Horoscopul zilei de azi, 19 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 aprilie 2011


Berbec
Astăzi vei avea mai mult timp pentru a face unele schimbări personale şi pentru a te organiza din punct de vedere spiritual. Vei obţine pe parcursul zilei de astăzi informaţii importante şi noutăţi neaşteptate, ce ţi-ar putea schimba ideile cu privire la potenţialul tău pe viitor. Te bucuri de dragoste, apreciere şi devotament din partea celor din jur. Eşti tentat să pui cât mai multe întrebări cu scopul de a simplifica diverse probleme cu care te confrunţi.


Taur
Astăzi eşti inspirat să faci anumite transformări de natură spirituală. Te simţi mult mai responsabil şi dedicat în privinţa muncii tale; te angajezi în diverse activităţi ce vizează o pregătire şi o restabilire a ordinii şi echilibrului tău interior. Fii însă prudent în relaţiile cu cei din jur, întrucât unele prezenţe pot fi înşelătoare. Dacă vei intra în dezbateri filozofice cu prietenii, acestea pot degenera în discuţii în contradictoriu.


Gemeni
Ziua de astăzi pare a fi destul de confuză pentru tine, posibil din cauza unor neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Prin urmare, comunicarea este singura soluţie în contextul de faţă. Nu evita meditaţia astăzi, întrucât astfel îţi vei putea extinde gradul de înţelepciune şi încredere în propriile forţe. În plan profesional, te bucuri de aprecieri din partea şefului, posibil de pe urma unei sarcini finalizate cu bine. Evită astăzi situaţiile prea complicate.


Rac
Astăzi eşti predispus să iei anumite decizii pripite şi asta ar putea modifica uşor stabilitatea mişcărilor tale. Încearcă o scurtă organizare a laturii tale interioare, pentru a-ţi asigura poziţia pe viitor. Ai tendinţa de a fi uşor neglijent în privinţa relaţiilor familiale, iar asta nu pare a fi un aspect deloc favorabil. Spre după-amiază, ai şanse mari să călătoreşti alături de prieteni, iar conversaţia şi divertismentul par a fi cele mai bune remedii pentru tine.


Leu
Începi ziua cu mici probleme de echilibru emoţional, iar remediul cel mai bun în acest caz este să îţi urmăreşti sentimentele. Nu ignora astăzi mesajele spirituale, întrucât acestea vor putea modifica considerabil perspectivele tale de viitor. A doua parte a zilei promite schimbări majore şi progrese din punct de vedere profesional. Lipsa de fonduri poate cauza stres, ţinând cont că situaţia ta financiară pare a fi destul de incertă în prezent.


Fecioară
O zi destul de grea, posibil şi datorită raportului scăzut de energie, precum şi a unor mesaje şi noţiuni contradictorii. Acordă-ţi mai mult timp pentru a procesa şi pentru a reuşi să integrezi în programul tău anumite idei pe care le ai de ceva vreme. Evită astăzi să furnizezi anumite informaţii de natură personală. Spre după-amiază, pot apărea oferte de asocieri, precum şi călătorii scurte în interes de serviciu.


Balanţă
Astăzi intuiţia te poate ajuta mai mult ca oricând. Pentru a fi mai sigur pe propriile puteri, ar trebui să te opreşti din activităţile tale şi să arunci o privire asupra imaginii de ansamblu; astfel, vei realiza ce compromisuri trebuie să faci pe parcursul zilei pentru ca totul să fie bine. Vei avea posibilitatea de a investi în această perioadă în asocieri profitabile. Şantajul emoţional precum şi supraestimarea te pot dezavantaja enorm astăzi; evită-le!


Scorpion
O stare de frică nejustificată va limita mişcările tale de astăzi, prin urmare fii atent la sentimentele tale pentru a-ţi da seama dacă este cazul unei schimbări. Planurile noi spre seară pot fi binevenite, întrucât te vor încuraja să te orientezi spre noi posibilităţi în următoarele săptămâni. În plan familial, incertitudinile pot crea tensiuni, însă remediul cel mai bun în acest caz par a fi diversele activităţi sportive alături de cei dragi.


Săgetător
Astăzi va trebui să îţi revizuieşti priorităţile şi să te concentrezi mai mult pentru a putea obţine ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Nu îţi face griji în cazul în care nu te bucuri de prea multă energie astăzi, căci în următoarele două zile vei atinge un maximum de randament. Seara o vei petrece în compania celor dragi, prilej cu care ai ocazia de a le arăta cât de mult îi apreciezi. Toate visele tale au potenţialul de a deveni realitate. În plan profesional ai ocazia de a face progrese remarcabile.


Capricorn
Astăzi te confrunţi cu o oarecare stare de confuzie emoţională şi, de aceea, vei avea nevoie de puţină meditaţie, pentru a aduce lucrurile înapoi la o stare de echilibru. Te vei simţi mult mai stabil după o perioadă de recreere psihică. Spre seară, relaxează-te lăsându-ţi imaginaţia liberă şi explorând noi idei. În plan profesional, eşti extrem de inspirat şi te bucuri de o gândire pozitivă. Evită însă să îi impresionezi pe ceilalţi cu atitudini prea generoase.


Vărsător
Astăzi, timpul îţi va permite să te relaxezi mai mult sau să schimbi ceva în plan spiritual. În cazul în care te hotărăşti să rezolvi o problemă, nu ezita să pui întrebări directe. Majoritatea activităţilor de astăzi vor promova armonia interioară. Eşti predispus la unele pierderi, posibil obiecte de valoare sau de natură socială. Nu rata ocazia de a lucra la domiciliu astăzi, căci astfel vei putea evita stările de tensiune.


Peşti
Astăzi eşti extrem de intuitiv şi hotărât să îţi foloseşti energia cu scopul de a transforma totul în bucurie şi bunăstare. Vei reuşi astfel să te reechilibrezi din punct de vedere fizic, cât şi emoţional, aspect ce îţi va reda încrederea în tine. Vei putea să lucrezi în detalii fine şi să prezinţi cele mai bune propuneri la locul de muncă. De asemenea, eşti în măsură să faci modificările pe care le simţi a fi necesare. Eşti o prezenţă plăcută pentru toţi cei din jur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS