Horoscopul zilei de azi 2 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 2 aprilie 2011


Berbec
Vei reuşi să finalizezi un angajament pe termen lung astăzi, pe măsură ce vei explora şi noi oportunităţi pentru viitor. Spre seară, te aşteaptă o serie de activităţi mai aventuroase şi romantice; fii pregătit să evadezi din confortul casnic pentru a întalni oameni noi şi pentru a explora noi locuri. În relaţia cu partenerul de viaţă, ai tendinţa să dramatizezi aproape orice; fii atent să nu fii supărător. Ar fi indicat să n-ai încredere în nimeni astăzi.


Taur
Ar trebui să asculţi cu mai multă atenţie ceea ce spun oamenii din jurul tău sau vei rata o întâlnire destul de importantă. Iertarea te poate ajuta să scapi de regretele care te limitează şi care îţi afectează încrederea în tine însuţi. Unele neînţelegeri îţi pot cauza confuzii şi supărări. Chiar dacă unele aspecte par promiţătoare, se recomandă să fii moderat sau vei avea de pierdut pe termen lung.


Gemeni
Gândurile şi acţiunile tale vor avea o doză mai mare de realitate astăzi. Cere ajutorul cuiva într-o situaţie asupra căreia nu mai deţii controlul; ai putea obţine nişte sfaturi utile, care te vor ajuta să-ţi reduci eforturile. Spre seară, speranţele tale cu privire la viitor încep să crească. Sensibilitatea ta faţă de cei dragi îi va impresiona pe aceştia; dacă atmosfera din familie devine tensionată, încearcă să nu te laşi afectat.


Rac
Astăzi vei fi mai atent la sănătatea ta şi te va interesa mai mult alimentaţia pe care o ai. E posibil să te confrunţi cu unele blocaje, însă nu uita că acestea au rolul de a te proteja; concentrează-ţi atenţia asupra celor din jur, care îţi vor solicita ajutorul. Fii mai atent şi la nevoile proprii în această seară; certurile cu rudele ar putea duce la o despărţire în cadrul familiei. E posibil să simţi o nevoie intensă de a te îndrăgosti, însă se pare că va fi ceva înşelător pentru moment.


Leu
Dacă îţi vei recunoaşte astăzi temerile faţă de o anumită persoană, e posibil să te umpli de energii pozitive, care te vor ajuta să faci o mişcare pe care o amâni de ceva timp. Eşti mai creativ astăzi şi vei petrece mai mult timp alături de cei dragi, în contexte distractive. E posibil să ai probleme cu partenerul de viaţă, iar unele situaţii neplăcute din familie să te irite.


Fecioară
Primeşti aprobarea superiorilor pentru o soluţie practică pe care o vei descoperi astăzi şi care te va ajuta să rezolvi o situaţie profesională dilematică. Ar trebui să fii mai direct faţă de cei dragi dacă ai nevoie de ceva anume de la ei. Spre seară, te relaxezi acasă cu câţiva prieteni apropiaţi. E o perioadă în care se recomandă să te concentrezi pe viaţa profesională. Nu ezita să afli care sunt intenţiile partenerului de viaţă.


Balanţă
Astăzi vei simţi că ai o perspectivă mai clară asupra lucrurilor şi vei putea începe să te pui pe treabă. Cel mai probabil, treci printr-o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar; ai răbdare, e posibil să găseşti o soluţie ingenioasă curând. Persoanele dragi din viaţa ta par să fie exagerat de sensibile în această perioadă şi e posibil să ceară cam multe de la tine; încearcă să rămâi neutru ca să poţi evita conflictele şi confruntările.


Scorpion
Astăzi va trebui să fii mai atent la situaţia ta financiară; te simţi inspirat să faci unele schimbări, care îţi vor aduce mai multă stabilitate şi securitate. Simţi nevoia, spre seară, să faci o ieşire şi să te distrezi cu câţiva prieteni dragi. Restaurează-ţi calmul interior meditând înainte de culcare. Nu te confrunta cu anumite situaţii decât dacă înţelegi foarte bine dilemele în discuţie.


Săgetător
Începi să descoperi azi că lumea din jurul tău e mai deschisă ca niciodată să-ţi accepte ideile. Fă-ţi timp să-ţi recapeţi echilibrul financiar, ca să existe potenţial pentru mai multă creştere. Eşti într-o stare de spirit bună şi simţi nevoia să socializezi, spre seară. Ar fi bine să te ocupi de problemele tale înainte de toate şi să eviţi astăzi călătoriile, pentru că se vor dovedi a fi costisitoare.


Capricorn
Cei din jurul tău vor apela la tine pentru sfaturi şi inspiraţie astăzi. Foloseşte-ţi experienţa personală pentru a-ţi susţine punctele de vedere, atunci când dai sfaturi. Eşti generos cu cei din jur astăzi, însă e posibil să exagerezi cu cheltuielile în cazul în care faci o deplasare. Nu e o zi bună pentru a demara noi colaborări sau asocieri şi nici pentru a face schimbări drastice în carieră.


Vărsător
Ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie răspunsurilor pe care le primeşti de la cei din jurul tău. O persoană apropiată are nevoie de sprijinul tău pentru a-şi recăpăta sentimentul de armonie şi echilibru. Spre seară, e posibil să organizezi o petrecere spontană, care va avea un real succes. Poţi atrage atenţia unor persoane importante, însă nu e timpul să le ceri deja ajutorul.


Peşti
Va trebui să-ţi revizuieşti planurile astăzi, pe măsură ce vei descoperi unele aspecte mai puţin practice. Ascultă-i cu atenţie pe cei din jur atunci când vine vorba de probleme financiare sau de natură profesională; se pare că aceştia deţin informaţii pe care tu nu le ştii. Spre seară, îţi recapeţi starea de bună dispoziţie şi optimismul în contextul unor activităţi sociale distractive. Evită prietenii sau cunoştinţele care beau prea mult şi nu împrumuta astăzi bani sau lucruri personale nimănui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS