Horoscopul zilei de azi, 16 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Dialogul sincer cu tine, te va face să-ţi menţii stabilitatea în viaţa particulară. Poate reuşeşti să faci abstracţie de intuiţie sau o doză prea mare de sentimentalism.
Bani şi Carieră: Va trebui să suporţi tulburări neaşteptate care să îţi dea mult de furcă atât financiar cât şi profesional. Nu trebuie să te descurajezi, e vorba doar de câteva contrarieri trecătoare.
Sănătate: Acordă o atenţie sporită sănătăţii tale. Nu exclude o vizită la medicul de familie pentru un control al oricărei dureri ivite parcă din senin.


Taur
Dragoste: Reuşeşti să îţi păstrezi seninătatea şi în această zi, în care speranţele tale nu se prea materializează. Aşa se întâmplă când guvernatorul tău astral e bine aspectat dar e în casa singurătăţii.
Bani şi Carieră: Ai ocazia rară a încheierii unui acord sau act prin care să primeşti ceea ce de fapt e al tău. Profită de şansa astrală prin care ai parte de soluţionare pe cale amiabilă.
Sănătate: Odihna şi o activitate relaxantă te vor face să depăşeşti starea de iritabilitate care a pus stăpânire pe tine.


Gemeni
Dragoste: Neconvenţionalul, sau poate aptitudini paranormale îţi fac ziua plăcută pe plan amoros. O vorbă spusă sau o acţiune negândită va avea darul de a impresiona pe cineva, care va replica "Doamne, tu îmi citeşti gândurile?".
Bani şi Carieră: Vei primi sau vei recupera ceva care îţi va realiza un vis mai vechi, lucru care te va face să poţi continua mai departe visul tău, dar de data asta, fără constrângeri.
Sănătate: Deoarece nu ai aspecte astrale care să te ajute, nu te încăpăţâna să îţi susţii ideile sau chiar dorinţele în faţa cunoscuţilor. Te-au cam obosit ultimele zile prin implicarea ta puţin exagerată.


Rac
Dragoste: Ar trebui să profiţi şi de această zi deoarece este favorabilă vieţii tale sentimentale. Poţi face o nouă cucerire, dar e posibil să faci şi o călătorie sau să ai o aventură mai degrabă.
Bani şi Carieră: O discuţie despre bani te cam scoate din sărite. Trebuie să ai grijă. Poate ar fi bine să te echilibrezi psihic şi pe urmă să continui dezbaterea. Poate apărea din senin şi un ajutor nesperat pe care să îl foloseşti ca atu.
Sănătate: Problemele personale cer o analiză riguroasă şi o corectă estimare a gravităţii lor. Puţină atenţie la sănătate!


Leu
Dragoste: Eşti predispus la înfiriparea unei idile. Ai sentimentele uşor exaltate, ceea ce te face să fi generos şi cam indiscret. Puţină temperare nu ar strica.
Bani şi Carieră: Relaţiile cu cei din mediul profesional decurg excelent. Eşti omul potrivit la locul potrivit. Profiţi de orice întâlnire şi orice ocazie pentru aţi mai adăuga o cărămidă la construcţia imaginii tale sociale
Sănătate: Prezenţa călduroasă a prietenilor te va reconforta. De fapt, vei căuta compania lor şi o vei găsi la fel de tonică. Poţi profita şi de simpatia unei persoane cunoscute.


Fecioară
Dragoste: Cei încorsetaţi într-un mariaj, ar trebui să fie mai ponderaţi şi puţin mai prevăzători pentru a nu ieşi din canoanele obişnuinţei.
Bani şi Carieră: Excelente perspective apar azi. Organizează întâlniri, schimburi de idei, inclusiv întâlniri culturale. Vei acumula cunoştinţe care îţi vor fi necesare în viitor.
Sănătate: Nu ai voie să te superi pe nimeni şi pe nimic, dimpotrivă apreciază tot ce auzi şi gândeşte-te că fiecărei probleme îi corespunde o soluţie şi fiecărui defect, o calitate.


Balanţă
Dragoste: Nu ar fi exclus să ai parte de puţine reproşuri de la persoana iubită, pe motiv de nerezolvare la timp a unor sarcini.
Bani şi Carieră: Vei duce multă muncă de convingere pentru a-ţi apăra interesele. Ar trebui să te adresezi în primul rând persoanelor competente, mature profesional şi pe urmă să ţii cont de sfaturile prietenilor.
Sănătate: Mereu în mişcare, eşti plin de entuziasm şi vitalitate. Contactele sociale îţi vor umple timpul.


Scorpion
Dragoste: Câteva necazuri cu persoana iubită par să-ţi dea o stare de disconfort. Ţi se iveşte şi ocazia dialogului şi concilierii, de care ar trebui să faci uz.
Bani şi Carieră: Profesional ţi se deschid noi orizonturi. Te arunci pur şi simplu asupra oricărei ocazii de dialog sau contact. Parcă ai porni cu sabia la atac.
Sănătate: Fără nici un motiv real te simţi fără tonus şi puţin neglijat. Poate pentru că nu te implici îndeajuns de mult.


Săgetător
Dragoste: Problemele sentimentale par a nu-ţi atinge deloc aptitudinile şi acţiunile pe care le întreprinzi la locul în care îţi desfăşori activitatea.
Bani şi Carieră: Zi ideală pe plan relaţional şi foarte bună pentru călătorii îndepărtate. Obţii un sprijin nesperat pentru promovare sau ceva care să te privilegieze în ascensiunea socială.
Sănătate: Cred că vitalitatea ta va avea de suferit. Confuzia, neprevăzutul şi dificultatea de a te face înţeles, vor duce la neînţelegeri dacă nu chiar dispute cu parteneri mai vechi.


Capricorn
Dragoste: Profită de această zi deoarece dragostea, creativitatea şi în general plăcerea relaţiei cu cei din jur sunt privilegiate. Eşti comunicativ şi foarte plăcut.
Bani şi Carieră: Traversezi o zi mai austeră, plină de constrângeri. Ţi se pun în cale limitări care te obligă să rezolvi situaţii normale, dar fie într-un timp mult mai scurt, fie cu fonduri insuficiente. Poţi face faţă acestora, deoarece ai un curaj expansiv, iar ideile originale vor veni pas cu pas, spre încântarea ta.
Sănătate: Te porţi cu cei din anturaj de parcă ţi-au făcut doar rele. Mai zâmbeşte, fă un mic dar şi pe urmă un compliment. Ştii că vorba dulce mult aduce.


Vărsător
Dragoste: Persoana iubită constituie un element stimulator, cu care vei forma o echipă armonioasă şi dinamică, ce va emana bucurie în anturaj.
Bani şi Carieră: Poţi orienta evenimentele în sensul dorit de tine. Poţi de asemenea să pui în aplicare o afacere avantajoasă. Aplică în practică calităţile tale naturale, şi aprecierea celorlalţi va veni imediat.
Sănătate: O zi fără nimic special. Pur şi simplu rutină. Măcar o ieşire în împrejurimi să faci. În curând verdele va dispărea în nuanţe maronii, iar amintirea lui în viitor, îţi va da puţină linişte în momente mai dificile.


Peşti
Dragoste: Poţi pierde dragostea persoanei iubite, sau mai rău despărţire în toată puterea cuvântului. Vei fi foarte afectat sufleteşte. Nu căuta vinovaţi, caută să iei măsuri pentru contracararea efectelor.
Bani şi Carieră: O mică răfuială cu cineva din anturaj, pe urmă totul se va normaliza. Încearcă să îţi asumi un rol conştient asupra acelei situaţii, pentru a nu o lăsa deschisă în viitor. De altfel, încăpăţânarea şi perseverenţa, te va călăuzi în rezolvarea cu succes a oricăror sarcini ale zilei.
Sănătate: Energia fizică nu va fi punctul tău forte, aşa că vei avea nevoie de mai multă odihnă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS