Horoscopul zilei de azi 11 aprilie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 11 aprilie 2011


Berbec
Te trezeşti astăzi mai optimist decât de obicei şi cu o poftă de viaţă nebună. Activităţile sociale îţi pot readuce starea de echilibru interior, aşa că nu le evita. Fii pregătit să pui în practică astăzi o idee mai veche; odată ce vei face primul pas, lucrurile vor evolua foarte rapid şi peste câteva zile vei avea de ce să te bucuri. Ai tendinţa să exagerezi astăzi cu cheltuielile, mai ales dacă e rost de o călătorie. E o zi bună pentru negocieri de natură financiară.


Taur
Te bucuri de o energie proaspătă astăzi şi te axezi îndeosebi pe a socializa cu persoane care îţi sunt dragi. E posibil totuşi şi să fii uşor deprimat din cauza faptului că nu le ai alături pe unele persoane dragi, cărora le simţi intens lipsa. Te poţi aştepta la o schimbare bruscă de situaţie astăzi, în urma căreia vei simţi că ţi-ai recăpătat norocul. Îţi ocupi timpul cu activităţi prin care să poţi obţine câştiguri; dacă vrei ca totul să meargă bine, mai cere şi un sfat de la cineva din jur.


Gemeni
Astăzi, te vei simţi mai inspirat decât de obicei şi te vei bucura de idei şi viziuni noi, interesante. Evită să dai curs tentaţiei de a cheltui ceva bani astăzi, mai ales dacă ştii că ai deja bugetul limitat. Dacă vrei să pui capăt unui conflict supărător cu o persoană apropiată, accept-o aşa cum e şi încetează să încerci să o mai schimbi. E posibil să vizitezi astăzi un prieten sau o rudă care nu s-a simţit prea bine în ultima perioadă.


Rac
Îţi vei petrece ziua în compania prietenilor şi a familiei şi vei fi primul care va sesiza că cineva din mediul tău se simte nefericit şi părăsit. E posibil ca planurile tale să se schimbe în mod neaşteptat astăzi, aşa că va fi nevoie să îţi ajustezi puţin atitudinea. Spre seară, e posibil să ai parte de câteva clipe romantice şi pasionale alături de o persoană care te interesează din punct de vedere sentimental.


Leu
Ar fi indicat astăzi să laşi totul să se întâmple de la sine şi să rămâi flexibil în cazul în care unii vor încerca să-ţi schimbe planurile. Reuşeşti să capeţi o nouă perspectivă asupra vieţii tale sentimentale şi profesionale. Spre seară, încearcă să rezervi timp unor prieteni care vor avea nevoie de sfaturile tale. Încearcă să nu te laşi atras inutil în conflicte sau certuri şi nu lua în considerare orice zvon sau bârfă - e posibil să fie doar informaţii false.


Fecioară
Simţi nevoia unei schimbări de peisaj ca să te poţi reîncărca cu energie. Împărtăşeşte-ţi experienţele personale cu o persoană în căutare de înţelegere şi suport. E posibil să te confrunţi astăzi cu unele conflicte, din cauza faptului că exagerezi puţin cu nevoia ta de independentă. E o zi bună pentru călătorii sau mici deplasări, dar şi pentru viaţa sentimentală. E posibil să ţi se solicite unele împrumuturi.


Balanţă
Tocmai ai depăşit o perioadă de tranziţie şi te simţi că ai renăscut. Fă-ţi timp să socializezi mai mult spre după-amiază şi poate chiar să te ocupi de problemele tale personale. Cei dragi îţi vor solicita sfatul şi suportul astăzi şi e posibil să ţi se solicite şi unele împrumuturi financiare. Acceptă inevitabilul şi continuă să-ţi faci munca aşa cum ştii tu mai bine. Simţi nevoia de mai multă competiţie, însă încearcă să nu reacţionezi agresiv în negocierile cu partenerii.


Scorpion
Te trezeşti astăzi cu o poftă de viaţă ieşită din comun, aşa că încearcă să rămâi flexibil şi să-ţi menţii planurile. Spre după-amiază, ar fi indicat să încerci să te odihneşti puţin sau să te relaxezi alături de cei dragi. Fii mai atent la ce cuvinte îţi alegi astăzi, pentru că cei din jur iau ca exemplu nu doar faptele, ci şi vorbele tale. Spre seară, e posibil să ai mici neînţelegeri cu persoana iubită.


Săgetător
Dacă ştii să te preţuieşti pe tine însuţi, vei putea să-i încurajezi şi pe ceilalţi să te aprecieze aşa cum meriţi. Reuşeşti să ai o perspectivă mai optimistă asupra vieţii tale şi îţi este mai uşor să înţelegi astfel ceea ce se întâmplă în jurul tău. Simţi nevoia să te retragi mai devreme la odihnă în seara asta, pentru că ştii că te aşteaptă o săptămână încărcată. Fii mai atent la negocieri astăzi, dar şi la contractele pe care le semnezi.


Capricorn
Te aşteaptă o zi în care vei socializa intens şi în care îţi vei împărtăşi experienţele cu cei din jur. Ai în gând să faci o achiziţie mai costisitoare astăzi, aşa că fii pregătit să-ţi ajustezi bugetul ulterior. Spre seară, rezervă-ţi câteva ore pentru a te organiza în aşteptarea săptămânii viitoare, care se anunţă a fi destul de ocupată. E posibil să ai parte de mici decepţii astăzi; dacă ai nelămuriri, simte-te liber să adresezi întrebări celor din jur.


Vărsător
Ai parte de o schimbare bruscă de perspectivă astăzi şi reuşeşti să analizezi cu mai multă eficienţă blocajele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Ia lucrurile uşor şi relaxează-te de dimineaţă la o cafea şi la o conversaţie plăcută, în compania unui prieten. Nu eşti chiar încântat de acţiunile pe care le fac unii membri ai familiei tale. Te îngrijorezi cam mult şi asta îţi afectează sănătatea.


Peşti
Fii foarte atent astăzi la modul în care te exprimi, pentru că unele cuvinte necugetate îi pot răni pe cei dragi. Spre seară, îţi pui planurile pe hârtie şi reuşeşti să te concentrezi pe obiectivele tale, dar şi să generezi noi idei. Schimbările care au apărut în cariera ta încep să-ţi aducă rezultate. Te simţi foarte bine astăzi în compania persoanei iubite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS