Horoscopul zilei de azi 13 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 aprilie 2011


Berbec
Astăzi vei fi tensionat, nerăbdător şi inconstant; o perturbare a ritmului tău de viaţă obişnuit va face ca ziua de astăzi să fie o adevărată provocare pentru tine. Reuşeşti să faci faţă unor persoane recalcitrante, deşi e posibil să devii şi tu iritat. Implică-te în activităţi de voluntariat dacă vrei să ai mai multă satisfacţie. Încearcă să nu fii prea aspru cu cei dragi, vor exista întotdeauna cel puţin două soluţii la o problemă.


Taur
Activităţile zilnice şi de rutină te irită astăzi, ţi-ai dori ceva mai stimulativ. Dintr-o dată, te simţi nemulţumit de viaţă, de posesiunile tale, de anumiţi oameni care nu te deranjau până de curând. Nu lăsa ca acţiunile celor ce sunt invidioşi pe realizările tale să îţi afecteze progresul. Impune-ţi un ritm mai lent de a trata lucrurile, cere sfaturi de la cei apropiaţi şi totul va fi bine.


Gemeni
Din punct de vedere psihic, te bucuri de o poftă de o viaţă şi de o energie remarcabilă astăzi, astfel că vei avea o zi plină de realizări. Dacă vrei ca munca ta să fie apreciată şi recompensată, ar trebui înainte de toate să ai mai multă încredere în tine. Ai nevoie de câteva schimbări care să-ţi ridice stima de sine şi o posibilă soluţie ar putea fi o schimbare de look.


Rac
Astăzi eşti motivat în ceea ce priveşte rezolvarea oricăror probleme cu care te ciocneşti, dar ai tendinţa, de asemenea, de a fi irascibil. Relaţiile de familie sunt destul de tensionate; vei simţi nevoia să te retragi pentru puţină recreere. Dacă simţi că nu mai rezişti, evadează şi concentrează-te pe persoana iubită; fii afectuos şi încearcă să te distrezi.


Leu
Ai tendinţa de a visa la dragostea adevărată şi crezi cu tărie în existenţa sufletului tău pereche. Afacerile financiare nu îţi sunt însă favorabile astăzi. Nu lăsa eventualele excese de furie să-ţi consume energia şi nu ignora adevăratele tale probleme. Dovedeşti preocupare faţă de problemele celor din jur; nu renunţa să-i sprijini pe cei ce-ţi sunt aproape.


Fecioară
E o zi în care ai putea să te bazezi pe intuiţie şi să renunţi la unele stări emoţionale negative. Este indicat să discuţi despre planurile tale cu un prieten de încredere, înainte de a face orice modificare majoră în ceea ce te priveşte. Se recomandă să eviţi cu orice preţ unele subiecte controversate şi nu îngădui nimănui să execute sarcini care au fost desemnate în mod special pentru tine.


Balanţă
Astăzi vei fi nevoit să laşi un proiect în aşteptare, până vei obţine mai multe informaţii; cel mai probabil, vei reveni asupra lui în săptămâna ce va urma. Poţi fi solicitat de un prieten drag, care trece printr-o perioadă grea de schimbare. E posibil să faci un angajament sau o promisiune ce te ajută să-ţi stabilizezi viaţa personală. Rişti să fii instabil emoţional astăzi.


Scorpion
Într-o dezbatere cu o anumită persoană, ar fi indicat să te asiguri înainte de a-ţi prezenta opiniile. Eşti tentat să te implici în unele activităţi de grup, întrucât ştii exact ce anume trebuie să faci. În privinţa relaţiei de cuplu, ar trebui totuşi să faci un mic compromis pentru ca totul să decurgă normal. Încearcă să te hotărăşti dacă îţi este absolut necesară o anume achiziţie.


Săgetător
Eşti foarte bine dispus şi, drept urmare, colegii vor fi dornici de a sta în jurul tău. Spre seară, eşti în postura de a alege între două opţiuni la fel de viabile; încearcă deci să iei cea mai bună decizie pe termen lung. Evită să contribui cu bani în anumite ipostaze, doar pentru a-i impresiona pe ceilalţi. E o zi perfectă din punct de vedere sentimental, dar şi social.


Capricorn
Te pregăteşti pentru un eveniment important, iar cea mai mare parte a zilei ţi-o vei ocupa asigurându-te că totul merge conform planurilor. Fă o listă cu angajamentele pe care ţi le-ai asumat în ultima perioadă şi vei reuşi să-ţi dai seama cum poţi să combini unele proiecte sau cum ar fi bine să mai delegi din responsabilităţi.


Vărsător
Cei din jurul tău sunt uşor geloşi pe tine, dar asta nu te face decât să te simţi şi mai încrezător în forţele proprii. Simţi nevoia unei ieşiri în natură şi a unei schimbări de peisaj. Spre seară, te poţi bucura de beneficii semnificative dacă vei fi dispus să pui pe primul loc planurile şi solicitările celor din jurul tău. Te simţi mai energic decât de obicei şi e posibil să fii capabil să-ţi rezolvi o mare parte din treburile restante.


Peşti
Ai reuşit să dedici mai mult timp celor dragi în ultima perioadă şi, din acest motiv, relaţiile tale personale par să se echilibreze şi să se clarifice. Indiferent de ce situaţii vor apărea astăzi la locul de muncă, vei reuşi să rămâi concentrat pe ceea ce faci. Te poţi confrunta cu unele persoane care se vor opune ideilor tale; fii pregătit să reacţionezi prompt, cu argumente solide.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS