Horoscopul zilei de azi 14 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 martie 2011


Berbec
E posibil ca ziua de astăzi să-ţi aducă o oportunitate sau o idee nouă surprinzătoare, care va provoca o schimbare bruscă de direcţie în viaţa ta. Vei acţiona mai în viteză şi îţi vei reevalua mişcările şi obiectivele. Atât din punct de vedere psihic, cât şi psihologic, simţi nevoia să-ţi creezi mai mult spaţiu în viaţă pentru noi planuri şi obiective. E posibil să cunoşti azi nişte potenţiali noi parteneri de afaceri. Încearcă să te focusezi pe activităţile profitabile.


Taur
Indiferent de ceea ce-ţi imaginezi că poţi realiza acum, profită de energiile pozitive care te înconjoară şi fii creativ. E o zi perfectă pentru ca tu să explorezi minunile lumii spirituale. Încearcă să-ţi planifici atent viitorul apropiat, în special ceea ce ai de gând să faci în săptămâna ce urmează. Nu te abate de la drumul tău şi nu permite unor vizitatori neaşteptaţi să-ţi irosească banii. În relaţia cu prietenii şi rudele, sunt posibile unele decepţii sau îndoieli astăzi.


Gemeni
Eşti gata pentru un nou început; dacă vrei să pui lucrurile în mişcare, fă-ţi timp pentru puţină planificare - poţi să începi deja să te gândeşti la curăţenia de primăvară! Ai putea face o mare greşeală astăzi dacă îi vei implica pe alţii într-un secret personal; ţine lucrurile pentru tine pentru moment. Fii mai atent la factorii de cost, dar nu încerca inutil să recuperezi unele sume de bani. Te poţi dovedi de ajutor celor din jur în contextul unor proiecte dificile; fii receptiv la experienţa celorlalţi şi poţi învăţa şi tu mai multe.


Rac
Sunt şanse mari că astăzi să revezi o decizie pe care ai făcut-o în fugă cu ceva timp în urmă. Ceea ce părea la un moment dat o dezamăgire amară se va dovedi a fi o reală binecuvântare în viaţa ta; fii înţelept! E posibil ca delăsarea celor din jurul tău să te irite astăzi. Aventurează-te în noi activităţi pentru a-ţi îmbunătăţi cunoştinţele, însă fii atent să nu exagerezi! În caz contrar, îţi va fi extrem de greu să-ţi onorezi toate obligaţiile.


Leu
Atenţia ta se va concentra astăzi asupra viselor pe care le ai pentru viitor. E posibil să iei în calcul varianta de a te alătura unui grup spiritual, în încercarea de a te cunoaşte mai bine pe tine însuţi. Călătoriile sunt binevenite şi îţi pot aduce clipe incitante. S-ar putea să fii nevoit astăzi să faci un compromis; încearcă totuşi să nu ai un comportament naiv cu partenerul tău de viaţă, pentru că nu vei reuşi să obţii nimic în acest fel.


Fecioară
Starea ta de spirit va fi astăzi una mai spirituală şi mai filozofică. Dacă te vei concentra pe sursa reală a problemelor existente, e posibil să reuşeşti astăzi să atenuezi unele situaţii supărătoare din familia ta. E o perioadă optimă pentru a-ţi face o listă cu toate visele pe care doreşti să ţi le îndeplineşti în perioada viitoare. Călătoriile se pot dovedi plăcute, însă costisitoare. Nu te lăsa limitat de vârsta pe care o ai şi implică-te în organizaţii de prestigiu.


Balanţă
E posibil ca lucrurile astăzi să nu meargă conform planurilor tale, aşa că vei fi uşor frustrat. Dacă vei trăi clipa, îţi vei regăsi armonia interioară; lasă-te purtat de val. Până spre sfârşitul zilei, vei realiza că lucrurile au mers mai bine decât te-ai fi aşteptat. Concentrează-te pe odihnă şi relaxare astăzi; ai nevoie să te reîncarci şi să te reechilibrezi în aşteptarea săptămânii ce va veni. Pune-i la punct pe cei cu care locuieşti dacă încearcă să te întrerupă din muncă.


Scorpion
O viziune pe care ai avut-o recent începe să se adeverească în ritm rapid - e posibil să ai nevoie de un plus de încredere astăzi. Nu încerca în zadar să te ţii de anumite planuri; vei sfârşi prin a fi frustrat. E o perioadă optimă pentru a finaliza activităţi mai degrabă decât pentru a demara noi proiecte. Eşti pus în situaţia de a alege între două alternative. Chiar dacă vei fi extrem de receptiv la noi metode de lucru la serviciu, fii atent la eventuale probleme de sănătate cu gâtul, nasul sau urechile.


Săgetător
Astăzi va trebui să fii încrezător şi să-ţi canalizezi cu atenţie energia pentru a putea face tot ceea ce ţi-ai propus. Deşi e posibil să te îndepărtezi puţin de la direcţia propusă, nu fi refractar la posibilele schimbări de situaţie; sunt şanse mari să te alegi cu un dar deosebit în drumul tău. Unele persoane din jurul tău te vor ataca, aşa că pregăteşte-te pentru o confruntare. Fii mai atent şi nu mai fi delăsător cu problemele de sănătate.


Capricorn
E posibil ca astăzi să fii uşor cam leneş; vei avea tendinţa să amâni pe mâine unele sarcini sâcâitoare pentru a-ţi putea restabili starea de echilibru. Ar fi bine să te gândeşti la lecţiile de viaţă pe care le-ai conştientizat în ultima perioadă şi să-ţi planifici cu atenţie realizările dorite pentru următoarele luni. Apar în discuţie posibilităţi de a te muta cu locuinţa. Încearcă să te relaxezi socializând cu prietenii şi cu rudele sau practicând un sport.


Vărsător
Vei avea parte de o zi perfectă pentru a-ţi face ordine în gânduri; e timpul să te decizi ce-ţi doreşti de la următoarele luni. Încearcă să nu fii prea visător dacă vrei să eviţi dezamăgirile. Nu-ţi crea aşteptări irealiste cu privire la cei din jurul tău; încearcă să-ţi faci visele să devină realitate la momentul potrivit. E timpul pentru o schimbare în viaţa ta, iar schimbările personale sunt evidente deja, mai ales în ceea ce priveşte statusul tău. Sunt binevenite implicările în grupuri.


Peşti
E posibil ca astăzi să descoperi o nouă cale de a-ţi îndeplini visele, deşi ar putea părea una uşor mai rebelă sau excentrică. Te simţi mai atractiv, mai sănătos şi mai plin de încredere, ca urmare a eforturilor pe care le-ai făcut în ultimele şase luni. Eşti în formă maximă, pregătit pentru orice va urma în viitor! Nu-ţi dezvălui totuşi planurile tuturor celor din jur şi încearcă să îmbini afacerile cu plăcerea dacă vei călători.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS