Horoscopul zilei de azi, 1 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 iulie 2011


Berbec
Dragoste: În familie sunt unele probleme care nu se vor putea rezolva decât dând dovadă de calm şi înţelegere.
Bani şi Carieră: La serviciu ai dori să faci ceva mai deosebit; ţi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu îţi va fi uşor să le faci faţă.
Sănătate: Chiar dacă nu duci lipsă de energie, nu este cazul să te implici în activităţi care să te suprasolicite.


Taur
Dragoste: Ai putea face planuri pentru a pleca într-o călătorie care îţi va da ocazia să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu fiinţa iubită.
Bani şi Carieră: În această zi vei avea parte de multă muncă şi de stres. Te vei implica între activităţi dintre cele mai diverse şi te vei izbi de tot felul de obstacole. Din fericire perseverenţa de care dispui te va ajuta să te descurci.
Sănătate: O zi de regim te va ajuta să te simţi mai bine.


Gemeni
Dragoste: Sentimentele tale vor fi astăzi mai puternice şi acest lucru nu va trece neobservat.
Bani şi Carieră: Un coleg care încearcă să-ţi arate că este prieten te va bârfi. Nu este un moment favorabil pentru a face investiţii de mai mari dimensiuni.
Sănătate: Nu vei fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite.


Rac
Dragoste: Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi foarte mare în această zi, mai ales că şi tu eşti ceva mai sensibil, chiar mai romantic.
Bani şi Carieră: La serviciu sunt multe de făcut iar comoditatea te împiedică să termini totul în timp util. Cineva te bârfeşte, dar nu va reuşi să îţi facă nici un rău. Şansa este de partea ta.
Sănătate: Vei avea ocazia să petreci o după-amiază plăcută în compania prietenilor.


Leu
Dragoste: Vei dori mai multă stabilitate în viaţa ta sentimentală, dar nu îţi va fi atât de uşor să ajungi la acest deziderat. Acordă mai multă atenţie nevoilor partenerului!
Bani şi Carieră: La serviciu este posibil să ai parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcţie.
Sănătate: Consumul excesiv de cafea şi tutun nu va face decât să-ţi accentueze starea de oboseală.


Fecioară
Dragoste: La serviciu eşti suprasolicitat şi de aceea îţi rămâne mai puţin timp de petrecut cu familia. N-ar fi exclus să te trezeşti cu tot felul de reproşuri.
Bani şi Carieră: Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, aşa că este de preferat să te descurci de unul singur. Nici nu este cazul să insişti şi să-ţi susţii cu prea mare înverşunare punctele de vedere.
Sănătate: Din păcate ai tendinţa de a-ţi încărca prea mult agenda de lucru şi asta poate genera stres şi oboseală.


Balanţă
Dragoste: Situaţia ta sentimentală se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă vei da dovadă de un plus de înţelegere.
Bani şi Carieră: Autoritatea ta ar putea să-şi extindă aria de acţiune, ceea ce va fi chiar pe placul tău, dar asta ţi-ar putea aduce neînţelegeri cu colegii.
Sănătate: Ar fi de dorit să nu te laşi dus de val şi să te fereşti de efort exagerat.


Scorpion
Dragoste: Este posibil să cunoşti o persoană care te va entuziasma din punct de vedere afectiv.
Bani şi Carieră: Vei avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care te plictisesc, dar nu vei avea cui să le pasezi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare nu sunt inspirate, aşa că nu te grăbi să le pui în practică.
Sănătate: Un program echilibrat te va ajuta să faci faţă provocărilor din această zi. Nu da curs pornirilor impulsive, dacă doreşti să ai o zi mai liniştită.


Săgetător
Dragoste: Nevoia ta de stabilitate în plan afectiv te poate face să iei decizii care se vor dovedi în scurt timp constructive.
Bani şi Carieră: O persoană cu funcţie îţi va aduce la cunoştinţă o veste care te va pune pe gânduri.
Sănătate: Nu vei fi într-o formă nemaipomenită astăzi. Ai tendinţa de a te enerva din orice, ceea ce te va împiedica să realizezi ce ţi-ai propus.


Capricorn
Dragoste: Iniţiativele din domeniul domestic se vor bucura de aprecierea familiei.
Bani şi Carieră: Activităţile intelectuale în care te vei implica îţi vor da ocazia să te faci remarcat. Inteligenţa şi spiritul practic de care dai dovadă te va aduce în centrul atenţiei anturajului apropiat.
Sănătate: Activităţile sociale îţi vor da prilejul să-ţi exprimi punctele de vedere, dar şi să-ţi etalezi calităţile.


Vărsător
Dragoste: Încercările de a-ţi impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia ta de dragoste.
Bani şi Carieră: Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unei activităţi extraprofesionale. Acordă mai multă atenţie relaţiei cu rudele apropiate.
Sănătate: În această zi nu te vei bucura de vitalitatea obişnuită. Vei obosi mai repede şi vei simţi nevoia de mai multă odihnă.


Peşti
Dragoste: Cel mai bine ar fi să laşi lucrurile să evolueze de la sine când vine vorba de relaţia cu persoana iubită şi nu vei avea de ce să te plângi.
Bani şi Carieră: În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu vei avea timp să te plictiseşti. Vei avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor.
Sănătate: Dacă nu te vei suprasolicita, vei depăşi cu bine această perioadă. Evită să te implici în prea multe activităţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS