Horoscopul zilei de azi, 22 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Farmecul personal îşi va spune cuvântul, aşa că se întrevăd succese în relaţiile cu persoanele de sex opus.
Bani şi Carieră: La serviciu eşti cam iritat şi rişti să vorbeşti fără o matură chibzuinţă. Dacă şeful îţi comunică ceva ce nu îţi prea convine, evită să faci vreun comentariu; eşti puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare, pentru ambele părţi.
Sănătate: Profită de vremea frumoasă şi ieşi la plimbare. Fă sport în aer liber!


Taur
Dragoste: Te tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar prudenţa te face să baţi în retragere.
Bani şi Carieră: Pentru orice nimic trebuie să faci un efort mare, ceea ce te oboseşte şi te irită. Există cineva care încearcă să-ţi pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru.
Sănătate: Eşti profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul tău apropiat sunt unele tensiuni şi ar fi bine să fii ceva mai rezervat. Încearcă să îţi spui oful unui prieten, deoarece, după discuţia cu acesta vei fi ceva mai relaxat.


Gemeni
Dragoste: O discuţie cu cineva din familie te va face să te gândeşti la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea obţine acordul familiei.
Bani şi Carieră: Chestiunile profesionale te interesează mai mult decât în mod obişnuit. Este posibil să fi solicitat să iei o decizie şi ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva.
Sănătate: Astăzi dai randament la tot ce înseamnă muncă fizică, sport sau activităţi în mişcare.


Rac
Dragoste: Mare atenţie, deoarece nu este exclus ca o persoană de sex opus să încerce să te păcălească.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară te va interesa în mod special. Vor fi multe cheltuieli de făcut, dar ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.
Sănătate: Astăzi eşti cam obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi decât cu foarte mare greutate.


Leu
Dragoste: Ţi se pare că persoana iubită cere cam multe de la tine, dar nici nu este cazul să îţi exprimi nemulţumirile.
Bani şi Carieră: Din punct de vedere mental, randamentul tău este la limita superioară. Un examen sau un test ar putea fi depăşit cu brio.
Sănătate: Vizionarea unui film sau orice activitate relaxantă te-ar putea ajuta să închei ziua într-o atmosferă de bună dispoziţie.


Fecioară
Dragoste: Partenerul de viaţă îţi va anunţa o mică realizare de care se va bucura întreaga familie.
Bani şi Carieră: Deciziile pe care le vei lua în problemele mai delicate, se vor dovedi inspirate. Cei din jur nu mai prididesc să îţi ceară sfaturi.
Sănătate: Preocupările de timp liber şi mai ales activităţile de divertisment îţi atrag atenţia în mod special.


Balanţă
Dragoste: O reuniune cu mai multe rude îţi va da un sentiment de siguranţă şi stabilitate. Poţi afla în cei apropiaţi un sprijin de nădejde.
Bani şi Carieră: Drumurile îţi vor consuma o mare parte a zilei, dar vei avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă.
Sănătate: Este posibil să pleci într-o călătorie, ceea ce-ţi va face mare plăcere, dar atenţie la ceea ce mănânci - stomacul tău este sensibil în această perioadă şi ţi-ar putea face unele probleme.


Scorpion
Dragoste: Astăzi ar fi un bun prilej pentru tine şi persoana iubită pentru a pune la punct unele lucruri care vă nemulţumesc.
Bani şi Carieră: Ţi se vor face o mulţime de propuneri, dar nu este cazul să dai un răspuns imediat. Ar fi cazul să te gândeşti mai bine şi să nu mai fii aşa de nerăbdător; oricum, sfatul unui prieten nu are ce să îţi strice.
Sănătate: În general, sănătatea nu va fi punctul tău forte, aşa că nu este cazul să te suprasoliciţi.


Săgetător
Dragoste: Energia ta fizică este la limita superioară, aşa că ai putea face un sport sau ai putea face o mică excursie împreună cu persoana iubită.
Bani şi Carieră: În ceea ce priveşte serviciul, ar fi de dorit să nu te implici în mai multe activităţi decât cele trecute pe ordinea de zi, deoarece rişti să te epuizezi din punct de vedere nervos.
Sănătate: O călătorie pe care o vei face astăzi îţi va permite să îmbini plăcutul cu utilul.


Capricorn
Dragoste: Dacă vei reuşi să îţi manifeşti cu prudenţă şi să îţi cenzurezi pornirile impulsive, ai putea realiza cât de mult înseamnă pentru tine persoana iubită.
Bani şi Carieră: Ţi se va propune o călătorie în interes de serviciu. Ar fi bine să o accepţi, căci în felul acesta ai avea o realizare ce îţi va satisface ambiţia.
Sănătate: Drumurile îţi vor consuma o mare parte a zilei, dar vei avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă.


Vărsător
Dragoste: Vei avea o nemulţumire legată de persoana iubită, dar ar fi de dorit să laşi lucrurile să se rezolve de la sine.
Bani şi Carieră: În general activităţile intelectuale te vor favoriza în această zi şi nu numai. Un răspuns întârzie; cel mai bine ar fi să ai răbdare!
Sănătate: Activităţile sociale vor fi prioritare pentru tine în această zi; te-ai putea întâlni cu prietenii sau ai putea ieşi la un club.


Peşti
Dragoste: Impulsivitatea te poate face să spui lucruri pe care le vei regreta nu peste mult timp. Cel mai bine ar fi să discuţi cu persoana iubită tot ce simţiţi şi aceasta te va ajuta să depăşeşti momentul.
Bani şi Carieră: Ţi se va propune o călătorie în interes de serviciu. Ar fi bine să o accepţi, căci în felul acesta ai avea o realizare ce îţi va satisface ambiţia.
Sănătate: Discuţiile cu cei din jur te relaxează; atenţie totuşi să nu fii prea pisălog, deoarece ai putea deranja pe cineva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS