Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Octombrie 2010


Berbec
Să găseşti un echilibru între ceea ce vrei şi ce este bine pentru toţi cei implicaţi este important astăzi. Vei lua deciziile ţinând cont şi de sentimentele şi părerea celorlalţi. Va trebui să comunici cu fiecare astăzi, pentru că nu poţi să citeşti gândurile oamenilor. Nu trebuie să te implici emoţional prea mult, doar să-i anunţi că ţii cont de părerea lor.


Taur
Astăzi eşti capabil să discuţi cu absolut oricine îţi iese în cale, chiar şi cu cei care te intimidau până acum. Astfel, este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu la serviciu. Poţi avea succes şi în viaţa sentimentală, aşa că dacă inviţi undeva o persoană în scopuri romantice nu te va putea refuza astăzi.


Gemeni
Este o zi potrivită activităţilor ce au legătură cu artă sau cu diferite culturi îndepărtate. Eşti atras de limbile străine şi ai capacitatea intelectuală astăzi de a învăţa foarte repede. Este posibil să faci o călătorie într-un loc în care nu ai mai fost până acum.


Rac
Vei avea o zi minunată din punct de vedere al vieţii sociale. Eşti implicat în proiecte de grup şi vei călătorii alături de alte persoane. Important este că te sincronizezi cu ceilalţi şi aveţi cu toţii acelaşi scop. Vei avea parte numai de energie pozitivă şi ai şanse de a realiza lucruri importante pentru că unde-s mulţi puterea creşte.


Leu
Eşti expert astăzi în domeniul tău şi nu vei accepta o a doua părere. Vei trece peste cei care cred că ştiu totul, peste şedinţele plictisitoare şi peste munca de rutină cu succes. Ai argumentele la tine şi temele făcute. Ai cercetat şi studiat până acum, iar informaţiile pe care le deţii sunt cu adevărat importante.


Fecioară
Eşti foarte romantic astăzi şi doreşti să-ţi consumi toată energia doar în această direcţie. Totuşi nu-ţi vei putea petrece ziua flirtând cu toată lumea. Trebuie să te concentrezi la locul de muncă mai întâi şi poţi să-ţi rezervi după-amiaza pentru partenerul de viaţă. Nu alege să lucrezi la două proiecte în acelaşi timp pentru că vei eşua în ambele. Asigură-te că priorităţile tale sunt corecte.


Balanţă
Dacă mergi la cumpărături astăzi trebuie să ai grijă şi să fii cumpătat. Ai tendinţa de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie. Dacă îţi doreşti un obiect nu-l achiziţiona pe loc ci stabileşte-ţi o altă dată pentru acest lucru. Acordă-ţi timp de gândire, pentru a reuşi să salvezi bugetul tău de la un dezastru.


Scorpion
Îţi doreşti atenţie de la cineva anume, dar nu o vei primi. Simţi că pentru orice lucru pe care îl primeşti trebuie să dai ceva înapoi. Trebuie să-i faci pe ceilalţi să înţeleagă că ai nevoile tale. Foloseşte-ţi calităţile diplomatice în acest sens. Persoanele din jurul tău nu-ţi pot citi gândurile şi au nevoie să le explici exact ce simţi.


Săgetător
Este normal să te compari cu celelalte persoane, dar nu e cazul s-o faci astăzi. Ai personalitatea ta unică şi vei înţelege că nu fiecare om pe care îl întâlneşti este pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Nu mai încerca să impresionezi pe cineva care nu merită.


Capricorn
Cineva te copleşeşte cu atenţie astăzi şi asta te-ar putea deranja. Dacă această situaţie te face să fii confuz e bine să lămureşti lucrurile din start. Nu-ţi fă griji că ai putea să strici momentul său ai putea jigni pe cineva, pentru că numai dacă te simţi tu confortabil vei fi în măsură să-i ajuţi şi pe ceilalţi.


Vărsător
Nu trebuie să-ţi atragă cineva atenţia pentru a fi motivat. Chiar dacă eşti plictisit va trebui să-ţi îndeplineşti sarcinile zilnice. Tot ce consideri rutina se poate transforma în ceva cu adevărat interesant, dacă îţi doreşti cu adevărat asta. Un zâmbet îţi poate deschide calea spre sufletul persoanelor cu care intri în contact.


Peşti
Trebuie să renunţi la detalii. Ai foarte multe pe cap şi vei rămâne în urmă dacă nu te concentrezi pe imaginea de ansamblu. Partea bună este că vei rezolva sarcinile zilnice la timp, chiar dacă nu perfect. O imagine realistă a lucrurilor te-ar ajuta mai mult decât viziunile idealiste. Învaţă să te descurci cu ceea ce ai şi accepta lucrurile aşa cum sunt.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Octombrie 2010


Berbec
Astăzi este o zi în care inima ta este deschisă noilor începuturi. Eşti dispus să renunţi la vechile obiceiuri şi la viziunile asupra vieţii din trecut. La serviciu îţi poţi întreba şeful care sunt modalităţile de promovare şi ce trebuie să faci pentru asta. Este o zi favorabilă pentru a privi înainte şi a începe demersurile pentru a trece la nivelul următor.


Taur
Eşti înconjurat de multe persoane ce par gata să-ţi sară în ajutor, dar lucrurile nu sunt ce par a fi. Trebuie să treci peste feţele familiare şi să priveşti spre cei noi din viaţa ta. Persoane pe care nu le cunoşti prea bine sunt dispuse să te asculte şi să păstreze secretele tale.


Gemeni
Astăzi vei petrece timp de calitate cu diverse personalităţi. Cu cât te întâlneşti cu persoane mai diverse cu atât mai bine. Vei avea parte de multe discuţii argumentative şi cu cât opiniile sunt mai diferite cu atât vei reuşi să te apropii de o persoană anume.


Rac
Prietenia devine un aspect foarte important al vieţii tale ce te ajută să ai încredere în tine. Eşti iubit de prieteni şi eşti acceptat atât cu calităţile cât şi cu defectele tale. Fă-ţi o prioritate în a petrece cât mai mult timp alături de prietenii tăi, pentru că devin astăzi mai importanţi decât partenerul de viaţa sau chiar familia.


Leu
O persoană dragă ţie are astăzi o zi foarte proastă. Este foarte pesimistă, îşi face griji din orice şi te bate la cap cu tot felul de lucruri nesemnificative. Ai avut răbdare cu ea până acum, dar azi ai ajuns la capătul puterilor. Eşti în pericol de a provoca un scandal aşa că cel mai bine este să stai deoparte astăzi de această persoană.


Fecioară
Dacă te aştepţi astăzi să ai o zi bună chiar aşa se va întâmpla, iar dacă porneşti pesimist la drum de dimineaţa, spre seară vei rămâne la fel. Astăzi atitudinea este tot ce contează. Nu îţi va influenţa numai ţie ziua, ci va reuşi să modifice şi starea celor din jurul tău.


Balanţă
Autoironia şi simţul umorului te-a salvat de multe ori, iar astăzi este una din acele zile. Te vor ajuta să depăşeşti micile inconveniente de peste zi. Trebuie doar să râzi de tine şi să nu devii prea serios dacă greşeşti.


Scorpion
Încă de dimineaţă vei avea idei sclipitoare şi aşa poate să fie întreaga zi. Te poţi baza pe intuiţie astăzi, reuşind să conectezi două elemente diferite vei crea o combinaţie magică. Aceste elemente pot fi oameni, culori, cuvinte sau chiar haine.


Săgetător
Dacă acasă situaţia este tensionată, priveşte ziua de muncă la şcoală sau la serviciu ca pe o scăpare. Nu trebuie să discuţi despre aceste probleme oriunde te duci, doar uită-le momentan şi concentrează-te asupra altora.


Capricorn
Chiar când ai crezut că ai pierdut o mare ocazie, îţi vei da seama că primeşti o altă şansă. Te poţi aştepta la o surpriză plăcută astăzi ce îţi va aduce un pic de distracţie în viaţa ta, sau chiar de romantism poate să fie vorba. Trebuie să fi pregătit să reacţionezi repede şi să ai măsuri de siguranţă.


Vărsător
Timpul ţi se va părea că se scurge greu zilele astea. Nu vei considera că se întâmpla nimic deosebit şi te vei plictisi. Creativitatea de care dai dovadă ar putea face lucrurile un pic mai interesante. Este un moment potrivit să te cultivi, să te pui la punct cu lucruri pe care le-ai ignorat până acum din lipsă de timp.


Peşti
La serviciu s-ar putea să fii implicat într-un conflict. Acţionezi cu mult curaj pentru că ai învăţat cum să reacţionezi în astfel de cazuri. Trebuie să încerci să înţelegi şi punctul altora de vedere. Farmecul personal te va ajuta să obţii un echilibru între nevoile personale şi spiritul de echipă.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 Octombrie 2010


Berbec
Situaţia financiară se îmbunătăţeşte astăzi. Vei studia şi analiza atent trecutul pentru a vedea ce a provocat această creştere a finanţelor pentru a şti ce să faci în viitor. Vei descoperi că ai muncit din greu pentru ei aşa că în momentele de faţă, trebuie să iei în considerare toate aspectele, când vine vorba de investiţiile următoare.


Taur
Astăzi vei simţi gustul puterii şi îţi va plăcea situaţia. Vei fi investit cu noi responsabilităţi sau este vorba despre controlul pe care îl deţii asupra activităţilor zilnice. Totuşi faptul că ai preluat puterea nu-ţi dă dreptul să baţi cu pumnul în masă sau să spargi ziduri.


Gemeni
Eşti nevoit să lucrezi singur astăzi şi nu ar trebui să-ţi pară rău că nu eşti invitat să te alături unei echipe. Singur vei putea obţine controlul situaţiei şi te vei putea concentra mult mai bine. Dimineaţă te vei simţi un pic singur, dar spre după-amiaza vei fi mulţumit că nu a fost nimeni care să te tragă înapoi astăzi.Rac
Eşti foarte entuziasmat de treabă pe care trebuie s-o faci astăzi dar va trebui să încerci să nu te grăbeşti. Îţi pot scăpa din vedere unele detalii, iar acest lucru poate aduce necazuri mai târziu. Trebuie să urmăreşti cu atenţie responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat şi pentru care ai muncit din greu. Nu e cazul să te împotmoleşti acum la final.


Leu
Un prieten se comportă de parcă ţi-ar face o favoare că te invită undeva. Trebuie să refuzi pentru că amicul tău nu este bine intenţionat şi astfel te vei scuti de momente neplăcute la locul cu pricina. Dacă această persoană începe să te facă să te simţi prost e cazul să te gândeşti dacă rămâne prietenul tău sau nu.


Fecioară
Astăzi la serviciu îţi vor fi încredinţate nişte responsabilităţi complicate care te vor intimida la prima vedere. Astăzi nu vei da niciun semn de slăbiciune. Vei trage aer în piept şi te vei apuca să le aduni, să le sortezi, să faci planuri şi strategii. Nu permiţi nimănui să te grăbească.


Balanţa
Eşti foarte deranjat de dezordine astăzi. Partea estetică a lucrurilor din jurul tău îţi dă o stare de disconfort dacă nu este în regulă. Va trebui să te apuci de treabă şi să pui lucrurile la punct. Nu trebuie să munceşti toată ziua, doar să-ţi faci un loc mai deschis şi mai ordonat.


Scorpion
Cineva pe care îl considerai foarte introvertit îţi va demonstra astăzi contrariul. Se pare că va exploda în urma unui eveniment neprevăzut sau la finalizarea unui proiect. Ai fost un model până acum pentru el şi astăzi îţi va dezvălui sentimentele bune pe care le are pentru tine. Prefă-te că nu ai ştiut asta niciodată.


Săgetător
Vei întâlni astăzi multe persoane care vor face apel la logica ta şi la partea ta analitică. Nu va fi nicio problemă pentru că excelezi la acest capitol. Totuşi asta nu înseamnă că ai devenit mai tolerant, ba dimpotrivă nu eşti dispus să menajezi sentimentele nimănui. Pentru a putea cineva să lege o conexiune cu tine astăzi trebuie să vină cu argumente solide.


Capricorn
Astăzi este posibil să te îndrăgosteşti de cineva dar acest lucru îţi poate aduce atât bucurie cât şi frustrare. Va trebui să fii deschis şi să-ţi împărtăşeşti sentimentele pentru că partenerul nu-ţi poate citi gândurile. În general vei fi nevoit să explici celor din jur de două ori acelaşi lucru, pentru că întâmpini probleme la capitolul comunicare.


Vărsător
Eşti foarte energic încât sari şi în ajutorul celorlalţi. Orice ai vrea să întreprinzi astăzi îţi va reuşi datorită efortului depus. Continuând în ritmul ăsta nu vei atrage atenţia celorlalţi, ci doar te vei obosi şi mai tare. O persoană nouă pe care o cunoşti de puţin timp îţi promite că te va ajuta.


Peşti
Chiar dacă crezi că intri în rutină, se va găsi o persoană care te va surprinde plăcut astăzi. Totuşi vei încerca să-i impresionezi şi tu la rândul tău pe ceilalţi. Te vei pune la curent cu tot ce înseamnă bârfe, ştiri sau zvonuri. Nu vrei deloc să fii prins pe picior greşit aşa că te vei informa.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Octombrie 2010

 
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Octombrie 2010Berbec
Să încerci este mai important decât să reuşeşti neapărat. Poţi fi prins foarte uşor astăzi, într-o competiţie. Trebuie să te concentrezi asupra procesului mai mult şi mai puţin pe dorinţa de a câştiga.


Taur
Să-ţi ştii locul în lumea asta, poate fi mai greu decât ai crezut. Dacă te vei retrage din grupul tău şi vei privi din exterior îţi vei da seama imediat care este locul tău şi cât de mult valorezi. Este o zi bună, să o petreci înconjurat de oameni.


Gemeni
Cineva apropiat ţie a trăit în lumea viselor până acum, iar astăzi va depinde de tine să-l aduci cu picioarele pe pământ. Nu-ţi va face plăcere dar pentru că ţii foarte mult la el va trebui să-ţi foloseşti diplomaţia pentru a-i prezenta realitatea.


Rac
Această zi se va dovedi extrem de imprevizibilă iar acest lucru ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea în momentele surpriză ale zilei. La un moment dat pot apărea anumite blocaje datorită reticentei tale de a încerca ceva nou, dar până la urmă vei rămâne deschis tuturor posibilităţilor.


Leu
Astăzi te vei afla în centrul atenţiei şi îţi vei face multe cunoştinţe noi. Toată lumea te admiră şi te respectă pentru că dispui de un farmec aparte fără a părea îngâmfat. Vei fi răsplătit datorită acestor calităţi prin râsete, aplauze sau prin privirile cu simpatie ale celorlalţi.


Fecioară
Ai parte de o zi în care succesul poate fi garantat datorită zâmbetului pe care îl afişezi. Ignorând superiorii care îţi respira în ceafă mai mult în loc să-şi facă munca lor, sau cei care îţi fură locul de parcare, colegul de apartament care nu face ordine niciodată ai toate şansele să ai o zi superbă.


Balanţa
Devii foarte orgolios. E momentul să-ţi asumi un risc astăzi, să începi un proiect la care nu ai avut curajul nici măcar să visezi până acum. În sfârşit dispui de încrederea în tine, care ţi-a lipsit până azi.


Scorpion
Dacă vrei să-ţi faci prieteni noi, vei fi de neoprit astăzi. Toată lumea vrea să facă parte din echipa ta şi nu se vor dovedi timizi în a-ţi împărtăşi alegerea. Totuşi, trebuie să fii atent cu cine te împrieteneşti pentru că alegând oamenii care nu trebuie, te pot influenţa negativ, iar reputaţia ta ar putea avea de suferit.


Săgetător
Eşti foarte încrezător în forţele proprii şi ai impresia că numai tu ştii adevărul. Vei depune multă energie pentru că lucrezi singur şi asta s-ar putea să te aducă la extenuare. Fă-ţi singur o favoare şi amâna sarcinile ce pot fi amânate pentru altă dată.


Capricorn
Ai tendinţa de a îndepărta tot ce poate să îţi aducă frustrări şi acest lucru nu te va lăsa să afli de unde provin aceste dificultăţi. Ţine ochii deschişi astăzi şi adună-ţi puterile pentru a înfrunta problemele în faţă. Vei vedea că e foarte simplu să le rezolvi şi că de fapt erai speriat degeaba.


Vărsător
Trebuie să fii atent la persoanele din jurul tău, chiar dacă sunt colegi de serviciu chiar dacă sunt prieteni. Dacă vei primi un cadou extravagant astăzi, va fi pentru că ei aşteaptă ceva înapoi. Chiar dacă ei pretind că nu vor nimic înapoi, genul acesta de generozitate trebuie returnat.


Peşti
Dacă vrei sau nu să ai o zi bună, totul depinde de atitudinea ta din această dimineaţă. Dacă urmăreşti provocarea te vei trezi că eşti în mijlocul unei zile interesante. Chiar dacă îţi doreşti să rămâi în rutină vei vedea că îţi va fi cam greu să te mobilizezi, aşa că un pic de diversitate s-ar putea să te facă să dai randament mai mare.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Octombrie 2010 
Berbec
Chiar dacă cei din jurul tău se schimbă, asta nu înseamnă că trebuie să faci şi tu la fel. Nu le vei arăta cât de mult ţii la ei, în acest mod. Cel mai bine este să-ţi menţii principiile şi părerile, pentru că vei fi un prieten de nădejde astfel.


Taur
Nu ar trebui să fi surprins dacă viaţa sentimentală ar putea lua o întorsătură neaşteptată în această perioadă. Va trebui să nu-ţi pierzi speranţa şi optimismul. Până la urma imaginea pe care o proiectezi în ochii celorlalţi va deveni realitate şi în interiorul tău.


Gemeni
Să comunici cu familia ta este o sarcină dificilă în această perioadă. Sentimentele tale sunt atât de complicate încât nu le poţi împărtăşi foarte uşor. Astăzi nu este o zi benefică discuţiilor importante pe această temă, pentru că eşti prea emoţional.


Rac
Vei fi prins într-o conversaţie spumoasă astăzi, dar nimeni nu realizează că tu înţelegi ceea ce ţi se întâmplă. Vei afla unele detalii picante, dar pentru început ar trebui să le păstrezi pentru tine. Abţine-te de la a împrăştia zvonuri sau de a bârfi.


Leu
Te vei mira astăzi într-un moment nepotrivit. Asta înseamnă că treci printr-o perioadă în care ai devenit mai introvertit decât de obicei. Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi, aşa că nu te implica în conversaţii lungi.


Fecioară
Ai planuri măreţe astăzi, iar toţi prietenii tăi sunt de acord cu ele. Pe unele dintre ele le pui imediat în practică, dar unele dintre ele nu sunt ceea ce te aşteptai să fie. Află care sunt grijile prietenilor tăi şi asigură-i că totul va fi bine.


Balanţa
Vei fi un foarte bun ascultător astăzi. Persoana care vrea să te impresioneze astăzi nu este prea sinceră. Va trebui să reuşeşti să descifrezi mesajele ascunse. La final vei fi mândru de tine pentru secretele pe care le vei afla, care te vor ajuta să tragi concluziile potrivite.


Scorpion
Eşti intuitiv astăzi şi poţi să ai încredere în această calitate a ta. Vei reuşi să distingi oamenii buni de cei răi. De fapt, vei fi atras numai de persoanele care îţi sunt de folos cu adevărat şi de la care ai ce învăţa.


Săgetător
Poţi să glumeşti la fel de bine că orcine altcineva astăzi, dar răspunsurile pe care le vei primi te vor innebuni. Se pare că nimeni nu este interesat de subiectele pe care le aduci în discuţie şi cu toţii sunt dornici de a afla noi bârfe sau picanterii.


Capricorn
Chiar dacă pari implicat total în activităţile prietenilor tăi, de fapt nu este aşa. Îţi pierzi din unele îndemânări şi nu mai ai răbdarea necesară pentru a participa la diverse jocuri. Este o zi bună pentru a o petrece singur.


Vărsător
Nimic din viaţa ta nu este un lucru sigur, momentan. Când vine vorba despre afaceri, oamenii sunt mai captivaţi de propriile lor interese decât de ajutorul pe care îl pot oferi. Se pare că au un alt program decât al tău, aşa că va trebui să te adaptezi.


Peşti
Succesul unui nou proiect este atât de aproape, încât îl prinzi cu mâna. Nu te opri din nimic ce ţi-ai propus şi bucură-te de realizările tale. Totuşi, ai grijă ca la un moment dat să te opreşti şi să te pui de acord şi cu cei din echipa ta.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Octombrie 2010


Berbec
In timp ce iti rezolvi treburile zilnice, vei reusi sa te simti si bine. Ceilalti te flateaza, iar tu nu te poti abtine sa nu flirtezi cu colaboratorii, astfel incat nu ai niciun motiv pentru a nu avea o zi minunata.


Taur
Iti faci noi prieteni si iti gasesti noi admiratori. Totusi, ai devenit foarte serios, asa ca le este destul de greu apropiatilor sa smulga un zambet de la tine. Vrei mai mult, din toate punctele de vedere.


Gemeni
Te vei imprieteni cu colegii de serviciu, asa ca nu uita sa raspunzi la toate mesajele si telefoanele. Sa raspunzi la corespondenta este cel mai bun mod de a le arata respectul colaboratorilor.


Rac
Este bine sa te implici in activitati unde va trebui sa comunici, pentru ca a te conecta cu ceilalti este mai important acum decat altadata. Chiar si conversatiile banale te vor face sa te simti mai bine, asa ca interactioneaza cat mai mult posibil.


Leu
Daca vei lucra in echipa astazi, nu te mira atunci cand vei observa ca partenerii tai sunt conservatori si mai retinuti ca de obicei. De fapt, ei se gandesc la o greseala de-a lor din trecut si nu-si mai doresc s-o repete.


Fecioara
Incearca sa-ti organizezi agenda inca de dimineata,  pentru a reusi sa termini treburile la timp, incat sa-ti ramana si timp liber. Esti foarte indragostit, astfel incat, cu cat vei fi mai mult timp alaturi de persoana iubita, cu atat vei mai fericit.


Balanta
Rezuma-te la lucruri simple astazi. Nu vei reusi sa dai randament in chestiuni complicate si mai ales daca esti hotarat sa despici firul in patru. Renunta la detalii si ocupa-te de imaginea de ansamblu si insista asupra lucrurilor cu adevarat importante.


Scorpion
Va trebui sa ai grija de reputatia ta. Fi atent cu cine te asociezi in acest moment, pentru ca risti ca la un moment dat sa fi tras la raspundere pentru actiunile asociatului tau.


Sagetator
Nu incepe un nou proiect. Acorda-ti timp pentru a te bucura de succese, pentru ca altfel te vei priva de foarte multa bucurie, daca te apuci de munca imediat. Trebuie sa te concentrezi pe familie, prieteni sau echipa ta.


Capricorn
Nu accepta orice invitatie. Inainte de a accepta tot ce ti se propune, asteapta putin si informeaza-te despre ce se va intampla acolo unde mergi. Uneori sa petreci timpul singur, cu tine insuti, este mai benefic decat orice altceva.


Varsator
Ai grija la detalii astazi, pentru ca acestea pot provoca cele mai mari probleme. Va trebui sa iti folosesti intuitia cat si atentia marita pentru a rezolva unele sarcini de astazi. Daca vrei sa te bucuri de oamenii din jurul tau, va trebui le acorzi mai multa atentie.


Pesti
In aceasta perioada este important sa verifici sursele. Nu trebuie sa devii excesiv de critic, ci doar sa te asiguri ca informatiile primite sunt corecte, iar ceilalti nu-ti spun doar ce vrei tu sa auzi.

 

Horoscop Urania Berbec 23 - 29 Octombrie 2010

 
        Horoscop Urania Berbec 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Taur 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Taur 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Gemeni 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Gemeni 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Rac 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Rac 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Leu 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Leu 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Fecioara 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Fecioara 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Balanta 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Balanta 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Scorpion 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Scorpion 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Sagetator 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Sagetator 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Capricorn 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Capricorn 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Varsator 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Varsator 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Pesti 23 - 29 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Pesti 23 - 29 Octombrie 2010

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 Octombrie 2010 


Berbec
Este posibil sa te simti amenintat astazi ca nu vei termina la timp, tot ce-ti trebuie este o reorganizare a prioritatilor. Daca vei cere ajutorul apropiatilor, va fi si mai bine pentru ca vei termina proiectele la timp dar te vei si distra muncind alaturi de colegi.


Taur
Preia controlul pentru a indrepta lucrurile spre directia potrivita. Daca vei petrece timpul intrebandu-te ce vei face in continuare si nefacand nimic, vei regreta mai tarziu. Nu trebuie sa fi arogant, dar trebuie sa fi determinat in ceea ce iti doresti.


Gemeni
Esti mai calm si acum esti pregatit sa asculti si parerea celorlalti. Astazi nu-i vei mai considera pe ceilalti enervanti, ci pur si simplu iti place sa dezbati pe orice tema. Chiar daca nu esti de acord cu parerile lor, te vei simti mai bine stiind ca le-ai respectat parerea.


Rac
Ignora lumea exterioara pentru o perioada. Poti sa incepi prin a-ti inchide telefonul si evita sa te uiti la stirile de la televizor. Citeste o carte buna si lasa-te pierdut intr-o alta lume. Trebuie sa scapi de stresul acumulat din viata moderna.


Leu
Dispui de o creativitate ciudata, care te va ajuta sa-ti rezolvi unele probleme mai vechi de la serviciu. Iti doresti foarte mult sa experimentezi, asa ca nu te abtine si ofera-ti evenimente de neuitat, satisfacandu-ti curiozitatea.


Fecioara
Incepe sa te ingrijoreze de la o vreme, o persoana care nu-ti mai raspunde la telefon. Se pare ca a uitat cat de mult ai ajutat-o in trecut. Totusi, evita sa tragi concluzii pripite si incearca sa intelegi ca doar este ocupata in aceasta perioada.


Balanta
Vei primi cateva observatii astazi de la o persoana cu experienta. Ai incredere in ochiul critic al acesteia, precum ai incredere in propriile sentimente. Daca tu ti-ai pierdut obiectivitatea fiind implicat direct, vei reusi sa afli adevarata realitate acum.


Scorpion
Ti-a fost distrasa atentia de la probleme, dar acum trebuie sa te intorci sa le rezolvi. Partenerul de viata iti va atrage atentia referitor la acest aspect. Implicandu-te din nou, iti vei da seama ca numai tu detii controlul vietii tale.


Sagetator
Astazi vei intalni mai multe oportunitati si vei ramane nehotarat in fata lor. Nu-ti fa griji pentru ca sansa te va alege pe tine. Iti doresti ceva de mult timp si acum ai sansa sa obtii, asa ca nu-ti fie frica sa mergi mai departe.


Capricorn
Vei primi o reputatie frumoasa prin generozitatea de care dai dovada. Oamenii au inteles ca esti dispus sa le oferi energia si timpul tau, asa ca obisnuieste-te sa fi in centrul atentiei. Va trebui, totusi, sa pui lucrurile la punct si sa le explici ca ii vei ajuta numai pana la o limita si nu pentru mult timp.


Varsator
Ai grija pentru a nu te lasa implicat intr-o cearta la locul de munca. Chiar daca esti convins ca ai dreptate, trebuie sa-ti lasi un loc de dubiu. Nu merita sa risti relatiile cu colegii de serviciu, doar pentru ca aveti pareri diferite.


Pesti 
Ai chef de a scoate informatii de la oricine astazi. Daca nu auzi ce-ti convine, esti dispus sa mergi mai departe. Nu fa o drama din asta si cere mai multe detalii, fara sa te ingrijoreze cum vor reactiona ceilalti.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Octombrie 2010 


Berbec
Nu trebuie sa te enervezi atunci cand cineva reuseste sa te faca sa devii confuz.Va trebui sa te iei dupa ce spun faptele si nu vorbele. Daca totusi, reusesti sa-ti faci dusmani in plus, inseamna ca nu ai atitudinea potrivita si trebuie sa schimbi ceva.


Taur
Pentru putere, la locul de munca vei avea parte de unele lupte, asa ca va trebui sa stai cu ochii in patru. Indiferent cine va castiga lupta propriu-zis, tu vei lua premiul. Ai nevoie de mai multa recunoastere dar n-o vei obtine daca insisti cu lucruri care nu-ti fac o imagine prea buna.


Gemeni
Fi mai dinamic si raspunde mai ferm la provocari. Daca cineva iti raspunde cu energie negativa, va trebui sa-l potolesti rapid. Dupa aceasta confruntare si dupa ce il vei pune la punct, iti vei recapata increderea in tine.


Rac
Astazi, de ajutorul tau, vor depinde cativa oameni si iti va face placere sa-l oferi. Esti foarte generos si oferi bucuros bani, timp sau un sfat oricui apeleaza la tine. Pentru moment esti singurul om din anturajul tau, care da impresia ca le are pe toate.


Leu
Este timpul pentru a avea o discutie cu o persoana, pe care ai asteptat-o de mult timp. Va trebui sa te retragi din lumina reflectoarelor pentru o perioada. Sa feliciti si sa aplauzi un lucru bine facut nu te costa nimic, chiar daca lucrezi in spatele scenei.


Fecioara
Realizarile tale, au facut ca viata ta sa fie mai frumoasa, asa ca e normal ca si ceilalti sa afle acest lucru. Nu trebuie sa fi timid referitor la acest subiect pentru ca este meritul tau si ai justificarile necesare sa te lauzi.


Balanta
Nu impartii detaliile intime despre viata ta si altora, in special celor pe care i-ai cunoscut de curand. Daca o cunostinta noua iti pune intrebari despre viata personala, evita sa dai detalii exacte. Trebuie sa respecti niste limite pana va cunoasteti mai bine.


Scorpion
Respecta si admira calitatile celor din jur. Chiar daca nimeni nu te va impresiona astazi, cu totii merita respectul tau. Vei rata niste oameni cu adevarat interesanti, daca ii vei trata pe toti cu indiferenta crezand ca sunt neimportanti.


Sagetator
Este o zi potrivita pentru a obtine tot ce-ti doresti, pentru ca norocul este de partea ta. Acest lucru te va mentine bine dispus toata ziua, reusind sa-i influentezi si pe ceilalti. Este un moment potrivit pentru a te gandi la proiecte de viitor.


Capricorn
Este importanta pentru viitor, intalnirea cu o persoana din trecutul tau. Se pare ca aceasta persoana poate sa-ti faca cunostiinta cu cineva foarte important pentru cariera ta. Integreaza-o in viata ta si acorda-i mai mult timp, pentru ca ai de castigat.


Varsator
Astazi esti nevoit sa faci un compromis in activitatea de grup. Din fericire calitatile diplomatice pe care le ai, te vor ajuta sa iesi cu bine din aceasta situatie. Incurajeaza-ti colegii sa vorbeasca mai putin si sa se asculte intre ei mai mult.


Pesti
Astazi, incurajeaza-te sa devii mult mai pragmatic, pentru ca tu te poti trezi singur la realitate mai bine decat ar face-o altcineva. Evita sa te agiti doar pentru a ii impresiona pe ceilalti. Petrece timpul numai cu persoane care te merita.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 20 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 20 Octombrie 2010 
Berbec
Unele lucruri depind de ele sa se imbunatateasca. Nu mai fi atat de pesimist si ancoreaza-te in mileniul trei. Chiar daca nu reusesti sa fii productiv si rezistenta e o calitate. Astazi vei fi nevoit sa iei o decizie care va influenta viata mai multor persoane.


Taur
Ai ramas in pana de inspiratie. Nu te panica, e din cauza rutinei. Incearca sa schimbi ceva la locul de munca. Un birou nou sau o schimbare de decor te poate ajuta. Daca te gandesti la poezii, stim ca n-ai inspiratie si nu sunt genul tau, dar totusi o cafea si o conversatie spumoasa poate lasa o amintire placuta.


Gemeni
Cu cat esti mai provocat la serviciu cu atat iti vei iubi jobul mai mult. O provocare poate fi si modul in care iti gasesti noi atributii. Totusi, daca munca de peste zi iti aduce frustrari nu ezita sa-ti planifici ceva relaxant pentru seara.


Rac
Chiar daca nu fugi sa-ti angajezi un avocat asta nu inseamna ca nu esti revoltat la maxim. Ti se face o nedreptate. Urmeaza procedura corecta si spune-ti opinia. De mult timp iti doresti sa comunici cu partenerul si azi ar fi o zi potrivita. Chiar daca numai te asculta, tot iti va face bine.


Leu
In sfarsit poti sa te relaxezi. Nu vei fi pus sa iei decizii noi, deci stresul e redus. Demonstrezi tuturor ca esti unul dintre cei mai rezistenti angajati. Totusi, subconstientul se joaca acum cu tine trimitandu-ti semnale sub forma de vise. Nu e cazul sa le dai crezare.


Fecioara
Noua imagine care o adopti te mentine in centrul atentiei. Totusi flirteaza putin si intoarce-te la lucru pentru ca ai demonstrat tuturor ca nu esti de moda veche. Esti incarcat cu energie pozitiva astazi si iti vei molipsi si partenerul de viata.


Balanta
S-ar putea sa te trezesti in centrul atentiei dar nu cum ai sperat. Publicitatea negativa nu te intereseaza asa ca s-ar putea sa fii cam trist. Daca nu gasesti pe nimeni care sa-ti ia apararea, asteapta pana maine. Evita sa te complici prea mult astazi.


Scorpion
Daca ai mainile ocupate invata sa distribui sarcini. Le vei indeplini nevoile cand si ceilalti sunt atenti la ale tale. Foloseste timpul, astfel ramas, pentru actiuni ce implica creativitate. Nevoia ta de a fi generos din ultimul timp poate deranja partenerul de viata.


Sagetator
Ai nevoie de un spatiu numai pentru relaxare asa ca daca nu-l ai ar fi bine sa propui superiorilor de la serviciu. Esti mai mult prieten cu partenerul de viata decat iubit, dar ideile tale se rezuma doar la un film pe canapea. Daca partenerul alege ceva mai dinamic nu ezita sa dai curs cererii.


Capricorn
Partea ta romantica se afla in conflict cu cea intelectuala. Poti sa-ti iubesti munca dar pastreaza-ti pasiunea pentru momentul de dupa program pentru a nu avea probleme la serviciu. Nu cauta prea departe. Adevarata dragoste se afla langa tine. Daca ai gasit-o e bine sa arati si partenerului ca esti constient de acest lucru.


Varsator
Daca te ascunzi dupa birou s-ar putea ca ziua sa fie plictisitoare. Mai bine fii amabil si organizeaza ceva cu colegii. Un zambet iti poate deschide noi oportunitati. Nu lasa ca atat tu cat si partenerul sa intrati intr-o stare de plictiseala. Cu un pic de efort lucrurile pot deveni interesante din nou.


Pesti 
Incearca sa-ti imbunatatesti atitudinea. Muncind din greu poti sa ai impresia ca esti altruist, dar din contra, devii foarte egoist. Pentru urmatoarele zile concentreaza-te pe viata sentimentala. Chiar daca partenerul nu-ti cere sa fie in centrul atentiei asta nu inseamna ca nu-si doreste sa fie, uneori.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Octombrie 2010

 
      Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Octombrie 2010 


Berbec
Azi ai reusit sa intelegi lucruri noi. Important este sa nu te arunci cu capul inainte. Actiunea spontana poate avea farmecul ei, dar planificarea demonstreaza profesionalism. Este un moment propice pentru a incepe un nou proiect, asa ca pune-ti visele in practica.


Taur
Daca atat tu cat si colegii tai aveti agenda ocupata, nu veti face prea multe lucruri impreuna. Important este ca nu trebuie sa te prefaci in niciun fel pentru ca sunteti cu totii in aceeasi situatie. Fii cu mintea deschisa astazi si asculta parerile celorlalti, cu atentie.


Gemeni
Acum ca lucrezi in grup nu poti sa atragi tu toate laudele. Totusi inregistrezi un succes la locul de munca chiar daca nu esti tu in centrul atentiei. Ai fost foarte ocupat in ultimile saptamani, iar acum munca depusa iti aduce satisfactii.


Rac
 Colegii te calca pe nervi si e destul de dificil sa-ti mai salvezi ziua in vreun fel. Fii productiv si rezista cat poti de mult pentru ca este un moment trecator. S-ar putea sa ai probleme cu autoritatile astazi si nici nu este momentul sa-i ceri favoruri sefului tau.


Leu
Te ascunzi in spatele muncii tale fata de micile barfe care circula la locul de munca. Te gasesti intr-o situatie care se intampla frecvent in cazurile in care se lucreaza in echipa. O calatorie scurta ar putea fi o reusita in aceasta perioada si ar mai calma apele.


Fecioara
Colegii se vor deschide in fata ta doar daca le acorzi prezumtia de nevinovatie. Evita sa despici firul in patru si da-ti cu parerea intr-un mod cat se poate de pertinent. Stresul de la serviciu ti-a rapit mult timp pana acum. Trebuie sa recuperezi, asa ca o zi libera in familie alaturi de partenerul de viata e tot ce-ti trebuie.


Balanta
E normal sa te simti confuz cand lucrurile sunt total dezorganizate. Relaxeaza-te si trage aer in piept. Lucrurile prind contur cand reusesti sa extragi esentialul din amalgamul de maruntisuri. Un aspect care nu-l intelegeai pana acum se va lamuri astazi. Situatia se va dezvalui total altfel decat iti imaginai ca este.


Scorpion
Esti mai inspaimantat ca niciodata. Daca nu esti genul impulsiv, gandurile tot te vor macina toata ziua. Foloseste-ti proviziile pe care le-ai strans pana acum, pentru ca venituri curente nu prea ai. Daca pana acum nu ai fost precaut, de acum e obligatoriu.


Sagetator
Este o zi buna sa-ti pregatesti iesirea in oras. Trebuie sa devii mai sociabil, asa ca nu te mai inchide in casa. Distreaza-te cu fostii colegi sau cu actualii si recupereaza timpul pierdut. Chiar daca gesturile extravagante impresioneaza, lucrurile marunte te vor face mai fericit.


Capricorn
Facturile te napadesc astazi. Daca simti ca nu te descurci cu ele cheama un specialist. Intre timp nu-ti mai programa nicio cheltuiala. Daca munca din ultimul timp te-a obosit cere un ragaz si partenerului de viata. Petrece singur timpul din aceasta seara si aduna-ti gandurile pentru a incepe o noua zi.


Varsator
Daca in ultima vreme nu te mai simti bine la serviciu e bine sa faci ceva in privinta asta. O plimbare printre flori sau chiar un concert te va face sa-ti regandesti pozitia la serviciu, inveselindu-ti si ziua in acelasi timp.


Pesti
Tine ochii deschisi chiar daca ai o gramada de treaba pe cap. In momentul in care te simti cel mai frustrat, atunci va aparea ceva magic. N-ai cum sa vezi curcubeul daca stai cu capul numai in pamant. Daca pana acum ai depus efort pentru a respecta termenele, in sfarsit apare ceva care sa te salveze.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Octombrie 2010


Berbec
Ajutandu-i pe altii te ajuti pe tine insuti chiar daca nu ti se pare logic la prima vedere. Nu astepta sa ti se intoarca fiecare favor, pentru ca de fapt ti-ai facut tie insuti o favoare. S-ar putea ca partenerul sa aiba nevoie de tine dar sa nu indrazneasca sa-ti ceara ajutorul. Fi atent la semnalele pe care incearca sa ti le trimita.


Taur
Este momentul sa faci niste investigatii. Priveste dincolo de suprafata pentru ca acolo sunt cele mai importante detalii. Daca nu le iei in considerare acum, pierderile vor fi majore. Nu presupune ca partenerul poate sa-ti citeasca gandurile. Chiar daca tie ti se pare evident, celalalt s-ar putea sa nu observe ce se intampla cu tine.


Gemeni
Fara indoiala vei ajunge la mal. In final, asigura-te ca mai evaluezi inca o data toate detaliile pentru ca rezultatul s-ar putea prezenta altfel decat ai crezut. Totusi, un telefon iti va inveseli ziua de dimineata sau intalnirea de dupa-amiaza cu un vechi prieten te va face sa te simti foarte bine.


Rac
Vei iesii din impas de multe ori cu figura autoritara pe care o adopti. Cele mai ascunse secrete ies la iveala acum, asa ca ascunde-ti urmele cat poti de bine. Totusi te simti foarte bine si vrei sa-ti imparti bucuriile si cu partenerul de viata, asa ca fa ceva pentru el astazi ca sa-si aduca aminte cat de important este pentru tine.


Leu
E momentul pentru a-ti implinii visele. Ziua de azi te va consuma servindu-i pe altii. Foloseste momentul pentru a-i impresiona pe ceilalti. Daca persoana iubita intarzie la intalnire nu-i momentul potrivit pentru a face o criza. Gandeste-te ca si tu ai defectele tale, pe care le suporta partenerul de viata.


Fecioara
Nu incerca sa-ti ignori instinctul. Apuca-te de lucru pentru ca stand pe loc nu te va face sa te simti mai bine. O seara in compania prietenilor te va face sa te simti foarte bine. Incurajeaza-ti partenerul sa-ti prezinte persoane noi, care lui ii sunt foarte dragi.


Balanta
Chiar daca in ultima vreme ai fost foarte confuz, dintr-o data vezi totul dintr-o alta perspectiva. S-ar putea sa fie momentul in care e timpul sa te reorganizezi. Astazi te trezesti cu foarte multe planuri in cap incat e greu sa tii pasul cu toate. Impartaseste ideile si partenerului de viata si impreuna veti decide de care sa va apucati mai intai.


Scorpion
Banii vorbesc! Daca nu mai ai idei noi ar fi bine sa-ti revizuiesti strategiile. Daca devii din ce in ce mai zgarcit nu-ti vei rezolva problema sub nicio forma. Zgarcenia care te-a cuprins te face sa fi si foarte disciplinat. Este bine sa te mai relaxezi un pic si sa imparti si cu partenerul de viata.


Sagetator
La serviciu, comunicarea cu cei din jur, este extraordinara. Profita din plin pentru ca va mai dura ceva timp pana vei mai ajunge la un asemenea nivel. Cand ceva nu merge bine, de obicei treci direct la subiect. Acest lucru vei face si astazi, iar toate lucrurile neplacute vor face parte din trecut.


Capricorn
Nu-ti mai arde de vorbit cand vezi aglomeratia hartiilor de pe biroul tau. Partenerii de discutie iti pot rapi timp pretios asa ca concentreaza-te pe munca ta daca vrei sa termini la timp. Este momentul in care trebuie sa faci niste calcule.


Varsator
Situatia e instabila din punct de vedere financiar. Daca in ultima vreme ai tot alergat dupa un nou client, intreaba-te daca a meritat efortul. E cazul sa cumperi un cadou pentru partenerul de viata. O mica atentie va face relatia dintre tine si partener, mai frumoasa.


Pesti
Priveste situatia pe ansamblu. Roaga un coleg sa te ajute. Trage aer in piept si nu te descuraja. Esti intr-o situatie critica la serviciu si nu ai chef de dragoste. Explica-i partenerului prin ce treci pentru a nu exista confuzii de niciun fel.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Octombrie 2010

 

    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Octombrie 2010


Berbec
Nu iti place sa-ti povestesti viata personala la serviciu si esti deranjat de ceilalti care o fac. Ignora-i si vezi-ti de treaba in continuare. Fi foarte atent la sanatate astazi si incurajeaza-ti partenerul sa faca la fel.


Taur
Pentru a intelege unele relatii cu colegii de serviciu ai nevoie de oarecare creativitate. Intreaba-te daca chiar merita efortul. O schimbare brusca in plan iti poate distruge tot weekendul, dar din fericire te misti foarte repede incat s-o previi.


Gemeni
Astazi esti ingrozit si nu este din cauza muncii tale. Nimic nu te ingrozeste mai mult decat un coleg care nu este ceea ce pare a fi. Pregateste-te pentru niste evenimente socante. Discuta cu partenerul despre lucrurile pe care esti dispus sa le imparti si despre cele pe care vrei sa le folosesti numai tu.


Rac
Toata saptamana ti-a mers grozav iar acum e momentul sa te relaxezi. E deajuns sa privesti cum contul tau din banca creste simtitor si nu-ti mai trebuie nimic altceva. E timpul sa-ti cumperi ghiduri de calatorie. Excursiile te asteapta si e bine sa fii pregatit.


Leu
O rasplata materiala e pe cale sa apara. Nu-ti strica ziua doar pentru ca seful tau e prost dispus. Sentimentele tale pentru partener sunt foarte puternice acum. Asa ca nu-ti planifica activitati desfasurate independent in acest weekend.


Fecioara
Te prefaci indiferent si ar fi bine sa nu o mai faci. Imaginea de ansamblu e importanta dar tu stii sa iei in considerare si detaliile. Daca nu te descurci sa le faci pe toate, transmite sarcinile mai departe. Nu sta singur in casa astazi si ia-ti partenerul de mana la o plimbare prin parc.


Balanta
Esti nevoit sa te ocupi de foarte multe lucruri asa ca nu-ti permiti sa fi dezorganizat. E bine sa-ti incepi ziua cu o lista pe care vei bifa in ordinea rezolvarii problemelor de peste zi. Pregateste-ti partenerul de viata pentru perioada zbuciumata in care vei fi zilele urmatoare.


Scorpion
Nu esti un mare artist dar increderea in tine creste cand ti se da posibilitatea de a fi creativ. Fructifica abilitatea ta, de a gandi si exprima-te intr-un mod unic. Te tenteaza sa te retragi in camera si sa-ti citesti revistele in liniste. Totusi si partenerul poate fi la fel de interesant. Petreceti o seara in oras numai voi doi fara a mai da detalii prietenilor.


Sagetator
Faci foarte multe cumparaturi. Asta nu inseamna ca sunt neaparat si bune. Gandeste-te daca ti le poti permite. In general iti place sa te rasfeti cu lucruri de calitate si sofisticate. Azi imparte momentul cu partenerul de viata. Petreceti-va ziua la un masaj impreuna.


Capricorn
Multa lume ar fi invidioasa pe energia mentala de care dispuit. Vei avea parte de cateva dezbateri cu colegii de serviciu dar te descurci foarte bine pentru ca argumentele iti sunt la indemana. Un comentariu facut aiurea poate deranja armonia de la birou. Incearca sa fi sensibil la argumentele partenerului si sa-i intelegi starea, pentru ca va trece repede.


Varsator
Te calca pe nervi birocratia de la seviciu! Prestigiul si puterea iti vor fi inmanate dupa multa munca si nu dupa atitudinea de aroganta. Astazi te trezesti intr-o lupta pentru putere, in majoritatea cazurilor. Intreaba-te daca e cu adevarat important sa fi incapatanat si sa-ti impui punctul de vedere.


Pesti
Nu ai niciun chef de munca. Bine ca incepe weekendul. Spiritul tau de competitie s-a trezit acum si vrea sa castige toate jocurile pe calculator. Weekend-ul te gaseste la fel de indragostit ca si pana acum. Diferenta este ca acum ai si timp liber ca sa te bucuri de partener.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Octombrie 2010


Berbec
Te gandesti tot timpul la bani. Ai numai calcule in cap si probabil vei scumpi chiria pentru ca trebuie sa fi in pas cu timpurile. Oricum, niste venituri in plus nu strica. Totusi, nu vei reusi decat sa te mentii pe linia de plutire, pentru ca adevarata siguranta materiala va veni mai tarziu.


Taur
Astazi esti energic si partenerului ii este greu sa tina pasul cu tine. Planuieste o mica escapada de cateva ore in aceasta dupa-amiaza. Petrece timpul in doi si nu vei regreta. Atentia pe care ai acordat-o vietii profesionale a facut ca relatia sa se raceasca, asa ca e cazul sa lucrezi la asta.


Gemeni
O problema reprezinta banii familiei. Nu te intelegi cu partenerul, cat sa cheltuiti si cat sa economisiti. Faptul ca discutati despre asta este un inceput si o conditie esentiala in rezolvarea problemei. Aspectele financiare iti creaza frustrari si griji. Vestea buna este ca treci prin asta doar o perioada.


Rac
Vei ajunge la un alt nivel in relatia ta cu partenerul. O discutie avuta va deschide spre spiritualitate. Probleme depasite acum, vor suda relatia pentru mult timp deacum incolo. Dupa o discutie indelunga, s-ar putea sa fiti de acord sa incepeti un parteneriat si in mediul profesional.


Leu
Este important sa spui ce gandesti pentru relatia ta. Ai grija, pentru ca astazi esti tentat sa dezvalui mai mult decat ti-ai dori. Aceste aspecte ar putea duce la conflicte inutile. Totusi, sinceritatea este recomandata mai mult decat minciuna prin omisiune.


Fecioara
Astazi  vei petrece ziua cu partenerul. Relaxati-va impreuna, mergeti la cumparaturi si recuperati timpul pierdut. Va veti incarca bateriile pentru perioada urmatoare si vei descoperi o noua personalitate a persoanei iubite. Proiectele in comun sunt benefice acum, asa ca nu trebuie sa fi timid in a-i propune si un parteneriat.


Balanta
Ai o intalnirea romantica programata azi si e bine sa cauti pe cineva sa te acopere. Nu ezita sa te duci, dar lasa-ti lucrurile in ordine. Ai tendinta de a amesteca dragostea cu viata profesionala si acest lucru iti poate crea unele neplaceri. Gaseste un echilibru pentru a nu defavoriza niciunul din aceste aspecte ale vietii tale.


Scorpion
Astazi lucrurile nu merg cum ti-ai dori. Din nefericire va trebui sa faci mici modificari. Te vei descurca datorita energiei de care dispui. Cere ajutorul colegilor intr-un proiect dificil, a carui finalitate va trebui sa apara de curand.Chiar daca ramai dator, nu vei avea probleme la serviciu.


Sagetator
Vei fi provocat astazi la o discutie si vei fi sincer si direct. Interlocutorului nu-i va placea ce va auzi, dar e bine ca tu sa ramai pe pozitii. Nu ceda inca. Daca este vorba despre bani, astazi este un moment bun de a discuta cu partenerul de viata. Chiar daca aveti banii separat, tot e necesara o revizuire.


Capricorn
In aceasta perioada la locul de munca se intampla multe lucruri. Te-ai implicat emotional in munca ta, iar acum faci totul cu pasiune. O discutie cu o femeie, la serviciu te poate pune pe ganduri. Situatia se schimba si va trebui sa-ti gasesti aliati noi.


Varsator
Profesional esti foarte ingrijorat, pentru ca esti nevoit sa faci o schimbare iar acest lucru te sperie. Totusi, o persoana importanta te va sustine. Profita de aceasta ocazie si fa-ti curajul necesar pentru a trece la o noua etapa in dezvoltarea ta profesionala.


Pesti
Iei totul la modul personal si esti prea sensibil. Nu se poate colabora cu tine in aceasta stare, asa ca evita deciziile importante sau finalizarile de proiecte. Foloseste aceasta energie introspectiv, pentru a afla cu adevarat radacinile problemelor tale.

 

Horoscop Urania Previziuni Generale 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Previziuni Generale 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Banii 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Banii 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Berbec 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Berbec 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Taur 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Taur 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Gemeni 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Gemeni 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Rac 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Rac 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Leu 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Leu 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Fecioara 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Fecioara 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Balanta 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Balanta 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Scorpion 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Scorpion 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Sagetator 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Sagetator 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Capricorn 16 - 22 Octombrie 2010

 
     Horoscop Urania Capricorn 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Varsator 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Varsator 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop Urania Pesti 16 - 22 Octombrie 2010

 
    Horoscop Urania Pesti 16 - 22 Octombrie 2010

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 15 Octombrie 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 15 Octombrie 2010


Berbec
Din impulsivitate ai luat cateva decizii gresite, iar acum consecintele te urmaresc. Va trebui sa te intorci in timp si sa inveti din greselile tale, iar acum sa repari ce se mai poate. Te lamuresti in multe privinte in aceasta perioada.

Taur
Daca doresti sa mergi azi la o petrecere, verifica-ti contul din banca. Gandeste-te totusi ca sunt si alte modalitati de distractie, mai ieftine decat te gandeai initial. Daca vei face economie acum, nu vei avea probleme mai tarziu, pentru ca veniturile vor intarzia sa apara. 
 
Gemeni
Meriti o seara linistita alaturi de partener dupa o saptamana grea. O plimbare prin natura sau chiar un picnic te va face sa te simti foarte bine. Nu lua problemele de la serviciu cu tine si incearca sa amani deciziile importante. Desi viata profesionala este foarte intensa, nu-ti neglija partenerul de viata.
 
Rac
Astazi partenerul va vrea sa-ti comunice ceva foarte important. Fi pregatit si dute la intalnire cu mintea deschisa. Dupa aceasta discutie vei intelege relatia dintre voi doi mai bine. Nu refuza ofertele inainte de a te gandi bine si de a intelege exact despre ce este vorba. 
 
Leu
Ai o senzatie de neliniste. Poti sa te apuci sa faci mici modificari prin casa, dar ai grija sa-ti anunti partenerul mai intai, sa nu se trezeasca cu surprize majore. Intampini probleme de comunicare, atat la serviciu cat si in relatia de cuplu, astfel incat va trebui sa gasesti activitati sa-ti distraga atentia. 
 
Fecioara
Astazi incearca sa faci ceva deosebit  Pleaca intr-o excursie cu partenerul si exploreaza noi imprejurimi. Fa-o pe turistul in orasul tau, plecati la cumparaturi si relaxati-va in cafenele. Aceste momente petrecute impreuna sunt absolut necesare pentru revigorarea relatiei tale. 
 
Balanta
Este posibil ca partenerul sa nu fie disponibil azi, asa ca incearca sa-ti dedici ziua tie. Fa lucrurile pe care ti le-ai dorit de mult timp si nu ai avut ocazia.Traversezi o perioada benefica din punct de vedere profesional, si este bine sa nu-ti neglijezi viata personala. 
 
Scorpion
Doresti sa faci unele schimbari chiar daca in general esti multumit de relatia pe care o ai. Nu-i greu deloc si lucrurile ar putea sa devina chiar interesante.O mica investitie pentru casa sau un cadou surpriza pe care il poti face persoanei iubite, iti va face ziua cu adevarat speciala. 
 
Sagetator
Iti este pusa la incercare astazi abilitatea de a te adapta. Surprizele de peste zi vor trebui rezolvate rapid si fara ezitare. La sfarsitul zilei partenerul de viata nici nu-si va da seama ca ceva a fost in neregula. Din punct de vedere financiar, daca esti norocos iti vor ramane si ceva bani in plus. Oricum, te vei ocupa doar de facturile curente. 
   
Capricorn
Esti entuziasmat si foarte vesel. Chiar daca ai inceput un proiect nou la serviciu, chiar daca va trebui sa muncesti mai mult ca de obicei, nimic nu te poate opri sa te bucuri de viata. Esti mai familist ca niciodata, iar copii sunt foarte importanti in viata ta in aceasta perioada. 
 
Varsator
Chiar daca financiar nu stai prea bine, asta nu inseamna ca trebuie sa stai bosumflat toata ziua. Incearca sa iti reinoiesti relatiile de prietenie cu fostii amici. Vei reusi sa gasesti activitati distractive, care nu necesita foarte multi bani.
 
Pesti
Iesi in lume si nu mai sta suparat. Daca te ascunzi in casa, problemele nu vor disparea si nici solutii noi nu vei gasi la problemele tale. Partenerul de viata iti acorda tot sprijinul de care ai nevoie, astfel nu ai niciun motiv pentru a nu avea o zi perfecta.