Horoscopul zilei de azi, 20 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Ai putea să revezi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de apreciere.
Bani şi Carieră: Implicarea în activităţi intelectuale îţi va face bine, căci îţi va da ocazia să demonstrezi celor care nu aveau încredere în tine de ce eşti în stare. N-ar fi rău să încerci să fii mai conştiincios.
Sănătate: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină în atenţia ta.


Taur
Dragoste: Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului eşti mai impulsiv şi din acest motiv poţi face greşeli.
Bani şi Carieră: În cazul în care eşti implicat într-o activitate intelectuală, calităţile tale au toate şansele să iasă în evidenţă. Ai putea să faci o mulţime de drumuri şi nu are nici un rost să te împotriveşti, căci ai toate şansele să poţi îmbina utilul cu plăcutul.
Sănătate: Nu eşti în forma ta cea mai bună, ceea ce îţi stârneşte îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea ta.


Gemeni
Dragoste: Gândeşte-te de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel ai putea avea controverse obositoare cu o persoană de sex opus.
Bani şi Carieră: Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ţi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici îţi apreciază eforturile.
Sănătate: Nu ai nici o problemă gravă, atâta doar că trebuie să aloci mai mult timp odihnei.


Rac
Dragoste: Un dialog cu persoana iubită te-ar putea ajuta să îţi faci ordine între priorităţi.
Bani şi Carieră: Puterea ta de convingere este maximă, ceea ce îţi permite să obţii promisiuni importante. Ţi se propune o călătorie, dar nu este bine să o faci până când nu îţi vei rezolva toate urgenţele.
Sănătate: De energie nu duci lipsa şi de aceea ai tendinţa de a te implica în activităţi dintre cele mai diverse.


Leu
Dragoste: Dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să ai parte de o discuţie mai tensionată.
Bani şi Carieră: Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea ta nu va face decât să accentueze tensiunile existente.
Sănătate: Eşti entuziast şi bine dispus, dar relaţia cu cei din jur este un pic tensionată.


Fecioară
Dragoste: Persoana iubită va avea probleme şi de aceea îţi va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fără nici un fel de emoţii.
Bani şi Carieră: Iniţiativele tale se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea de care dai dovadă te poate determina să faci greşeli şi să ai o relaţie mai tensionată cu superiorii ierarhici sau cu o altă autoritate.
Sănătate: Ai dori să faci mai multe, dar nu reuşeşti şi acest lucru te nelinişteşte profund. De fapt conjunctura aceasta este de scurtă durată şi până spre seară vei vedea totul într-o altă lumină.


Balanţă
Dragoste: Nu eşti în situaţia de a forţa nota, căci nu vei reuşi decât să tensionezi atmosfera. Ai face bine să asculţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti.
Bani şi Carieră: În cazul în care vei avea ocazia să faci unele schimbări pe care le ai în vedere, ar fi bine să nu te grăbeşti nici măcar un pic. Răbdarea este cuvântul de ordine pentru această zi.
Sănătate: Ai face bine dacă ai ieşi câteva ore afară, pentru a te deconecta.


Scorpion
Dragoste: Reuşeşti să faci o bună impresie oriunde te vei duce, ţi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul.
Bani şi Carieră: Ai putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce îţi poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şi o poziţie mai solidă la serviciu.
Sănătate: Activităţile de divertisment îţi vor permite să îmbini utilul cu plăcutul. Cineva din familie îţi va anunţa o mică realizare pe care o veţi sărbători împreună.


Săgetător
Dragoste: Ai chef de de o activitate mai deosebită, dar unele treburi te mai reţin pe-acasă. Nu face totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie să îţi facă observaţie.
Bani şi Carieră: Eforturile tale nu vor fi apreciate aşa cum consideri, cel puţin deocamdată, dar cum conjunctura astrală nu te defavorizează, nu ai de ce să-ţi faci griji. Dacă ţi se va cere să rămâi peste program la serviciu, nu comenta!
Sănătate: Dacă ţi se va face o propunere de petrece a timpului liber, nu ai nici un motiv să refuzi.


Capricorn
Dragoste: Primeşti chiar şi un impuls din partea persoanei iubite spre a te aventura în noi proiecte. De aici poate surveni schimbarea de care ai atât de multă nevoie.
Bani şi Carieră: O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce te va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt o mulţime de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi.
Sănătate: Iniţiativele tale au toate şansele să se bucure de succes, cu condiţia să ţii cont şi de părerea celor din jur.


Vărsător
Dragoste: Este posibil ca persoana iubită să-ţi propună unele schimbări în ceea ce priveşte proiectele pentru timpul liber. Încearcă să-i oferi mai multă înţelegere!
Bani şi Carieră: Este posibil să rămâi peste program la serviciu sau să apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizezi.
Sănătate: Este foarte posibil să ai un mic succes în sfera serviciului, ceea ce îţi va da un elan deosebit pentru a te implica în activităţi pe care le-ai tot amânat.


Peşti
Dragoste: Cu tot ataşamentul tău faţă de ceea ce înseamnă valori familiale, azi această statornicie, va fi pusă sub semnul îndoielii. Ai unele lucruri în suflet care te nemulţumesc.
Bani şi Carieră: Iniţiativele tale au toate şansele să se bucure de succes, cu condiţia să ţii cont şi de părerea celor din jur.
Sănătate: Eşti cam obosit, dar ideile pe care le ai te ajută să te descurci fără probleme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS