguranţă există alte domenii care compensează ceea ce-ţi lipseşte. Dacă nu ai bani, ai iubire, dacă nu ai nici iubire, ai prieteni, dacă nici prieteni nu ai, măcar ai sănătate, pentru că întotdeauna lucrurile se echilibrează. Bucură-te cu puţinul pe care-l ai fără să suferi pentru ceea ce deocamdată te nemulţumeşte. Învaţă să savurezi ceea ce primeşti de la viaţă, pentru că alţii nu au nici atât. Într-o zi, vei fi răsplătit şi cu ceea ce visezi în acest moment, dar nu vine de nicăieri.


Taur
Timpul pare să fie cel mai aprig duşman al planurilor tale, pentru că nu reuşeşti deloc să te încadrezi în termenele limită pe care le ai la dispoziţie. Dacă te grăbeşti, rişti să greşeşti, dar nici să tragi prea mult de timp nu e bine, pentru că îţi pierzi interesul pe parcurs. Trebuie să dai dovadă de o mai bună organizare, să devii mai eficient, ca să valorifici timpul pe care-l ai către rezultatele optime. Vei reuşi să le duci pe toate la capăt, cu multă răbdare, iar din toate piedicile, ai ceva bun de învăţat pentru viitor.


Gemeni
Priveşti spre viitor, spre perspective foarte îndepărtate de luni sau chiar ani de zile, şi încerci să stabileşti nişte strategii pentru a ajunge la roadele visate. Eşti conştient că e mult de lucru, că sunt etape de trecut pe parcurs, tocmai de aceea stai şi analizezi la rece, ori cu tine însuţi, ori în dialog cu o persoană care va juca şi ea un rol, pentru a vedea dacă deţii toate resursele pentru a-ţi vedea planurile împlinite. Te poţi baza pe sfaturile companionului tău, pentru că e dispus să-ţi stea alături, să pună şi el umărul, indiferent de cât de lung e drumul.


Rac
Mai bine nu te bagi în mediul tensionat care se formează în preajmă, pentru că, dacă te alături lor, ai toate şansele să-ţi strici ziua. Ceilalţi sunt nervoşi, recalcitranţi, cu capsa pusă, şi au tendinţa de a-şi elibera nervii pe oricine le apare în cale, iar de data aceasta îşi îndreaptă ţinta atacurilor spre tine. Fă tot posibilul să te retragi, să nu le dai apă la moară, pentru că aceştia abia aşteaptă să te vadă învins. Vei găsi o soluţie de a te scuza şi a ieşi din acest spaţiu înainte de a fi atacat de săgeţile lor otrăvite.


Leu
Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o pasă proastă în care te simţi blocat de la o vreme. Ai nevoie de un stimulent nou, de o motivaţie extrem de puternică, dar şi de un dram de energie, ca atare ar fi bine să te alături oamenilor dinamici, plini de viaţă şi de idei, şi să fugi de cei care se complac în banal şi comoditate. Nu e stilul tău să stai şi să lâncezeşti, ci dimpotrivă, ai resurse fantastice de energie care merită investite, dar ai totuşi nevoie de acea scânteie care să te remonteze.


Fecioară
Tocmai pentru că e o zi liniştită, fără evenimente ieşite din comun, ai starea necesară pentru a pune ţara la cale alături de familia ta. Staţi mai mult de vorbă, stabiliţi planurile pentru următoarea perioadă şi treceţi în revistă ce aţi făcut fiecare până în prezent la un proiect care evoluează lent, dar bine. Eşti mulţumit de concluzii, fiecare a contribuit echilibrat la construcţia acestei acţiuni şi ai încredere că vă îndreptăţi spre rezultate foarte bune. Nu e nimic spectaculos în ceea ce faceţi, dar eşti încântat de perspective.


Balanţă
Ai tendinţa de a nu mai face nimic din cauza unui eşec de odinioară de care nu te poţi detaşa încă. Faci ce faci, şi te întorci la el şi nu ai forţa de a mai încerca ceva similar vreodată. E posibil să treci printr-un eveniment similar celui de demult, şi pentru că atunci a ieşit prost, ai senzaţia că va ieşi la fel şi acum, dar nu înseamnă că dacă ai greşit într-un loc, vei greşi în acelaşi loc şi altădată. Ai învăţat ceva din erorile trecutului şi vei şti de data aceasta să nu le mai repeţi. Dar măcar trebuie să încerci!


Scorpion
Uneori ţi-e teamă să-ţi exprimi public marile vise, ca nu cumva lumea să se apuce să le judece. Dacă tu crezi în ele, mai bine le ţii secrete, dar poate nu strică să ţii cont şi de părerile celor din jur. Unii pot fi mai obiectivi decât tine şi, imparţiali, de pe margine, pot descoperi în visele tale doza de idealism care le face imposibile. Dacă ai încredere absolută în cel care te ascultă, merită să îi împărtăşeşti planurile tale de viitor, pentru că feedback-ul primit te va ajuta să scapi de vise deşarte. Cineva trebuie să te mai tragă de mânecă.


Săgetător
Mare atenţie la răspunsul pe care îl dai astăzi unui gest sincer de prietenie. Ai putea fi tentat să dai o replică dură, să interpretezi greşit un gest nevinovat care ţi se pare că ascunde intenţii negative, în timp ce interlocutorul tău n-are nici cea mai vagă intenţie rea faţă de tine. Eşti cuprins de ostilitate ce te face să vezi în jur numai duşmani încât eşti în stare să răneşti chiar şi pe cei care chiar nu au nimic cu tine. Cenzurează-ţi replicile care, azi, cam uită de bune maniere şi diplomaţie.


Capricorn
Deşi eşti genul de om care tolerează uşor rutina şi lucrurile care durează mult, azi chiar şi pentru tine pare prea de tot să stai pe loc şi să tot aştepţi o minune. Timpul trece mult prea lent, încât îţi pierzi încet interesul pentru scopul pe care ţi l-ai propus iniţial, dar ai putea folosi totuşi în favoarea ta acest ritm, pentru a construit totul în detaliu. Nu te grăbeşte nimeni să termini repede ce ai început, ca atare lentoarea poate fi un avantaj pentru a ajunge la rezultate durabile. Dacă te-ai grăbi, nu ai fi la fel de mulţumit de roade.


Vărsător
Se ştie că eşti un vizionar optimist care vede lucrurile până în perspectiva îndepărtată. La fel faci şi acum, pentru că în discuţia pe care o ai cu familia, tu vii cu detalii pe care nimeni altcineva nu le observă. Toţi aşteaptă de la tine o soluţie, o propunere, o idee, pentru că le-ai demonstrat şi cu alte ocazii ca tot ceea ce alegi tu, e spre binele tuturor. Vii cu un plan care vă va uni pe toţi laolaltă şi vei reuşi să-i îndrumi pe toţi spre un succes de toată frumuseţea. Spune ce ai de gând, căci te vor urma!


Peşti
Dacă stai acasă, de unul singur, nu faci altceva decât să-ţi oferi condiţiile propice unor procese de conştiinţă cu tentă negativă. Ai timp să te gândeşti la probleme, să despici firul în patru şi să descoperi doar punctele sensibile, or ceea ce ţi-ar prii astăzi cu adevărat ar fi contactul cu lumea. Că e o plimbare fără ţintă prin oraş sau discuţii interminabile la telefon cu amicii, efectele vor fi la fel de bune, pentru că îţi abat gândul de la problemele care te-ar putea copleşi, ca atare caută companiile cât mai aglomerate şi mai diverse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS