Horoscopul zilei de azi 3 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 3 aprilie 2011


Berbec
Astăzi ai tendinţa să fii foarte deschis faţă de ceilalţi; eşti mai generos, mai bun la suflet şi reuşeşti să te eliberezi de un regret din trecut, prin înţelegere spirituală şi iertare. Un telefon sau un e-mail neaşteptat ţi-ar putea aduce veşti grozave spre seară. Te-ai alăturat unor grupuri de oameni care par să-ţi împărtăşească interesele. Ar trebui să fii mai disciplinat dacă vrei să reuşeşti să-ţi îndeplineşti obiectivele.


Taur
Te bucuri de mai multă energie astăzi şi reuşeşti să-ţi mai aduci la zi treburile casnice, aşa că scapi de sentimentul de dezordine şi haos. E posibil să ai oarece dezamăgiri cu privire la unele investiţii pe care le-ai făcut. Te vei bucura astăzi de o gândire extrem de originală, care îţi va fi de real folos la serviciu. Dacă simţi că ceva nu merge bine, încearcă să iei lucrurile mai uşor sau să reanalizezi situaţia.


Gemeni
Te gândeşti să-ţi reorganizezi puţin cariera şi situaţia financiară astăzi. Schimbările pe care le vei face pe parcursul următoarelor două luni te vor ajuta să elimini blocajele curente şi să-ţi pui în aplicare planurile. Spre seară, acordă-ţi o pauză şi relaxează-te; lasă treburile de rutină pe altă zi. Eşti foarte influent astăzi, în adunările la care participi. O persoană cu care locuieşti s-ar putea simţi uşor neglijată; fii mai atent.


Rac
Reuşeşti astăzi să te concentrezi cu greu la ce ai de făcut, în condiţiile în care unele gânduri sâcâitoare sau persoane dragi te distrag de la treburi. Spre seară, prietenii îţi vor povesti cele mai noi aventuri prin care au trecut şi te vor face să tânjeşti după o mică vacanţă. Cei din jur par să nu înţeleagă în totalitate ceea ce le zici astăzi. Poţi cere sfaturi sau favoruri de la prietenii apropiaţi sau de la rude.


Leu
Astăzi vei avea o abordare mai creativă şi vei da dovadă de mai multă imaginaţie. E posibil să poţi obţine noi informaţii cu privire la o problemă medicală; încearcă să cauţi şi pe Internet. Te gândeşti să aderi la un grup sau la o asociaţie, în încercarea de a-ţi lărgi orizonturile spirituale. Prezintă-ţi ideile liber şi relaxat astăzi şi vei avea numai de câştigat. Nu încheia afaceri cu alţii astăzi, fă totul pe cont propriu.


Fecioară
Ar trebui să-ţi fixezi ca prioritate odihna şi relaxarea astăzi, ca să-ţi poţi recăpăta energia fizică şi emoţională; amână sau anulează planurile care mai pot aştepta. E posibil să fii nevoit să rezolvi asta ca o problemă relaţională. Spre seară, sunt şanse mari să reiei legătura cu un mai vechi prieten drag. Eşti apreciat pentru talentul creativ de care dai dovadă, însă nu ar strica să acorzi mai multă importanţă educaţiei pe viitor.


Balanţă
Reuşeşti astăzi să-ţi dozezi eforturile cu isteţime, în ciuda faptului că ai multe de făcut. E posibil să primeşti un dar neaşteptat; probabil că e un lucru pe care ţi-l doreşti de mai mult timp, însă pe care nu ţi-ai permis să-l cumperi. Temerile sau aşteptările nerealiste pot fi eliminate printr-o discuţie cu un prieten apropiat. Cineva din trecut ar putea apărea pe neaşteptate şi ţi-ar putea provoca noi gânduri despre o a doua şansă.


Scorpion
Relaţiile tale se vor stabiliza, pe măsură ce vei reuşi să scapi de unele dificultăţi sau neînţelegeri astăzi. Ai trecut printr-o perioadă plină de stres, aşa că ţi-ai putea recupera energia relaxându-te puţin cu o baie fierbinte şi meditând. E posibil să faci unele mişcări în carieră, care-ţi pot aduce venituri mai mari. Nu eşti foarte stabil din punct de vedere emoţional astăzi; se pare că te afli într-un punct de cotitură.


Săgetător
Te bucuri astăzi de un val de energie şi de optimism, motiv pentru care vei fi foarte productiv. Dacă te vei oferi să ajuţi pe cineva la o sarcină dificilă, te vei bucura ulterior de mai mult succes. O dezamăgire din trecut s-ar putea transforma astăzi într-o reală binecuvântare. Încearcă să-ţi ţii sub control iritabilitatea, dacă experimentezi probleme emoţionale în relaţia sentimentală.


Capricorn
Astăzi, eşti capabil să analizezi cu mai multă claritate şi obiectivitate oportunităţile care au apărut în viaţa ta. Un proiect casnic de reparaţii sau de redecorări ar putea deveni o prioritate astăzi, mai ales că ai ceva timp de când îl amâni; apelează la profesionişti şi nu încerca să rezolvi tu tot. Eşti uşor irascibil din cauza unor probleme legate de bani; cel mai probabil, e vorba de nişte împrumuturi. Nu te implica azi în parteneriate şi împiedică-ţi familia să se implice în viaţa ta personală.


Vărsător
Descoperi astăzi nişte informaţii surprinzătoare, care te-ar putea determina să-ţi schimbi părerea faţă de intenţiile unei alte persoane. Ai putea minimiza un conflict dacă ai lua o scurtă pauză să raţionalizezi ceea ce se întâmplă şi să obţii o perspectivă nouă asupra lucrurilor. E timpul pentru o ieşire în aer liber; ai nevoie să-ţi eliberezi şi să-ţi aeriseşti mintea. Sunt posibile schimbări bruşte în viaţa profesională.


Peşti
Chiar dacă te copleşeşte gândul că ai atât de multe de făcut pe viitor, ai putea progresa dacă îţi vei păstra o gândire pozitivă. Îţi reîncarci gândurile pe măsură ce îţi revin în minte unele gânduri şi idei uitate sau ascunse din trecut. Nu lua orice comentariu din jur în serios şi fii mai discret atunci când îţi exprimi sentimentele. Ai o problemă în această perioadă şi tinzi să ai încredere prea uşor în oameni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS