Horoscopul zilei de azi, 18 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 aprilie 2011


Berbec
Dacă vei renunţa astăzi să respecţi chiar fiecare regulă, vei fi capabil să faci lucrurile mult mai eficient. Un conflict cu o persoană din familie ar putea fi rezolvat dacă vei fi dispus să faci un compromis simplu şi dacă vei avea mai multă răbdare. E posibil azi să recuperezi nişte documente sau cărţi pe care le credeai pierdute; încearcă să reiei puţin căutările. Acasă, au apărut brusc nişte schimbări aparent alarmante. Încearcă nu te laşi acaparat de gelozie astăzi.


Taur
Încearcă să-ţi menţii astăzi energia şi starea de bună-dispoziţie, indiferent de ce se va întâmpla. Dacă alţii vor încerca să scape de responsabilităţi şi să lase totul pe capul tău, încearcă să impui nişte limite şi să ţi le faci cunoscute. Fii mai atent asupra posesiunilor personale şi fereşte-te de persoane suspecte. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile, ar fi cazul să te înscrii la nişte cursuri. Te bate gândul să te implici într-un nou parteneriat de afaceri sau într-o nouă relaţie.


Gemeni
Îţi va fi imposibil astăzi să duci la final tot ce ţi-ai propus, aşa că relaxează-te şi permite-ţi să mai amâni o parte din sarcini pe mâine. Te aşteaptă o zi plăcută şi plină de activităţi relaxante. În plan casnic, te poţi aştepta la unele opoziţii din partea unor membri de familie. Fereşte-te de cei ce par să aibă convingeri extrem de puternice. Comunicarea este punctul tău forţe şi eşti capabil să-i convingi pe ceilalţi să fie de acord cu punctul tău de vedere.


Rac
Reuşeşti astăzi să te mai eliberezi de o serie de obligaţii şi angajamente şi te bucuri de activităţi mai plăcute. Dacă vei încerca să-ţi acorzi câteva ore pentru a-ţi reechilibra gândurile şi sentimentele meditând, vei descoperi unele dorinţe şi vise mai vechi de care uitaseşi. Vei fi nevoit astăzi să petreci puţin timp pentru a rezolva nişte probleme de natură contabilă sau financiară. Nu te sfii să-ţi promovezi interesele proprii.


Leu
Astăzi vei fi puţin mai leneş decât de obicei şi vei prefera să laşi treburile deoparte şi să te relaxezi. Fii dispus să permiţi unei alte persoane să stabilească detaliile cu privire la un eveniment viitor la care contribui; în acest fel, te vei putea concentra asupra altor aspecte. Spre seară, e posibil să ai parte de clipe romantice; planifici o seară mai specială alături de persoana iubită. Încearcă să-ţi controlezi totuşi nervii atunci când ai de-a face cu partenerul de viaţă.


Fecioară
Astăzi te vei simţi inspirat să te ocupi de activităţi creative; foarte posibil, e vorba de o redecorare. Nu te mai îngrijora din cauza tuturor sarcinilor de pe lista ta; marea majoritate pot aştepta până mâine. Îţi petreci seara în compania unui partener sau a unui prieten, alături de care pui la punct un plan mai solid pentru viitor. Simţi nevoia să socializezi, însă ar fi cazul să te ocupi de problemele medicale care te sâcâie dacă vrei să nu ai surprize.


Balanţă
Pregăteşte-te pentru o zi plină de relaxare şi divertisment. Ai ocazia să îţi recapeţi energia şi starea de bună-dispoziţie şi să te pregăteşti astfel pentru o nouă săptămână de muncă. Cei din jurul tău vor fi uşor cam nerăbdători astăzi; încearcă să nu faci din problemele lor o grijă prioritară. Dacă vei participa azi la un eveniment social, ai şanse să întâlneşti o persoană de interes din punct de vedere sentimental. Ai mici probleme cu prietenii, care nu par să-ţi înţeleagă situaţia.


Scorpion
Încă de dimineaţă, vei avea de-a face cu o serie de evenimente neaşteptate; mai mult ca sigur, azi vei fi nevoit să-ţi anulezi sau să-ţi reprogramezi unele întâlniri sau activităţi de făcut. Totuşi, acest context te va ajuta să te simţi mai inspirat şi să optezi pentru activităţi artistice sau creative. Încearcă, pentru moment, să te gândeşti numai la tine şi lasă problemele altora. Dacă vei adera la noi grupuri, ai şanse să legi relaţii noi şi interesante.


Săgetător
Asigură-te la ceea ce faci astăzi şi reflectă asupra vorbele pe care le-ai spus; în caz contrar, te vei confrunta cu mici probleme de integritate. Ai multe pe cap în această perioadă, însă nu vei ezita să mai delegi din responsabilităţi sau să amâni unele sarcini, mai ales atunci când vei primi o invitaţie interesantă la distracţie. E o zi în care te concentrezi destul de bine; ai putea să te gândeşti la unele schimbări în ceea ce te priveşte, pentru a-ţi îmbunătăţi look-ul şi pentru a antrena mai multe activităţi sociale.


Capricorn
Astăzi va fi o zi în care vei prefera mai degrabă să te distrezi şi să te relaxezi. Încetează-te să te mai chinui să convingi pe cineva apropiat să vadă lucrurile aşa cum le vezi şi tu; urmează-ţi inima. Eşti mai creativ decât de obicei, aşa că e posibil să planifici o întâlnire romantică pentru această seară. Nu te aştepta ca fiecare persoană nou-cunoscută să fie pe deplin sinceră. Atenţie – distracţia te va costa astăzi mai mult decât îţi permiţi.


Vărsător
Treci printr-o perioadă în care reuşeşti să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane, în defavoarea celorlalţi. Faci planuri să socializezi sau pur şi simplu să te relaxezi. Un prieten excesiv de sensibil va avea nevoie de ajutorul tău pentru a putea depăşi nişte probleme sentimentale. Încearcă să nu-ţi impui punctele de vedere în mod forţat în discuţiile cu ceilalţi; vei reuşi astfel să legi doar relaţii de scurtă durată. E timpul să faci unele schimbări în plan profesional.


Peşti
Astăzi te bucuri de mai mult optimism şi reuşeşti să întrezăreşti oportunităţile din viitor. Cât timp eşti relaxat şi ai gânduri pozitive, poţi atrage şi mai multe lucruri bune în viaţa ta. Încearcă să nu-ţi pierzi răbdarea astăzi; în scurt timp, proiectele tale vor reuşi să aibă succes. Simţi nevoia de ceva competiţie şi e posibil să faci o călătorie, fie de afaceri, fie de plăcere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS