Horoscopul zilei de azi 14 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 februarie 2011


Berbec
Astăzi te simţi plin de curaj şi încerci să evadezi din zona ta de confort spre zone necunoscute. Vei petrece o seară romantică în compania persoanei iubite, care e posibil să te surprindă cu generozitatea sa. Direcţionează-ţi cu înţelepciune energia dacă va fi nevoie să mai lucrezi şi de acasă după program. Evită să împrumuţi altora bani sau alte lucruri astăzi.


Taur
Creativitatea ta atinge cote maxime astăzi şi e posibil să te bucuri de acest lucru mai ales spre seară, în compania persoanei iubite, sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor. Nu-i lăsa pe cei din jurul tău să profite de talentele tale şi încearcă să-ţi extinzi puţin orizonturile. Învaţă să te axezi mai mult pe activităţi relaxante. În relaţia cu o persoană din mediul tău, vei face un pas înainte şi vei accepta mental să ai mai multă încredere.


Gemeni
E timpul să-ţi laşi cele mai noi dorinţe să explodeze! Iubeşte necondiţionat şi nu te limita doar la partenerul tău de viaţă, ci fii afectuos şi cu cei din familie. E posibil să te loveşti de unele discrepanţe financiare, însă dacă vei trata lucrurile cu mai multă atenţie, vei descoperi că nu e decât o eroare de calcul. Eşti romantic astăzi şi e posibil să discuţi cu persoana iubită despre planurile voastre de viitor. În familie, o rudă mai în vârstă va avea nevoie de ajutorul tău într-o problemă curentă.


Rac
E posibil ca în cea mai mare parte a zilei să fii acaparat de fantezii. Răbdarea este esenţială în contextul în care e posibil să te confrunţi cu unele probleme în relaţia cu cei dragi. O conversaţie spontană cu un prieten s-ar putea să te ajute să realizezi o nouă cale de a-ţi îndeplini visurile. Ai grijă ca cei din jurul tău să nu-ţi fure ideile şi să nu-şi asume ei meritele pentru realizările tale.


Leu
Te vei bucura astăzi de o stare de bună dispoziţie ieşită din comun şi vei fi mult mai stabil din punct de vedere emoţional. Imaginaţia e posibil să-ţi joace feste, aşa că verifică atent faptele înainte de a face o mişcare. Faci planuri speciale împreună cu persoana iubită pentru diseară, va fi o Zi a Îndrăgostiţilor pe care n-o veţi uita. E posibil ca unele mici probleme de sănătate să-ţi afecteze vitalitatea.


Fecioară
E o zi în care vei face totul cu pasiune, indiferent ce planuri ai avea. Arată-le prietenilor tăi şi familiei cât de mult ţii la ei şi nu te sfii să fii afectuos. E posibil ca nişte informaţii noi pe care le obţii astăzi să-ţi schimbe perspectiva asupra viitorului. Eşti într-o poziţie oportună, însă fii dispus să-ţi asumi măcar nişte riscuri minime. Spre seară, te vei comporta ireproşabil cu persoana iubită; va fi o seară de neuitat!


Balanţă
Ziua de astăzi va trece în fugă pe lângă tine, în contextul în care interesele tale se vor schimba de la un moment la altul. Bazează-te pe intuiţie şi vei reuşi să intri în contact cu o persoană sau cu o oportunitate importantă. Spre seară e posibil să te bucuri de o surpriză romantică, aşa că pregăteşte-te pentru surprize. Nu fi prea insistent cu cei din jurul tău dacă vrei să eviţi conflictele şi nu evita comunicarea deschisă.


Scorpion
Astăzi ai tendinţa să visezi cu ochii deschişi. Nu te limita să-ţi arăţi sentimentele doar faţă de partenerul de viaţă, ci exprimă-ţi afecţiunea faţă de toţi cei dragi. Dorinţele tale par să devină mai intense şi te inspiră să găseşti noi soluţii de a le îndeplini. Ai tendinţa să-ţi iriţi partenerul de viaţă; ai putea evita certurile dacă te detaşezi de problemele profesionale şi te implici mai mult în conversaţii relaxante.


Săgetător
Mai mult ca niciodată eşti capabil astăzi să iubeşti necondiţionat şi le vei aminti tuturor celor dragi cât de mult îi apreciezi. Nu-ţi stabili planuri stricte pentru ziua de astăzi. Dacă eşti spontan, e posibil să ai parte de surprize plăcute. Ai nevoie de o pauză de la rutina zilnică. Imaginaţia ta creativă te ajută să întrezăreşti idei noi şi interesante.


Capricorn
Alături de persoana iubită, vei explora noi teritorii şi te vei bucura de conversaţii intime plăcute. Fii mai precaut dacă vrei să eviţi accidentele. Sunt şanse mari să fii nevoit să iei o decizie care-i implică şi pe cei din jurul tău; dacă vrei ca toţi să fie mulţumiţi, fii dispus să faci un compromis. Cât timp te menţii pe direcţia cea bună, vei reuşi să-ţi îndeplineşti obiectivele şi te vei bucura de recompense.


Vărsător
Astăzi te vei comporta ca un veritabil detectiv, aşa că e posibil să afli mai multe decât ai intenţionat. Înainte să planifici o confruntare cu cineva, fii sigur că ai revăzut cu atenţie toate datele problemei. Deşi ţi-ai făcut planuri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor , s-ar putea ca acestea să pice când vei descoperi că şi partenerul tău de viaţă ţi-a pregătit ceva. Nu te certa cu cei din familie şi încearcă să mai rezolvi din treburile casnice care te stresează în ultima vreme.


Peşti
Sunt şanse mari că astăzi să pui în aplicare o idee mai veche, de câteva luni în urmă. Dacă vrei să primeşti ceea ce-ţi doreşti de la persoana iubită, ar fi indicat să optezi pentru o schimbare de atitudine. Spre seară, eşti foarte pasional, aşa că te vei bucura de o seară de neuitat cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Fii sincer cu tine însuţi înainte de a te implica mai mult decât e cazul într-o relaţie cu o persoană manipulatoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS