Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 12 aprilie 2011


Berbec
Ai reuşit să-ţi recapeţi energia şi vei avea destul de multe realizări săptămâna aceasta la muncă. Înainte de a te implica într-o conversaţie sau prezentare, pregăteşte-ţi tacticos ideile. Relaţiile tale personale au avut oarecum de suferit din cauza faptului că nu ai avut timp să le acorzi atenţia cuvenită; ai putea să mai rezolvi problema în seara asta, în contextul unor conversaţii sincere cu cei dragi. Dacă ai de făcut drumuri astăzi, sunt şanse mari să întâlneşti noi interese romantice. Ai o stare de spirit foarte generoasă astăzi.


Taur
Energia şi încrederea de care dai dovadă te vor inspira să-ţi asumi astăzi un risc. Rămâi optimist şi abordează fiecare problemă cu încredere, îmbrăţişând oportunităţile care apar în jurul tău. Ar fi indicat să-ţi menţii disciplina ca şi până acum şi să nu alergi după o recunoaştere superficială a meritelor tale. Simţi nevoia unui prieten de încredere, pe care să te poţi baza în această perioadă. Evită să fii prea critic azi.


Gemeni
Ai încredere în instinctele tale astăzi şi ia orice decizie din inimă. Eşti mai asertiv decât de obicei, mai ales în context profesional, şi refuzi să accepţi răspunsuri negative. Persoanele dragi solicită mai multă atenţie din partea ta spre seară; încearcă să-ţi faci timp să asculţi şi problemele lor. Treci printr-o perioadă în care preiei controlul în marea majoritate a situaţiilor în care te găseşti. Te simţi uşor aglomerat şi, din această cauză, ai un sentiment de disconfort.


Rac
Obţii noi informaţii care te ajută să-ţi realizezi minusurile, aşa că renunţi la unele activităţi care nu par să te ducă nicăieri. Dacă vrei să-ţi recapeţi energia şi echilibrul interior, adaptează-ţi programul şi fă-ţi mai mult timp pentru activităţi distractive şi chiar pentru puţină mişcare. Ţi se ivesc oportunităţi interesante de investiţie, iar acestea sunt extrem de binevenite în contextul în care te bucuri de multă încredere în tine însuţi.


Leu
Apar situaţii neprevăzute la locul de muncă, ce te determină să laşi baltă planurile pe care ţi le făcuseşi; încearcă să nu te simţi frustrat şi străduieşte-te să-ţi menţii gândirea pozitivă. Poţi întâlni astăzi persoane noi, care au toate şansele să devină prietenii tăi pentru o bună perioadă de timp. Eşti extrem de senzual astăzi şi ai un chef nebun să socializezi. Fii precaut, totuşi, şi evită să-ţi asumi riscuri inutile. Evită fricţiunile cu partenerul de viaţă.


Fecioară
Te bucuri de o energie asertivă astăzi, dar încearcă să nu exagerezi din prea mult entuziasm. În loc să încerci să-ţi finalizezi activităţile de serviciu în timpul liber, ar trebui să începi să înveţi să delegi unele sarcini pentru a te proteja cât de cât. Dacă vei opta pentru o abordare directă a problemelor cu care te confrunţi, le poţi rezolva cu uşurinţă. Lucrurile nu sunt pe-atât de negative precum par; evită însă să fii încăpăţânat, dacă nu vrei să îndepărtezi unii prieteni.


Balanţă
Eşti atât de energic astăzi, încât ai toate şansele să-ţi rezolvi toate treburile până la amiază. Prin urmare, îţi va rămâne restul zilei liber pentru a te putea relaxa şi distra. Încearcă să-ţi faci timp să-i vizitezi pe acei prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. E o zi în care ţi se fac extrem de uşor favoruri. Chiar dacă unele idei ţi se par cu adevărat bune, fii mai precaut în comunicarea cu cei din jur - unii vor încerca să-ţi pună beţe în roate.


Scorpion
Eşti într-o formă bună astăzi şi reuşeşti să depăşeşti cu uşurinţă blocajele şi întârzierile care se ivesc pe parcursul zilei. Nu evita schimbul de idei cu ceilalţi; e posibil să descoperi astfel noi pasiuni sau interese. Ai tendinţa să fii mai deschis în comunicarea cu ceilalţi în această perioadă. Încerci să te menajezi, aşa că îţi vei încuraja partenerul de viaţă să preia unele sarcini mai obositoare. Încearcă să-i incluzi pe cei dragi în planurile tale astăzi, dacă vrei ca ei să nu se simtă neglijaţi.


Săgetător
Cei ce îţi admiră tăria de caracter şi isteţimea vor apela astăzi la tine pentru a solicita sfaturi practice. Încearcă să-ţi protejezi energia şi interesele şi nu încerca să te ocupi tu de toate; e cazul să-i mai laşi şi pe alţii să acţioneze. Eşti de apreciat pentru felul în care îţi asumi angajamentele, iar fiecare acţiune pe care o faci te apropie acum tot mai mult de visele tale. Ai tendinţa de a fi uşor cam perfecţionist şi critic faţă de ceilalţi şi poţi leza astfel unele persoane. Sunt posibile probleme cu rudele sau cu prietenii astăzi.


Capricorn
Ţi-ai propus să descoperi anumite informaţii şi se pare că ai destul de mult succes astăzi. Înainte să-ţi faci o părere finală asupra unei situaţii şi să iei o decizie, fii sigur că ai toate informaţiile importante. Încearcă să nu-i mai neglijezi pe cei pe care îi iubeşti şi arată-le recunoştinţa ta. Dacă te simţi agasat sau criticat, rămâi tare pe poziţii şi luptă-te pentru a te afirma.


Vărsător
Astăzi ai putea avea parte de unele informaţii vitale, ce te-ar putea ajuta să avansezi considerabil din punct de vedere financiar. Spre seară, vei primi în sfârşit un telefon pe care l-ai tot aşteptat de-o vreme şi în urma căruia vei realiza că te-ai îngrijorat inutil din cauza unei probleme. Te poţi confrunta cu unele situaţii neprevăzute din cauza unui prieten de sex feminin. Foloseşte-te de abilităţile tale creatoare pentru a contribui cu idei noi la un proiect mai amplu.


Peşti
Vei realiza astăzi că unele obstacole recente au avut rolul de a te readuce pe direcţia cea bună. E posibil să fii tentat să faci unele cumpărături, în vederea redecorării căminului tău. Ar fi indicat să fii prudent şi să eviţi achiziţiile spontane, pentru că în caz contrar te poţi confrunta cu grave probleme financiare. Atenţie sporită în cazul în care eşti nevoit să semnezi documente; unele persoane intenţionează să profite de natura ta generoasă. Ai parte de satisfacţii în plan sentimental.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS