La mulţi ani!

 
    Sărbători fericite tuturor şi un an nou de poveste!      

Horoscop Urania zodia Berbec 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Berbec 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Taur 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Taur 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Gemeni 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Gemeni 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Rac 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Rac 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Leu 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Leu 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Fecioară 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Fecioară 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Balanță 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Balanță 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Scorpion 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Scorpion 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Săgetător 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Săgetător 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Capricorn 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Capricorn 1 - 7 ianuarie 2011


 

Horoscop Urania zodia Vărsător 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Vărsător 1 -7 ianuarie 2011

 

Horoscop Urania zodia Pești 1 - 7 ianuarie 2011

 
    Horoscop Urania zodia Pești 1 - 7 ianuarie 2011

 

Horoscopul zilei de azi 31 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 31 decembrie 2010


Berbec
Până nu vii cu un nou plan de afaceri sau un nou proiect eşti pus de către şefi pe banca de rezervă. Acum este timpul să vezi care îţi sunt adevăraţii prieteni - cei care sunt dispuşi să te ajute.


Taur
Şefii tăi vor lua cuvântul astăzi - lucrurile se vor înrăutăţi pentru tine, dar capacitatea de a-ţi păstra calmul şi de a gândi la rece te scoate din impas şi în final vei găsi o soluţie favorabilă lor.


Gemeni
Eşti mai concentrat pe manipularea oamenilor din jur decât pe propria persoană. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar fii atent: uneori, ce-i prea mult strică.


Rac
Intuiţia ta se adevereşte de data aceasta, persoana iubită nu este exact aşa cum ai crezut-o. Până a lua decizii la nervi, cercetează şi încearcă să afli ce a determinat-o să recurgă la astfel de metode.


Leu
Meditezi cu mândreţe la cele mai bune aspecte ale vieţii tale - prieteni, carieră şi familie, exact esenţialul pentru o viaţă aparent fără griji. Astăzi este ziua ideală pentru a reflecta pe realizările şi descoperirile tale.


Fecioară
Cu încredere, până acum ai mutat munţii din loc, dar se pare că acum ai clacat în ceea ce priveşte încrederea în prieteni; te-au trădat şi nu suporţi lucrul acesta. Nu dispera, roata se întoarce indiferent de ce vor face ei.


Balanţă
Concentrează-te pe cei apropiaţi astăzi - au nevoie de tine mai mult ca oricând! Dacă eşti total dedicat muncii sau voluntariatului, mai lasă activitatea deoparte pentru câteva zile şi concentrează-te pe persoanele la care ţii.


Scorpion
Prietenii sunt cu tine în aceste momente grele, nu te lăsa copleşit de sentimente, chiar dacă îi iubeşti: fii realist şi gândeşte la rece. Tot ce-i frumos trece, dar ei sunt cu tine şi te susţin.


Săgetător
La sfârşitul acestui an te vei lăuda cu realizări multiple - dar îţi vei aminti şi unele dezamăgiri. Trebuie să fii optimist şi să încerci să-ţi rezolvi problemele la timp, ca să nu mai ai parte de părţi negative.


Capricorn
E timpul să iei atitudine în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Te-ai săturat de mofturile ei şi de toate acţiunile care te-au făcut să suferi. Dacă eşti stresat că ai făcut-o să sufere, gândeşte-te ca şi ea a făcut la fel.


Vărsător
Atenţie la sănătate. Deşi te simţi bine, totuşi nu ignora micile detalii care ţi se arată. Chiar şi deschiderea unei ferestre te poate băga în spital.


Peşti
Aşteaptă-te la laude din partea şefilor, ai eliminat toată inhibiţiile şi eşti gata de muncă. Eşti întotdeauna bine pregătit pentru acţiune. Asigură-te că nu te vei lăsa copleşit de mândrie.

 

Horoscopul zilei de azi 30 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 30 decembrie 2010


Berbec
Te simţi eliberat şi în sfârşit te poţi concentra asupra lucrurilor care sunt importante pentru tine. Încearcă să eviţi detaliile murdare, este cel mai bine pentru tine.


Taur
Deşi este posibil să simţi că acum este timpul să te angajezi într-o relaţie, este recomandat să mai stai o perioadă de timp singur. Trebuie doar să găseşti persoana potrivită.


Gemeni
Modul tău de a acţiona în domeniul flirtului este puţin murdar. Nimeni nu poate fi gelos pentru mult timp. În cazul în care numai poţi păstra energia pentru tine, este indicat să o împarţi cu toţi prietenii.


Rac
Tu ai putea fi singurul care în momentele acestea dificile va ridica moralul prietenilor. Prietenii tăi sunt pe primul loc în fiecare zi.


Leu
Încearcă să te exprimi într-un mod diferit astăzi - este timpul să laşi lucrurile mondene să-ţi invadeze viaţa, aşa ar fi cel mai bine pentru tine. Vei putea fi în trend cu prietenii tăi.


Fecioară
Fii mai atent la detalii, ai mare nevoie de detalii în viaţa ta. Este un lucru bun, ţi-ai luat astfel de o grijă destul de mare - detaliile sunt cele mai importante în perioada acesta.


Balanţă
Locul de muncă te influenţează foarte mult din punct de vedere intelectual. Talentele tale sunt bine exploatate astăzi. Îţi vei găsit modalităţi eficiente de a rezolva problemele în familie.


Scorpion
Astăzi eşti dispus să manipulezi oamenii, mai ales din punct de vedere financiar. Eşti dispus să intri într-o tranzacţie importantă cu un prieten apropiat sau un membru de familie. În orice caz, trebuie să fii prudent.


Săgetător
Atitudinea ta din punct de vedere social este mai puţin iertătoare decât în general. Eşti foarte reticent şi atitudinea ta deranjează persoanele din jur.


Capricorn
Toată lumea vorbeşte astăzi şi se pare că tu eşti singura persoană care are ceva serios de spus. Poate fi necesar să fii puţin nepoliticos.


Vărsător
Este una dintre acele zile când doreşti să fii singur indiferent de ceea ce se întâmplă. Prietenii considera că este bine să ieşi în societate, dar tu îţi susţii cu tărie punctul de vedere.


Peşti
Tu eşti prins între două forţe opuse - dar sunt în interiorul tău. Acestea sunt lucrurile care te influenţează în deciziile care le vei lua astăzi.

 

Horoscopul zilei de azi 29 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 decembrie 2010


Berbec
Brainstormingul te-a lovit de mai multe ori, dar astăzi a fost criminal. S-ar putea să vii cu planul perfect în afaceri pentru a ajunge sus, exact acolo unde vor toţi să ajungi. Această experienţă te va propulsa în vârf.


Taur
Se întâmplă ceva în sufletul tău şi toată lumea poate vedea lucrul acesta. Este timpul să vorbeşti cu prietenii, te pot ajuta. Capacitatea ta de a ascunde problemele cât mai adânc în suflet, acum nu te-a ajutat. Trebuie să fii puternic şi să treci peste.


Gemeni
Astăzi este vorba de circulaţie, ai grijă la lucrurile de valoare. Energia, este punctul maxim care te scoate din rutina zilnică. Persoana iubită va fi lângă tine, dar nu în perioada aceasta pentru că şi ea trece printr-o perioadă dificilă.


Rac
Încerci din greu să ascunzi detaliile grele din munca ta şi încerci să faci totul să pară uşor. La prima vedere se pare că funcţionează, dar doar în rândurile angajaţilor, şefii s-au prins de ceea ce încerci tu să faci. Fii atent pentru că nu se ştie cât vei mai continua aşa.


Leu
Acum este momentul oportun pentru a te scufunda într-o carte, este momentul perfect pentru a alege un volum de aventuri. Energia ta mentală este doar pentru unele cărţi, nu este dedicată tuturor subiectelor.


Fecioară
Locul de muncă, ambiţii personale, noi sarcini - toate acestea sunt în mintea ta. Ai putea avea câteva turbulenţe la birou sau e posibil să-ţi recapeţi poziţia de lider, care într-adevăr ar fi incitantă pentru tine, nu vei mai fi condus de nimeni.


Balanţă
Nivelul de energie a crescut considerabil astăzi şi se prestează la întâlniri cu caracter de comunicare socială sau intelectuală. Tu ar trebui să fii în măsură să reacţionezi pozitiv la toate lucrurile care se petrec în timpul întâlnirilor.


Scorpion
Astăzi vei avea o ieşire în oraş cu caracter de aniversare. Există o mare posibilitate ca persoana sărbătorită să fie plăcut surprinsă de ceea ce va primi de la tine. Totuşi, dacă nu-i va plăcea, aşteaptă-te la feedback negativ.


Săgetător
Ai un rol important în activităţile sociale de astăzi - astfel încât trebuie să creezi o atmosferă plăcută şi relaxată, după o zi lungă de muncă. Tu eşti cel care faci diferenţa astăzi.


Capricorn
Nu contează cât de stabil eşti la locul de muncă - astăzi e timpul pentru petrecere. Şterge-ţi toate lucrurile negative din cap, fie că este un prieten trădat sau o relaţie eşuată.


Vărsător
Idei creative îţi vin astăzi în cap, sunt rare, dar îţi joacă prin minte. Gândeşte-te că le poţi folosi în scopuri personale sau să le exploatezi în scopuri financiare. Ţine-te bine pentru că o veste bună îţi va face ziua şi mai frumoasă.


Peşti
Astăzi ziua începe cu un telefon de felicitare pentru nouă relaţie. Persoana cu care ai început această relaţie, te cunoaşte de foarte mult timp, deşi tu o cunoşti de o scurtă perioadă. Acest lucru nu este în avantajul tău.

 

Horoscopul zilei de azi 28 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 decembrie 2010


Berbec
Probabil eşti înconjurat de prieteni şi familie, ceea ce îţi place foarte mult. În sfârşit ţi-ai găsit locul care te avantajează din toate punctele de vedere. Atmosfera este una liniştită, plină de veselie şi dragoste.


Taur
Problemele care apar în dragoste sunt trecătoare şi se vor îndrepta de la sine. Nu este cazul să îţi pui ambiţia şi orgoliul la încercare, pentru că îţi vei strica întreaga zi. Nu se merită ca tot ce este frumos şi plăcut să fie umbrit.


Gemeni
Eşti pe punctul de a termina un proiect. Încearcă să fii calm şi să te alături celorlalţi pentru a petrece. Mai sunt câteva zile până proiectul trebuie predat şi oricum eşti pregătit. Chiar mult mai bine decât ceilalţi colegi implicaţi, dacă există.


Rac
Se pare că unele mici probleme de sănătate s-au întors. Nu intra în panică, pentru că nimic nu îţi va umbri ziua de astăzi. Va trebui numai să fii puţin mai temperat şi mai atent la alimentaţie. Şi ar fi bine să încerci să te organizezi şi pentru Revelion. Important este să fii alături de cei dragi.


Leu
Dragostea încă pluteşte în aer, dar eşti prea prins cu planificarea pentru anul care vine pentru a o simţi. Nu pierde această ocazie. Vei primi cu siguranţă reproşuri de la partener şi nu îţi va fi chiar atât de plăcută situaţia.


Fecioară
Anumite confuzii încă mai există şi începi să te întrebi dacă este normal ca lucrurile să meargă în această direcţie. Ar trebui să îţi înveţi lecţia: prin faptul că nu renunţi, anumite lucruri se vor transforma în jurul tău în timp.


Balanţă
Nu lăsa pe nimeni să îţi strice starea de spirit. Încerca pe cât posibil să stai departe de cei care nu sunt binedispusi, pentru că ştii foarte bine că imediat preiei energiile negative care te şi influenţează.


Scorpion
Simţi că nimeni nu este de partea ta în aceste momente şi toţi îţi sunt împotrivă . Şi pe bună dreptate, pentru că atitudinea pe care o ai nu este chiar benefică. Îţi meriţi în mare măsură starea şi nici nu faci nimic pentru a ieşi. Acceptă sfaturile familiei şi prietenilor.


Săgetător
Te cuprinde o stare de nostalgie şi un dor de cineva apropiat. Chiar dacă acum treci prin momente dificile, ştii bine că va fi lângă tine în cele din urmă. Şi nici nu mai este mult până atunci, astfel încât ar fi bine să îi pregăteşti o surpriză.


Capricorn
Nu ştii cum să îţi petreci ziua mai bine. Variante sunt destule, numai că eşti confuz şi nehotărât. Încearcă să fii rezonabil şi să pui întrebări care să îţi aducă în cele din urmă decizia finală. Rişti să ţii încurcată mai multă lume.


Vărsător
O zi plină de veselie, dans, muzică, glume. O petrecere pe cinste se naşte adhoc. Şi acesta este şi farmecul, nu? Doar este perioada din an în care te simţi cel mai bine.


Peşti
Sunt anumite lucruri pe care astăzi nu vrei să le vezi. Şi faci foarte bine abordând o astfel de atitudine. Bine că te ţin nervii să stai departe de toate aspectele negative şi să faci haz din orice. Stăpâneşti situaţia şi faci faţă cu succes tuturor provocărilor.

 

Horoscopul zilei de azi 27 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 27 decembrie 2010


Berbec
Ai vrea să rezolvi toate treburile şi asta îţi va aduce puţin stres. Ar fi bine dacă vei încerca să îi implici şi pe cei din jurul tău, fără să aduci reproşuri. Atmosfera destinsă pe care o creezi va fi conformă cu aşteptările invitaţilor.


Taur
Astăzi ai un ritm care cu greu va putea fi ajuns de cei din jurul tău. Energie, vitalitate şi foarte multă voie bună. Va trebui să fii atent cum îţi divizezi toate aceste caracteristici pentru că la sfârşitul zilei vei fi epuizat.


Gemeni
Ai şansa astăzi să schimbi ceva în relaţia cu partenerul de viaţă. Eşti comunicativ şi acest lucru te va ajuta mai mult decât crezi. Nu este o zi potrivită pentru certuri, ci doar pentru iubire şi înţelegere.


Rac
Câteva dispute cu partenerul în ceea ce priveşte programul zilei. Va trebui să încerci să fii conciliant şi să accepţi propunerile lui pentru a păstra calmul în cuplu.


Leu
În cazul în care te cuprinde un sentiment de gelozie, ar trebui să îţi înfrânezi toate ieşirile pentru că nu chiar totul are neapărat o bază. Momentele trăite sunt prea pline de frumuseţe pentru a putea fi înnegurate de supoziţii.


Fecioară
O mică dispută între voi poate avaria serios situaţia dacă nu te stăpâneşti şi te vei calma cât de repede poţi - chiar cu toate eforturile. Nu este cel mai bun moment să impui o oarecare separare. Nici măcar în ceea ce te priveşte.


Balanţă
Dacă vei primi o invitaţie la plimbare, acceptă. Chiar dacă te vei simţi atras teribil va trebui să fii atent şi să nu te grăbeşti. Încrederea este primul aspect pe care ar trebui să îl iei în calcul.


Scorpion
Te vei simţi mult mai bine dacă vei evita toate confruntările zilei. Emoţiile care te cuprind sunt prea puternice pentru a lăsa ca un lucru minor să te afecteze. Trăieşte clipele şi numai aşa vei putea pune capăt.


Săgetător
Există anumite tensiuni în aer, şi asta pentru că eşti cam obosit. Nu încerca să ignori ceea ce simţi şi cu atât mai mult să nu îţi fie frică. Ar trebui să încerci să conversezi şi vei vedea ce vei primi în schimb.


Capricorn
Eşti prea sigur pe tine şi acest lucru îţi poate afecta imaginea. Ar trebui să simţi ceea ce se petrece în jurul tău, energia, şi să te laşi purtat de ea. Dragostea pluteşte în aer, nu lăsa să îţi scape momentul.


Vărsător
În sfârşit ai aflat toate informaţiile de care aveai nevoie pentru a petrece o zi minunată. Eşti convins că ai găsit toate ingredientele unei zile perfecte şi nu te înşeli.


Peşti
Vei încerca să îţi ignori sentimentele şi asta din anumite motive raţionale şi justificate. Numai că nu este cel mai bun moment să faci acest lucru. Va trebui să te întorci la sentimentele tale fără să îţi fie teamă; cu certitudine vei primi răspuns pozitiv.

 

Horoscopul zilei de azi 26 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 26 decembrie 2010


Berbec
Sărbătorile au venit, este timpul pentru relaxare şi iubire. Astrele îţi scriu că marea iubire a vieţii tale se va arăta în momentul cel mai puţin aşteptat. E timpul să crezi în magia sărbătorilor şi a Crăciunului!


Taur
Întâlnirea cu persoanele dragi este mai emoţionantă decât te aşteptai. Familia te aşteaptă cu braţele deschise. Ai grijă la dorinţele care ţi le-ai pus pentru că aproape sigur se vor îndeplini.


Gemeni
Persoana iubită nu este cu tine de sărbători, dezamăgitor! Totuşi nu fi trist este momentul precoce pentru câteva flirturi; cine ştie, poate se arată ceva mai bun decât actuala relaţie. Nu trebuie să faci decât să crezi în magie.


Rac
Ziua de astăzi s-ar putea dovedi a fi un adevărat succes dacă nu v-aţi mai gândi într-una că nu sunteţi suficient de bun pentru persoana iubită. Partenerul dvs. v-a ales pe dumneavoastră, aşa că încetaţi să vă mai văicăriţi! Dacă azi plănuiaţi să ieşiţi la o cină romantică, aveţi grijă ce şi cum mâncaţi, întrucât stomacul dvs. tinde să fie cam agitat!


Leu
Eşti plin de energie în seara aceasta. Persoanele cu care intri în contact se simt bine în preajma ta. Le oferi o stare de bine numai prin simpla prezenţă. Respingi cu argumente fiecare persoană care îţi provoacă neplăceri.


Fecioară
Eşti inspirat de oamenii din jurul tău - iei decizii care te avantajează pe viitor, deşi la prima vedere se pare că nimic nu se leagă. Cu partenerul te înţelegi perfect, o seară magică este pe punctul de a începe.


Balanţă
Compromisurile sunt cheia astăzi, pentru a ajunge la o înţelegere ideală cu familia. Trebuie să te distrezi cu prietenii, pentru că ai rămas închis în casa mult timp şi nu mai ştii ce este cu societatea. Prietenii sunt cheia!


Scorpion
Ceea ce contează cel mai mult pentru tine în aceste momente sunt prietenii. Ei sunt cea de-a doua familie a ta şi faci tot ce îţi stă în putinţă să te ridici la aşteptările lor. Cadouri, dulciuri şi evident foarte multă voie bună. Eşti o gazdă perfectă şi să nu te mire că vei avea casa plină.


Săgetător
După câteva zile pline de agitaţie, nervi şi stres a venit momentul să te relaxezi. Ştii foarte bine să îţi organizezi timpul când vine vorba de tine, orice decizie luată cu siguranţă va fi cea mai bună. Distracţie, relaxare şi o atmosferă plină de romantism, astea sunt ingredientele zilei.


Capricorn
Apare o ofertă căreia nu îi poţi rezista, numai că nu eşti sigur dacă poţi accepta sau nu. Asta, în mare măsură pentru că există anumiţi factori de care depinzi. În cele din urmă nu trebuie decât să negociezi foarte bine şi cu argumente ce nu pot fi contraatacate. Nu fi trist, pentru că distracţia care te aşteaptă merită orice luptă.


Vărsător
Este posibil să primeşti un ultimatum pentru că nu reuşeşti să te aduni şi să te organizezi. În mare parte pentru că oferta de invitaţii este atât de mare încât nu mai ştii cine are mai multă prioritate. Şi cum nu vrei să superi pe nimeni pentru că orgoliul tău va avea de suferit, te decizi în ultimul moment să îţi aştepţi invitaţii acasă, spre disperarea familiei.


Peşti
Îţi vei dedica timpul, în cea mai mare măsură, comunicând. Spre disperarea celor din jurul tău, ai o efervescenţă care îi lasă fără cuvinte. Nici tu nu ştii de unde ai atâta energie. Se pare că febra sărbătorilor te-a cuprins, chiar dacă debutul a fost greoi.

 

Horoscopul zilei de azi 25 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 decembrie 2010Berbec
Alinierea planetelor de astăzi indică faptul că nu aveţi aceeaşi viziune asupra lucrurilor ca şi persoana iubită, însă acesta este un motiv de apropiere, nu de îndepărtare. Dacă în ultima vreme lucrurile păreau să fie blocate, astăzi ele vor decurge în ritmul lor obişnuit, astfel încât relaţia dvs. va deveni din nou dinamică.


Taur
Dacă vi se pare că relaţia dvs. actuală s-a cristalizat, devenind previzibilă şi cam banală, atunci profitaţi din plin de ziua de azi pentru a mai ieşi puţin din rutină! Faceţi ceva îndrăzneţ! Veţi vedea că schimbarea este răspunsul la problemele pe care le aveţi.


Gemeni
Alinierea planetelor poate cauza o reacţie exagerată în legătură cu o potenţială relaţie. Nu aveţi nevoie de această mare dramă sentimentală, întrucât aveţi în faţa dvs. o grămadă de alte lucruri asupra cărora să vă concentraţi. Dacă puteţi evita o atitudine dusă la extrem, nu vă veţi face de râsul lumii şi vă faceţi un bine dvs. în primul rând.


Rac
Oricât de mult ai încerca să te faci înţeles, ajungi să dai de un perete de cărămidă. Tranziţiile planetare indică faptul că acest lucru va fi foarte frustrant pentru tine astăzi, din moment ce îţi doreşti să clarifici o anumită problemă. Există o cale de a evita această dificultate, dar va trebui ca tu să poţi să îţi schimbi punctul de vedere şi perspectivele; astfel se va rezolva de la sine.


Leu
Poziţia planetelor semnifică faptul că veţi avea de-a face cu un conflict de interese când vine vorba de relaţia afectivă. Problema pare să fie dilema dintre dorinţa de a menţine romantismul şi nevoia de a fi practic în legătură cu anumite aspecte. Lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine, acest lucru se va întâmpla în curând.


Fecioară
S-ar putea că astăzi să aveţi neplăcerea de a afla câteva adevăruri dure, însă puteţi să trageţi concluzii pozitive de pe urma acestora. Una din trăsăturile dvs. enervante va fi aceea că nu prea ascultaţi de sfaturile bune sau nu îi lăsaţi să îşi exprime părerea în legătură cu dvs.. Partenerul încearcă să vă aducă cu picioarele pe pământ. Fiţi cu băgare de seamă.


Balanţă
Atmosfera celestă de astăzi poate face ca o uşă mică să se deschidă în inima ta - o uşă pe care în mod normal o ţii închisă, cu excepţia ocaziilor speciale când te simţi destul de în siguranţă pentru a explora ce se află în spatele ei.


Scorpion
Alinierea planetară de azi arată că o relaţie specială prinde viaţă azi cu ocazia unei conversaţii lungi şi semnificative. Persoana în cauză ar fi vrut să-ţi dea un sfat bun sau ar fi vrut să te ajute să te repui pe picioare după o situaţie critică. Oricare ar fi motivul întâlnirii, aveţi şanse să vă mai întâlniţi şi altă dată.


Săgetător
Ar fi indicat ca în perioada imediat următoare să vă scuturaţi un pic de rutină şi de cotidian şi să faceţi ceva nebunesc împreună cu persoana iubită! Dacă aveţi vreo pasiune comună, exploraţi-o! Cu cât este mai ciudată şi neobişnuită, cu atât mai bine vă veţi distra.


Capricorn
Alinierea planetelor indică faptul că nu sunteţi hotărât ce să faceţi în ceea ce priveşte o anumită relaţie personală. Aţi încercat să descâlciţi fiecare nod, să ajungeţi la capătul fiecărui fir, dar până acum fără succes.


Vărsător
Viaţa nu este întotdeauna aşa cum ne-am dorit-o, iar relaţiile pot sfida chiar şi cele mai intense dorinţe şi aşteptări. Poziţia de astăzi a planetelor poate semnifica începutul unui proces de întărire a relaţiei cu persoana iubită. Acest lucru presupune o schimbare radicală de perspectivă, dar uneori este necesar pentru ca visele să vi se împlinească.


Peşti
Astrele vă spun că veţi lua decizii pe baza unor idei ciudate care vă curg prin minte azi. Sunteţi unic, diferit, ciudat, şi trebuie să sărbătoriţi aceste calităţi. Dar priorităţile dvs. implică să faceţi o impresie bună cuiva special, într-un fel în care nu va putea uita.

 

Sărbători Fericite!

 

 

Previziuni generale 25 - 31 decembrie 2010

 
    Previziuni generale 25 - 31 decembrie 2010

 

Asteroizii de lângă noi 25 - 31 decembrie 2010

 
    Asteroizii de lângă noi 25 - 31 decembrie 2010

 

Banii sau viața 25 - 31 decembrie 2010

 
    Banii sau viața 25 - 31 decembrie 2010

 

O stea pentru fiecare 25 - 31 decembrie 2010

 
   O stea pentru fiecare 25 - 31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Berbec 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Berbec pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Taur 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Taur pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Gemeni 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Gemeni pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Rac 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Rac pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Leu 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Leu pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Fecioară 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Fecioară pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Balanță 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Balanță pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Scorpion 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Scorpion pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Săgetător 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Săgetător pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Capricorn 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Capricorn pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Vărsător 25 -31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Vărsător pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Pești 25 - 31 decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Peşti pentru săptămâna 25 -31 decembrie 2010

 

Horoscopul zilei de azi 24 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 decembrie 2010


Berbec
Karma este o forţă puternică şi chiar în aceste zile are un efect profund asupra vieţii tale. Acţiunile tale trecute, determină ziua de azi a fi una productivă în plan familial, probabil te vei împăca cu o rudă îndepărtată.


Taur
Mintea ta este focusată pe viitor, la zilele ce urmează. Poţi să fii în măsură să faci diferenţa dintre ce este bine şi ce este rău.


Gemeni
Nu poţi schimba tot timpul ce zic oamenii despre tine, va trebui să accepţi lucrul acesta şi să nu te mai consumi pe nimicuri; persoanele care te iubesc te acceptă aşa cum eşti. Comunicarea este cheia spre a avea o relaţie strânsă cu persoana iubită.


Rac
Ai greşit crezând că astăzi este ziua în care nu poţi să-ţi rezolvi problemele. Energia ta este radiantă şi acest lucru te avantajează în discuţiile emoţionante. Nu fi timid, poţi face multe valuri cu noua înfăţişare.


Leu
Ziua de azi nu este favorabilă banilor - cel puţin nu în starea în care te afli acum. Ar putea fi necesar să încerci ceva un pic diferit, astfel încât vezi dacă poţi ruga pe cineva să te ajute pentru câteva zile.


Fecioară
Totul se schimbă în cele din urmă, roata vieţii să întoarce tot timpul. Nu plânge pentru că prietenii te-au lăsat baltă, se vor întoarce când vor avea nevoie de tine. Astăzi lipsa de comunicare te deprimă; ieşi în oraş, te va aştepta o surpriză.


Balanţă
Astăzi ceri sprijinul prietenilor cei mai apropiaţi, familiei, colegilor de muncă, pentru a-ţi face ziua mai bună. Acest lucru este unul dintre specialităţile tale, arată-le cum se face; calităţile de lider îţi ies la iveală foarte uşor.


Scorpion
Fanteziile tale au scăpat puţin de sub control - dar totuşi ele te ţin în viaţa socială. Energia ta uimitoare, lasă pe toată lumea cu gura deschisă, cel ce-ţi părea prieten se pare că te-a trădat, dar îl ierţi pentru că ţii prea mult la el şi ştii că va reveni cu picioarele pe pământ.


Săgetător
Ai un talent desăvârşit de a te ocupa de copii - deşi nu cu fiecare copil separat, cu toţi o dată într-un colectiv. În prezent, energia ta de foc te ajută să ţii pasul cu cei tineri şi totodată cu cei de vârsta ta.


Capricorn
Aşteaptă-te la multe solicitări pentru favoruri sau atenţii; datorită energiei tale, eşti dispus să-i ajuţi pe toţi cu drag. Cu ajutorul energiei sprijini în primul rând prietenii şi familia, astfel toată lumea este fericită.


Vărsător
Ai putea fi destul de ocupat. Şefii se întorc la birou şi eşti restricţionat de multe lucruri, dar nu dispera treaba asta îţi aduce beneficii la salariu. Simţurile tale sunt mai active azi decât în general.


Peşti
Încerci ceva nou azi - poate fi aproape orice, atâta timp cât mintea ta rămâne limpede. Dar nu uita, cu toate schimbările acestea, totuşi mai ai proiecte de terminat. Ai grijă să nu întârzii cu predarea lor.

 

Horoscopul zilei de azi 23 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 decembrie 2010


Berbec
Atmosfera astrală înseamnă că veţi vedea un proces în mişcare mult prea clar astăzi. Vă daţi seama că aveţi sentimente pentru cineva care nu prea se integrează în cercul dvs. social sau în schema vieţii dvs. în general, şi totuşi acum încercaţi să găsiţi 1000 de moduri în care aţi putea face relaţia să meargă. Iubiţi-l/o aşa cum este.


Taur
Alinierea planetelor vă poate schimba percepţia asupra unor lucruri care vă deranjau la relaţia dvs.. Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi încredere în intuiţia dvs. şi să vă detaşaţi puţin de evenimente; numai aşa veţi putea vedea ce e în neregulă şi veţi şti ce să faceţi pentru a îndrepta lucrurile.


Gemeni
Aşa cum luna creează întuneric între zilele frumoase, şi relaţia dvs. evoluează cu suişuri şi coborâşuri. Exact când credeaţi că ştiţi încotro vă îndreptaţi, intraţi într-un val de confuzie. Singura soluţie este să nu vă agitaţi şi să aşteptaţi ca lucrurile să se clarifice de la sine.


Rac
Astăzi este o zi plăcută şi benefică, marcată de tranzitele favorabile ale planetelor. Dacă planificaţi să vă petreceţi timpul alături de partenerul dvs., încercaţi să fiţi relaxat, dar fără a face eforturi deosebite. Pentru o atmosferă magică este de ajuns o baie cu spumă, la lumina lumânărilor, urmată de o cină romantică.


Leu
Astăzi planetele indică faptul că v-aţi săturat să atrageţi acelaşi gen de partener şi să aveţi acelaşi fel de relaţii ca până acum. Doriţi ceva complet diferit. Câteva momente de reflecţie vă pot ajuta să realizaţi că v-aţi axat pe o singură tipologie, limitându-vă astfel opţiunile! Ar fi de preferat să încercaţi să observaţi potenţialul existent şi în celelalte tipuri de caracter! Faceţi un efort şi încercaţi să-i descoperiţi şi pe cei ce au interese şi pasiuni care diferă de ale dvs.!


Fecioară
Poziţia de astăzi a planetelor vă încurajează să faceţi ceva deosebit alături de partenerul dvs.. Duceţi-vă împreună la o expoziţie de artă, fotografie, design interior, orice vă face să vă simţiţi plini de inspiraţie şi creativitate. Abuzaţi de lucrurile care vă fac să vă simţiţi iubit/ă şi profitaţi de atmosfera romantică ce vă înconjoară.


Balanţă
Astăzi e posibil să vi se ofere şansa de a recuceri o persoană specială care vă fusese "furată" iniţial de cineva din anturajul dvs. Astăzi sunteţi îndrăzneţ, un pic agresiv şi deloc timid când vine vorba de a-i reaminti persoanei dorite ce bine vă simţeaţi împreună şi câte calităţi aveţi în plus faţă de..., a cărei principala problemă e că seamănă cu o broască!


Scorpion
Astăzi vă simţiţi iritat, în special din cauza configuraţiei astrale. Relaţia actuală pare să meargă bine, însă mintea vă duce în trecut, la o relaţie terminată ce avea calităţi pe care aceasta de acum pur şi simplu nu le are. Dacă vreţi să acţionaţi într-un mod care vă va avantaja, trebuie să vă stabiliţi priorităţile, şi să nu mai ţineţi cont şi de altceva.


Săgetător
Datorită configuraţiei astrale a zilei, relaţia în care vă aflaţi poate fi greu de controlat. Dacă aţi aflat că cineva încearcă să vă atragă atenţia, atunci pregătiţi-vă să fiţi abordat/ă, în aşteptarea unui răspuns afirmativ. Dacă vă place de această persoană, atunci bucuraţi-vă împreună de această zi frumoasă. Dacă nu, fiţi ferm/ă.


Capricorn
Alinierea planetelor vă oferă astăzi şansa să luaţi lucrurile mai uşor şi să treceţi în revistă evenimentele ce au avut loc ameţitor de repede în relaţia dvs.. Aveţi nevoie de timp pentru a reflecta pe seama a tot ce s-a întâmplat, şi să decideţi în ce direcţie vreţi să mergeţi de acum încolo. Fiţi cu băgare de seamă atunci când va trebui să luaţi o decizie importantă, întrucât trebuie să aveţi în vedere consecinţele.


Vărsător
Tranzitele planetelor vă aduc şansa de a cunoaşte pe cineva ce pare a avea toate calităţile pe care le căutaţi la partenerul/a ideal/ă. Dar asta nu se va întâmpla la alimentară, sau când vă plimbaţi prin cartier, trebuie să ieşiţi în oraş şi să vă puneţi în valoare făcând ceva unic, deosebit.


Peşti
Decât să fiţi doar în compania gândurilor dvs., preferaţi să socializaţi cu ceilalţi şi să împărtăşiţi câte ceva despre dvs. cu ei. În legătură cu persoana de care sunteţi îndrăgostit/ă, decât să aşteptaţi să facă el/ea primul pas, vă puteţi trezi sunându-l/o pentru a-i propune o întâlnire.

 

Horoscopul zilei de azi 22 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 decembrie 2010


Berbec
Ai câteva probleme azi, te simţi deranjat de ceva sau de cineva, poate eşti deja obosit şi eşti prea plin de tine ca să-ţi dai seama. Mai renunţă la ego-ul tău, e mult prea mare şi poate fi deranjant. Ai grijă ce-ţi doreşti!


Taur
Petrece o zi cu tine însuţi pentru a înţelege cu adevărat ce îţi doreşti de la viaţă. Prin astfel de exerciţii te vei putea încărca cu energie pozitivă pentru a demara proiectele cu calm. Vei avea o mai mare conştientizare asupra intuiţiei.


Gemeni
Astăzi, probabil, nu te vei simţi prea bine. Starea de spirit cam proastă. O ieşire cu prietenii poate o să te înveselească, dar slabe şanse. În schimb Soarele şi Venus, nu te deranjează şi te fac să te simţi mai lucid.


Rac
Azi, simţi o anumită nervozitate din cauza proiectelor venite pe ultima sută de metri şi a problemelor din familie. Încearcă să nu te superi; în acest sfârşit de săptămâna agitat din cauza Sărbătorilor, totul va fi bine.


Leu
Dragostea aduce o veste bună în interesul persoanelor singure. Există şanse să vă găsiţi noua iubire, ca exemplu, Venus şi Marte, care confirmă vraja pozitivă a dragostei, chiar şi în domeniul profesional.


Fecioară
Sfera familiei tale rămâne aşa cum este. Relaţia ar avea nevoie de ceva sare şi piper, pentru a putea fi trăită la intensitate maximă. Renunţă la dialog, pentru că ştii că de atâtea ori au provocat incertitudini pe orice temă, nu numai cea a dragostei.


Balanţă
Luna şi Mercur, astăzi îţi oferă stres sever, acesta provenind din constrastul mare-mic cu tine însuţi, şi de la cerinţele din mediul în care lucrezi. Deci, dă-i drumul vieţii tale şi familiei să fie mai puţin rigidă, să nu mai existe starea de frică, care se simte în prezenţa ta.


Scorpion
Astăzi, atingerea obiectivului dorit nu va fi dificilă. Din nou te-ai pus pe tine pe primul loc şi ai uitat de persoanele apropiate. Prin urmare, lucrul acesta îţi va aduce câteva discuţii cu persoana iubită. Trebuie să renunţi la orgoliu, pentru a nu strica o relaţie frumoasă.


Săgetător
Chiar dacă este neobişnuit, cuvintele unui străin contează pentru tine mult mai mult decât cele ale unui prieten sau persoană apropiată. Probabil ai această tendinţă, din cauza faptului că oamenii care te cunosc au început să devină invidioşi pe succesul tău. Încearcă să nu te superi dacă oamenii pe care te bazai, te lasă astăzi baltă.


Capricorn
Această zi îţi va aduce ceva finanţe, pentru că ai posibilităţi remarcabile de a produce bani. În cursul serii este foarte probabil să fii invitat la o întâlnire romantică şi plină de afecţiune. În seară se cere să fii iubitor şi tandru. Nu o da în bară!


Vărsător
Poţi începe afacerile azi. Contactele care le ai te pot ajuta foarte mult. Foloseşte-te de ele. Cariera ta este în ascensiune din plin.


Peşti
Planetele în Săgetător îţi creează o stare de spirit negativă. Din punct de vedere sentimental eşti mai detaşat ca niciodată, şi se pare că pauza care ai luat-o sau urmează să o iei te va ajuta în planul afacerilor.

 

Horoscopul zilei de azi 21 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 decembrie 2010


Berbec
Cuadratura pe care o face Luna în casa familiei nu te avantajează. Nu eşti foarte sigur pe tine, eşti oscilant şi această atitudine îi va irita pe membrii familiei. Rişti să dai naştere unor discuţii contradictorii care te vor consuma mai mult decât îţi doreşti.


Taur
Ziua de astăzi îţi va da posibilitatea să cunoşti oameni noi. Apar noi angajamente în ceea ce priveşte profesia, cariera, dar nu ai certitudinea că se vor concretiza. Salvarea ta vine de la un grup de prieteni care spre seară îţi vor face o vizită.


Gemeni
O zi în care atenţiile tale vor fi îndreptate către planul sentimental. Se pare însă că Venus, nu te ajută foarte mult. Poziţia în Săgetător a planetei ce guvernează sentimentele îţi va fi potrivnică. Emoţiile tale sunt puternice şi acest lucru te va face să te manifeşti cu prea mult patos, chiar cam excesiv. Această atitudine o/îl va speria pe cel de lângă tine.


Rac
Planul financiar te va pune foarte mult pe gânduri. Ar trebui să îţi verifici conturile. Este posibil ca o tranzacţie să îţi aducă câteva venituri salvatoare, de ultim moment. Ca măsură de siguranţă, ar trebui să cauţi ceva soluţii de rezervă.


Leu
Este o zi în care relaţiile de familie sunt bine aspectate. Şi dacă tot este atât de bine în familie, anunţă la serviciu ca din motive obiective ai nevoie de zi liberă. Cei din jurul tău se vor bucura enorm, iar tu îţi vei încărca bateriile mai bine decât o săptămână de concediu.


Fecioară
Va trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Epuizarea psihică îţi poate aduce mari neplăceri şi dacă nu iei atitudine de la început, mai târziu îţi va fi mult mai greu să te recuperezi. Nu uita că urmează o perioadă destul de solicitantă.


Balanţă
Luna şi Mercur îţi vor fi ostile astăzi. Vei fi luat la întrebări, iar în cazul în care va trebui să rezolvi anumite lucruri ce ţin de relaţiile cu instituţiile, vei vedea ce înseamnă birocraţia. Hârtii, hârtii şi iar hârtii îţi vor fi solicitate, lucru care te va aduce în pragul unei crize de nervi.


Scorpion
Vei fi pus în faţa unor situaţii din care nu prea găseşti portiţă de scăpare. Înainte de a lua vreo decizie, consultă un avocat sau un expert contabil. Vei vedea că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par la prima vedere. Nu intra în panică şi păstrează-ţi calmul în orice situaţie.


Săgetător
Unele veşti pe care le primeşti astăzi îţi vor aduce un prejudiciu de imagine. Va trebui să acţionezi cu diplomaţie întrucât pentru situaţia în care te afli eşti singurul responsabil. Ai mare noroc că prietenii îţi sunt alături şi te vor susţine moral.


Capricorn
Te simţi inspirat şi drept urmare vei acţiona. Luna şi Mercur te susţin şi vei vedea cum rolul tău în echipă va fi îmbunătăţit. Te vei întoarce asupra studiului, iar strategiile par să vină de la sine.


Vărsător
Oportunităţile par să vină precum fulgii de zăpadă. Nici nu te aşteptai că finalul anului să te găsească atât de bine, cu atât mai mult cu cât anul a fost unul destul de dificil din acest punct de vedere. Te simţi în sfârşit pregătit şi ar trebui să acţionezi. Profită de această zi!


Peşti
Nu este cazul să tratezi cu superficialitate şi naivitate problemele de sănătate de astăzi. Chiar dacă acum pare ceva care trece cu o aspirină, în timp îţi vor da mare bătaie de cap. Chiar dacă timpul nu îţi permite, eşti destul de ocupat, sună la medic şi solicită o consultaţie.

 

Horoscopul zilei de azi 20 decembrie 2010

 
     Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 decembrie 2010


Berbec
Bucură-te de ziua de azi în cel mai bun mod posibil; Luna te îndeamnă să-ţi realizezi noi idealuri. Pot apărea unele investiţii financiare care îţi vor oferi siguranţă în viitor. Apoi, alege ceva care miroase a Occident, pentru că îţi va aduce noroc în noul an.


Taur
Proiectele tale vor avea o acţiune pozitivă astăzi, cu sprijinul lui Mercur. În seara asta te vei putea bucura de o producţie ieşită din comun, dar mai lasă munca de o parte şi bea un pahar de vin roşu împreună cu familia.


Gemeni
Chiar şi astăzi, ai putea avea dificultăţi cu privire la modul de tratare a sarcinilor din cadrul serviciului. Gândeşte mai adânc când faci alegeri, ca să nu ajungi să intri în discuţii cu personalul. Spre sfârşitul zilei vei fi determinat de energie, pentru că eşti cam "jucăuş" cu planetele în Săgetător.


Rac
Vei întâlni persoane cu care poţi schimba idei şi cu care te vei amorniza astăzi. Nu sta singur, împarte planurile tale de vacanţă şi cu alte persoane. Comunităţile aşteaptă foarte multe de la tine.


Leu
E o zi bună pentru a iniţia câteva proiecte. Astăzi vei petrece cel mai mult timp cu iubita, este timpul să te bucuri de ea, pentru că va pleca într-o călătorie şi va reveni în câteva luni. Când va veni vei avea timp să recuperezi.


Fecioară
Solicitat de familie, nu mai faci faţă la probleme; probleme şi acasă, probleme şi la serviciu, poţi să spui că eşti norocos că nu ai probleme cu iubita şi că te înţelege şi te susţine. Trebuie să fii disponibil în 2-3 zile, vei avea o surpriză.


Balanţă
Azi, cu Luna Nouă, proiectele tale vor sări în ochi la şefi, spre bucuria şi mândria ta. Eşti într-un moment cu adevărat extraordinar, în ceea ce priveşte evoluţia carierei tale, ai să ai ocazia să te concentrezi la maxim după sărbători.


Scorpion
Poate că azi vei vedea multe îmbunătăţiri în viaţa ta. Mediul este foarte favorabil pentru tine. Profită de această zi armonioasă şi ieşi cu prietenii. Finanţele cresc, fii îndrăzneţ.


Săgetător
Încearcă să fii proactiv şi echilibrat în acelaşi timp mai ales dacă eşti dispus să faci modificări. Chiar şi la locul de muncă ar trebui câteva modificări, pentru a te menţine în ton cu sărbătorile.


Capricorn
Cele mai bune lucruri azi provin din instinct, sub formă de intuiţii, amintiri, senzaţii necunoscute, flash-uri de geniu şi emoţii. Aşa că mergi în oraş şi ascultă ceea ce vrea inima, ascultă-ţi vocea interioară. Restul continuă să se confrunte cu realitatea dură.


Vărsător
De curând ai primit şi chitanţele din urmă. Ia un prieten cu care eşti dispus să-ţi începi sărbătorile şi du-te la emiţătorul chitanţelor, pregătit eventual, să faci un pic de scandal. Indicat este să te calmezi pentru că vine Crăciunul şi nu are rost să te indispui acum.


Peşti
Nu există voinţa de schimbare pe ultima parte din an; poate în noul an îţi vei schimba caracterul şi vei mai reduce din cheltuielile de cuplu. Cu diplomaţie şi cu dragoste, persoana iubită te poate ajuta, trebuie doar să-i dai voie.

 

Horoscopul zilei de azi 19 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 decembrie 2010


Berbec
Luna i se alătură lui Venus indicând o stare pozitivă, binevoitoare şi veselă. Evită întrebările obişnuite şi formează-ţi plăcerea de a fi împreună cu partenerul tău. Dragostea pluteşte în aer, deci distrează-te.


Taur
Încearcă să-ţi petreci ziua cât mai dinamic, pentru că diseară vei lua cina împreună cu toată lumea şi va fi plictisitor. Participă la câteva întâlniri cu copiii şi mai relaxează-ţi starea de spirit. Marte e de ajutor şi Mercur este pozitiv şi te vrea calm.


Gemeni
Astăzi vei avea o zi dificilă, deoarece ai să primeşti musafiri, la ziua ta sau unei persoane din familie. Cel mai bine este să vorbeşti cu un prieten şi să te sfătuiască cum să faci faţa valurilor de oameni care vor veni. Ai grijă de tine.


Rac
Ai intuiţie în câştigarea banilor pierduţi cu câteva zile în urmă, culmea este că ai să primeşti şi sprijinul prietenilor. Chiar şi cel mai leneş dintre prietenii tăi va "munci" pentru tine. Organizează o masă festivă pentru cei care te-au ajutat.


Leu
Luna astăzi este alăturată lui Venus, deci vei găsi rezolvarea unor probleme ce ai crezut acum că sunt nerezolvabile. Ei bine continuă tot aşa, eşti plin de energie şi eşti foarte uşor remarcat.


Fecioară
Ai mare grijă de tine astăzi, Luna este în unghiul opus ţie. Tensiunea este destul de mare astăzi şi trebuie să ţii totul sub control. Eşti nemulţumit că ai puţină energie? Dacă poţi evada la o cafea cu un amic, îţi vei recupera toate resursele.


Balanţă
Cu Luna foarte bun prieten, uite, astăzi ai luat-o pe cel mai bun drum. De fapt, acum este cel mai bun timp pentru o călătorie ce îţi va aduce noroc. O sursă de progres ar fi să te duci la unele evenimente sociale.


Scorpion
Ordine şi precizie ai astăzi în cap şi cu toate astea, prietenii te cheamă la cafea mult prea dimineaţă pentru tine; dacă nu doreşti să dispară din peisaj şi să iasă conflicte, ar fi de preferat să te duci. Un fir de precauţie nu strică niciodată.


Săgetător
Luna în semnul tău, îţi creează o bună dispoziţie şi o stare de care nu te poţi lipsi. La întâlnirea cu persoana iubită vei avea mari surprize plăcute, stai liniştit. O nouă afacere îşi arată colţii, deci va trebui să o laşi mai moale cu dragostea după întâlnirea aceasta.


Capricorn
O zi în care poţi avea unele probleme cu privire la proceduri. Mai ales cele din familie care nu suportă amânare; familia aşteaptă multe de la tine, dar uneori poate prea multe. Amână discuţiile cu prietenii pe mâine, astăzi ai lucruri importante de făcut.


Vărsător
Şefii sunt mai puţin exigenţi cu tine datorită apropierii Crăciunului, ar fi de preferat să rezolvi toate problemele astăzi, ca mâine să fii mai lejer. Relaxează-te cât poţi, după sărbători începe greul.


Peşti
Azi se va încerca îmbunătăţirea climei de la locul de muncă. Dacă ţi-a fost dor de emoţii, fii pregătit pentru că ţi se va arăta iubirea cât de curând. Profesia trateaz-o cu mare seriozitate. Fii atent la detalii!

 

Horoscopul zilei de azi 18 decembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 decembrie 2010


Berbec
Configuraţia astrală a zilei vă ajuta să vă daţi seama de limitele pe care le-aţi trasat într-o anumită relaţie şi, de asemenea, de cât de mult ar putea fi reduse aceste limite dacă dvs. şi partenerul dvs. aţi dori acest lucru. Asta nu implică neapărat schimbări radicale. Pur şi simplu încercaţi să redefiniţi felul în care interacţionaţi cu partenerul!


Taur
Alinierea planetelor influenţează pozitiv viaţa dvs. de cuplu, aducându-vă o zi magică. Dacă astăzi aveţi o primă întâlnire, nu vă aşteptaţi să ştiţi rezultatul decât la finalul serii. Puteţi să vă simţiţi excelent, însă nu aveţi senzaţia că sunteţi invitat/ă să începeţi o relaţie de dragoste în adevăratul sens al cuvântului.


Gemeni
S-ar putea să fiţi nevoit să vă înfrânaţi momentan dorinţa de a fi copleşit cu afecţiune din partea unei anumite persoane şi să vă mulţumiţi cu planuri timide de viitor schiţate doar în imaginaţia dvs. Asta nu înseamnă că relaţia nu are viitor, ci că pur şi simplu trebuie să mai aşteptaţi puţin. Până una-alta păstraţi legătura!


Rac
Astăzi alinierea planetelor vă încurajează să împingeţi totul la extreme şi să acţionaţi după bunul plac, indiferent dacă persoana iubită este sau nu de acord cu acest lucru. Restricţiile impuse de rutina zilnică vi se pot părea astăzi prea plictisitoare. Ca urmare, e posibil să vă hotărâţi să faceţi ceva extrem şi foarte diferit decât de obicei. Ar fi o idee bună dacă, de exemplu, aţi pleca undeva singur!


Leu
Poziţia planetelor poate să influenţeze felul în care vă simţiţi, chiar dacă partenerul/a nu vrea să vă rănească în niciun fel. Sunteţi obişnuit/ă să fiţi în centrul atenţiei, şi de aceea puţină nepăsare vă răneşte ego-ul. Confuziile de astăzi pot cauza neînţelegeri, aşa că nu luaţi lucrurile în serios.


Fecioară
Uneori, deşi încercaţi să evitaţi pe cât este posibil, trebuie să vă confruntaţi cu partenerul pentru ca adevărul să iasă la iveală, şi relaţia să se echilibreze. Aspectele curente sunt propice pentru a face schimbări în bine, şi deşi vă temeţi să faceţi primul pas, veţi vedea că merită.


Balanţă
Atmosfera astrală de astăzi vă înteţeşte dorinţa de a cunoaşte mai bine o anumită persoană. În acest moment vă întrebaţi dacă este persoana potrivită pentru dvs., cât ar putea dura, dacă ar putea exista şi altcineva, ce presupune o asemenea relaţie. Vă doriţi un singur lucru: să vă aflaţi într-o îmbrăţişare pasională cu această persoană cât mai curând posibil.


Scorpion
Ştii totul despre procesele schimbării şi transformării. Ai o capacitate naturală să aduci situaţii la bun sfârşit şi să le rezolvi. Configuraţia astrală de azi îţi conferă alte perspective, o sensibilitate crescută la durerea celorlalţi. Ia-l/o uşor de mână şi ajută-l/o să treacă mai uşor peste. Deşi acum este doar o prietenie, poate deveni o relaţie puternică în timp.


Săgetător
Astăzi e posibil ca situaţia existentă între dvs. şi partenerul dvs. să se înrăutăţească. Însă, într-un final, tot răul va fi spre bine. Din cauza unor neînţelegeri ivite amândoi vă simţiţi îndreptăţiţi să aduceţi în discuţie anumite subiecte delicate. Însă doar printr-o conversaţie deschisă şi sinceră le veţi putea rezolva şi vă veţi putea da amândoi seama că nu aveţi motive să vă îngrijoraţi!


Capricorn
Vă plac ghicitorile iar ziua de astăzi vă va oferi una la care cu siguranţă că veţi dori să aflaţi răspunsul. Este legată de o anumită persoană care pare să fie imună la şarmul dvs. irezistibil. Încercaţi din răsputeri să vă apropiaţi de aceasta pentru a obţine un răspuns afirmativ la invitaţia la cină pe care aţi dori să o lansaţi. Folosiţi-vă inteligenta şi veţi găsi un mod de abordare!


Vărsător
S-ar putea să aveţi un şoc mare în ceea ce priveşte viaţa dvs. amoroasă. Poziţia planetelor indică faptul că trăiţi sub o neînţelegere în ceea ce simţiţi sau mai degrabă nu simţiţi unul pentru celălalt. Conversaţiile de azi se dovedesc a fi nu numai îmbucurătoare, ci şi vindecătoare. Vă veţi înţelege mult mai bine după ce aţi vorbit ca de la inimă la inimă.


Peşti
Nu vă faceţi probleme la gândul că seara aceasta s-ar putea dovedi a fi plictisitoare! Tranzitul planetelor sugerează că aşa ceva este imposibil. Dacă intenţionaţi să ieşiţi în oraş cu un posibil nou partener, pregătiţi-vă, căci veţi petrece de minune! S-ar putea ca această întâlnire să nu fie exact ce v-aţi dori şi să nu decurgă exact cum vă aşteptaţi, însă cu siguranţă o să vă binedispună!

 

Previziuni generale 18 - 24 decembrie 2010

 
    Previziuni generale 18 - 24 decembrie 2010

 

O stea pentru fiecare 18 - 24 decembrie 2010

 
    O stea pentru fiecare 18 - 24 decembrie 2010

 

Asteroizii de lângă noi 18 - 24 decembrie 2010

 
    Asteroizii de lângă noi 18 - 24 decembrie 2010

 

Banii sau viața 18 - 24 decembrie 2010

 
    Banii sau viața 18 - 24 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Berbec 18 - 24 decembrie 2010

 
    Previziuni Urania zodia Berbec 18 - 24 decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Taur 18 - 24 decembrie 2010

 
    Previziuni Urania zodia Taur 18 - 24 decembrie 2010