Horoscopul zilei de azi, 21 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Partenerul de suflet are unele nemulţumiri, pe care le-ai putea rezolva favorabil dacă vei reuşi să-ţi stăpâneşti impulsivitatea.
Bani şi Carieră: Eşti foarte conştient astăzi de valoarea ta şi nu ai de gând să renunţi la demnitate. Dacă încrederea în tine ţi-a fost construită pe baza complimentelor altor persoane şi nu din cauza realizărilor tale, atunci această siguranţă se va clătina astăzi.
Sănătate: Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionezi la limita superioară.


Taur
Dragoste: În plan sentimental lucrurile evoluează bine; relaţia cu ceilalţi membrii ai familiei te ajută să te relaxezi şi să depăşeşti cu mai multă uşurinţă frecuşurile cotidiene.
Bani şi Carieră: Acordă-ţi timp de gândire, pentru a reuşi să salvezi bugetul tău de la un dezastru. Astăzi lucrurile materiale nu-ţi vor aduce satisfacţia care o cauţi, ci doar privind în interiorul tău.
Sănătate: Ai face bine să îţi petreci timpul liber undeva în aer liber, pentru că starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească.


Gemeni
Dragoste: Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte considerabil. Ţi se vor face complimente, declaraţii.
Bani şi Carieră: Astăzi ai parte de mici probleme. Afli de o problemă financiară care ţi-ar putea deranja puţin viaţa în viitorul apropiat. Rişti să enervezi persoane care îţi pot crea probleme.
Sănătate: Eşti plin de energie şi doreşti să-ţi pui în practică ideile cât mai repede.


Rac
Dragoste: Eşti prins la mijloc într-o situaţie şi nu ştii cum să reacţionezi. Sentimentele îţi sunt confuze şi din această cauză eşti predispus la greşeli.
Bani şi Carieră: Cheltuielile vor fi destul de mari astăzi, dar din fericire vei avea parte şi de ceva câştiguri suplimentare şi vei reuşi să te descurci fără probleme.
Sănătate: Activităţile de divertisment îţi vor da posibilitatea să te relaxezi.


Leu
Dragoste: Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, ceea ce-ţi va permite să-ţi lărgeşti cercul de prieteni dar şi să-ţi faci relaţii promiţătoare.
Bani şi Carieră: Dacă mergi la cumpărături astăzi trebuie să ai grijă şi să fii cumpătat. Ai tendinţa de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie. Dacă îţi doreşti un obiect nu-l achiziţiona pe loc ci stabileşte-ţi o altă dată pentru acest lucru.
Sănătate: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită, dar vei reuşi să faci faţă cu bine tuturor cerinţelor.


Fecioară
Dragoste: Nu te grăbi să faci schimbări în viaţa ta sentimentală, deoarece relaţiile din această perioadă au puţine şanse să se dovedească de durată.
Bani şi Carieră: Eşti obligat de un regulament să urmezi o anumită direcţie, chiar dacă nu corespunde sensului după care te-ai ghidat până acum.
Sănătate: În principiu te vei bucura de un bun echilibru energetic, iar eventualele simptome vor putea fi depăşite cu uşurinţă.


Balanţă
Dragoste: Unele din neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în viaţa amoroasă îşi vor găsi o rezolvare, măcar de moment.
Bani şi Carieră: Investiţiile pe care le vei face azi nu vă vor aduce rezultate imediate. Mintea îţi este plină de idei, dar cam împrăştiate, aşa că ar fi de dorit să te sfătuieşti cu cineva de încredere înainte de a le pune în practică.
Sănătate: Eşti plin de energie şi de iniţiative, dar nu ai suficientă răbdare pentru ceea ce ţi-ai pus în plan.


Scorpion
Dragoste: Mare atenţie, căci sentimentele tale mai profunde ar putea avea de suferit.
Bani şi Carieră: Şansa ta de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri foarte multe, drumuri pe care vei fi obligat să le faci. N-ar fi exclus nici să ţi se propună o investiţie, dar în acest caz ar trebui să fii cât se poate de prudent.
Sănătate: O vizită la prieteni sau o plimbare în aer liber te vor ajuta să te debarasezi de tot stresul acumulat în ultimul timp.


Săgetător
Dragoste: Este o perioadă extrem de agitată pentru tine şi ar fi bine să nu te laşi condus de primul impuls. Este posibil să ai ocazia să te implici într-o relaţie sentimentală clandestină.
Bani şi Carieră: Unul din proiectele pe care le ai în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual tot ce faci se va dovedi eficient.
Sănătate: Nu este cazul să te suprasoliciţi, căci poţi avea probleme pe fond nervos.


Capricorn
Dragoste: Din punct de vedere sentimental situaţia pare a te favoriza. În cazul în care partenerul are o neplăcere la serviciu, pregăteşte-te să-i fii alături.
Bani şi Carieră: Activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să-ţi pui în valoare calităţile, dar şi să iei decizii de ale căror rezultate te vei bucura în scurt timp. Traversezi o perioadă de acumulări cantitative şi poţi fi sigur că eforturile tale nu vor rămâne neobservate.
Sănătate: Te simţi din ce în ce mai obosit şi ar fi bine să ceri sprijinul celor din familie. Cu siguranţă aceştia te vor înţelege şi îţi vor oferi sprijinul de care ai nevoie.


Vărsător
Dragoste: Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Ai putea trăi o aventură de neuitat, dar ar fi mai bine să încerci să-ţi consolidezi relaţia actuală.
Bani şi Carieră: Interesul pentru activităţile profesionale va fi ceva mai mare în această perioadă. Ai putea obţine un mic succes, ceea ce îţi va mări încrederea în propriile capacităţi.
Sănătate: Înclinaţia spre joc şi aventură este accentuată în această perioadă. Uită de problemele de serviciu şi relaxează-te!


Peşti
Dragoste: Fără să fii cicălitor, fii mai atent la tot ce se întâmplă cu persoana iubită, căci ai putea avea parte de o surpriză mai puţin plăcută.
Bani şi Carieră: Te aşteaptă o zi deosebit de agitată, în care vei avea parte de o mulţime de evenimente minore care nu te vor lăsa nici măcar să respiri. Ceea ce vei întreprinde în această perioadă se va finaliza cu o oarecare întârziere aşa că nu este cazul să te grăbeşti.
Sănătate: Ceva bani vei cheltui pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar acestea se vor dovedi deosebit de eficiente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS