Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 August 2010

Berbec
Vei achizitiona un obiect relativ scump, de utilitate practica in familie. Evenimentul va captiva si entuziasma intreaga familie, mai mult va initia un proiect pe termen lung. Sansele de a fi pus in practica, vor creste simtitor daca subiectul va fi tratat intrun mod realist si organizat. Important e ca ai reusit sa unesti si sa canalizezi energiile spre un scop comun. 


Taur
Vrei sa scoti in evidenta unele aptitudini sau calitati de ordin artistic pe care le ai, spre a uimi anturajul, fie la locul de munca, fie in cercul de prieteni. Extrovertirea nu e o caracteristica determinanta a ta, dar vei reusi sa impresionezi si sa atragi admiratia lor. O zi lejera, fara ocupatii concrete care sa te solicite fizic sau intelectual.


Gemeni
Va trebui sa dai dovada de exigenta si meticulozitate in orice activitate pe care o vei presta azi. Nu te angrena in micile discutii, pentru a nu-ti risipi timpul si energia. Astfel vei reusi sa fii eficient, iar respectul celorlalti din punct de vedere al competentei tehnice si profesionale nu va intarzia sa apara.


Rac
Ai parte de discutii si controverse aprinse cu colaboratorii. Aceste controverse pornesc de la ideea partenerilor de a face anumite schimbari in proiectele aflate in derulare sau din dorinta lor de a initia ceva nou. Nici acasa nu ai parte de liniste, mai mult, fii atent si prevazator, deoarece se intrevad pierderi materiale care afecteaza familia. 


Leu
O zi propice pentru mici investitii si puneri in valoare ale unor bunuri imobiliare. Vei avea parte si de putina incordare si tensiune emotionala. Ele vor avea darul de a-ti mentine prevederea si atentia la un nivel ridicat. Ziua se va incheia intro ambianta placuta, iar relaxarea in mijlocul celor dragi va reusi sa indeparteze tot stresul acumulat. 


Fecioara
Azi poti acorda atentie idealurilor tale pe termen lung, deoarece beneficiezi de o gandire lucida. Planifica si conformeaza-te unei strategii. Da dovada de rabdare si visele tale vor deveni realitate. De asemenea, vei primi vesti de la cunostinte indepartate. Tine cont de ele deoarece intro anumita masura au legatura cu destinul tau.


Balanta
Multi ochi sunt atintiti spre tine. In aer pluteste o tensiune mocnita, care se poate elibera in orice moment. Incearca sa nu iei nici o initiativa in general, iar in special sa nu pornesti ceva nou sub nici o forma. Riscul la care te expui azi tine de imaginea ta si nu e un moment prielnic sa o pui la incercare sau verificare. 


Scorpion
Poti sa apelezi cu incredere la protectorii sau sustinatorii tai. Vei beneficia de intreaga sustinere de care ai nevoie. Intalnirile amoroase sunt de asemenea sustinute astral. Comporta-te detasat si fara prejudecati, iar dorintele tale se vor concretiza. O zi ce va trece in mod agreabil si placut.


Sagetator
Nelinistea care a pus stapinire pe tine si eventualele griji nu sunt intemeiate. Emotivitatea in exces te poate izola de cei din jur. Simti nevoia sa ai langa tine o persoana care sa te inteleaga. Eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi si ar trebui sa-ti polarizezi atentia si preocuparea in alta directie.


Capricorn
Ai tendinta de a neglija familia sau un partener si sa te concentrezi mai mult asupra ta. Este posibil sa te afli intrun moment deosebit de important in destinul tau. Asa ca, in principiu, orice schimbare de ordin personal este binevenita. Trebuie doar sa nu actionezi impulsiv, pentru a nu crea disconfort in jurul tau.


Varsator
Daca vrei sa speculezi sau sa fii beneficiarul unei sume de bani fara prea mare efort, azi ai toate sansele sa reusesti. Trebuie doar sa nu fii impulsiv si sa tratezi momentul cu prudenta si spirit prevazator. Foloseste-te de exprimare, diplomatie si in primul rand de informatiile acumulate in weekend. 


Pesti
Vei fi martorul unor discutii create in anturaj sau in plan familial. Interventia ta ar putea echilibra situatia. Nu uita sa ai in vedere fiecare parte implicata, si veti fi beneficiarul real al situatiei create. Poti fi deasemenea castigatorul unui examen pentru care ai studiat din greu in ultima perioada.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 August 2010

Berbec
Este posibil sã faci unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce ar putea avea repercusiuni fericite asupra stãrii tale de spirit. Ai putea lua decizii sau te-ai putea implica într-o activitate intelectualã, cãci energia ta mentalã este la limita superioarã. De energie nu vei duce lipsã, dar ai tendinta de a ti-o consuma mai ales pentru activitãtile recreative.


Taur
Este foarte posibil sã ai o perioadã ceva mai agitatã. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obisnuit. Unele nemultumiri mai vechi ar putea fi discutate si rezolvate. Pe cât posibil, dã dovadã de tact si de foarte multã rãbdare. Unele din proiectele pe care le ai în plan vor trebui amânate din motive obiective.

Gemeni
Acum este momentul sã îti sustii punctele de vedere în fata partenerului, mai ales dacã este vorba de proiectele pentru timpul liber. În ceea ce priveste sãnãtatea, pot sã aparã probleme pe fond nervos. O activitate recreativã te-ar putea ajuta sã îti refaci echilibrul interior. O autoritate din familie ti-ar putea face unele reprosuri si ar fi cazul sã nu ripostezi.


Rac
Vei avea parte de o zi bunã în ceea ce priveste relatia cu partenerul de viatã. Este posibil ca acesta sã aibã unele realizãri de care vã veti bucura împreunã. Proiectele pe care ti le-ai fãcut împreunã de mai mult timp ar putea fi puse în practicã. N-ar fi exclus sã fie nevoie sã pleci într-o delegatie, ceea ce nu îti va conveni, dar nici nu vei avea ce face.


Leu
Traversezi o perioadã tensionatã mai ales în ceea ce priveste relatia de cuplu sau colaborãrile. Pe cât posibil nu te implicai în discutii în contradictoriu mai ales cu superiorii ierarhici. Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueazã bine; popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, dar nu este cazul sã faci schimbãri în acest domeniu.

Fecioara
Relatia cu partenerul de viatã va fi cam nemultumitoare în aceastã perioadã, asa cã ar fi de dorit sã nu te implici în discutii în contradictoriu. Starea ta generalã nu este nemaipomenitã, asa cã sunt posibile probleme de sãnãtate pe fond nervos. N-ar strica sã îti pãstrezi ceva mai multe timp pentru activitãti recreative. O rudã apropiatã va avea o reusitã oarecum neasteptatã.


Balanta
Vei avea parte de multã alergãturã pentru a rezolva chestiuni gospodãresti. Nu este exclus sã se strice ceva în apartament ceea ce va întretine o stare de tensiune pe parcursul zilei. Traversezi o perioadã în care prudenta în manifestãri ti-ar putea fi de un real folos. Energia ta mentalã este la limita superioarã, iar rezultatele activitãtilor intelectuale în care esti implicat te vor satisface.


Scorpion
Capacitatea ta de concentrare nu este dintre cele mai bune, asa cã fii cât se poate de atent la tot ce faci, la orice decizie pe care esti pe punctul de a o lua. De asemenea, sistemul nervos nu va fi punctul tãu forte. Asa deci, evitã sã te implici în activitãti care sã te suprasolicite. O cunostintã de pe alte meleaguri va avea nevoie de un sfat din partea ta.


Sagetator
Esti cam nemultumit de situatia financiarã dar situatia se va rezolva mai repede decât crezi, asa cã nu este cazul sã intri în panicã. Ai rãbdare si lucrurile se vor rezolva cel putin multumitor, nu peste mult timp. Totusi, în tot ce doresti sã întreprinzi va trebui sã dati dovadã de constiinciozitate, altfel nu vei reusi mare lucru. Comunicarea cu prietenii va fi importantã pentru tine.

Capricorn
Vei avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile tale sunt neîntemeiate. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, asa cã nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Totusi, nu este cazul sã te încrezi în orice zâmbet amabil. Este posibil sã intrii în posesia unei informaþii interesante.


Varsator
Traversezi o perioadã tensionatã mai ales în ceea ce priveste relaþia de cuplu sau colaborãrile. Pe cât posibil nu te implicai în discutii în contradictoriu mai ales cu superiorii ierarhici. Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueazã bine; popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, dar nu este cazul sã faci schimbãri în acest domeniu.


Pesti
Se pare cã vei demara o activitate nouã care va necesita un efort mai mare decât era de asteptat. Vei primi propuneri de colaborare deosebit de interesante, dar, cel putin deocamdatã nu vei avea timp si pentru ele. Este posibil sã aparã discutii aprinse cu cei din anturajul apropiat pe probleme de interes comun. Pânã la urmã veti ajunge la un acord multumitor pentru toatã lumea.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 August 2010

Berbec
Ai parte de un weekend care va sterge toata tensiunea acumulata in decursul saptamanii. Ferestete doar sa nu exagerezi cu criticile la diverse adrese. Situatiile au trecut, iar comentariile pe tema lor nu-ti vor diminua povara. Esti omul actiunii, asa ca lasa pentru o alta zi, cand ti se va ivi ocazia de lua o pozitie combativa concreta. 

Taur
Nici azi nu ai terminat cu munca, dar esti hotarat sa o finalizezi cat de repede. In fapt gandul iti sta la o iesire cu cei dragi. Vei avea timp sa faci toate pregatirile necesare. Vei avea parte de noutati informative din diverse discutii. Nu vei putea insa sa le si dai valoare in viitor.

Gemeni
Vei avea o multime de contacte cu diverse persoane. Postura in care te vei afla nu va fi prea placuta. Clarificarile si deslusirile situatiilor te vor consuma, iar in final nu vei realiza practic mare lucru. Circumstantele vor lucra impotriva ta. Oricat ai dori sa te refugiezi, lista discutiilor va fi lunga. 

Rac
Daca doresti cu adevarat sa obtii o schimbare si sa fii privit cu alti ochi de anturaj, va trebui sa actionezi dur. Simpla declaratie sau expunere a gandurilor nu va avea efect. Trebuie sa actionezi cu curaj si hotarare. Inclusiv inteligenta ta va trebui sa o pui in slujba uor actiuni temerare si indraznete.

Leu
Esti cu gandul in alta parte. Pur si simplu nu reusesti sa te aduni. Cei plecati in calatorii se gandesc acasa, cei ramasi la domiciliu sunt cu mintea in departare. Posibil sa aveti presentimente ale viitorului apropiat. Adevarul este ca ai o teama nejustificata in ce priveste calea destinului tau.

Fecioara
Te simti in elementul tau. Esti plin de elan si verva, iar anturajul iti canta in "struna", Se pare ca nimic nu te opreste, totusi gandestete ca profesorul suprem (saturn) e la tine acasa. Orice perioada buna sau rea pe care o traiesti, iti va fi data ca lectie de viata. Fii cu luare aminte la tot si la toate, vei avea de castigat.

Balanta
Sentimentalismul si tandretea vor fi puse la munca. Vei avea parte de o intalnire emotionala, posibil cu cineva cunoscut venit de pe meleaguri straine, posibil cu cineva care forfotea in jurul tau dar nu ai avut "ochi" sa vezi. O zi in care emotia va fi pe primul plan.

Scorpion
Inca nu ai scapat de tensiunea ultimelor evenimente. Peste toate astea intervin in forta o serie de schimbari fie la nivel emotional, fie la nivel fizic. Nu vei scapa usor de incordare si neliniste. Acorda de asemenea atentie sporita ca sa nu intervina situatii ce pot duce la posibile raniri accidentale.

Sagetator
Se pare ca linistea anterioara nu anunta decat furtuna. Te vei zbate la modul real, consumand energie pentru ati realiza dorintele personale. Cineva apropiat va apela la ostilitati clare, impotriva a tot ceea ce esti hotarat sa faci. O rezolvare decenta poate fi obtinuta doar daca persoana respectiva are o gandire superioara capabila sa inteleaga un proces evolutiv. 

Capricorn
Cu toate ca se sfarseste saptamana, o situatie urgenta aduce schimbari in activitate. E posibil sa fii rechemat la serviciu, pentru rezolvari care nu pot fi amanate, ori, daca ai o afacere in derulare apar surprize neasteptate ce impiedica bunul mers al ei. Va fi un weekend tensionat pentru majoritatea. 

Varsator
Esti printre putinii care se pot bucura, si relaxa intradevar. Beneficiezi de placerea conversatiilor intrun anturaj placut. Afli multe noutati, lucru care te incanta in mare masura. O persoana noua de sex feminin te va seduce prin informatiile pe care ti le dezvaluie si deasemenea prin prezenta fizica.

Pesti
O suma de bani restanta iti rotunjeste contul. Cheltuirea unei parti insemnate din ea e o chestiune decisa si stabilita demult. Achizitia pe care o vei face, va da startul unor alte actiuni, toate inscriindu-se pe o linie de utilitate personala. Aceste actiuni vor fi lente, dar urmandule cu asiduitate vor folosi destinului tau.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 August 2010

Berbec
Imprejurari favorabile pentru noi proiecte. Intalnirile de azi care vor avea mai degraba tenta de reuniuni amicale si iti vor aduce sanse si oportunitati noi in ce priveste partea sociala a carierei tale. Bucura-te, profita si actioneaza astfel incat sa obtii maximul de beneficii personale.


Taur
Activitatea de la serviciu atinge un nou apogeu. Abia ai terminat un proiect si altul iti este incredintat. Vei face fata in ce priveste cantitatea de munca si te vei achita de sarcina cu brio, dar recunoasterea meritelor nu va fi pe masura asteptarilor. Ar fi indicat sa notezi situatia prezenta si sa o reamintesti sefului in viitor.


Gemeni
Dispute si neintelegeri cu persoane apropiate. In principal sunt axate pe problema banilor. Poate fi vorba atat despre sume ajunse la scadenta, dar la fel de bine conflictul poate porni de la modul cum ati hotarat sa suportati anumite cheltuieli facute impreuna si modul cum sau efectuat concret.


Rac
Ai o zi tensionata datorita unor schimbari de ordin financiar pe care vrei sa le efectuezi dar au repercursiuni in familie. Se pare ca esti in minoritate. Apeleaza la generozitatea si bunatatea sufletului tau si se va gasi o rezolvare multumitoare pentru toti. Instinctul te poate ajuta.


Leu
Vei avea parte de o destainuire de suflet. Ti se va citi euforia si satisfactia pe chipul tau. Pare un inceput care promite mult pentru viitor. Pentru unii ar putea reprezenta un viitor in doi, pentru altii ar putea fi asezarea relatiei mai vechi pe noi fundamente solide. Rationalul va cam lipsi putin din ecuatie.


Fecioara
Te simti plin de elan si energie. Activitatea ta cunoaste un traseu ascendent, iar simpatia si consideratia colegilor nu intarzie sa apara. Pastreaza-ti seriozitatea si maturitatea intelectuala cu consecventa in continuare. Ai putea face si o vizita la parinti sau la unele rudenii mai apropiate.


Balanta
Ai un sentiment de singuratate, fara sa ai un motiv real. Un telefon dat cuiva pe care il consideri amuzant te poate scoate din aceasta moleseala. Si uite ca ti-ai revenit ca prin farmec. Vei trece prin activitatile zilei fara sa observi cum se scurge timpul. O zi normala fara evenimente.


Scorpion
Te incomodeaza si chiar te supara persoane de sex feminin. Trebuie sa treci peste deprimare, ar putea sa iti faca rau la ficat (pe bune). Ca sa treci peste mahnirea provocata ai putea sa te retragi intro activitate secreta sau sa abordezi ceva ce poti face intrun loc izolat.


Sagetator
In principiu ar trebui sa iti mearga bine, atat la servici cat si acasa. Practic, binele va veni din partea unor protectori care ti-au sarit in ajutor si altadata. Deasemenea ai putea sa obtii beneficii, nu neaparat banesti, ci informatii folositoare activitatii pe care o exerciti in mod curent.


Capricorn
Vrei sa faci o investitie, dar ai retineri. Daca riscul este acceptabil, nu ar trebui sa te indoiesti de reusita. Profiturile vor veni abia peste 12-14 zile. Daca ai facut o analiza judicioasa a detaliilor poti sa o pornesti. Exista posibilitatea de a relua inca odata aceasta investitie, fie pentru suplimentari necesare, fie pentru ca se va dovedi profitabila.


Varsator
Vei primii vesti de la rudenii sau cunoscuti din departare. Pentru uni vor fi invitatii la diverse reuniuni; pentru altii pot fi informatii placute din sfera afacerilor, prin care se anunta diverse situatii favorabile care pot fi un inceput de noi oportunitati. Da-ti curs acestora deoarece se vor dovedi a fi profitabile.


Pesti
In casa vor alterna momentele placute cu situatii tensionate. Se pune problema unei iesiri in natura. Pot aparea diverse abordari ale acesteia, destul de diferite. Cu putin cavalerism si eleganta ai putea reduce la minimum eventualetensiuni. In final va fi o zi placuta si relativ relaxanta.

 

Horoscop Urania Previziuni Generale 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Previziuni Generale 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Banii 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Banii 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Berbec 28 - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Berbec 28 - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Taur 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Taur 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Gemeni 28 - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Gemeni 28 - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Rac 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Rac 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Leu 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Leu 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Fecioara 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Fecioara 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Balanta 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Balanta 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Scorpion 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Scorpion 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Sagetator 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Sagetator 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Capricorn 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Capricorn 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Varsator 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Varsator 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop Urania Pesti 28 August - 03 Septembrie 2010

 
    Horoscop Urania Pesti 28 August - 03 Septembrie 2010

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 August 2010

Berbec
O invitatie la o petrecere sau reuniune te va lua putin prin surprindere. Onoreaz-o cu prezenta, caci va fi un moment prielnic pentru a te remarca social. Poti avea un mare succes in randul anturajului, daca in orice circumstanta (si daca situatia o cere), vei lua o atitudine de mediator impartial.

Taur
Se spune ca lucrurile complicate au rezolvari simple. Deoarece incepi o activitate fizica care nu se va incheia azi, si daca vrei ca efortul sa nu te epuizeze, apeleaza la logica si analiza detaliata a ceea ce vrei sa faci. Vei descoperii ca munca nu e ceva care sa te injoseasca, ci vei castiga admiratia celorlalti cu privire la ingeniozitatea ta.

Gemeni
Ti se iveste ocazia de a negocia si pune in aplicare un plan de achizitie a unui lucru imobiliar. Nu lasa sa treaca aceasta oportunitate, mai ales ca a sosit intrun moment prielnic. Amanarea ar putea duce la pierderea oportunitatii, deoarece in viitorul apropiat se poate sa nu mai beneficiezi de acordul familial.

Rac
Taxe sau impozite restante, ori amenzi venite fara sa te astepti, te vor cam tulbura. Ideal ar fi sa amani plata lor pentru cateva zile. In acest fel vei avea posibilitatea analizarii situatiei la rece, iar mai mult, vei putea duce si o anume negociere a achitarii, sau poate a obtinerii sumei necesare. Poate reusesti sa gasesti relaxarea in familie.

Leu
Dorinta de a face o calatorie se indeplineste. In orice caz vei intalni persoane noi si poti sa ti-i faci prieteni, care in viitor vor fi de un real ajutor destinului tau. Orice noutate venita din locuri indepartate, e bine sa o folosesti la intregul ei potential, iar ocazia se va ivi mai repede decat crezi.

Fecioara
Combinatia astrala de azi te face o persoana necesara si valoroasa grupului unde iti petreci majoritatea timpului. Aspectul nu se refera la munca ce necesita efort fizic, ci la tot ce inseamna preocupare intelectuala si comunicativa. Poate ti se va parea ciudata aceasta perceptie a colegilor, in realitate abia acum ti sau deschis "ochii mintii".

Balanta
Ai nevoie de ajutorul sau protectia cuiva mai influent. Daca e vorba de bani, suma o poti obtine de la cineva de departe, alt tip de sustinere exterioara va veni din partea unor persoane ce sunt in serviciul statului. Da dovada de claritate si temeinicie in etalarea dorintei tale si se va rezolva.

Scorpion
Fii atent la orice situatie care ar putea crea un pericol de sanatate in general si al sistemului osos in special. Ar fi pacat sa prinzi sfarsitul verii cu un grad mai mic sau mai mare de imobilitate. E o zi mai buna pentru reflectie, decat pentru orice actiune. Recent ai inceput un proiect, ar fi buna o meditatie asupra utilitatii lui.

Sagetator
O zi in care cel mai bun lucru de facut e sa mergeti la cumparaturi. Achizitioneaza orice care iti poate crea o schimbare de imagine, inclusiv vizita la coafor. In orice actiune de alta natura pe care o vei porni azi, nu vei beneficia de sustinere, indiferent de dorinta realizarii si efortul depus.

Capricorn
O suma frumoasa de bani iti intra azi in cont de pe urma ultimelor activitati. Nu te va face sa salti in sus de bucurie ci dimpotriva, te va ambitiona mai mult si te va mobiliza spre o mai mare dorinta de munca. E bine. Totul e sa continui in stilul tau, metodic si sistematic.

Varsator
Intalnirile cu prietenii te vor extenua si epuiza. Vei pierde energie in zadar, prin explicatiile si efortul intelectual de convingere, pe care tu vei crede ca e necesar sa il dai. Incearca sa iesi din situatie la modul fizic. Cauta mai bine compania cuiva care e pe aceiasi "lungime de unda" in ce priveste modul tau de gandire.

Pesti
 Acasa ai parte de o doza de critica. Reprosul este intemeiat, dar efectul lui va trece pe neobservate. Trebuie sa ai in vedere ceea ce ti sa reprosat, deoarece problema va reveni in discutie cu o tenacitate si perseverenta care va depasii sfera normalului, posibil cu efecte neplacute.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 August 2010

Berbec
Munca va acapareaza majoritatea timpului. Cu toate astea ai in gand cateva concepte de idei, dar e nevoie sa te consulti cu un prieten. Iti vei face timp pentru intalnire, dar atentie caci daca respectivul e de sex opus, intalnirea pe tema de opinie se poate transforma usor in una sentimentala.


Taur
Intalnirile cu partenerii de abia acum incep cu adevarat. Familia se simte neglijata si astfel risti ca buna intentie care te calauzeste sa nu se materializeze. Daca rezolvi divergentele cu familia, vei avea timp si buna dispozitie de a putea participa la intalniri de afaceri. Altfel circumstantele vor lua forme neplacute in cadrul familial.


Gemeni
Volubilitatea si farmecul de care dai dovada azi te poate propulsa cu multi pasi inainte. Foloseste aceste avantaje pentru a castiga admiratia colegilor, sau inima cuiva de sex opus. Daca esti casatorit poti da o noua fata casniciei, iar daca esti in cautarea sufletului pereche, ai sanse reale de al gasi.


Rac
Te bucuri din plin de aerul curat al mediului natural. Daca nu ai iesit intro calatorie, atunci cu siguranta ai musafiri veniti de departe. Te vei bucura de sosirea lor, dar ti-au cam stricat planurile de ordin turistic. Poate nu e totul pierdut, si reusesti sa-i scoti din casa la o plimbare, macar prin imprejurimi.


Leu
O zi frumoasa in care esti centrul atentiei. Reusesti sa acaparezi atentia tuturor. Incearca cu ocazia asta sa le impui intrun mod indirect si voalat dorintele tale. Pentru ca succesul sa fie deplin si din acest punct de vedere, va trebui sa dai dovada de hotarare, maturitate si seriozitate.


Fecioara
Discutiile la serviciu se axeaza pe informatii neverificate ca ar putea sa intervina schimbari structurale. Deocamdata e la nivel de barfa, dar intuitia iti spune nu doar ca ar fi posibil, ci si faptul ca ai putea fi unul din beneficiari. Poti sa incepi cercetari pe tema asta, dar va trebui sa fi ingenios si subtil.


Balanta
Invidia si ostilitatea colegilor ar putea sa te tulbure. Nu lua acest afront ca pe ceva rau din partea lor, e doar o refulare a limitarilor sau constrangerilor venite din partea sefilor ierarhic superiori. Fara sa doreasca direct acest lucru, e pur si simplu o situatie de moment, iar tu ai cazut in aceasta postura printro declaratie sau un anumit comportament.


Scorpion
Azi vrei sa te ocupi mai mult de tine. Este necesar intradevar, dar exista o problema, cu cat vei incerca mai mult sa analizezi situatia cu atat rezolvarea ei ti se va parea mai dificila. Incearca sa te detasezi si vei obtine intrun mod surprinzator si imprevizibil solutia magica. Defapt, relaxarea si destinderea iti va lumina mintea.


Sagetator
Un procent ingrijorator de mare din banii obtinuti azi vor merge pe achitarea ultimelor facturi. Bucuria castigului va fi umbrita de tristetea si povara darilor. Pentru ati reda dinamismul si vioiciunea sufleteasca, fa-ti timp si ocupate de hoby-ul tau. Incantarea si satisfactia vor reveni ca prin minune.


Capricorn
Ai ceva restante la capitolul vizite la cunoscuti. Pentru ca ziua sa fie frumoasa, incepe cu o persoana trecuta de a doua tinerete. Maturitatea si profunzimea gandirii ei te vor stimula mental. Orice intalniri cu anturaj tanar, te va indispune iar conversatiile vor trena spre suete inutile, iar tu nu esti omul acestor palavrageli.


Varsator
Treburile domestice iti subtilizeaza ziua. Macar vei face ordine sau repara tot ceea ce ai amanat de o vreme incoace. Ziua va fi placuta datorita satisfactiei rezolvarii acestor restante. Iar spre seara vei beneficia si de incantarea celui(ei) drag. Da-i de inteles ca o cina romantica ar putea compensa efortul depus.


Pesti
 O zi favorabila celor din domeniul artelor frumoase, vor fi foarte inspirati. In general azi, poti gasi solutii rapide si eficiente pentru rezolvarea situatiilor care pana mai ieri iti dadeau un sentiment de discomfort. Posibil sa incasezi si o suma de bani, ea fiind o donatie sau prima, oricum ceva pentru care nu ai muncit efectiv.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 August 2010

 Berbec
Ti-a revenit tonusul vital. Ai multe lucruri de facut, dar mai important e ca te gandesti sa pornesti ceva nou, drag sufletului tau. Toate sansele sunt de partea ta, dar intai sa termini de rezolvat cu rutina zilnica. Iti va lua destul de mult timp, dar astfel vei putea actiona pentru tine mult mai lejer.


Taur
 Pui la cale noi planuri care sa te propulsese in cariera. Pentru asta ai nevoie de ajutorul unor parteneri. Vei reusi sa-i convingi ca demersurilor tale sunt si in avantajul lor. Va trebui sa le explici cu lux de amanunte si detalii. Nu e stilul tau, dar ce nu face omul pentru a-si atinge telurile.

Gemeni
Cei care cauta adevarul, il vor gasii in credinta. Altii vor avea parte de discutii ce se vor canaliza incet, incet spre ezoterism sau filozofie. Auditoriu va exista. Vei fi in largul tau in aceasta zi, care iti va reda sperantele si increderea ca ceea ce faci si gandesti e pe un drum bun.Rac
Inca nu e tarziu sa pornesti in concediu si sa beneficiezi de soarele verii. Sau o sarcina de serviciu te va obliga sa pornesti intro calatorie mai lunga ca de obicei, dar cert e ca vei face din ea si o oportunitate de relaxare in natura. Vei avea de castigat din orice intalnire cu persoane straine.Leu
Te-ai trezit de dimineata pus pe fapte mari. Esti hotarat sa pui in aplicare planuri care sa te aduca in prim plan. Atentie doar la cine ceri un eventual ajutor in acest sens, deoarece poate avea ganduri ascunse. Nu pot sa spun ca realizarile de azi iti vor aduce castiguri, dar un plus de imagine cu siguranta.Fecioara
Ziua de azi va trece consumandu-ti energia inutil, fie in familie, fie la serviciu cu persoane de sex feminin. Intalnirirea amoroasa de la care aveai mari asteptari, se va dovedi un fiasco. Daca vrei ca sa obtii ceva concret azi, va trebui sa ai multa credinta. E singurul tau aliat azi.


Balanta
 Atentie la probleme de sanatate, un control la medic ar fi bine venit. Nu trebuie sa neglijati aspectele minore care pot aparea azi cu privirea la sanatate, deoarece efectele lor pot avea consecinte in viitor. In rest o intilnire surprinzatoare cu un vechi cunoscut te va binedispune.

Scorpion
Daca ai crezut ca ultimele tale actiuni sunt pentru binele comun al familiei, vei descoperii ca ele sunt doar in avantajul tau personal. Nu e o problema, spre seara vei putea sa recompensezi eventualele mofturele parteneriale cu o iesire la restaurant. Chiar si o cina romantica in doi va avea efectul scontat.Sagetator
Planurile financiare in derulare vor suferii transformari substantiale. Nu ca ar fi fost nerealiste, ci pentru ca au aparut noi date in ecuatie care ar putea aduce castiguri peste asteptarile initiale. Ele vor fi de natura informationala. Unii vor sesiza oportunitati ivite din senin dar scurte ca durata.Capricorn
Seriozitatea si cumpatarea de care dai dovada in conversatiile cu amicii, iti va sporii increderea lor in tine. Profita de situatie si pe baza informatiilor primite pune bazele unui nou proiect pe termen lung. Deocamdata doar la nivel informational, iar realizarea practica putin mai incolo.Varsator
Roadele actiunilor trecute isi arata efectul in familie. Nu te supra aprecia, si nu te gandi inca la diverse achizitii costisitoare, e doar un frumos castig de inceput. Mai bine ai lua masuri sa petreci timpul bucurandute in familie, chiar si o vizita la parinti ar fi binevenita.Pesti
Vei fi placut surprins de unele actiuni ale copiilor. Incurajazai, stimuleazai si sustinei in ceea ce fac, vei avea parte de multumire sufleteasca si in viitor. O intalnire neprogramata cu o persoana influenta si o posibila critica de la aceasta nu va avea vreo repercusiune care sa-ti inlature buna dispozitie.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 August 2010

Berbec
Te agaseaza cateva probleme de sanatate minore. Primesti cateva oferte de colaborare, dar nu prea ai starea psihica necesara discutarii lor. Oricum nu este indicat sa incepi o noua asociere, asa ca punete mai mult in postura de ascultator si amana luarea deciziei. Daca totusi trebuie sa iei o decizie privind o colaborare, alege-o pe cea cu partener in varsta.


Taur
Asteptarile privind unele sume de bani promise ca, prime, cadouri, sporuri, nu se materializeaza. Asta iti cam induce o stare de nemultumire si neliniste, nu e tocmai ceea ce ai sperat. Mai e si problema planurilor facute anterior care vor avea de suferit, cu repercusiuni in familie. Cred ca un buchet de flori va mai ridica moralul acasa.


Gemeni
O zi tensionata cu anturajul unde vechi dispute reinvie iar. Daca ai putea evada in natura cu cel drag, ai evita multe vorbe grele adresate cunoscutilor. Binenteles ca oriunde vei poposi, sigur va fi cineva sa te provoace la un duel verbal neplacut. Asadar, cu cat locul ales va fi mai izolat cu atat va fi mai recomfortant.


Rac
Nu rata oportunitatea din cariera care ti se iveste, doar esti maestru in a ocupa orice nisa cat de mica, dar lasata libera. Va fi necesar sa dai tot ce ai mai bun atat fizic cat si mental, dar rezultatele vor merita efortul. Unii vor obtine mariri de salarii, alti vor obtine doar faima, insa toti veti avea parte si de putina invidie.


Leu
Nu lasa deprimarea sa puna stapanire pe tine. Orice final e un nou inceput. Gaseste ceva de sarbatorit, invita prieteni si porneste o petrecere in stil mare. Astfel, tristetea si melancolia care pandesc dupa usa, vor fi uitate afara. Prieteni si cei dragi iti vor reda speranta, increderea si aspiratia spre noi realizari.


Fecioara
Persoanele in varsta iti pot crea o zi urata prin insistenta lor cu diverse opinii si conceptii, iar tu nu ai dispozitia de a te lansa in controverse. Bine faci. Nici macar la eventualele rautati pornite din invidie nu trebuie sa raspunzi. Reflecta la actiunile incheiate si la modul cum au fost administrate, caci iti vor prinde bine in curand.


Balanta
Azi esti favoritul astrelor si te gandesti ca trebuie sa faci ordine in viata ta. Dar ai atatea lucruri de facut ca nici nu stii cu ce sa incepi. Acorda intaietate la rezolvarea celor care te privesc strict pe tine, urmand ca in masura timpului disponibil ramas sa te gandesti si la ceilalti. In orice caz timpul alocat celorlalti va fi infim.


Scorpion
Ai parte de o zi plina de realizari financiare. Poti sa te aventurezi in actiuni speculative deoarece beneficiezi de intuitie si noroc. Ideile care prind viata azi, vor avea reale sanse de finalizare pozitiva. Tonusul vital crescut te face energic. Poti fi invitat si la o petrecere, unde te vei simti excelent.


Sagetator
Vesti noi de la prieteni, nu de mare insemnatate pentru tine. Mai bine spus nu au cu cine pierde vremea si te-au gasit pe tine. E un lucru bun in esenta, caci e o dovada de loialitate, dar rezultatul nu va fi decat multe discutii despre nimic. Totusi incearca sa canalizezi conversatiile spre ceva constructiv..


Capricorn
Pune un mare accent pe ceea ce se petrece in casa. Ar trebui sa incepi sa pui in aplicare idei de schimbare sau innoire prin locuinta. Achizitioneaza ceva ce iti doreai de mult timp. Trebuie sa o faci fara sa-ti fie frica de ce ar putea spune ceilalti. Va fi un pas spre implinirea destinului tau.


Varsator
Actioneaza si pune in alicare absolut tot ce iti trece prin minte. Bazeazate pe instinctele tale. Daca pentru a trece la actiune ai nevoie de ajutorul cuiva, vei intampina o usoara opozitie doar din partea autoritatilor. In final vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce iti doresti.


Pesti
 Aveti o zi incarcata la munca, va mai supara si colegii cu tot felul de zvonuri unele mai pesimiste ca altele. Aveti energia necesara de a face fata volumului de munca. Asta ar trebui sa fie primul interes. Celelalte, tratatile cu prudenta si spirit prevazator. Barfele se vor dovedi a fi neintemeiate.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 August 2010

Berbec
Te vei gasi intr-un impas din punct de vedere financiar si numai creativitatea te poate ajuta. In loc sa-ti urmezi programul normal ce implica si cheltuieli pe masura, mai bine gasesti variante mai iefitne. O iesire in parc cu prietenii, sau o adunare la tine acasa poate fi mai distractiva decat ai crezut.Taur
Daca ti se va cere sa renunti astazi la ceva ce nu este atat de important pentru tine, fa-o fara a ezita. Persoana care iti va cere acest lucru va avea nevoie de el mai mult decat tine. Nu trebuie sa devii posesiv cu lucrurile tale si sa devii un materialist. Arata-ti latura sentimentala prin compasiunea fata de celelalte persoane.

Gemeni
Daca te-ai impacat cu cineva de curand si ai reinceput relatia, luand-o de la capat, acum nu ti se pare cea mai buna idee. Lucrurile s-au schimbat mai mult decat ai crezut si nu crezi ca vei face fata. Poate ar trebui sa-ti acorzi mai mult timp si sa astepti sa vezi ce se va intampla. Incepe o discutie cu cealalta persoana implicata si vezi ce gandeste.

Rac
Daca iti doresti sa ai parte de o viata sociala activa e momentul in care poti sa aduni persoane din grupuri diferite la un loc. Probabil vei da o petrecere sau o cina la tine acasa unde va trebui sa te descurci cu oameni din medii diferite. Pe langa faptul ca nu vei avea nicio problema in a comunica cu toti odata, vei asista si la formarea de noi prietenii intre ei.

Leu
Este momentul sa fii energic si sa te mobilizezi pentru a ajuta o persoana apropiata tie. Adopta o atitudine pozitiva, pentru ca numai asa vei reusi sa-l influentezi si pe celalalt. Nu-i cazul sa muncesti si astazi, asa ca ocupa-te numai de viata personala. Familia si prietenii iti vor multumi mai tarziu.

Fecioara
Vei avea parte de o incarcatura emotionala astazi. O noua relatie sau o noua responsabilitate te poate da peste cap. Totusi vei fi nevoit sa intri in profunzimea problemelor. Nu lua lucrurile de-a gata si pastreaza-ti mintea deschisa. Orice conversatie se poate transforma in ceva ce ti-ar putea schimba viata definitv.

Balanta
Vei intalni o persoana cu un farmec aparte ce va reusi sa te cucereasca cu magnetismul ei. Pastreaza-ti echilibru si ai grija sa nu te lasi dus de val prea tare si prea repede. Acest lucru iti va distrage atentia intreaga zi. Daca vei fi indulgent cu tine si vei flirta prea mult s-ar putea sa pierzi din vedere aspecte importante.

Scorpion
Esti prins la mijloc intr-o situatie si nu stii cum sa reactionezi. Sentimentele iti sunt confuze si din aceasta cauza esti predispus la greseli. Nu poti face nimic momentan decat sa traiesti aceasta experienta si sa inveti din ea. Peste cateva zile lucrurile se vor limpezi si vei putea lua o hotarare. Acorda-ti mai mult timp.

Sagetator
Astazi traiesti un conflict interior intre ratiune si instinct. Ai impresia ca stii cum sa te descurci in relatia cu o persoana, cand de fapt instinctul iti spune sa mai astepti pentru ca nu detii destule informatii. Momentan nu trebuie sa iei nicio decizie pentru ca nu te preseaza nimeni. Cu timpul iti vei da seama cat de mult trebuie sa te implici.

Capricorn
Te vei concentra asupra lucrurilor care iti fac placere astazi. O carte buna sau o conversatie cu prietenii este tot de ce ai nevoie. Cauta locuri in care te simti bine, aduna-ti gasca si petreceti o zi relaxanta. Nu este o zi in care trebuie sa incerci sa avansezi cu proiectele care le ai. Ambitiile tale nu vor fi rasplatite pe masura daca vei face vreo miscare azi in acest sens.

Varsator
Intreaga zi vei avea parte de coincidente si intamplari ciudate care pot sa-ti distraga atentia de la sarcinile zilnice. Chiar daca sunt interesante la prima vedere, nu iti sunt benefice. Daca un fost coleg de liceu se angajeaza acum la tine la firma, nu-i cazul sa te entuziasmezi atat de tare incat sa pierzi toata ziua povestind cu el.

Pesti
 Pentru a-ti conferi o stare de bine va trebui sa te apuci de un nou proiect unde sa-ti lasi imaginatia sa zboare. Partea artistica a lucrurilor te atrage, asa ca te poti apuca de redecorarea spatiului de locuit, de gradinarit sau chiar de cumparaturi de orice fel. Profita de ideile care iti vin astazi in minte.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 22 August 2010

Berbec
Nu-i placut sa iti impui singur anumite reguli si restrictii dar uneori esti nevoit sa-ti revizuiesti intreg setul de valori. Asigura-te ca  actiunile tale de astazi sunt in concordanta cu principiile tale. Nu-i intodeauna usor sa fii constant dar este obligatoriu daca iti doresti  ca oamenii sa te respecte sau sa te admire.


Taur
Chiar daca iti doresti sa faci ceva distractiv astazi, nu vei gasi momentul potrivit. Poti sa incerci, totusi, sa transformi rutina zilnica in  ceva mai placut. Foloseste-ti creativitatea si atitudinea pozitiva in acest sens. Ai posibilitatea de a face dintr-o zi banala ceva cu  adevarat special, asa ca nu te descuraja.


Gemeni
Vei lucra mult mai energic si rapid decat persoanele de langa tine, asa ca trebuie sa fii pregatit sa le astepti, pana te ajung din urma.  Acest lucru te va deranja numai in masura in care progresul tau depinde si de ceilalti. Nu vei reusi sa grabesti pe nimeni, asa ca nu mai  incerca. Chiar daca rabdarea nu este calitatea ta principala, in urmatoarele zile numai astfel vei reusi sa te simti mai bine.


Rac
Astazi, daca te vei afla in mijlocul unui grup toata lumea va astepta de la tine sa faci primul pas. Poate nu vei fi nevoit sa concepi  vreun plan, dar sigur va trebui sa pui in aplicare unul. Toti ceilalti vor fi prea ocupati cu propriile probleme pentru a mai putea fi atenti  la ce le propui tu, asa ca ca esti liber sa faci ce vrei.


Leu
Diplomatia care te caracterizeaza te-a ajutat sa te intelegi cu toata lumea, chiar si cu cei care sunt mai dificili. Ti-a fost destul de greu  pana acum sa tot faci asta, adica sa impaci pe toata lumea si sa lasi o impresie buna. Acum acest lucru nu mai este necesar si e  momentul sa devii tu insuti, evitand sa te mai prefaci de dragul altora.


Fecioara
Este o zi potrivita pentru a-ti finaliza planurile, mai ales cele care implica calatorii. Astfel, pregateste-te sa-ti stabilesti itinerariul sau sa  semnezi hartiile necesare in acest sens. Perioada de incertitudine in care ai innotat pana acum s-a terminat. Lucrurile sunt mai limpezi si  mai clare. Este momentul in care faci un pas inainte si intr-un mod cat mai hotarat.


Balanta
Ti-ai neglijat corpul pana acum si astazi iti atrage atentia in acest sens. Este momentul in care trebuie sa te gandesti la sanatatea ta  pentru ca dai semne de oboseala cronica. Alimentatia este problema principala si va trebui sa gasesti o solutie in acest sens. Daca  simti ca nu te descurci singur, o vizita la un nutritionist ti-ar oferi niste raspunsuri.


Scorpion
Daca esti implicat intr-o competitie astazi, trebuie sa fii constient ca adversarul s-ar putea sa fie mai puternic decat tine. Chiar daca  pierzi, vei demonstra ca esti mai destept si ca ai un plan de acoperire. Astfel inainte de a intra in concurs sau in dezbatere gandeste-te  bine inainte la toate variantele.


Sagetator
Cateodata este mai usor sa uiti decat sa ierti asa ca daca te lupti cu cineva care ti-a gresit este momentul sa faci un pas inainte fara el.  Oricat de mult vei incerca sa aprofundezi problema iti vei da seama ca lucrurile sunt mai complicate decat ai crezut si ca nu sunt in  favoarea ta. In discutia pe care o vei avea cu aceasta persoana clarifica-ti intentiile si spune-i ce gandesti.


Capricorn
Cu cat vei petrece mai mult timp alaturi de copii sau adolescenti cu atat va fi mai bine. Persoanele tinere inteleg ca totul e posibil si  aceasta este atitudinea de care ai nevoie. Cu cat este mai optimist si mai naiv anturajul din care faci parte cu atat vei dobandi o  perspectiva mai interesanta.


Varsator
Dai dovada de inteligenta si creativitate. Prinzi foarte bine si iti uimesti anturajul cu aceste calitati. Nu ai nevoie decat de o singura  instruire, treaba iesindu-ti bine din prima. Importanta nu este numai usurina cu care inveti astazi ci si faptul ca iti face placere si te  distrezi facand asta.


Pesti
 Esti nevoit sa acorzi un sfat delicat unui prieten astazi. Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca vei gasi tonul si modalitatea cea mai  potrivita de a-i spune fara a-l supara. Daca era altcineva in locul tau nu reusea sa comunice atat de eficient ca tine, asa ca esti omul  potrivit la locul potrivit.

 

Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 August 2010

 
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 August 2010

Berbec
 Una din legaturile tale cu o persoana speciala trece printr-o perioada de tranzitie acum. Esti ingrijorat si agitat din aceasta cauza. Totusi ar trebui sa iesi in lume si sa explorezi alte relatii si legaturi cu oamenii. Afla ce inseamna sa fii independent fara ca nimeni sa te sustina, dar nici care sa te traga inapoi.


Taur
Unui prieten sau unui membru de familie ii merge foarte bine in aceasta perioada. Te bucuri pentru el dar esti si putin gelos. Nu trebuie  sa te simti vinovat, pentru ca e normal. Daca totusi simti ca esti lasat in urma si neglijat in timp ce ceilalti avanseaza, e bine sa discuti  cu ei. Dupa ce iti vor explica ca nu s-au schimbat te vei linisti.


Gemeni
Daca esti nevoit sa muncesti in echipa, astazi te vei deosebi clar de grup. Nu-ti permiti sa astepti sa apara vreo oportunitate, astazi va  trebui sa-ti iei ce ti se cuvine. Asa ca, cel mai bine este sa te pui la conducerea grupului inainte sa se anunte altcineva. Ai o reputatie  buna, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ceilalti nu te vor urma.


Rac
Un prieten se comporta foarte ciudat astazi si devii suspicios. Incearca sa nu tragi concluzii pripite pentru ca dispui de prea putine  informatii. Pune-te in locul lui si gandeste-te ca daca ai avea o zi proasta sau probleme personale nu ai vrea ca prietenii sa creada ce-i  mai rau despre tine. Gaseste o modalitate pentru a-l ajuta.


Leu
Esti intr-o continua evolutie si asta inseamna ca si parerile tale se transforma. Faptul ca iti schimbi parerea referitor la probleme  controversate sau viziuni politice nu trebuie neaparat sa insemne ca esti slab sau ca te influenteaza oricine. Atata timp cat iti revizuiesti  ideile pe baza intamplarilor si nu a presiunii exterioare esti tu insuti.


Fecioara
Trebuie sa te gandesti mult si bine pana sa imparti resursele tale astazi. Exista posibilitatea ca ce dai acum sa nu se mai intoarca inapoi  niciodata. Generozitatea ta te-a ajutat pana acum in viata, dar astazi iti poate crea probleme. Astfel e mai bine sa te tii departe de tot  ce-i nesigur. Ocupa-te de treburile de rutina si lasa spectacolul pe maine.


Balanta
Relatia de dragoste a prietenului tau se pare ca i-a acaparat intreaga viata. Tot timpul vorbeste despre asta si se pare ca numai la asta  se gandeste. Incearca sa nu fortezi nota prea tare cu el acum. Accepta faptul ca traieste un fel de luna de miere. Cand acest prieten va  afla ce bine iti merge fara el, te va cauta singur.


Scorpion
Daca ai parte de o situatie tensionata te poti gandi ca ai cum s-o eviti. Dar, de fapt nu stii toti jucatorii implicati asa ca nu poti da  inapoi. Actioneaza sigur prin discretie si asteapta sa vezi ce se intampla mai departe. Adopta o atitudine modesta si nu te implica pentru ca persoanele care se cearta nu vor solutii oricum.


Sagetator
Cea mai importanta persoana de sex masculin din viata ta are o mare influenta asupra ta astazi. Indiferent ca esti barbat sau femeie, adopti un comportament mai degraba masculin. Te simti mai puternic si mai agresiv ca niciodata, de aceea iti este foarte usor sa te aperi. Nu este o zi favorabila negocierilor complicate pentru ca vezi totul numai in alb si-n negru.


Capricorn
Fii foarte atent la calitatea vietii de acasa in aceasta perioada. Trebuie sa gasesti solutii pentru a o imbunatatii. Daca iti petreci timpul printre lucruri stricate sau vechi, acest lucru iti influenteaza atitudinea intr-un mod negativ mai mult decat crezi. Trebuie sa faci cateva reparatii inainte de a deveni stresat din cauza lor.


Varsator
Chiar daca esti implicat intr-o relatie serioasa ce dureaza de multa vreme, ai parte de toata libertatea de care ai nevoie. Trebuie sa te gandesti, doar daca profiti la maxim de acest aspect. Esti capabil de a merge mai departe chiar daca nimeni nu vrea sa mearga cu tine, asa ca nu mai sta pe ganduri si exploreaza.


Pesti
Verifica cu atentie mesajele primite pentru ca s-ar putea ca un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult sa te caute acum. S-ar putea sa vina chiar cu o propunere interesanta chiar daca va trebui s-o citesti printre randuri. Foloseste orice mijloc de comunicare pentru ca vesti bune pot veni pe toate caile.

 

Horoscop Urania Previziuni Generale 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Previziuni Generale 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Asteroizii de langa noi 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania O Stea Pentru Fiecare 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Banii 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Banii 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Berbec 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Berbec 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Taur 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Taur 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Gemeni 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Gemeni 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Rac 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Rac 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Leu 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Leu 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Fecioara 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Fecioara 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Balanta 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Balanta 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Scorpion 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Scorpion 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Sagetator 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Sagetator 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Capricorn 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Capricorn 21 - 27 August 2010

 

Horoscop Urania Varsator 21 - 27 August 2010

 
    Horoscop Urania Varsator 21 - 27 August 2010