Horoscopul zilei de azi, 14 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 aprilie 2011


Berbec
Te simţi inspirat astăzi să evadezi din cotidian şi să te implici în activităţi mai creative. Ar trebui să te gândeşti foarte atent la detalii în situaţia în care te bate gândul să faci o schimbare importantă în plan profesional sau financiar; în acest fel, vei reuşi să mergi mai departe cu mai multă încredere şi ambiţie. Încearcă să nu iei astăzi decizii ce privesc viaţa ta personală. Nu e indicat să ai încredere în acele rude cărora le place să se implice în vieţile private ale altor persoane.


Taur
Încearcă să fii mai specific şi să-ţi exprimi clar solicitările şi aşteptările faţă de ceilalţi, în aşa fel încât să nu fii înţeles greşit. Problemele familiale sunt prioritare acum pentru tine, aşa că e posibil să fii nevoit să-ţi modifici agenda astăzi pentru a putea onora o obligaţie sau o solicitare neprevăzută. Dacă ai probleme financiare, încearcă să te adresezi unui specialist. Nu încerca să ieşi azi în evidenţă şi rămâi concentrat pe proiectele care-ţi oferă satisfacţie morală şi mentală.


Gemeni
Te bucuri de o imaginaţie vie astăzi şi simţi nevoia să fii mai expresiv şi mai creativ. Încearcă să nu-ţi faci aşteptări foarte mari în legătură cu o relaţie nou legată sau cu o oportunitate de afaceri despre care nu ştii foarte multe detalii. Vei fi nevoit să te confrunţi astăzi cu persoane mai dificile, aşa că menţine-ţi calmul pe cât posibil, în special spre seară. Emoţional vorbind, vei oscila pe tot parcursul zilei de la o stare la alta. E posibil să planifici o mică vacanţă şi încerci să convingi un prieten să te însoţească.


Rac
Se pare că zilele acestea toate par să rămână în loc în viaţa ta; încearcă să profiţi de această perioadă pentru a-ţi restaura ordinea în lumea ta. Nu te mai îngrijora cu privire la bani, pentru că lucrurile vor fi în regulă la momentul când vei avea nevoie de resurse financiare. Ar fi indicat să nu induci în eroare o anumită persoană şi nici să manifeşti un interes fals faţă de aceasta din motive nepotrivite. Dacă ai de ţinut o prezentare la serviciu astăzi, asigură că ai verificat totul de două ori şi că şeful tău e într-o stare de spirit pozitivă.


Leu
Încearcă astăzi să te concentrezi pe a te reorganiza psihic. Dacă în ultima perioadă ţi-ai permis să ignori unele probleme financiare, acum e timpul să iei iniţiativa şi să readuci lucrurile la o stare de echilibru. O persoană din anturajul tău te-a supărat puţin în ultima perioadă, având nişte comportamente ciudate din cauza unor temeri pe care le percepea; învaţă să ierţi şi să mergi mai departe. Te concentrezi pe a-ţi îmbunătăţi ambientul casnic, iar investiţiile în această direcţie sunt profitabile pentru tine acum.


Fecioară
Astăzi eşti tentat să pui în balanţă oamenii şi lucrurile din viaţa ta şi să vezi ce anume contează pentru tine cu adevărat. Dacă vei fi onest cu o persoană apropiată, vei reuşi să faci în aşa fel încât să vă apropiaţi mai mult. Spre seară, e posibil ca cineva din apropiere să fie uşor mai certăreţ; încearcă să laşi mândria la o parte şi rămâi calm. Fii mai atent; e posibil să superi o persoană iubită dacă vei evita în continuare să-i consulţi părerea. Implică-te în proiecte care te pot ajuta să capeţi mai multă faimă.


Balanţă
Astăzi ai tendinţa să te implici în tot soiul de activităţi, indiferent cine-ţi solicită ajutorul şi pentru ce anume. Ar fi indicat să fii mai atent la cheltuielile pe care le faci, mai ales dacă ţi-ai cam depăşit bugetul în ultima perioadă. Eşti destul de reticent astăzi şi uşor neîncrezător în ceea ce-ţi spun ceilalţi, aşa că ai tendinţa să soliciţi dovezi scrise. Încearcă să te şi destinzi puţin şi nu uita să-ţi respecţi promisiunile făcute.


Scorpion
Visezi destul de departe în ultima perioadă, aşa că încearcă să revii cu picioarele pe pământ şi să-ţi fundamentezi planurile pe informaţii concrete. Fii mai atent la un proiect care pare să se tot blocheze de-o vreme încoace; poate e timpul să-l laşi baltă şi să-ţi direcţionezi energia spre ceva mai viabil. Spre seară, e posibil să apară mici probleme financiare. Prietenii te vor aprecia pentru spiritul tău jucăuş şi pentru atenţia pe care le-o acorzi. Nu da vina pe alţii pentru propria ta încăpăţânare.


Săgetător
Se pare că ţi-ai cam pierdut răbdarea în a aştepta răspunsuri de la ceilalţi. Dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum ai plănuit şi dacă nimeni nu va putea să te ajute să rezolvi o problemă, mobilizează-te şi fă totul de unul singur. Spre seară, ar fi indicat să te linişteşti puţin meditând. Va trebui să joci puţin murdar pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Dacă îţi doreşti mai multă popularitate, evită totuşi să calci în picioare orice persoană.


Capricorn
E posibil ca nişte probleme medicale supărătoare să-ţi capteze atenţia astăzi şi e cazul să iei iniţiativă şi să să-ţi îmbunătăţeşti starea fizică. Dacă vrei să eviţi o neînţelegere cu o persoană iubită, fii sigur că îi urmezi instrucţiunile cu atenţie. După-amiază, e posibil să realizezi că ai mici probleme financiare; ia o pauză şi încearcă să-ţi pui lucrurile în ordine. Evită decepţiile emoţionale şi fii mai atent la cei de care îţi pasă cu adevărat.


Vărsător
Percepţia ta asupra, s-ar putea schimba considerabil astăzi, pe măsură ce descoperi adevărul despre o pierdere recentă care pare acum să-ţi fie favorabilă. Încearcă să-ţi plăteşti datoriile dacă vrei să te simţi mai echilibrat. Eşti foarte ambiţios, însă persoanele pe care le iubeşti par să aibă o problemă cu acest lucru. Fii mai atent astăzi în cazul în care eşti nevoit să semnezi contracte noi şi asigură-te că îţi cunoşti bine poziţia.


Peşti
Îţi recapeţi astăzi sentimentul de siguranţă şi eşti mai optimist. Posibilitatea unei promovări sau a unei schimbări în carieră te inspiră să accepţi provocări mai mari în căutarea securităţii financiare. Realizezi că nu te-ai luptat prea mult până acum ca să-ţi poţi împlini visele; e timpul să gândeşti liber şi optimist. Nu te mai implica în activităţi inutile, în care eforturile tale nu sunt apreciate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS