Horoscopul zilei de azi 29 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 29 Noiembrie 2010


Berbec
Este bine să vezi acum ce ai de cumpărat pentru că mai târziu nu vei avea timp să te decizi. Chiar dacă acum nu ai resurse să faci cumpărături vei vedea că aceste resurse vor creşte ca un aluat bine dospit. Noutăţile sunt bune dar nu acum. În acest moment caută cărarea bătătorită deja şi fă lucrurile aşa cum le-ai mai făcut şi ai avut succes. Eşti foarte conştient că cel mai bine e atunci când treci sentimentele prin filtrul raţiunii, doar ştii foarte bine că eşti iubit, de ce cauţi prin ceea ce faci să-ţi epuizezi partenerul?


Taur
Dacă vei încerca să forţezi puţin nota nu va fi rău pentru că tu ştii cel mai bine ce ai de făcut pentru a depăşi situaţia de moment. Răspunsurile pe care le doreşti trebuie căutate şi nu aştepta unele. De aceea mai multă iniţiativă îţi va fi de un real ajutor. Persoana iubită îţi va oferi dovezi de iubire incontestabilă şi ar fi foarte bine dacă nu ai mai tracasa-o cu gelozia ta exacerbată care nu face decât să pună o umbră asupra relaţiei voastre.


Gemeni
Nu sunt cheltuieli mari de făcut, dar tot nu eşti mulţumit deoarece necesităţile sunt mari şi nu dispui de puterea de cumpărare pentru a le rezolva pe toate. Acum ai un singur aliat şi aceasta este diplomaţia. Nu trebuie să faci lucruri pripite şi mai ales nu trebuie să spui chiar tot ce îţi vine la gură. Eşti atât de măcinat de sentimente ca nu poţi distinge care sunt acţiunile logice de întreprins datorită faptului că nu ai răbdare să analizezi şi s-ar putea să faci lucruri pe care ulterior le vei regreta.


Rac
Situaţia se va redresa foarte bine cât de curând, chiar dacă răbdarea nu te caracterizează. Acum nu ai ce face şi trebui să aştepţi pentru că vor fi zile pline de soare pentru tine. Ai ceea ce ţi-ai dorit dar acum trebuie să profiţi de poziţia pe care o ai şi să îţi faci din timp un aliat fidel. Ai nevoie de spaţiu pentru a te manifesta înainte de a te întoarce în izolarea vieţii tale afective. Nu trebuie să-ţi fie teamă de implicări sentimentale şi în acelaşi timp trebuie să ai mintea deschisă spre noi orizonturi.


Leu
Ceea ce se întâmplă acum este doar o scurtă stare de criză care va trece dacă vei analiza competent factorii care te-au adus aici. Eşti foarte încântat că proiectul la care ai lucrat în ultima perioadă începe să prindă contur şi este posibil să mai apară şi alte oferte de colaborare. S-ar putea spune că totul este în regulă şi acum trebuie să te bucuri de farmecul personal pe care-l degajezi şi trebuie să câştigi un loc în inima cuiva şi vei face acest lucru ajungând să te bucuri de fericire.


Fecioară
Anumite trăiri emoţionale te vor face să nu mai raţionezi logic şi în consecinţă să pierzi o sumă de bani. Vei avea puterea să termini un lucru important astăzi şi asta fără a forţa nota colegilor. Va trebui să fii mult mai conciliant decât de obicei, încrederea prea mare s-ar putea să-ţi creeze dezavantaje şi va trebui să-ţi arăţi recunoştinţa.


Balanţă
Vei avea ocazia să revii asupra unei hotărâri care te va face să îndrepţi unele lucruri greşite. O serie de fanfaroni din jurul tău se vor implica în activitatea ta motivând că îţi vor binele, dar în realitate ei au nevoie de ajutorul tău, dar tu nu ai nevoie de ajutorul lor. Poţi aborda un subiect delicat cu partenerul tău, dar replica pe care o vei primi va fi peste aşteptări şi te va ajuta foarte mult.


Scorpion
Nu trebuie să te laşi copleşit de nevoile altora şi pentru a câştiga va trebui să fii mult mai închis decât de obicei. Nevoia de evadare mentală va face să cauţi evadarea în absolut. Tot ceea ce ţine de estetic va fi binevenit şi ar putea fi ideal. Va trebui să faci apel la scări duble pentru a putea să te ridici la un nivel superior în viaţa sentimentală.


Săgetător
Eşti înclinat să faci compromisuri pe care la un moment dat le vei regreta. Te-ai gândit târziu, ai aşteptat prea mult ca să faci mutarea şi acum va trebui să forţezi nota, dar dacă vei avea nevoie de consiliere să nu refuzi sfatul unei persoane mai în vârstă şi cu o situaţie socială bună. Verva verbală îţi va fi benefică în viaţa afectivă şi vei provoca un dialog cu partenerul, dialog care va face să te regăseşti.


Capricorn
Situaţia rămâne neschimbată deşi ai sesizat că la orizont se arată raze de soare, dar că aceste raze să dea acea înseninare atât de necesară va trebui să nu te mai bazezi pe iluzii, ci va trebui să treci la treabă şi să-ţi iei destinul singur în mâini. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate ceea ce îţi lipseşte este încrederea în sine. Lucrurile îţi vor părea foarte încurcate, dar să ştii că nu este deloc aşa. Ai tendinţa de a analiza prea mult şi în dragoste acest lucru nu este bun.


Vărsător
Invită-ţi prietenii în oraş. Te gândeşti să mai faci nişte achiziţii şi vei avea succes. Participând la activităţi sportive sau la petreceri este posibil să întâlneşti o nouă dragoste.


Peşti
Te vei bucura de compania celorlalţi şi vei veni în contact cu un partener ideal dacă ieşi în oraş. Trebuie să fii atent, să nu eziţi şi să acţionezi cum îţi dictează instinctul.

 

Horoscopul zilei de azi 28 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 Noiembrie 2010


Berbec
Cu banii nu veţi sta chiar rău, miciile câştiguri pe care urmează să le înregistrezi fiind suficiente nevoilor. Simţiţi o stare de irascibilitate din cauza unor probleme de serviciu. Încercaţi să vă temperaţi pentru că oricum nu veţi reuşi nimic. Sentimental treceţi printr-o perioadă foarte bună, în care partenerul vă este alături şi îl simţiţi trup şi suflet.


Taur
Foloseşte-ţi spiritul de creaţie şi ideile tale unice vor fi bine primite. Fă-ţi timp pentru a ieşi în oraş cu prietenii, ai nevoie de puţină distracţie care să-ţi ridice moralul.


Gemeni
Suma de bani pe care o aşteptaţi este pe punctul de a ajunge în contul dumneavoastră, dar trebuie să mai aşteptaţi câteva zile. Situaţia este încordată în continuare deşi faceţi eforturi să găsiţi o rezolvare. Descoperiţi că eraţi într-o mare eroare sau minciună.


Rac
Se pare că de mult nu aţi mai avut o zi atât de bună în plan financiar. Nu reuşiţi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut şi asta spre iritarea colegilor sau şefilor. Dacă v-aţi planificat o plimbare sau o călătorie cu familia ar trebui să vă urmaţi planul fără nici un fel de resentiment.


Leu
Sunteţi inspirat şi aveţi putere de negociere. Sunteţi în una din acele zile în care cariera sau planul profesional trece în plan secund şi asta pentru că aveţi nevoie de acest repaus. Relaţia sentimentală urcă o pantă ascendentă şi asta nu poate decât să vă bucure.


Fecioară
Cineva va făcut o promisiune legată de o sumă de bani, iar acea persoană vă dezamăgeşte astăzi. Aceeaşi efervescentă o găsiţi şi în plan profesional unde comunicarea va ajuta să găsiţi hibele unor proiecte. Partenerul de viaţă va propune un program foarte flexibil şi relaxant pentru ziua de astăzi, astfel încât ar trebui să îl acceptaţi fără nici un fel de problemă.


Balanţă
Se pare că încet încet munca pe care aţi depus-o va aduce şi satisfacţii financiare. Cariera va aduce satisfacţii multiple, de la o zi la alta. Astăzi parcă ar fi apogeul. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi cea privată, nu ar fi rău dacă v-aţi face câteva planuri pentru viitorul apropiat.


Scorpion
Se pare că în prima parte a zilei vă veţi afla în anturajul unor personalităţi, iar impresia bună pe care o faceţi vă aduce în faţa unei afaceri. Aşteptările colaboratorilor în ceea ce vă priveşte le-aţi satisfăcut, asta spre surprinderea unora care nu v-au creditat de la bun început. Familia sau partenerul de viaţă vă solicită mai mult ca în oricare zi şi asta pentru că aţi cam lipsit în ultima perioadă din cuplu.


Săgetător
Sunteţi inspirat şi asta va ajuta într-o problemă legată de bani. Reuşiţi să aduceţi la linia de plutire o situaţie ce părea delicată. Creativitatea şi inovaţia de care daţi dovadă astăzi va ajuta să duceţi la îndeplinire sarcinile zilei fără nici un fel de incident. Cei din jurul dumneavoastră vă solicita sprijinul în unele probleme care pe ei îi depăşesc.


Capricorn
Dacă consideraţi că aţi găsit o oportunitate în ceea ce priveşte finanţele nu ar fi rău să încercaţi. Angajamentele pe care vi le-aţi luat în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu vă stresează pentru că vă daţi seama în sfârşit că v-aţi asumat cam multe. Partenerul de viaţă vă este alături şi vă susţine planurile, iar acest aspect vă motivează să discutaţi şi să luaţi în considerare sfaturile acestuia.Vărsător
Este posibil ca unele cheltuieli pe care le faceţi astăzi să vă irite şi să vă creeze o stare de disconfort. Încercaţi să le evitaţi. Puţin cam dezamăgit de reacţia colegilor la succesul pe care l-aţi înregistrat. Relaţia sentimentală este una echilibrată şi asta nu poate decât să vă încânte. Nu aţi mai simţit de mult o asemenea armonie în cuplu.


Peşti
Se pare că astăzi reuşiţi să duceţi la îndeplinire toate planurile financiare pe care vi le-aţi propus. Dorinţa unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională încolţeşte din ce în ce mai mult în mintea dumneavoastră. Un conflict cu o persoană mai în vârstă este pe cale să izbucnească.

 

Horoscop Urania zodia Berbec 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Berbec 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Taur 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Taur 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Gemeni 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Gemeni 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Rac 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Rac 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Leu 27 - 03 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Leu 27 - 03 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Fecioară 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Fecioară 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Balanță 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Balanță 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Scorpion 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Scorpion 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Săgetător 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Săgetător 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Capricorn 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Capricorn 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Vărsător 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Vărsător 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscop Urania zodia Pești 27 - 3 Decembrie 2010

 
    Horoscop Urania zodia Pești 27 - 3 Decembrie 2010

 

Horoscopul zilei de azi 24 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 Noiembrie 2010


Berbec
Încercaţi să vă limitaţi cheltuielile pentru că sunteţi dispus să faceţi investiţii pe care ulterior le veţi regreta. Sunteţi într-o stare foarte bună, iar acest lucru vă stimulează şi mai mult, dar trebuie să fiţi atent, mai ales la serviciu pentru că sunteţi gata să preluaţi sarcini în plus. Mesajele pe care le-aţi primit vă flatează dar vă şi descumpănesc în acelaşi timp, pentru că vă dau senzaţia că va trebui să alegeţi şi nu sunteţi pregătit să faceţi acest lucru.


Taur
Se pare că veţi găsi resurse financiare noi, dar trebuie să fiţi foarte atent deoarece tentaţia de a face cheltuieli este mare şi înainte de toate trebuiesc achitate datoriile. Este foarte mult de muncă, iar dumneavoastră trebuie să vă gândiţi foarte bine dacă se merită sau nu să continuaţi proiectele începute. Trebuie să fiţi mai atent cu persoanele cărora vă hotărâţi să le faceţi confidenţe. Nu este prima oară când sunteţi dezamăgit.


Gemeni
Nu reuşiţi să înţelegeţi cum se poate evapora într-un timp atât de scurt o sumă atât de mare de bani. O zi pe placul dumneavoastră, adică simplă, fără complicaţii şi mai ales fără un consum nervos accentuat. Pe plan sentimental lucrurile nu stau deloc aşa de bine şi este cazul să priviţi mai cu atenţie în jur.


Rac
Nu sunteţi chiar atât de inspirat şi se pare că sunteţi pe punctul de a pierde o afacere. Încercaţi să amânaţi toate deciziile şi întâlnirile pentru mâine. Spiritul de echipa este cel ce vă salvează astăzi din faţa unor dispute cu un coleg mai cârcotaş. Relaţia de cuplu merge pe o pantă ascendentă, dar nu lipsită de peripeţii.


Leu
Când totul părea să meargă atât de bine şi se părea că aţi reuşit să redresaţi situaţia, primiţi o veste, care ce-i drept va bucura dar în acelaşi timp aduce iarăşi în prim plan o problemă financiară. Situaţia nu mai este sub control pentru că avalanşa de evenimente neprevăzute vă surprinde. Trebuie să vă implicaţi mai mult în relaţia pe care o aveţi deoarece persoana de lângă dumneavoastră vă va înţelege şi vă va acorda sprijinul de care aveţi nevoie.


Fecioară
Ieşiţi la cumpărături dar trebuie să aveţi grijă pentru că bugetul este redus, iar gusturile pe care le aveţi nu sunt tocmai ieftine. Continuaţi să vă completaţi pregătirea profesională pentru că pe acest plan veţi avea reuşite şi satisfacţii deosebite. Vă simţiţi atât de departe de întreaga lume şi singurătatea vă dă un sentiment de teamă şi de nesiguranţă.


Balanţă
Totul merge bine şi aveţi şi noroc pentru că vă ies câteva speculaţii financiare care vă aduc un câştig destul de bun pentru a vă putea pune planurile şi ideile în aplicare. Situaţia este încordată în continuare deşi faceţi eforturi să găsiţi o rezolvare. Pentru acest lucru apelaţi la prieteni, dar chiar dacă aceştia vor să vă ajute se poate să nu fie în măsură să o facă. Sentimental vă treziţi în faţa unor probleme care vă cam depăşesc într-o primă fază.


Scorpion
Nu ştiţi exact în ce apă vă scăldaţi în aceste momente din punct de vedere financiar, pentru că cheltuielile din ultima perioadă v-au cam dat peste cap. Aţi încercat mereu să faceţi lucrurile aşa cum v-aţi priceput mai bine şi totuşi ceva nu merge. Relaţia are nevoie de prezenţa dumneavoastră şi nu ar fi rău dacă aţi petrece mai mult timp alături de partener.


Săgetător
Suma de bani pe care o aşteptaţi este pe punctul de a ajunge în contul dumneavoastră, dar trebuie să mai aşteptaţi câteva zile. Nu vă simţiţi în cea mai bună stare astfel încât dacă aveţi de luat decizii importante ar trebui să găsiţi o modalitate de a amâna. Deşi vă era teamă că veţi continua discuţiile în contradictoriu din cadrul familiei, sunteţi bine primit aici şi nu se face nici o referire la incidentele trecute.


Capricorn
Aţi reuşit să sintetizaţi idei noi de acţiune pe care acum trebuie să le puneţi în practică. Nu este cazul să vă daţi bătut şi să vă retrageţi, ci trebuie să o luaţi de la capăt deoarece nu aţi pierdut nimic. Aţi greşit când aţi crezut că sunteţi agreat de toată lumea şi toată lumea vă iubeşte.


Vărsător
Reuşiţi azi să vă duceţi la îndeplinire toate planurile cu atât mai mult cu cât aveţi şi inspiraţie în ceea ce priveşte plasamentul unor bani. Se pare că nu reuşiţi astăzi să vă înţelegi asupra unor aspecte legate de proiecţiile de viitor ale carierei. Sentimental treceţi printr-o perioadă foarte bună, în care partenerul vă este alături şi îl simţiţi trup şi suflet.


Peşti
Dacă aveaţi în plan astăzi să căutaţi o modalitate sau o soluţie în ceea ce priveşte creşterea veniturilor, fiţi atenţi de la cine culegeţi informaţiile. Ar fi bine dacă v-aţi lua câteva zile libere pentru că randamentul dumneavoastră intelectual este redus. Sentimental aveţi nevoie de mai multă atenţie din partea partenerului şi asta o veţi lămuri în doi.

 

Horoscopul zilei de azi 23 Noiembrie 2010

 
     Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 Noiembrie 2010


Berbec
O afacere pe care o demarezi va fi rentabilă şi îţi va aduce avantaje materiale. Pentru ca succesul să fie deplin, temperează-ţi spiritul critic. Este o perioadă favorabilă rezolvării proiectelor, îţi va fi uşor să le rezolvi. Este un timp bun să iei decizii corecte. Astăzi vei fi mai sentimental, pentru că te simţi cu adevărat îndrăgostit/ă. Vei realiza că persoana iubită îţi este mereu alături. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, este posibil să cunoşti pe cineva.


Taur
Te enervezi pentru că nu reuşeşti să te înţelegi cu un partener de afaceri. O veste care îţi anunţă un câştig bănesc şi pe care o aştepţi de mult timp întârzie totuşi să apară. Fii optimist pentru că totul se va rezolva în cel mai scurt timp. Energia pe care o depui în munca pe care o prestezi de ceva vreme îţi va aduce recunoaşterea sau poate chiar avansarea. Sunteţi preocupat de probleme personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Te întristează faptul că eşti departe de casă sau urmează să pleci la un drum lung.


Gemeni
Vei obţine recunoaşterea pentru munca pe care o faci. Abilitatea ta de a te înţelege cu ceilalţi te va ajuta să obţii sprijinul de care ai nevoie. Îţi va fi uşor să înveţi.


Rac
Te indispune un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, ai impresia că nu îţi reuşeşte nimic şi că toate îţi sunt potrivnice. Explică-le celor din jur că performanţele tale au de suferit când lucrezi sub presiune, chiar dacă eşti în stare să faci faţă. Relaţia cu partenerul este destul de solidă în momentul de faţă, astfel că îţi vei îndrepta atenţia şi către cei din anturajul apropiat.


Leu
Ceea ce vei demara astăzi are mari şanse de reuşită şi acest lucru îl veţi constata şi singur pentru că imediat ce vei începe, vei vedea cum totul se va lega cu uşurinţă. Te vei confrunta cu activităţi de rutină care nu îţi vor pune probleme deosebite şi din această cauză vei face planuri de distracţie pentru seară sau după-amiază. Te marchează o uşoară stare de nemulţumire datorată în special problemelor sentimentale. Nu ai fi dorit să-ţi afişezi sentimentele dar ai fost nevoit/ă şi acum te încearcă regretele.


Fecioară
Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere. În partea a doua a zilei, ţi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faci cunoştinţă cu o persoană importantă care îţi poate deveni partener. S-ar putea să te cerţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Înainte de a-i reproşa ceva, gândeşte-te dacă nu cumva exagerezi!


Balanţă
Nişte bani neaşteptaţi îţi echilibrează bugetul şi te vor scoate din incertitudinea care te apasă. Poţi atrage foarte mulţi investitori, poţi administra averea cuiva, poţi fi implicat în tot felul de afaceri. Va trebui să înduri schimbări de decizie, planuri date peste cap, noi responsabilităţi şi obligaţii. Este o zi în care vei fi foarte solicitat şi va trebui să dai dovadă de multă rezistenţă. Relaţiile sentimentale vor fi încărcate de neprevăzut. Apar flirturi periculoase, dar vei beneficia de ajutorul prietenilor care te vor sprijini şi te vor încuraja.


Scorpion
Posibile câştiguri materiale, dar evită să faci speculaţii financiare pentru că ai tendinţa de aţi face planuri nerealiste, iar dacă nu vei reuşi să vezi realitatea aşa cum este ea, veţi fi dezamăgit. Eşti obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient şi mai ai şi tendinţa de a provoca discuţii contradictorii. În vâltoarea zilei, în care parcă nu se leagă nimic şi nu iese nimic, singurul sprijin şi oază de linişte este partenerul de viaţă. Lasă toate planurile deoparte şi fii lângă cel care te înţelege cel mai bine.


Săgetător
Deşi la un moment dat aveai idei noi, cu bune perspective în plan financiar, îţi lipseşte energia de ale pune în practică, iar de delegarea altor persoane nici nu se pune problema. Ceea ce faci te nemulţumeşte şi cauţi să găseşti vinovaţi în colaboratori în primul rând, dar nici familia sau alte persoane apropiate nu sunt în graţiile tale. Deşi ai respins avansurile care ţi s-au făcut de mai multe ori, acum constaţi că îţi lipsesc aceste avansuri şi îţi lipseşte chiar şi persoana care le făcea.


Capricorn
Nu face donaţii mari din dorinţa de a-i impresiona pe ceilalţi. Atmosfera ciudată de acasă va fi greu de suportat. Încearcă să ai răbdare şi abţine-te să judeci lucrurile.


Vărsător
Nu este un moment potrivit pentru a duce negocieri sau să încerci să pui în discuţie demararea unei afaceri. Sectorul financiar, sub orice aspect îl vei privi, nu îţi este favorabil astăzi, nici măcar la nivel decizional. Creativitatea ta te ajuta astăzi să faci o impresie bună în anturaj cât şi şefului. Consecinţele nu pot fi decât lăudabile, mai ales că alături de această trăsătură înnăscută te ajută astăzi şi inspiraţia. Dorinţa ta de neprevăzut şi de aventura ar trebui strunită, pentru că este posibil ca urmările să nu-ţi aducă nici un fel de satisfacţie.


Peşti
Din păcate nu ştii cum să valorifici oportunitatea care ţi se oferă şi dacă nu vei trece imediat la fapte s-ar putea să rămâi numai cu şansa dar nu cu banii. Vei solicita un prieten sau asociat să te suplinească dar acesta din urmă se va încurca într-o aşa de mare măsură încât până la urmă va trebui să refaci tot. Dacă nu eviţi conflictele din această zi s-ar putea să se ajungă la cuvinte grele, dure şi chiar la jigniri.

 

Horoscopul zilei de azi 22 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 Noiembrie 2010


Berbec
Reuşeşti să găseşti o sursă neaşteptată de finanţare care nu îţi acoperă în totalitate necesităţile dar care te scoate din impasul de moment. În realizarea proiectelor este bine să nu laşi deoparte pe oricine te-ar putea ajuta. Deşi au existat disensiuni, se pare că primeşti totuşi dovezi de dragoste care te vor arunca în braţele fericii. Încearcă să ai răbdare şi să fii foarte diplomat.


Taur
Mai multă cumpătare ar fi foarte bună deoarece urmează zile în care cheltuielile vor lua amploare şi oricât vei încerca să-ţi potoleşti dorinţele va fi foarte greu să rezişti tentaţiilor. "Nu lăsa timpul să treacă!" şi bate "fierul cât e cald!". Tot ceea ce ţi-ai propus este la îndemână numai că trebuie să insişti în planurile tale. Chiar dacă ai încerca să renunţi la nişte principii nu vei obţine foarte mult pentru că ceea ce cauţi tu este idealul.


Gemeni
Ajutorul care îţi va veni este nesperat dar şi de bun augur şi dacă-l vei folosi eficient te va elibera de angoasa banilor. Nu îţi abandona planurile deoarece stă numai în puterea ta să le duci la îndeplinire. Nu vrei să ţii cont de informaţiile pe care le capeţi şi starea de incertitudine te zăpăceşte. Veţi fi amândoi mai câştigaţi dacă v-aţi spune cinstit ce doriţi unul de la celălalt chiar dacă există şi riscul unei rupturi.


Rac
Te îmbeţi cu apă rece. Reuşita nu este foarte importantă aşa cum îţi place ţie să crezi. Trebui să mai insişti pentru că ce s-a întâmplat sau se va întâmpla nu îţi va da decât un răgaz de timp. Nu încerca să mergi chiar până la capăt să vezi dacă se rupe aţa pentru că se va rupe. Nu încerca să forţezi relaţia în care eşti angrenat pentru că s-ar putea să strici totul şi apoi vei suferi.


Leu
Trebuie să mai şi acţionezi dacă vrei să reuşeşti pentru că nu poţi aştepta numai ajutor şi în altă ordine de idei va trebui să cauţi să-ţi limitezi cheltuielile. Ceea ce ai făcut până acum este bine şi te ajută să-ţi consolidezi locul în plan profesional. Dar dacă vei acţiona mai mult în sfera satisfacerii îndatoririlor pe care le ai vei ieşi mai câştigat. Partenerul se pare că îţi va cere socoteală pentru toate acţiunile, atât personale cât familiale. Păstrează-ţi calmul dacă nu vrei să te cerţi.


Fecioară
Întotdeauna te-ai descurcat onorabil şi ai să reuşeşti şi acum dar renunţă la sfaturile unor prieteni care sunt bine intenţionaţi dar greşesc în concepţie. Nu este momentul cel mai bun în care să iei decizii în ceea ce priveşte cariera sau proiectele la care lucrezi. Ar fi bine dacă ai încerca să comunici mai mult cu partenerul pentru că se simte neglijat.


Balanţă
Situaţia poate fi redresată şi ştii şi tu lucrul acesta, dar îţi trebuie multă atenţie pentru a nu te încurca în alte planuri. Este o perioadă foarte aglomerată şi va trebui să îţi planifici acţiunile şi cu ajutorul colegilor pentru a nu intra în criză de timp. Va trebui să te decizi ce vei face pentru că eşti într-o situaţie tranzitorie şi nu ţi-ai lămurit încă priorităţile.


Scorpion
Acest capitol nu a fost niciodată foarte important pentru tine şi poate tocmai de aceea nu ai avut probleme în sector. Acum sunt nişte necesităţi stringente care se vor rezolva de la sine. Poziţia câştigată te ajută să promovezi şi mai departe. Trebui să te decizi repede ce vei face şi cel mai bine ar fi să-ţi asculţi inima.


Săgetător
Încercările de până acum nu trebuie să te sperie şi trebuie să continui să crezi în steaua ta. Dacă până acum ai ezitat să faci cunoscut ceea ce ştii, de acum încolo nu mai trebui să amâni pentru că s-ar putea să nu-ţi fie de nici un folos. Nu mai încerca să vrei chiar totul. Ar fi bine să te mulţumeşti cu ce ai deja.


Capricorn
Ceea ce ţi se întâmplă este bine şi va avea darul de a te linişti din acest punct de vedere cel puţin câteva zile, dar să nu crezi că va dura o veşnicie. Dacă până acum te-ai mulţumit cu ce ai realizat va trebui să apeşi pe acceleraţie pentru că se poate mult mai mult. Încearcă să te abţii şi să nu arunci cu capul înainte pentru că situaţia se menţine încă încâlcită.


Vărsător
Dacă ai să-ţi menţii ritmul de până acum în ceea ce ai de făcut situaţia va fi înfloritoare, dar va trebui să iei în calcul şi nişte influenţe externe neprevăzute. Efortul depus în ultimul timp îşi va arăta roadele, dar să ştii că nu întotdeauna este necesar să tragi în jug. Dacă îţi vei organiza munca cu mai multă atenţie s-ar putea să ai şi rezultate mai bune. Chiar dacă lucrurile lăsate la voia întâmplării au mers bine asta nu înseamnă că e cel mai bun lucru de făcut. În acest moment dacă nu ai să ştii să fii diplomat s-ar putea să ratezi foarte multe.


Peşti
Perioada grea se pare că a trecut fără să lase urmări. Acest lucru este foarte bine pentru că în acest sector va fi nevoie de noi eforturi. Nu este cazul să te iei la luptă cu morile de vânt. Încearcă să îţi păstrezi luciditatea care te caracterizează şi profită de atuurile pe care le ai. Ai nevoie de timp pentru aţi defini poziţia pe care vrei să o adopţi vis-a-vis de relaţia actuală.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 Noiembrie 2010


Berbec
Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi aceasta situaţia te aduce în culmea disperării. Înainte de toate încearcă să îţi planifici mult mai bine finanţele. Nu ai inspiraţie şi asta nu poate decât să te obosească. Nu găseşti nimic nou de făcut, iar lucrurile vechi nu te motivează să te implici mai mult. Relaţia de cuplu are nevoie de tine şi se pare că tu nu eşti disponibil.


Taur 
Se pare că trăieşti numai pentru bani. Nu că este un lucru rău, dar nu toate se reduc la bani. Nu reuşeşti să te concentrezi asupra carierei şi asta pentru că ai cu totul şi cu totul alte activităţi. Viaţa partenerului va fi domeniu de interes astăzi. Încearcă totuşi să acţionezi cu diplomaţie pentru a nu crea o stare de disconfort acestuia şi să îi laşi impresia că vrei să controlezi totul.


Gemeni
Ai nevoie de o schimbare în plan financiare şi astăzi este o zi care îţi poate aduce ceea ce doreşti de foarte multă vreme. Te simţi plin de energie, inspirat şi ai puterea de concentrare necesară activităţilor pe care le ai de îndeplinit. Ai tendinţa de aţi neglija partenerul, iar dacă crezi că acesta va înţelege situaţia din senin, te înşeli.


Rac
Situaţia financiară îţi dă în continuare batăi de cap şi se pare că te afli într-un impas. Proiectele începute îţi vor ocupa foarte mult timp şi se pare că eşti foarte ocupat. Încearcă să îţi stabileşti sarcinile în funcţie de priorităţi, pentru că altfel rişti să creezi un haos în jurul tău. Absenţa unui partener plin de înţelegere te va face să preferi solitudinea şi să treci prin sentimente ce te vor măcina şi care îţi vor face rău.


Leu 
Eşti în formă şi asta te ajută să identifici câteva oportunităţi financiare care se vor dovedi a fi foarte inspirate. Faci faţă cu succes tuturor provocărilor, dar ai grijă şi la cei care te înconjoară pentru că cineva se va simţi frustrat de acţiunile tale. Fii diplomat. Situaţia din zilele trecute încă te mai apasă, iar dacă ai dorit cu adevărat să clarifici câteva aspecte cu partenerul de viaţă, este momentul cel mai bun.


Fecioară
De o bucată de vreme ai obiceiul de a depinde de bani, mulţimea acestora reuşind să te calmeze, să-ţi alunge angoasele şi decepţiile. Creativitate mai mare decât de obicei, idei ingenioase şi o mare putere de adaptare, acestea sunt ingredientele reţetei de succes pentru ziua în curs şi de toate acestea vei avea parte. Vei fi strălucitor/are şi vei face ravagii, dar pe cât de seducător/are pe atât de insensibil. Vei trăi o dulce aventură dar vei avea capacitatea de a trece la nivelul de relaţie.


Balanţă
Acum intri într-o configuraţie negativă care te va măcina şi te poate face să iei decizii greşite. Este o zi foarte bună pentru a începe o călătorie de studii sau de cercetare şi dimpotrivă dacă va fi cazul să vorbeşti în public sau în faţa unui număr mare de oameni caută să te eschivezi pentru că nu te vei face înţeles. Relaţia sentimentală va fi în prim plan, iar acum vei avea parte de şarm, seducţie, tandreţe, deci de tot ceea ce este mai frumos.


Scorpion
Eşti foarte presat de timp deoarece sunt mai multe plăţi de efectuat şi nu ştii ce decizii să mai iei pentru a putea umple golurile. Ziua va fi nu tocmai activă pentru că mai mult vei încerca să faci planuri decât să le pui efectiv în practică. Pentru cei care nu pot spune că au întâlnit adevărata dragoste, ziua va marca o deblocare.


Săgetător
Există o oarecare tendinţă a astrelor de a te duce în ispită, deci maximă prudenţă pentru că cheltuielile pot fi mai mari. Sectorul profesional în ansamblul său îţi va aduce satisfacţii dar vor fi probleme pentru că vei auzi şoşoteli pe la spatele tău şi nu bârfele în sine te deranjează ci neveridicitatea lor. O oarecare stare de nemulţumire şi moleşeala vor face să fii mai puţin jovial şi mai puţin dispus la tot ceea ce înseamnă dragoste.


Capricorn
Nu este cazul să faci nici un fel de tranzacţie astăzi şi cu atât mai puţin una imobiliară. Situaţia profesională este într-o fază ascendentă şi acum ar fi momentul să îţi redefineşti noi obiective, noi aspiraţii, pentru că ce ai făcut până acum nu te mai mulţumeşte. O oarecare delăsare te va face să abandonezi prudenţa în materie de dragoste şi vei fi pe punctul de a pierde o relaţie stabilă pentru câteva momente de plăcere.


Vărsător
Astrele îţi oferă rapid şansa de a câştiga o mare sumă de bani, dar aici nu trebuie să te gândeşti că vei avea o mare şansă şi banii vor veni din cer. Vei aborda ziua cu hotărârea de a progresa în plan profesional şi asta nu poate decât să îţi aducă aprecierea colegilor, dar mai ales a şefilor. Tendinţa de a te pierde împreună cu partenerul în liniştea sentimentelor amândurora este mare, dar din păcate nu vei reuşi.


Peşti
Orizontul financiar nu este tocmai senin iar acum este momentul să nu mai oscilezi între diferite proiecte ci să ai curajul de a începe şi de a duce la final unul şi bun. Proiecte grandioase îţi trec prin cap şi dacă ai să te apuci măcar de unul vei reuşi să cucereşti piscurile succesului dar din păcate îţi place mai mult să visezi şi mai puţin să creezi. Totul va decurge minunat în materie de dragoste. Este cazul să uiţi decepţiile şi deziluziile ultimelor zile şi să-ţi laşi inima să scalde în efuziunile dragostei.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 Noiembrie 2010


Berbec
Amânaţi toate deciziile financiare pentru alte zile. Aţi luat în calcul prea multe necunoscute, crezând că între timp le veţi da de capăt, numai că aţi omis timpul care nu v-a fost alături pentru a face toate cercetările. Dacă nu încă, aveţi toate şansele ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu cineva cu totul şi cu totul special.


Taur
Situaţia financiară începe să capete o anumită formă care vă avantajează. Nu sunteţi inspirat şi nu veţi duce la bun sfârşit nimic din ce veţi începe. Aşa încât, stabiliţi-vă priorităţile. Aveţi alături un partener de nădejde care va consiliază în orice problemă şi chiar găseşte şi soluţiile cele mai bune.


Gemeni
Nu este o zi bună pentru aspectul financiar, iar dacă nu vă puteţi abţine ar trebui să ştiţi că astrele nu vă sunt favorabile. Nu este cazul însă să vă puneţi coroniţa cu lauri pentru că mai aveţi de trecut un hop, în discuţia cu o persoană de sex feminin. Cert este faptul că vă veţi simţi inima bătând altfel decât în alte zile. Cupidon se face vinovat.


Rac
Mici oportunităţi în domeniul afacerilor, al finanţelor. Este posibil ca aceste "portiţe" care vi se deschid acum să fie drumul către o stare financiară mult mai bună. Dacă v-aţi gândit să vă schimbaţi locul actual de muncă sau facultatea pe care doriţi să o urmaţi, astăzi ar fi bine să acţionaţi, măcar la nivel de strângere de informaţii. Nu reuşiţi să vă manifestaţi faţă de partenerul de viaţă. Aveţi o atitudine timidă, sunteţi plini de inhibiţii.


Leu
Profitaţi de orice va apare astăzi în cale din acest punct de vedere. Se pare că aveţi nevoie de o schimbare pentru că intervenea rutina zilnică. Vă credeţi prea bun şi doriţi să daţi jos orice record din punct de vedere profesional. E posibil să fiţi dezamăgit. Încercaţi totuşi să vă faceţi cunoscute sentimentele, pentru că nimeni nu poate ghici cine este cel de lângă noi.


Fecioară
Sunteţi într-o situaţie financiară care va dă bătăi de cap în continuare şi pe care încă nu reuşiţi să o aduceţi pe linia de plutire. Aveţi foarte mult de lucru şi încă va mai vin şi alte sarcini şi nu ştiţi deocamdată cum le veţi duce la îndeplinire pe toate. Veţi fi acuzat astăzi de către partener de tot felul de lucruri care nu au nici un sâmbure de adevăr.


Balanţă
Nu căutaţi tot felul de soluţii care necesită compromisuri foarte mari, pentru că ajutorul va veni din partea cuiva pe care l-aţi ajutat. Ceea ce vă deranjează cel mai mult nu este multitudinea sarcinilor ci faptul că nu găsiţi nici un sprijin la colegii dumneavoastră. Pentru cei singuri se pare că se întrezăreşte o idilă.


Scorpion
Analizaţi-vă mult mai bine detaliile şi încercaţi să vă căutaţi şi un colaborator. Asta nu ar fi rău, dacă în această cursă eraţi numai dumneavoastră. Lipsa de concentrare vă încetineşte şi acţiunile la locul de muncă. Ar trebui să o luaţi încet, pas cu pas, pentru a nu da satisfacţie nimănui. Dacă doriţi să nu pierdeţi ceea ce aveţi acum, ar trebui să vă faceţi un mic răgaz şi pentru partener, măcar pentru câteva explicaţii.


Săgetător
Se pare că toate acţiunile de astăzi au ca finalitate neapărată banii. Nu vreţi să faceţi nimic altceva decât să vă rotunjiţi sau să vă aduceţi pe linia de plutire bugetul. În situaţia actuală aţi ajuns singuri, crezând că sunteţi capabil să îndepliniţi toate sarcinile. Acum este momentul să vă găsiţi un aliat. Situaţia de stres îşi lasă urmele şi în relaţia cu partenerul astfel încât vei trăi momente tensionate alături de acesta.


Capricorn
Nu ar strica să vă consultaţi totuşi cu cineva apropiat. Puteţi să câştigaţi bani, numai dacă sunteţi foarte vigilent. Starea pe care o aveţi astăzi vă poate aduce în faţa unui conflict cu colegii. Partenerul de viaţă nu este tocmai cel mai fericit de modul tău de comportament în relaţie.


Vărsător
Planul financiar are de suferit astăzi, pentru că se pare că apar tot felul de situaţii în care eşti nevoit să acţionezi foarte diferit. Profesional, cam în aceleaşi tendinţe haotice te încadrezi. Nu lua decizii la nervi sau sub presiune este singura recomandare. Faptul că astăzi sunteţi guvernaţi de "haos", nu îţi oferă stabilitate nici măcar din punct de vedere sentimental.


Peşti
Încearcă să aliniezi cumva toate aspectele, să faci o strategie, iar dacă nu se linişteşte situaţia, amână orice decizie. E prea riscant astăzi. În sfârşit se pare că eşti mulţumit de ceea ce faci din punct de vedere profesional. Eforturile pe care le-ai depus îşi vor găsi şi ele recompensa la momentul lor. Nu eşti nici lipsa dar nici prezent în aceste momente în viaţa de cuplu. Încearcă totuşi să fii mai romantic şi mai sentimental.

 

Horoscop Urania Previziuni generale 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Previziuni generale 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Asteroizii de lângă noi 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Asteroizii de lângă noi 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania O stea pentru fiecare 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania O stea pentru fiecare 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Banii sau viața 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Banii sau viața 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Berbec 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Berbec 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Taur 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Taur 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Gemeni 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Gemeni 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Rac 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Rac 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Leu 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Leu 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Fecioară 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Fecioară 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Balanță 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Balanță 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Scorpion 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Scorpion 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Săgetător 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Săgetător 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Capricorn 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Capricorn 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Vărsător 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Vărsător 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop Urania Pești 20 - 26 Noiembrie 2010

 
    Horoscop Urania Pești 20 - 26 Noiembrie 2010

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 Noiembrie 2010


Berbec
Dacă aţi făcut cheltuieli în zilele trecute, astăzi ar fi indicat să vă ţineţi banii în buzunar şi să nu mai cheltuiţi nici un bănut. Sunteţi într-o competiţie continuă, dar numai cu dumneavoastră înşivă. Nu este o atitudine greşită, dar încercaţi să vă daţi seama că nu toţi colegii şi colaboratorii dumneavoastră pot să ţină ritmul. Sentimental nu staţi nici foarte bine şi nici foarte rău. Nu ştiţi exact ce aveţi de făcut în acest sens şi de aceea astăzi sunteţi puţin mai contemplativ.


Taur
Dacă ieri nu aţi reuşit să perfectaţi nimic, nu acelaşi lucru îl putem spune şi astăzi. Numai că nu trebuie să vă grăbiţi în luarea deciziilor. Lipsa de concentrare va face astăzi să acţionaţi haotic, fără nici o fărâmă de realitate în ceea ce întreprindeţi. Sunteţi cam dezamăgit în plan sentimental şi nu ştiţi de unde şi cum au apărut aceste incertitudini.


Gemeni
Efortul pe care l-aţi depus până acum în plan profesional va avea şi un rezultat direct în planul financiar. Relaţia cu partenerul de viaţă suferă şi ea modificări, în bine. Sunteţi mai atent şi mai generos cu cel care vă este partener.


Rac
Planurile financiare pe care le-aţi făcut nu sunt tocmai foarte realiste, mai ales dacă v-aţi gândit că veţi reuşi singur. Sarcinile acceptate va cam dau bătaie de cap şi nu ştiţi pe unde să scoateţi acum cămaşa. Dragostea se revarsă asupra dumneavoastră ca un râu. Şi meritaţi să fiţi răsfăţaţi în felul acesta, pentru că în ultima perioadă aţi avut mai multă grijă de sectorul sentimental.


Leu
Cineva va încerca astăzi să vă testeze vigilenta. Fie va încerca să vă fure, fie să vă înşele. Nu reuşiţi să vă faceţi înţeles cu colegii sau cu partenerii şi asta vă poate aduce într-o situaţie neplăcută, pentru că se pare că unii vor profita de starea dumneavoastră. Nu ar strica să vă concentraţi mai mult pe relaţia de cuplu. Cu problemele de comunicare pe care le aveţi vă va fi greu să vă exprimaţi, dar asta nu înseamnă că lupta trebuie abandonată.


Fecioară
Posibile prime sau chiar o renegociere de salariu care vă va aduce câştiguri substanţiale. Profitaţi de orice provocare în direcţiile menţionate. Trebuie să ştiţi că nu este greu să ajungi primul, mai greu este să îţi menţii poziţia. Nu vă chinuiţi singuri sufletul, lămuriţi-vă toate neclarităţile cu cel care vi le-a provocat, adică partenerul.


Balanţă
Micile câştiguri nu vă aduc nicidecum confortul cu care v-aţi obişnuit. Noile sarcini care v-au fost trasate va bucura atât de mult încât nici nu realizaţi cât de epuizante sunt. Dorinţa de reuşită şi de a demonstra celor care nu au avut încredere în dumneavoastră va mâna spre gesturi puţin cam nesăbuite. Partenerul se va simţi neglijat şi are şi dreptate, mai ales că planurile le ştiţi numai dumneavoastră, nu le-aţi împărtăşit şi celuilalt.


Scorpion
Aţi trecut de ziua de ieri care din punct de vedere financiar a fost obositoare, dar se pare că tot nu reuşiţi să vă frânaţi dorinţa de a achiziţiona câte un lucru. Sunteţi pe cale să declanşaţi un război care îl vizează pe un colaborator direct sau un coleg. Doriţi o schimbare în viaţa de cuplu şi se pare că veţi avea parte de ea. În bine, cum era de aşteptat. Simţiţi că aveţi pentru cine să vă întoarceţi acasă sau să vă pregătiţi de întâlnire.


Săgetător
Situaţia financiară încă vă creează probleme, dar este posibil ca un noroc neaşteptat să vă ajute să ieşiţi din umbră şi să mergeţi mai departe. Strategia pe care v-aţi făcut-o în acest sector se dovedeşte astăzi a fi total nerealistă. Micile probleme cu care va confruntaţi în dragoste nu se pot rezolva decât discutând cu partenerul de viaţă.


Capricorn
Astăzi găsiţi ceva care vi s-ar părea util, dar nu ştiţi cu certitudine încă. Nu faceţi cheltuieli inutile. Totul se pare că pleacă de la lipsa de informare sau de la necomunicarea în timp util a unor modificări de care dumneavoastră luaţi cunoştinţă abia astăzi. Meditaţi la viaţa dumneavoastră şi încercaţi să faceţi puţină ordine. Nu luaţi în schimb nici un fel de decizie.


Vărsător
Este o zi bună pentru activităţi financiare, dar nu speculative. Sunt aspectate pozitiv doar acţiunile documentate şi argumentate. Reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor care vă revin astfel încât le duceţi la îndeplinire cu succes. O relaţie armonioasă şi plăcută, în care atmosfera este una amuzantă, invidiată de toată lumea.


Peşti
Nu vă recomandăm astăzi să faceţi investiţii sau plasamente. Fie găsiţi o oportunitate viabilă de a face bani, ori cineva apropiat va ajuta cu o sumă de bani. Dacă aveţi de gând să începeţi ziua în forţă pe mai multe planuri acţionând paralel, astăzi nu este cea mai fericită zi pentru o astfel de abordare. Sunteţi entuziaşti şi asta pentru că v-aţi găsit sufletul pereche.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 Noiembrie 2010


Berbec
Vei avea o surpriză de proporţii în legătură cu o afacere pe care erai pe cale să o abandonezi. Deciziile superiorilor legate de carieră şi de schema organizaţională sunt azi pline de surprize plăcute. Evită certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regula! Reuşeşti, cu ajutorul partenerului de viaţă, să termini o lucrare începută acum câteva zile.


Taur
În curând vei primi o sumă mare de bani de la o rudă apropiată. Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii finale în ceea ce priveşte planurile profesionale. Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.


Gemeni
Este posibil să fie necesare câteva investigaţii ce te vor ţine departe de prieteni. S-ar putea să nu reuşeşti să termini la timp ce ai de făcut. Păstrează-ţi calmul şi evită discuţiile în contradictoriu! O ieşire la restaurant ar fi foarte indicată sau măcar câteva momente petrecute alături de persoana iubită.


Rac
Nu este momentul să-ţi asumi riscuri. Păstrează-ţi calmul şi înarmează-te cu multă răbdare! S-ar putea să afli o informaţie care e foarte utilă pentru tine. Uită trecutul şi fi gata să o iei de la capăt. Dacă relaţia cu persoana iubită începe să ridice probleme serioase, încearcă să laşi orgoliul deoparte şi găseşte o cale de împăcare.


Leu
Astăzi nu eşti prea comunicativ şi e bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional, pentru că rişti să fie greşite. Parcurgi o perioadă favorabilă pe plan sentimental şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi poţi să duci la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.


Fecioară
Îţi place să acţionezi din umbră, pentru că nu este încă timpul să ieşi în faţă. De altfel, postura aceasta te favorizează şi îţi poate aduce chiar şi beneficii. Aparenţele contează enorm pentru cei care suferă de superficialitate sau sunt prea grăbiţi. Emoţiile te copleşesc şi îţi întuneca gândirea. Totuşi, această zi se dovedeşte a nu fi atât de rea cum părea la început.


Balanţă
Se prevăd cheltuieli din cauza plasamentelor neinspirate pe care le-ai putea face. Ai parte de mai multă susţinere sau sprijin, poate chiar unul dintre şefi să fie susţinătorul tău principal. Cunoştinţele pe care le vei căpăta îţi vor consolida reputaţia. În momentul de fata eşti mai interesat de hobby-uri decât de muncă. Vei descoperi că sentimentele tale sunt în proces de transformare. În mare parte a zilei te vei bucura de o dispoziţie bună.


Scorpion
Ai putea afla că, în ciuda planurilor făcute cu minuţiozitate, lucrurile par să decurgă destul de greu şi câştigurile se încăpăţânează să te caute. Participarea la activităţile unui grup sau asociaţii va fi răsplătită din plin. Talentul tău de a te face util celorlalţi nu va trece neobservat. Ziua aceasta se va dovedi extrem de plăcută, tu nu trebuie decât să acţionezi.


Săgetător
Este un moment potrivit pentru a analiza situaţia proiectelor pe care le mai ai de realizat. Îţi place să lucrezi singur. Te aşteaptă o perioadă foarte solicitantă. Îţi vei căuta un loc de muncă sau te vei hotărî să pleci de undeva unde nu-ţi mai place. Poate te vei hotărî să rezolvi o problemă pe care ai abandonat-o ieri dar pe care acum persoana de lângă tine te va încuraja s-o duci la capăt.


Capricorn
O cunoştinţă îţi propune să vă asociaţi într-o afacere. Ar fi bine să accepţi pentru că sunt şanse de reuşită şi deci, să scapi de problemele financiare. Este un moment potrivit pentru a lua decizii, pentru a te ocupa de rezolvarea problemelor mai importante. Îţi vei schimba părerea despre persoana de lângă tine. O simplă discuţie tranşantă dar şi profundă în acelaşi timp îţi va crea o cu totul altă imagine despre ea.


Vărsător
Metodele pe care le aplici, deşi nu sunt pe placul tuturor, te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele. Te aşteaptă o perioadă foarte solicitanta. Actualul loc de muncă nu mai este pe placul tău, fie nu-ţi mai place ce faci, fie nu te mai înţelegi bine cu colegii. Seara o vei petrece alături de persoana iubită sau de familie. Este un moment potrivit pentru a le arăta ceea ce simţi pentru ei.


Peşti
Intri în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să te cerţi cu partenerul de viaţă. Îţi vei îndrepta atenţia asupra unor lucruri noi, care te vor ajuta să evoluezi în linie profesională. Ai tendinţa de a te răzvrăti, ceea ce te poate conduce la certuri. Încearcă să nu îţi impui punctul de vedere.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 Noiembrie 2010


Berbec
Nu este momentul să ceri o mărire de salariu. Astrele nu sunt încă de partea ta în acest moment. Îţi îndeplineşti destul de bine atribuţiile, iar acest lucru nu va trece neobservat. Este posibil să fii propus pentru a coordona un proiect. Astăzi vei fi sensibil şi romantic şi mai îndrăgostit ca niciodată de partenerul sau partenera ta.


Taur
Graţie insistenţelor şi eforturilor depuse, banii îşi vor face simţită prezenţa în contul tău. Perspectivele profesionale sunt realmente excelente! Vei lucra fără prea mult efort şi vei avea câteva idei bune în plan financiar susţinute din plin şi de o mare doză de creativitate. Riscurile de a cădea într-o gelozie fără motiv sunt mari şi pot avea urmări devastatoare, chiar pe termen lung.


Gemeni
Cu pricepere, răbdare şi multă cumpătare astăzi îţi vei clarifica situaţia financiară. Mici impedimente în dezvoltarea ideilor te va face să nu fii foarte coerent şi uşor de înţeles pentru colegi şi mai ales şefi. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie trebuie să facă ceva eforturi pentru a-şi înţelege partenerul iar cei care sunt singuri au ocazia să se implice într-o legătură sentimentală.


Rac
Poţi avea din nou încrederea în reuşitele tale financiare. Perioada neagră s-a terminat şi vei descoperi un nivel de viaţă care te va satisface. O serie întreagă de detalii nu vor face decât să-ţi pună în evidenţă capacitatea profesională, bună pregătire şi de ce nu experienţă. Vei avea parte de o întâlnire. E bine că ştii ce vrei de la persoana de lângă tine şi de la dragoste.


Leu
Astăzi este una din acele zile în care combativitatea ta îţi va aduce succese pe plan financiar. Proiectele tale pot fi astăzi în prim plan. Fie sunt analizate pentru a fi aprobate, fie sunt pe care să fie implementate. Ameliorarea situaţiei nu depinde decât de tine şi dacă vei reuşi să depăşeşti acest moment, vei trăi momente de fericire şi încântare.


Fecioară
Nu bate palma cu nimeni şi nu da bani celor care îţi promit servicii nemaipomenite. Încearcă totuşi să îţi creezi un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Este posibil să ai discuţii şi în familie. Ar fi bine să ţii cont şi de necesităţile celorlalţi.


Balanţă
Un prieten care este strâmtorat îţi va cere un împrumut. Nu te lăsa luat de val şi încearcă să nu forţezi lucrurile. Este un moment potrivit pentru a lua decizii şi a rezolva probleme foarte importante.


Scorpion
Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranţa financiară şi cea a căminului. Consecinţele nu pot fi decât lăudabile, mai ales că alături de această trăsătură înnăscută te ajută astăzi şi inspiraţia. Ar fi cazul să verifici dacă cei cărora le-ai acordat încredere merită într-adevăr sprijinul tău.


Săgetător
Poate vei cheltui mulţi bani. Apreciezi lucrurile de valoare şi îţi place să îţi cumperi tot ceea ce îţi doreşti. Trebuie să fii foarte atent la hârtiile care ţi se aduc la semnat, indiferent de natura acestora. Mergi cu persoana iubită la o plimbare.


Capricorn
Încearcă să-ţi stabilizezi bugetul şi apoi gândeşte-te la alte investiţii. Viaţa profesională iese în evidenţă. Acum este momentul să te impui şi să nu mai aştepţi evenimentele următoare. Această zi nu va fi propice proiectelor sentimentale deoarece comunicarea va fi greoaie şi vor fi intensificate sentimentele de frustrare.


Vărsător
Se pare că vei descoperi o serie de îndeletniciri foarte profitabile şi aceste noi afaceri te vor subjuga cu totul uitând de celelalte obligaţii. Vei fi performant şi iniţiativele tale vor fi încununate de succes. Dacă până acum ai fost răsfăţat de partener poate ar fi cazul să fii mai puţin zgârcit cu sentimentele.


Peşti
Ai putea cheltui o sumă de bani pentru cumpărarea unor obiecte vestimentare. Şeful te va pune la muncă suplimentară, ceea ce nu trebuie să fie neapărat de rău. Evita discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 Noiembrie 2010


Berbec
Nu este ziua cea mai bună în care să te gândeşti la investiţii sau alte planuri financiare. Unele modificări de program îţi vor schimba planurile cu care ai venit de dimineaţă la serviciu. Rişti să ai unele discuţii cu o persoană de sex opus sau mai în vârstă decât tine şi toate acestea pentru că te-ai săturat să îţi spună fiecare ce să faci cu viaţa ta.


Taur
Este posibil să apară câteva cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul şi rişti în felul acesta să te dezechilibrezi financiar. Lucrul în echipă te ajută foarte mult, mai ales că descoperi că acei colegi pe care îi credeai împotriva ta îţi demonstrează contrariul. În plan sentimental te bucuri de atenţia partenerului, eşti chiar alintat şi asta te face să te simţi mult mai bine.


Gemeni
Încearcă să stai departe de toate speculaţiile financiare, cu atât mai mult dacă acestea vin din partea unui coleg. Se pare că un proiect îţi dă mare bătaie de cap şi asta în primul rând pentru că unele sarcini pe care le-ai lăsat pentru alţii nu s-au rezolvat în timp util. Simţi că partenerul te sprijină şi este lângă tine, dar ceva te nemulţumeşte. Încearcă să nu mai fii atât de perfecţionist.


Rac
Ai o stare de irascibilitate care te împiedica să te ocupi de toate treburile financiare pe care le aveai programate. Eşti deficitar în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jurul tău şi asta îţi va îngreuna colaborarea cu colegii. Relaţia sentimentală trece printr-o perioadă favorabilă şi asta nu poate decât să te bucure. Te simţi şi tu mai liniştit şi mai împlinit.


Leu
Se pare că unele probleme financiare încep să capete un alt sens şi asta până şi spre surprinderea ta care nu mai credeai în rezolvarea acestora. Dacă eşti pe punctul de a lua unele decizii în ceea ce priveşte activitatea profesională ar fi bine să amâni pentru altă zi sau să te consulţi cu cineva în care ai deplină încredere. Partenerul este alături de tine, te sprijină, dar nu are neapărat intenţiile cele mai bune. Simte că te poate manipula şi profită de acest lucru.


Fecioară
Micile probleme financiare pe care le vei descoperi astăzi te aduc în pragul disperării. Nu eşti în cea mai bună formă şi cei din jurul tău vor simţi ce înseamnă răutate şi critică. Nici sentimental nu treci printr-o perioadă bună şi în mare parte eşti direct responsabil de ceea ce se întâmplă.


Balanţă
Nu eşti în cea mai bună formă şi din această cauză este foarte posibil să ai câteva pierderi financiare. Noua activitate pe care o desfăşori îţi aduce satisfacţii deosebite, chiar dacă ai avut şi unele piedici. Relaţia sentimentală are nevoie de un suflu nou şi ar fi bine dacă ai reuşi să îţi pui în ordine ideile şi mai ales sentimentele. Nu îţi fie frică să recunoşti un adevăr, oricât de mult ar durea el.


Scorpion
Lipsa banilor îşi va spune cuvântul şi acest lucru îţi va da unele planuri mult peste cap. Nu reuşeşti să te integrezi astăzi în colectiv pentru că ai foarte multe pe cap şi nu reuşeşti să te concentrezi la ce ai de făcut. Sentimental simţi că ceva nu este la locul lui şi în mare parte ai dreptate pentru că încrederea în partener stă sub semnul întrebării.Săgetător
Micile dificultăţi financiare îţi crează ceva probleme, dar nu trebuie să disperi pentru că, cu o planificare exactă vei avea bani pentru tot ceea ce doreşti. Profesional ai nevoie de o consiliere pentru că se pare că lucrurile au ieşit din ritmul lor normal. Sentimental treci printr-o perioadă puţin mai dificilă şi nu ar fi rău dacă ţi-ai analiza puţin acţiunile.


Capricorn
Se pare că bugetul suferă modificări care te ajută să îţi planifici din timp o vacanţă. Nu încerca să demonstrezi nimic nimănui pentru că cel care va ieşi şifonat din această situaţie vei fi tot tu. Dacă nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche, ai toate şansele să îl întâlneşti diseară. Numai să accepţi invitaţia prietenilor.


Vărsător
Este posibil să primeşti o ofertă în ceea ce priveşte o colaborare. Cel mai bine ar fi să nu iei decizia finală astăzi. Profesional simţi că este momentul să investeşti mai mult în tine şi mai puţin în activitatea pe care o desfăşori. O posibilă schimbare a locului de muncă. Sentimental ai nevoie de o perioadă în care să îţi pui în ordine sentimentele. Eşti cam confuz şi nu ştii exact ce vrei.


Peşti
Nu ar fi indicat astăzi să iei decizii în ceea ce priveşte finanţele familiei sau ale tale. Nu eşti inspirat şi rişti să pierzi. La serviciu se pare că te confrunţi cu o problemă care în prima fază pare fără rezolvare. Îţi vine în ajutor un coleg. Mici discuţii cu partenerul de viaţă referitor la programul serii. Nu ar fi rău dacă în cele din urmă ajungeţi la un compromis.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 Noiembrie 2010


 Berbec
Planurile financiare îţi vor fi date peste cap şi asta numai pentru că o plată întârzie să apară. Schimbările din ultima perioadă îţi fac foarte bine, mai ales că sunt activităţi în afara celor zilnice. Partenerul de viaţă nu este de acord în cea mai mare măsură cu tine şi asta te înfurie.


Taur
Lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă şi asta te irita. Numai că ar trebui să nu te grăbeşti cu tragerea concluziilor ci să îţi analizezi cu atenţie strategia pe care ţi-ai făcut-o. Irascibilitatea şi capacitatea redusă de care dai dovadă azi te aduc în faţa unui conflict cu un coleg care se pare că nu are răbdare cu tine. Sentimentele sunt cele care dau o pată de culoare zilei şi asta pentru că simţi că o săgeată a lui Cupidon ţi-a sfărâmat inima.


Gemeni
Nu este un moment bun să investeşti, dar asta nu înseamnă neapărat că este unul propice pentru cheltuieli. Cineva are nevoie de ajutor şi eşti pregătit să îl acorzi necondiţionat. Familia îţi încurajează şi îţi sprijină proiectele şi ar bine dacă i-ai angrena şi pe ei în unele dintre ele.


Rac
O sumă de bani pe care o primeşti te scoate din impasul în care ai intrat. Te simţi foarte obosit şi nu mai faci faţă tuturor răutăţilor şi ironiilor din jurul tău. Azi mai mult ca în altă zi simţi că eşti singur împotriva tuturor. Familia sau partenerul de viaţă îţi simt trăirile şi zbuciumul şi atunci te solicită să petreci mai mult timp cu ei.


Leu
Financiar începi să aduni câteva roade, dar nu sunt suficiente pentru planurile tale. Nu ar fi rău dacă ai încerca să te integrezi în echipa şi să lucrezi mai mult în spiritul acesteia decât individual. Partenerul îţi pregăteşte o surpriză şi ar fi bine dacă ai accepta-o fără să cârcoteşti sau să te împotriveşti. Mai lasă-te dus şi de val nu numai de raţiune!


Fecioară
Semnezi un contract care te scoate din impasul financiar în care ai intrat în ultima perioadă. Fie este vorba de o nouă colaborare, fie de o mărire de salariu, fie te angajezi. Noile sarcini de serviciu te motivează şi asta pentru că şi stimulentul financiar exista. Totuşi ar trebui să ai mai multă grijă, nu te aventura! Sentimental simţi nevoia să respiri puţin şi singur, chiar dacă partenerul nu este de aceeaşi părere cu tine.


Balanţă
Afacerile nu merg aşa cum ar trebui, semnarea unor contracte se amână şi nimic nu este aşa cum era stabilit. Se pare că nici profesional nu eşti chiar în cea mai bună stare şi nu reuşeşti să termini ceea ce ţi-ai propus pentru ziua în curs. Partenerul este alături de tine în aceste momente şi te sprijină, mai ales că nu este prima dată când îţi oferă sprijinul.


Scorpion
Nu eşti foarte inspirat şi eşti destul de agitat, astfel încât nu ar fi indicat să iei decizii financiare sau să semnezi contracte. Te poţi păcăli şi singur. Eşti în aşteptarea unor decizii ce privesc cariera şi se pare că toată această situaţie te consumă şi te epuizează. Proiectele la care lucrezi te-au prins atât de mult încât uiţi până şi de tine.


Săgetător
Nu este foarte bine dar nici foarte rău. Te situezi undeva la mijloc, dar ştii că planurile de vacanţa nu îţi permit o asemenea poziţionare. Ar fi un moment bun pentru o planificare mai riguroasă. Dacă vrei să intri în concediu liniştit ar trebui să începi să îţi achiţi îndatoririle de serviciu şi să termini ceea ce ai început, lăsând proiectele noi după ce te întorci. Relaţia sentimentală nu te satisface atât de mult şi asta pentru că nu reuşeşti să ajungi la un numitor comun cu partenerul.


Capricorn
Nu are nici un rost să îţi faci nervi din cauza finanţelor. Ar fi bine să te împaci cu gândul că mai ai de aşteptat ceva timp până situaţia devine roz. Eşti foarte încântat că proiectul la care ai lucrat în ultima perioadă începe să prindă contur şi este posibil să mai apară şi alte oferte de colaborare. Partenerul este mândru de realizările tale şi nu gustă prea mult laudele pe care ţi le aduci.


Vărsător
Nu ar fi rău dacă ai acorda mai multă atenţie cheltuielilor, pentru că se anunţă o perioadă destul de delicată. Sarcinile de serviciu sunt cam multe şi nu reuşeşti să le faci faţă tuturor. Comunică cu colegii şi nu ar fi rău dacă ai delega o parte dintre ele. Partenerul te susţine şi este alături de tine şi din această cauză ar trebui să petreci mai mult timp lângă el.


Peşti
Te simţi inspirat şi plin de idei dar se pare că nu toată lumea are încredere în proiecţiile financiare pe care le faci. Comunicare nu este punctul tău forte azi, dar nici nu faci eforturi în a te înţelege cu colaboratorii tăi. Se pare că partenerul simte mai bine decât tine unele aspecte şi vine în întâmpinarea acestora, oferindu-ţi clipe de neuitat.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 Noiembrie 2010


Berbec
Intuiţia te ajuta azi să îţi plasezi banii şi să faci investiţii care pe termen lung se vor dovedi a fi foarte viabile. Ai spontaneitate şi sinceritate. Ceilalţi te vor căuta şi îşi vor expune problemele deoarece vei fi privit ca un binefăcător/oare. Nu este foarte sigur că această relaţie va fi de lungă durată deoarece aşa cum te aprinzi foarte repede, la fel de repede te şi răceşti.


Taur
S-ar părea la prima vedere că este dificil cu banii, dar dacă vei insista vei vedea că există o soluţie prin care se poate face rost de ei. Încearcă azi să eviţi cu desăvârşire în conversaţiile pe care le ai, subiecte delicate cum ar fi religia sau politică pentru că vei putea naşte dispute şi polemici. Trebuie văzut ce este de făcut fără a te mai pierde în regrete inutile. Dacă crezi că mai este o şansă de a se mai îndrepta ceva va trebui să preiei iniţiativa.


Gemeni
Nu trebuie să fii impulsiv, reflecta mai mult, chiar mai aşteaptă câteva zile înainte de a îţi pune ideile în practică şi atunci poţi fi sigur că decizia luată va fi cea mai bună. Dacă ai ocazia să faci o călătorie de afaceri sau numai pentru propria plăcere, nu te gândi prea mult şi nu refuza ocazia. Acest periplu s-ar putea să îţi rezerve surprize plăcute. Nu este cazul să iei decizii pripite sau sub influenţa şocurilor emoţionale şi în general încearcă să eviţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul.


Rac
Dacă vei câştiga sume importante de bani este bine să faci rezerve pentru mai târziu. Încearcă să te fereşti de persoanele care în mod sigur nu te plac. Găseşte aspectele pozitive în toate situaţiile şi încearcă în această zi să fii mult mai comunicativ. În orice caz, datorită forţei personale şi temperamentului multe persoane vor fi fascinate şi puţine vor rămâne indiferente la persoana ta azi.


Leu
Ai toate motivele din lume pentru a te felicita pentru contactele şi întâlnirile pe care le vei avea în cursul zilei de astăzi. Îţi trebuie mai multă diplomaţie şi în general mai multă flexibilitate. Va trebui să accepţi şi părerile celorlalţi chiar dacă nu crezi în ele, iar acest lucru te face să fii mai apreciat/a Nu eşti foarte comunicativ, iar sensibilitatea nativă pe care o ai te împiedica să te exprimi direct..


Fecioară
Climatul zilei fiind instabil este bine să te abţii de la orice investiţie. Va trebui să acorzi o mai mare atenţie conflictelor mai vechi deoarece nu reuşeşti să priveşti lucrurile în ansamblu şi acest lucru te va face să ai o viziune deformată a realităţii. Cei singuri se pot gândi la o aventură care va fi plină de clipe de neuitat. Cei care sunt în cuplu cu siguranţă vor petrece momente memorabile.


Balanţă
Acum este momentul să ceri o mărire de salariu deoarece va fi aprobată mult mai uşor! Chiar dacă au apărut probleme acestea pot fi eliminate dacă îţi vei pune în practică energia şi toată perseverenţa. Uşoare tensiuni în cuplu care se pot rezolva numai comunicând şi păstrându-vă calmul amândoi.


Scorpion
Ai calităţile necesare pentru a face faţă situaţiei, dar în acelaşi timp nu trebuie să joci după reguli noi ci doar să te menţii în limitele pe care deja le cunoşti. Pentru cei care îţi respecta dorinţele pe care le ai sunt ordine şi încrederea oarbă pe care o au în personalitatea ta vă va ajuta ca împreună să aveţi realizări mari. Sentimentele prin care treci sunt superficiale, acest lucru va face ca din punct de vedere emoţional să nu fii foarte marcat/a.Săgetător
Nu cunoşti teama, iar ideea de a-ţi asuma riscuri pur şi simplu te excită. Ai grijă să nu pierzi sume mari de bani! Astrele te vor face să ai o atitudine oscilantă în anturaj. Vei fi când călduros şi afectiv când nervos/oasa şi agresiv/a ceea ce va face că relaţiile să fie delicate. Dacă eşti celibatar probabil că te-ai acomodat cu acest mod de viaţă însă viaţa este făcută să fie trăită în doi şi atunci apare necesitatea de a alege pentru a nu cădea "din dragoste".


Capricorn
Chiar dacă banii încep să apară la tine în cont, ar fi bine astăzi să te abţii de la speculaţiile financiare. Nu sunt bine aspectate. Îţi sunt dezagreabile discuţiile în contradictoriu şi va trebui să găseşti cele mai bune mijloace pentru a îţi convinge interlocutorii, iar acest lucru îl poţi face printr-o logică impecabilă. Încearcă să iei în calcul un program pe care să îl desfăşori alături de partener. În felul acesta nu se va simţi neglijat.


Vărsător
Nu trebuie să intri în panică din cauza banilor, pentru că în curând vor veni şi aceştia. Mai ai puţin de aşteptat. Nu eşti foarte satisfăcut de cum îţi merg activităţile profesionale şi asta în primul rând datorită faptului că ţi-ai luat prea multe angajamente. Dacă vei fi abil/a veţi avea şansa de a cunoaşte împreună momente extraordinare, numai că acest lucru nu trebuie să te facă să crezi că uşa către inima acestei persoane îţi este deschisă.


Peşti
Se pare că din punct de vedere financiar lucrurile încep să se aşeze în matca lor. Câteva veşti bune te ajută să îţi faci strategia pentru perioada următoare. Deciziile pe care le vei lua referitor la unii dintre colaboratorii tăi te vor aduce în faţa unui conflict din care vei ieşi cam "şifonat". Dacă nu vei comunica cu partenerul de viaţă ceea ce gândeşti, vei vedea că multe din îndoielile tale sunt nejustificate.

 

Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 Noiembrie 2010

 
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 Noiembrie 2010


Berbec
În acest plan proiectele financiare se vor derula fără greutate şi vor aduce satisfacţii din plin, asta pentru că influxul astral te va ajuta din plin. În meseria ta vei reuşi să răstorni în avantajul tău o situaţie delicată, dar acest lucru îţi va răsturna toate obiceiurile şi te va bulversa. Aventura amoroasă va fi în mâinile tale şi nu vei avea decât să alegi: cedezi sau rezişti.


Taur
Aranjamentul astral din această zi poate deschide apetitul pentru câştiguri financiare mai mari chiar decât toate aşteptările. Visezi cu ochii deschişi la rezultatele pozitive ale acestor proiecte şi nu îţi poţi îngrădi impulsivitatea şi nerăbdarea. Pot exista fenomene din afară care pot aduce perturbări şi acum mai mult ca oricând înainte de a lua o decizie este cazul să reflectăm.


Gemeni
Nici o planetă nu ocupă acest sector şi în consecinţă nu vor fi evenimente nefaste în domeniu. Cineva te poate ajuta să avansezi în plan profesional! Acesta va avea asupra ta un efect fortifiant, te va face mai activ şi îţi va ascuţi spiritul competiţional. Climatul lunar va aduce o oarecare pasivitate în domeniul sentimental. Asta va face ca partenerul să preieie frâiele relaţiei şi să fie cel care va avea iniţiativa.


Rac
Este momentul să instaurezi un program strict de economii şi să-ţi dirijezi bugetul cu maximă responsabilitate. Caută să eviţi, pe cât este posibil, întâlnirile de afaceri importante de astăzi. Asta pentru că puterea de auto control este diminuată şi în plus vei fi lipsit/a de tact şi diplomaţie. Dacă constaţi că în viaţa amoroasă nu progresezi aşa cum ai dori, nu forţa mai mult decât este posibil!


Leu
După o perioadă fastă vei regăsi o nouă faţă a problemelor financiare şi în consecinţă va trebui să urmeze o perioadă de economii draconice şi o limitare a investiţiilor. Nu lăsa nimic să te distragă de la muncă. Este adevărat că ai realizat multe, dar acest lucru s-a făcut şi cu multă pierdere de timp şi acesta este sectorul unde este loc de îmbunătăţiri. Pentru nativii care au o relaţie se simte în aer un oarecare miros de despărţire. Chiar dacă vor exista regrete, va trebui să îţi menţii verticalitatea.


Fecioară
Eşti indispus pentru că nu îţi ajung banii pentru toate activităţile. Nu este momentul să iei decizii importante. Datorită ritmului în care munceşti, rişti să neglijezi pe cineva care ţine la tine şi ţi-ai putea atrage reproşuri. Punctele de vedere ale partenerului nu îşi vor găsi susţinerea şi în general numai ceea ce vor dori ei să facă va avea importanţă.


Balanţă
A sosit momentul să spui adio grijilor sau cel puţin să nu te mai gândeşti atât de mult la bani. Fereşte-te de colegii care vor numai decât să te irite şi nu le da satisfacţie. Este cazul să nu intri în polemici. Primeşti o veste care are darul să te înveselească, mai ales că se referă la finanţele care ţi-au dat multă bătaie de cap în trecut.


Scorpion
O afacere interesantă se va ivi şi va fi oportunitatea pe care o visai, dar va trebui să o sesizezi şi să nu laşi şansa să treacă pe lângă tine. Realizările profesionale vor fi importante dacă nu vei dori să realizezi mai multe lucruri în acelaşi timp şi în general ar fi bine să nu încerci astăzi să ieşi prea mult în faţă. Dragostea îţi surâde din plin. Trăirile sentimentale vor fi mult mai intense decât de obicei şi mai ales încărcate de voluptate şi mister.


Săgetător
O rudă îţi propune o colaborare pe termen lung care îţi va aduce îmbunătăţirea situaţiei financiare. Nu este momentul să începi activităţi noi, pentru că poţi întâmpina dificultăţi. Ai de făcut mai multe drumuri care îţi încurcă planurile. Relaţia cu persoana iubită decurge normal, deşi rudele prin alianţă te deranjează. Poate că nu ar fi rău să pui lucrurile la punct.


Capricorn
Poate că nu ar fi rău să încerci să faci şi un pic de economie, nu pentru că ai fi un risipitor sau o risipitoare ci doar pentru a încerca un alt mod de viaţă. Trebuie să recuperezi timpul pierdut şi să găseşti soluţia optimă la acele probleme care în ultimul timp te-au făcut să baţi pasul pe loc. Partenerul tău doreşte mai multă atenţie, iar astăzi va dori să-i fii mult mai aproape şi în consecinţă nu întârzia la servici sau în alte părţi.


Vărsător
Te preocupă investiţiile pentru achiziţionarea unor lucruri utile pentru apartament sau faci schimbări. Azi reuşeşti să începi un proiect nou la care te gândeşti de mult timp, dar pe care nu puteai să îl pui în practică. După o serie de decepţii pe plan sentimental, eşti încântat de un succes neaşteptat. Profită de conjunctura favorabilă!


Peşti
Per ansamblu va fi o zi plină de satisfacţii. Este bine însă să eviţi investiţiile sau schimbările, de orice natură ar fi ele. Ca dovadă că eşti apreciat şi meritele tale sunt recunoscute, unul dintre superiori ar putea iniţia o recompensă. S-ar putea însă să rămâi peste program la serviciu. Partenerul de viaţă îţi face o mărturisire aproape şocantă, dar care va ajuta relaţia voastră.