Horoscopul zilei de azi 13 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 martie 2011


Berbec
Astăzi te bucuri de o stare de spirit excelentă şi ţi se ivesc diverse ocazii de a-ţi extinde anumite viziuni de viitor. Atâta timp cât te vei simţi liber, vei permite fluxului de idei să se dezvolte şi vei reuşi să îţi stabileşti cu uşurinţă noi obiective pe viitor. Ai tendinţa de a combina unele relaţii actuale cu diverse fantezii şi de aici îţi va veni ideea de a aduce doi oameni împreună, când totul pare imposibil. Lucrul în echipă te va avantaja astăzi, întrucât vei reuşi să faci mult mai multe decât de obicei. Ingeniozitatea şi talentul tău creativ te vor ajuta astăzi să faci ceva bănuţi.


Taur
Astăzi vei avea parte de o mică dezamăgire şi vei simţi pentru scurt timp că visele tale par a fi irealizabile; lucrurile vor reveni însă la normal destul de repede. Dacă vei arunca o privire retrospectivă, vei observa circumstanţele care au dus la acest eveniment şi vei descoperi că există încă multe necunoscute, ce urmează a fi dezvăluite. Seara o petreci în compania unui prieten drag, cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Evită astăzi bârfa şi munca în plus, întrucât rişti să ajungi într-o fază de epuizare. Eşti tentat să te implici în activităţi ce includ copii.


Gemeni
Va fi o zi în care vei da dovadă de mult romantism şi asta te-ar putea inspira în anumite situaţii. Cineva ar putea încerca să te înşele, dar adevărul va fi mai mult decât evident într-un timp foarte scurt. Meditaţia te poate ajuta în mod deosebit astăzi pentru a găsi cea mai bună cale de urmat sau pentru a descoperi anumite metode de a te proteja în diverse situaţii. Ţi se solicită atenţia în special în privinţa unui proiect familial, la care lucrezi de mult timp. Astăzi te vei bucura de ceva satisfacţii în acest sens. Modificările pe care le faci în cadrul căminului vor fi favorabile pe termen lung.


Rac
Schimbare este o constantă a vieţii tale, chiar şi atunci când procesul pare a fi destul de subtil sau lent. Nu ar strica să ai totuşi mai multă răbdare. Banii pe care i-ai economisit până acum pot fi utilizaţi pentru a acoperi unele cheltuieli neprevăzute astăzi. Eşti destul de sensibil atunci când vine vorba de romantism şi de persoana iubită. Te vor încânta astăzi unele interacţiuni cu persoane mai tinere decât tine şi te vei putea mândri cu anumite proiecte recent finalizate. Evită astăzi activităţile de grup, întrucât nu par a fi prea favorabile pentru tine.


Leu
Astăzi, unele relaţii cheie ar putea fi afectate de neînţelegeri şi asta te poate determina să te simţi uşor constrâns din anumite puncte de vedere. Încearcă să discuţi deschis cu partenerul de viaţă cu privire la problemele care apar, întrucât astfel vei avea ocazia de a-ţi menţine echilibrul emoţional, depăşind mai uşor necazurile. Spre seară, relaxează-te cu o baie fierbinte sau un masaj, pentru a restabili echilibrul interior. Stresul şi presiunea din cadrul familiei te pot duce la epuizare astăzi. Te poţi bucura însă de anumite satisfacţii la locul de muncă.


Fecioară
Astăzi eşti foarte comunicativ, în special cu cei dragi. Fii sincer şi discută cu privire la dezamăgirile şi frustrările tale, întrucât în acest fel poţi corecta o situaţie care a devenit confuză. Eşti motivat să îţi creezi un plan elaborat de acţiune cu privire la o schimbare de carieră sau de creştere financiară. Odată ce ai pus lucrurile pe hârtie, poţi apela la o cercetare pe Internet în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare. Îţi consumi multă energie în activităţi ce ţin de renovarea casei. Abilitatea ta de a organiza întotdeauna lucrurile va fi remarcată şi apreciată de prietenii tăi astăzi.


Balanţă
Astăzi eşti hotărât să iei o decizie importantă, chiar dacă unii oameni din jurul tău consideră ideile tale radicale sau riscante. Evită să faci promisiuni astăzi întrucât îţi va fi destul de greu să le respecţi. Spre seară, eşti hotărât să îţi acorzi îndeajuns timp pentru a medita asupra modului prin care ai putea crea mai mult echilibru în viaţa ta pe viitor. Atenţie la unii membrii din familie mai bătrâni, întrucât aceştia ar putea profita de tine astăzi. Evită să discuţi despre intenţiile tale de viitor. E o zi favorabilă pentru a pune bazele unei noi prietenii.


Scorpion
Astăzi, unele idei vechi se vor întâlni cu inspiraţii noi şi astfel poţi avea parte de unele conflicte interioare sau confuzii. Te relaxezi astăzi căutând un cadou pentru cineva drag. Te bucuri de unele relaţii cu oameni noi şi te hotărăşti să trimiţi o invitaţie spontană unei persoane preferate. În plan sentimental, relaţia ta pare să fi ajuns într-un moment de monotonie, prin urmare unele schimbări ar fi binevenite. La locul de muncă te vei bucura de laude din partea superiorilor. Îţi poţi face prieteni noi, cu condiţia de a participa la activităţi de grup.


Săgetător
Începi ziua destul de frustrat şi distras, însă spre amiază îţi vei restaura echilibrul interior. O schimbare de decor te poate ajuta să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă, astfel încât vei descoperi noi obiective de parcurs pe viitor. Persoane apropiate te vor solicita să îi asculţi în diverse probleme. Unele modificări personale vor fi în interesul tău, însă pentru a obţine o imagine mai clară, uită-te dincolo de aparenţe. Pot apărea unele neînţelegeri, însă mergi direct la sursă pentru a clarifica lucrurile imediat. Spre seară, ai chef de distracţie şi te hotărăşti să organizezi ceva în acest sens.


Capricorn
Încerci să găseşti calea către o nouă sursă de răspunsuri şi informaţii. Uită-te dincolo de aparenţe pentru a obţine o imagine mai clară a adevărului, în contextul unei relaţii cu probleme. Neînţelegerile ar putea apărea ca urmare a unor informaţii incorecte, aşa că mergi direct la sursă pentru a clarifica lucrurile imediat. Vei avea chef de distracţie şi de divertisment în această seară şi nu va trebui să te uiţi departe pentru a găsi alte persoane care să ţi se alăture. Nu-ţi pune toate economiile tale într-un singur loc.


Vărsător
O relaţie care a avut dintotdeauna urcuşuri şi coborâşuri ar putea începând de astăzi să se stabilizeze; ar trebui însă să ai îndeajunsă încredere pentru a putea merge mai departe. În privinţa banilor, ar fi bine să fii ceva mai prudent, întrucât la prânz va apărea o cheltuială neaşteptată. Petreci seara cu prieteni apropiaţi, care împărtăşesc aceleaşi intuiţii, credinţe şi valori ca şi tine. În privinţa relaţiei de cuplu, evită anumite probleme cheie sau situaţii incerte. Eşti tentat să iei iniţiativă cu privire la unele evenimente sociale, în contextul cărora ai putea ieşi în evidenţă.


Peşti
Începi ziua meditând la unele idei noi şi astfel îţi aminteşti de un partener din trecut. Ca urmare, vei fi uşor nostalgic pe tot parcursul zilei. Încerci la un moment dat să iei legătura cu respectiva persoană telefonic sau prin intermediul Internetului, iar în cele din urmă te vei bucura de o surpriză plăcută. Astăzi impresionezi cu farmecul tău, îndeosebi persoane de sex opus. Tratează cu importanţă orice parteneriat de afaceri astăzi. Partenerul tău este uşor confuz cu privire la modificările tale comportamentale, de aceea ar fi indicat să comunicaţi pentru a evita unele situaţii neplăcute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS