Horoscopul zilei de azi, 14 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 iunie 2011


Berbec
Dragoste: De obicei îţi atragi partenerul prin tot felul de semnale subliminale pe care le controlezi cum nu se poate mai bine, şi care funcţionează eficient. Astăzi, dacă vrei să ai succes, va trebui să îţi formulezi intenţiile mai clar.
Bani şi Carieră: Sunt mari şanse de a realiza ceva mai deosebit, de a-ţi pune în practică unul dintre planurile tale mai vechi. Acţionează deci, cu curaj, fără a renunţa cu prudenţă! De altfel, prudenţa este absolut necesară, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul pese cap.
Sănătate: Poţi deveni foarte emoţional şi unii te-ar putea găsi cam agresiv astăzi.


Taur
Dragoste: Configuraţia astrelor scoate la iveală credinţa şi încrederea în sine, ceea ce este bine în ceea ce priveşte o nouă şi interesantă relaţie.
Bani şi Carieră: Eşti un executant înnăscut - toată lumea ştie de ambiţia ta incredibilă de a realiza lucruri în viaţă. Asigură-te că nu îi vei lăsa pe alţii să profite de tine în acest moment.
Sănătate: Rutina ta zilnică de după-amiază te va enerva - vei fi obligat să modifici această rutină astăzi. Reuşeşti cu succes să îţi faci noi prieteni şi să mergi în locuri noi în această seară.


Gemeni
Dragoste: Persoana iubită poate descoperi că îţi vine greu să-ţi imaginezi că şi tu uneori te simţi stingher, căci pari să radiezi de carismă.
Bani şi Carieră: Simţi că te-ai putea angaja în orice proiect, însă ţine minte: viaţa şi puterile care ţi-au fost date te testează tot timpul cu noi încercări şi nu vei ieşi tot timpul învingător. Ar trebui să afişezi modestie şi să ştii în mintea ta că poţi obţine tot ceea ce îţi iese în cale.
Sănătate: Ai putea avea o alergie de care nu ştii şi puţină investigaţie te va ajuta să înţelegi şi să corectezi orice probleme fizice care ar putea exista.


Rac
Dragoste: Astăzi poţi profita de atmosfera astrală favorabilă, şi e posibil să atragi în viaţa ta o persoană specială.
Bani şi Carieră: Deciziile profesionale de succes pot necesita conformitate şi te pot costa libertatea, probabil renunţarea la câteva obiceiuri neconvenţionale. Totuşi, va trebui să te conformezi şi să accepţi multe, pentru a găsi job-ul potrivit.
Sănătate: Dispui de multă energie şi determinare pentru orice îţi propui.


Leu
Dragoste: Dacă intenţionezi să mergi la o petrecere, ai grijă să porţi haine care te vor face remarcat. Pentru o persoană de sex opus vei fi o apariţie misterioasă şi seducătoare.
Bani şi Carieră: Idei de cum să scapi din situaţiile financiare neplăcute sunt binevenite, precum şi un plan care să te ajute să te restabileşti economic. Asta poate implica o mutare sau un job suplimentar şi te vei mândri cu rezultatele tale destul de curând.
Sănătate: Nu uita de pauze şi mănâncă sănătos!


Fecioară
Dragoste: Nu mai poţi ascunde ceea ce simţi în spatele unui perete de indiferenţă. Alinierea planetelor de astăzi înseamnă că acoperirea ta va fi aflată cu siguranţă, indiferent de cât de bine ţi-ai fi ascuns urmele.
Bani şi Carieră: Încearcă o nouă abordare cu proiectul tău creativ astăzi. Norocul pare să fie de partea ta când vine vorba de bani. Asta e un lucru cât se poate de bun, deoarece în ultima vreme cheltuieşti mai mult decât de obicei, graţie modei şi noilor tendinţe.
Sănătate: Acordă atenţie sporită evenimentelor de astăzi să nu intervină situaţii ce pot duce la posibile răniri accidentale.


Balanţă
Dragoste: Atmosfera astrală de astăzi arată că partenerul are de gând să te pună la locul tău şi să nu te lase să schimbi subiectul până ce nu aţi lămurit ceva foarte important.
Bani şi Carieră: Deciziile din carieră ar putea suferi de pe urma lipsei de organizare şi a disciplinei. Ştiind acest lucru de la început, vei putea să te gândeşti la următoarea mişcare pe care vrei să o faci.
Sănătate: Oricare ar fi evoluţia evenimentelor, îţi va crea o stare de nervozitate care numai în interesul tău nu va fi.


Scorpion
Dragoste: Uneori chiar ai nevoie de un baros ca să spargi o nucă, căci uneori nucile pot avea o coajă foarte groasă. Configuraţia astrelor în acest moment arăta că azi ai o dilemă în legătură cu relaţia actuală.
Bani şi Carieră: Evită să te implici în discuţii în contradictoriu cu colegii, deoarece nu vei reuşi decât să tensionezi atmosfera la serviciu. Nu sunt indicate nici negocierile legate de salariu sau orice discuţie pe teme financiare.
Sănătate: Eşti relaxat, cu moralul stai bine, iar de aici decurg toate lucrurile elementare: la serviciu nu sunt probleme de randament, iar acasă este armonie în familie.


Săgetător
Dragoste: Destinul joacă un rol important în a decide ce impact va avea asupra ta dilema din plan personal. Problema asta cu siguranţa nu va stărui prea mult.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această zi. Totuşi, ţine cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie.
Sănătate: Încearcă să te resemnezi, şi poate o scurtă plimbare prin natură te va relaxa.


Capricorn
Dragoste: Aspectul planetar actual te face să râzi încontinuu astăzi. Tu şi partenerul tău nu aţi avut niciodată atâtea atacuri de pură isterie din cauza unor incidente care pentru alţii nu sunt deloc amuzante.
Bani şi Carieră: Ai mult de lucru la slujbă, dar eşti eficient, iar şefii te apreciază. Vei avea de făcut şi unele drumuri, care până la urmă se vor dovedi deosebit de avantajoase.
Sănătate: Cu toate că munca nu îţi este afectată sub nici o formă, ar trebui să schimbi puţin ritmul... spre lejeritate.


Vărsător
Dragoste: Nu mai trebuie să-ţi trăieşti viaţa în funcţie de sentimentele celorlalţi. Dacă vrei să încetineşti ritmul sau să îl accelerezi totul depinde numai de tine. Eşti hotărât să nu mai laşi pe nimeni să te influenţeze.
Bani şi Carieră: La slujbă poţi avea unele realizări cu condiţia să nu te laşi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată.
Sănătate: Încearcă să îţi menajezi sănătatea, măcar din spirit de prevedere.


Peşti
Dragoste: Dintr-o dată persoana iubită vrea să se afle în orice loc în care eşti tu şi să facă orice faci şi tu şi are un mod drăguţ de a arăta asta.
Bani şi Carieră: Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care dai dovadă astăzi îţi permite să găseşti soluţii pentru unele din problemele tale personale.
Sănătate: Te simţi în elementul tău. Eşti plin de elan şi vervă, iar anturajul îţi cântă în "strună".

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS