Horoscopul zilei de azi 10 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 10 februarie 2011


Berbec
S-ar putea să-ţi petreci cea mai mare parte a zilei visând la viitor. E posibil să descoperi că ai ajuns într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar; nu amâna problema pentru că se va agrava. Spre seară, petreci timp în compania persoanei iubite. Ar fi bine ca astăzi să nu discuţi despre viaţa ta personală cu alţii dacă vrei să eviţi eventuale neplăceri pe mai târziu.


Taur
Astăzi vei trasa noi linii în relaţiile cu cei dragi, astfel că ulterior te vei bucura de mai multă încredere şi de o echilibrare a acestor relaţii. Ai tendinţa să fii cam dezorientat, aşa că n-ar strica să ştii foarte bine în ce direcţie vrei să acţionezi. E posibil ca o lipsă temporară de fonduri să te restricţioneze puţin astăzi, însă lucrurile se vor echilibra până spre sfârşitul lunii. În carieră sunt la ordinea zilei schimbările.


Gemeni
Ziua de astăzi nu e una indicată pentru a lua decizii emoţionale sau pentru asumarea de angajamente. Redescoperi noi metode de a-ţi restaura ordinea în viaţă. E posibil ca o persoană din anturajul tău să stârnească o discuţie cu privire la intenţiile tale; fii pregătit să îi răspunzi sincer şi deschis. Ai tendinţa de a vedea viaţa în roz în această perioadă, dar ai grijă să nu fii neglijent.


Rac
Pari să te îndrepţi într-o nouă direcţie în viaţa ta, care va aduce cu sine o îmbunătăţire a stilului tău de viaţă şi a situaţiei tale financiare, pe termen lung. Eşti creativ şi comunici cu uşurinţă cu cei din jurul tău. E posibil să fii nevoit ca astăzi să iei decizia de a-ţi amâna planurile stabilite pentru Ziua Îndrăgostiţilor, însă totul e spre bine. Dacă vrei să te menţii calm, nu-i lăsa pe cei din jur să-ţi schimbe planurile.


Leu
Dacă vrei ca relaţia ta sentimentală să se stabilizeze, ar fi timpul să începi să înlocuieşti cuvintele cu fapte. E o zi în care ai tendinţa să visezi cu ochii deschişi; nu ignora totuşi defectele celor dragi. Spre seară, planifici o întâlnire cu un prieten apropiat şi te bucuri de o discuţie relaxantă despre dorinţe şi planuri de viitor.


Fecioară
Dacă te vei axa de dimineaţă pe principalele tale responsabilităţi, îţi va rămâne timp pentru meditaţie şi activităţi liniştite în restul zilei. Reuşeşti să te echilibrezi din punct de vedere emoţional şi ai tendinţa să te gândeşti foarte mult la viitor. Nu impresionezi pe nimeni dacă eşti prea generos. E posibil să reiei legătura cu nişte parteneri mai vechi.


Balanţă
Dacă vrei să scapi de sentimentul de frustrare, îndreaptă-te spre trecut şi priveşte totul dintr-o perspectivă realistă, de ansamblu. Orice blocaje ar apărea la serviciu astăzi, să ştii că sunt spre binele tău - te împiedică să te orientezi într-o direcţie greşită. Ai face bine să lucrezi până mai târziu astăzi, dacă vrei să nu intri în criză de timp ulterior.


Scorpion
Astăzi lucrurile par să stea pe loc pentru tine, oricât te-ai strădui. Evită să-ţi faci planuri şi lasă lucrurile să meargă de la sine; axează-te pe echilibrul tău emoţional. E posibil să afli nişte lucruri surprinzătoare despre un coleg de muncă, care-ţi vor îmbunătăţi părerea despre el. N-ar strica să-ţi pui gândurile pe hârtie şi să te gândeşti la o scurtă călătorie.


Săgetător
Eşti plin de optimism astăzi, chiar dacă totul în jurul tău pare haotic. Planurile tale pentru acest weekend par să se strice; nu intra în panică, e posibil ca mâine lucrurile să se rezolve. Dacă te vei simţi nervos sau îngrijorat, evită confruntările directe cu cei din jurul tău. Parteneriatele sunt productive pentru tine în această perioadă, cât timp îţi urmăreşti obiectivele profesionale.


Capricorn
Ziua de astăzi îţi va aduce unele probleme de concentrare. Ar trebui să fii mai atent la conflictele emoţionale din viaţa ta, ca să îţi poţi restabili echilibrul în relaţiile personale. Spre seară, e posibil să intri în legătură cu o mai veche dragoste. Evită să faci investiţii astăzi, pentru că te vor costa mai mult decât ai anticipat.


Vărsător
Astăzi eşti mai inspirat decât de obicei în privinţa vestimentaţiei pe care alegi să o porţi. Atitudinea ta pozitivă te ajută să depăşeşti cu succes o situaţie dificilă de la serviciu. În loc să te cerţi cu un membru al familiei care îţi subminează autoritatea, ar fi bine să-ţi impui nişte limite noi şi clare. E o zi în care investiţiile casnice sunt profitabile, dar nu cheltui mai mult decât îţi permiţi.


Peşti
S-ar putea să descoperi astăzi că e cazul să-ţi ceri scuze de la cineva şi că ar trebui să-ţi adaptezi puţin comportamentele. Fii mai răbdător şi mai tolerant cu tine însuţi, aşa cum eşti şi cu cei din jur. Spre seară, o cunoştinţă îţi împărtăşeşte pasiunile şi speranţele sale şi îţi stârneşte nişte dorinţe mai vechi, uitate. Concentrează-te pe muncă şi evită să te apropii prea mult de unii colegi sau angajaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS