Horoscopul zilei de azi, 15 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 iunie 2011


Berbec
Dragoste: În această perioadă eşti ceva mai impulsiv, ceea ce te poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu persoana iubită.
Bani şi Cariera: Pe cât posibil nu te implica în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. De asemenea, evită să semnezi acte de orice fel.
Sănătate: Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să te implici în prea multe activităţi practice.


Taur
Dragoste: Astăzi va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun.
Bani şi Carieră: Vei avea multe de făcut, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Ar fi de dorit să nu te implici în prea multe activităţi, căci nu vei reuşi decât să-ţi risipeşti energia în chestiuni minore. Profită de resursele tale pentru a-ţi rezolva priorităţile.
Sănătate: Evită să îţi exprimi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie îţi poate accentua starea de agitaţie, de nelinişte. De asemenea, evită consumul excesiv de cafea, alcool şi tutun.


Gemeni
Dragoste: Interesul pe care îl manifeşti pentru relaţia cu persoana iubită este în continuare mare, ceea ce îţi permite să petreci în mod cât se poate de plăcut timpul liber.
Bani şi Carieră: Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti. Şansa ta de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.
Sănătate: Ar fi bine să profiţi de această zi mai lejeră şi să îţi păstrezi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.


Rac
Dragoste: Relaţia cu familia va fi prioritară în această zi. Vei avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere.
Bani şi Carieră: Eşti mai autoritar, ceea ce te va ajuta în tot ce doreşti să întreprinzi. Totuşi, evită să te laşi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi.
Sănătate: Eşti plin de energie, gata în orice moment să te implici într-o nouă activitate.


Leu
Dragoste: Deşi nu îţi iese totul aşa cum ţi-ai dori, în plan sentimental ai putea avea unele bucurii.
Bani şi Carieră: Este posibil să câştigi o sumă de bani din colaborări, ceea ce te va ajuta să faci faţă cheltuielilor. Din punct de vedere mental funcţionezi excelent; ai putea lua decizii în chestiuni complicate sau te-ai putea implica cu succes în activităţi intelectuale.
Sănătate: Încearcă să te odihneşti mai mult. Bateriile tale au nevoie de reîncărcare.


Fecioară
Dragoste: Comunicarea cu partenerul de suflet te face mai optimist, mai încrezător în propriile capacităţi.
Bani şi Carieră: Vei avea ocazia să te vezi cu rude mai îndepărtate pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani; intervenţia unui prieten te va salva de la o dispută obositoare.
Sănătate: Timpul petrecut în compania celor apropiaţi te vor remonta.


Balanţă
Dragoste: Relaţia cu persoana iubită va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul tău.
Bani şi Carieră: Situaţia ta financiară va înregistra o îmbunătăţire în această zi, ceea ce te va face mai optimist.
Sănătate: Activităţile sociale vor fi prioritare pentru tine în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora.


Scorpion
Dragoste: În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încearcă pe cât posibil să nu te implici în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să se deterioreze câte ceva.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care eşti implicat. Dacă ai de gând să faci cumpărături, astăzi este ziua cea mai potrivită.
Sănătate: Eşti vioi şi plin de iniţiative, dar nu ai suficientă răbdare pentru ceea ce ţi-ai pus în plan.


Săgetător
Dragoste: Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fii foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni.
Bani şi Carieră: Nu este exclus ca să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia din proiectele tale, dar nu trebuie să te impacientezi - se va găsi cineva să îţi dea o mână de ajutor.
Sănătate: Starea de iritare ce te caracterizează în ultimul timp te-ar putea determina să te cerţi cu cineva.


Capricorn
Dragoste: N-ar fi exclus să cunoşti o persoană pe care o vei simpatiza. Nu este cazul să iei decizii fără o matură chibzuinţă, căci nu este sigur că entuziasmul o să te ţină prea mult timp.
Bani şi Carieră: Unele lucrări pe care nu le-ai rezolvat la timp îţi vor răpi mai mult timp decât ai putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evită să iei decizii importante.
Sănătate: Eşti cu gândul în altă parte. Pur şi simplu nu reuşeşti să te aduni.


Vărsător
Dragoste: Iniţiativele tale în plan sentimental ar trebui să fie sub semnul prudenţei, căci impulsivitatea de care dai dovadă în această perioadă te-ar putea determina să faci greşeli majore.
Bani şi Carieră: Te vei implica în diverse activităţi intelectuale, dar în ciuda inspiraţiei de care dai dovadă, ai putea greşi cu uşurinţă. Încearcă să discuţi cu cineva de încredere proiectele tale, căci greşelile făcute în această perioadă te-ar putea costa mult.
Sănătate: Capacitatea de concentrare a energiilor îţi va permite să te organizezi rapid în orice situaţie nou creată, dar şi să te bucuri de orice clipă de relaxare.


Peşti
Dragoste: Este o perioadă în care ar fi bine să ţii cont de intuiţie. Vei avea ocazia să îţi consolidezi relaţia de dragoste.
Bani şi Carieră: S-ar putea să ai unele probleme financiare, care să nu îţi permită să te distrezi aşa cum ţi-ai dori. Oricum, fii atent pe ce cheltuieşti banii.
Sănătate: Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideri atât de plictisitoare îţi vor mânca o bună parte din timpul liber.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS