Horoscopul zilei de azi, 23 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Chiar dacă ai încerca să renunţi la nişte principii nu vei obţine foarte mult pentru că ceea ce cauţi tu este idealul.
Bani şi Carieră: Mai multă cumpătare ar fi foarte bună deoarece urmează zile în care cheltuielile vor lua amploare şi oricât vei încerca să-ţi potoleşti dorinţele va fi foarte greu să rezişti tentaţiilor.
Sănătate: Astăzi va fi o zi în care vei simţi că trebuie să faci curat în jurul tău, dar şi sufleteşte. Dezordinea o vei transforma în ordine, murdăria în curăţenie, iar gândurile negative într-un pozitivism total. Ordinea şi disciplina sunt cuvintele cheie ale acestei zile.


Taur
Dragoste: Sunteţi preocupat de probleme personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Te întristează faptul că eşti departe de casă sau urmează să pleci la un drum lung.
Bani şi Carieră: "Nu lăsa timpul să treacă!" şi bate "fierul cât e cald!" tot ceea ce ţi-ai propus este la îndemână numai că trebuie să insişti în planurile tale.
Sănătate: Entuziasmul tău referitor la ceea ce crezi, este mai puternic ca niciodată. Vei folosi această energie pentru a-i convinge şi pe ceilalţi să-ţi împărtăşească credinţele.


Gemeni
Dragoste: Relaţia de cuplu are nevoie de tine şi se pare că tu nu eşti disponibil.
Bani şi Carieră: Te enervezi pentru că nu reuşeşti să te înţelegi cu un partener de afaceri. O veste care îţi anunţă un câştig bănesc şi pe care o aştepţi de mult timp întârzie totuşi să apară. Fii optimist pentru că totul se va rezolva în cel mai scurt timp.
Sănătate: În acest moment eşti înconjurat de foarte mulţi oameni, încât te poţi simţi şi puţin claustrofob. Important este că aceste persoane îţi vor binele cu adevărat, aşa că n-ar strica să le acorzi mai multă atenţie. Vor juca un rol important în schimbarea atitudinii tale dintr-una negativă în una pozitivă.


Rac
Dragoste: Viaţa partenerului va fi domeniu de interes astăzi. Încearcă totuşi să acţionezi cu diplomaţie pentru a nu crea o stare de disconfort acestuia şi să îi laşi impresia că vrei să controlezi totul.
Bani şi Carieră: Energia pe care o depui în munca pe care o prestezi de ceva vreme îţi va aduce recunoaşterea sau poate chiar avansarea.
Sănătate: Poţi deveni foarte emoţional şi unii te-ar putea găsi cam agresiv astăzi. Te străduieşti mult şi tinzi să împingi prea tare orice ţel ai avea în minte.


Leu
Dragoste: Astăzi vei fi mai sentimental, pentru că te simţi cu adevărat îndrăgostit/ă. Vei realiza că persoana iubită îţi este mereu alături. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, este posibil să cunoşti pe cineva.
Bani şi Carieră: Se pare că trăieşti numai pentru bani. Nu că este un lucru rău, dar nu toate se reduc la bani.
Sănătate: Te bucuri să lucrezi cu orice ţine de psihologie - părţi ascunse, vulnerabile, sensibile ale minţii şi sinelui.


Fecioară
Dragoste: Deşi au existat disensiuni, se pare că primeşti totuşi dovezi de dragoste care te vor arunca în braţele fericii. Încearcă să ai răbdare şi să fii foarte diplomat.
Bani şi Carieră: Nu reuşeşti să te concentrezi asupra carierei şi asta pentru că ai cu totul şi cu totul alte activităţi.
Sănătate: În această după-amiază ai putea face nişte activităţi sportive.


Balanţă
Dragoste: O cină relaxantă cu partenerul este tot ce-ţi trebuie. Pregătiţi meniul şi gătiţi împreună. Veţi vedea că lucraţi foarte bine în echipă.
Bani şi Carieră: Reuşeşti să găseşti o sursă neaşteptată de finanţare care nu îţi acoperă în totalitate necesităţile dar care te scoate din impasul de moment.
Sănătate: Este un moment bun să te gândeşti la ce este important şi valoros în timp. Eşti foarte bun la jocuri şi sport, orice care te ajută să scapi de frustrări.


Scorpion
Dragoste: Îţi faci griji pentru familia ta şi îţi doreşti să petreci mai mult timp cu ei. E bine că te-ai gândit şi la asta, iar acum urmează doar să-ţi faci liber în program pentru că ai înţeles priorităţile.
Bani şi Carieră: În realizarea proiectelor este bine să nu laşi deoparte pe oricine te-ar putea ajuta.
Sănătate: Ai viziuni şi idei legate de natura ta spirituală. Simţi că realitatea este aşa cum ai visat să fie.


Săgetător
Dragoste: Eşti foarte fericit în relaţia pe care o ai cu partenerul, aşa că roagă-l să te însoţească în drumurile tale. Important este că nu aţi renunţat niciunul dintre voi la independenţă şi vă completaţi foarte bine.
Bani şi Carieră: O afacere pe care o demarezi va fi rentabilă şi îţi va aduce avantaje materiale. Pentru ca succesul să fie deplin, temperează-ţi spiritul critic.
Sănătate: Fă-ţi timp în această după-amiază pentru a te relaxa şi a te gândi la echilibrul din viaţa ta.


Capricorn
Dragoste: Astăzi eşti într-o dispoziţie filosofică şi interesat de marile mistere ale universului. Discuţii lungi pe această temă cu partenerul.
Bani şi Cariera: Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi această situaţie te aduce în culmea disperării. Înainte de toate încearcă să îţi planifici mult mai bine finanţele.
Sănătate: Întreabă-te dacă te preocupi de sănătatea ta, de nutriţie, exerciţii, odihnă, joacă şi stimulare mentală.


Vărsător
Dragoste: Spiritul tău independent l-a atras atât pe partener cât şi pe prietenii tăi, aşa că nu te schimba acum.
Bani şi Carieră: Este o perioadă favorabilă rezolvării proiectelor, îţi va fi uşor să găseşti soluţii. Este un timp bun să iei decizii corecte.
Sănătate: E greu să-ţi spună cineva să te relaxezi. Eşti o persoană foarte muncitoare dar totuşi să te distrezi nu e o opţiune ci este absolut necesar.


Peşti
Dragoste: Dragostea e în mintea ta astăzi şi aşa va rămâne toată săptămâna. Chiar dacă nu eşti genul mai sentimental te vei surprinde discutând despre partener cu oricine e dispus să asculte.
Bani şi Carieră: Nu ai inspiraţie şi asta nu poate decât să te obosească. Nu găseşti nimic nou de făcut, iar lucrurile vechi nu te motivează să te implici mai mult.
Sănătate: Eşti într-o stare de gândire profundă. Nimeni nu te poate scoate din apele tale. Încearcă să ţii pasul cu ceilalţi şi să te orientezi spre partea practică a lucrurilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS