Horoscop Urania Previziuni Generale 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Banii 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Asteroizii 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Berbec 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Taur 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Gemeni 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Rac 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Leu 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Fecioara 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Balanta 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Scorpion 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Sagetator 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Capricorn 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Varsator 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania Pesti 27 - 05 Martie

 

 

Horoscop Urania O stea pentru fiecare. 20-26 Februarie

 

 

Horoscop Urania Previziuni Generale 20-26 Februarie

 

 

Horoscop Urania Asteroizii 20-26 Februarie

 

 

Horoscop Urania Banii 20-26 Februarie

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Scorpion

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Pesti

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Leu

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Varsator

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Capricorn

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Balanta

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Sagetator

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Fecioara

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Rac

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Taur

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Gemeni

 

 

Horoscop Urania 20-26 Februarie Berbec

 

 

Zodiacul sexelor - Leu

 
Zodiacul sexelor - Leu
    
    (23 iulie - 22 august)

FEMEIA: Iubeşte şi manipulează bărbaţii ceea ce diferă de a domina deoarece asta nu înseamnă obligaţia de a câştiga. Maturitatea se#uală vine de foarte tânără dar cea emoţională foarte târziu. Se descoperă foarte căutată de bărbaţi şi mai cu seamă de cei vârstnici care fac totul pentru a-i câştiga favorurile. Ea vrea să afle acest tot care întotdeauna este atrăgător. În apropierea vârstei maturităţii, devine un suflet calculat care confirmă credulitatea nelimitată a amantului. Orice bărbat ce se interesează de o leoaică ori devine obiectul ei de joc ori refuză, pierzând în ambele cazuri. Dezechilibrul dintre se#ualitate şi slăbiciunea acestei se#ualităţi este problema care o revoltă. Armele ei ajutate de o îmbrăcăminte îngrijită se pot frânge doar în faţa echivalentului masculin al zodiei. Bărbatul care o abordează calm poate avea succese materiale cu condiţia să nu-i acorde importanţă. În acest caz el chiar inferior fizic şi intelectual nu are decât un rol de ornament în prezenţa ei realizându-şi numai planul se#ual. Ea nu are mare înclinaţie pentru s#x dar nici nu îl lasă neîntrebuinţat. Nu îi plac avânturile se#uale şi se opune la tot ceea ce în pat seamănă a gimnastică mai puţin din dezgust decât pentru că o plictiseşte sau pur şi simplu ar duce la stricarea unei pieptănături care costă bani sau timp. Întotdeauna ea nu se preocupă atât de mult de se#ualitate cum dau aparenţele de gândit.


BĂRBATUL: Face un cult al se#ului. Se ştie că el nu este un incapabil se#ual dar nu are nici o idee de ceea ce înseamnă dragoste. Nu cunoaşte decât dragostea fizică. Este gelos nu pe femei ci pe posibilitatea acestora de a cunoaşte o altă experienţă mai bună decât a lui. În pat este foarte dotat pentru s#x şi nu are întotdeauna multă experienţă. În preludiu se foloseşte de accesorii ca la carte fără a exprima ceva prin mângâierile sale. Iar se#ul funcţionează ca un întrerupător. Suferă mult în caz de eşec atribuindu-l incapacităţii sale.

© www.horoscop-urania.org

 

Zodiacul sexelor - Rac

 
Zodiacul sexelor - Rac
    
    (22 iunie - 23 iulie)

FEMEIA: Este copleşită de propria-i personalitate şi face totul pentru a domina. Această dorinţă îi interzice să se folosească de s#x. Câteodată, bărbaţii cu dorinţa de a fi dominaţi găsesc în ele amante satisfăcătoare. Bărbatul care vrea să domine va duce o luptă pentru putere. Ea nu va permite să fie văzută goală numai pentru a nu se simţi trădată. Tot cu lumina stinsă. Nu este o amantă neglijabilă deşi nu angajează nimic în ea cu excepţia pielii care este foarte sensibilă. Satisfacerea se#uală o obţine greu. Singurul obiectiv în dragoste este propriul se# şi de altfel nu este dificil să fie e#citat cu toate că actul în sine nu are nici o putere asupra ei.


BĂRBATUL: Este sigur de se#ul său şi nu simte nevoia să facă curte femeilor. El nu îşi neglijează femeia decât pentru metresa sa. Este excelent în pat. Nu poate fi posedat de femei. Este o fortăreaţă de care femeile se lovesc în van.

© www.horoscop urania.org

 

Zodiacul sexelor - Gemeni

 
Zodiacul sexelor - Gemeni
    
    (21 mai - 22 iunie)

FEMEIA: Pentru ea nu există decât un partener ideal şi poate trece o viaţă pentru a-l găsi. Dacă îşi găseşte jumătatea ceea ce urmează este paradisul terestru. Altfel se mulţumeşte cu bărbaţi apropiaţi felului ei de a fi şi dă cât poate. Dacă renunţă se căsătoreşte face un cămin excelent însă rămâne neînţeleasă într-o adâncă melancolie. Ca om exercită o mare atracţie pentru bărbaţi. Este femeia cu cele mai variate gusturi se#uale, dintre toate tipurile de femei.

Îi lipseşte total inhibiţia şi se dă fără reţinere actului se#ual, mulţumirea ei fiind dincolo de ce se întâmplă ca atare. Ea va căuta în continuare marea dragoste. Bărbaţii trecuţi pe la ea îi rămân parteneri. Îmbătrânită sufleteşte, pentru a se simţi plină de atracţie îşi va schimba din ce în ce mai, des amanţii.

Nici unul dintre ei nu va şti că această femeie vulgară nu este de fapt decât un suflet pierdut a cărui sensibilitate extremă este atât de des brutalizată. Foarte puţine sunt cele care îşi găsesc partenerul ideal. Pentru ele această tragedie sufletească se transformă în dorinţa de uitare în tot ceea ce poate duce la autodistrugere (alcoolism, prostituţ..)


BĂRBATUL: Îşi caută completarea dar o face cu răbdare ca şi cum ar fi dreptul său. Este exigent şi nu reţine decât femei de nota 10! Cu vârsta exigenţele devin absolute. Frustrat de a nu fi atras dragostea unei femei el va căuta ostilitatea ei. Abandonează greu, oricum nu se lasă până nu câştigă. O amantă are ce să-l înveţe în domeniul modestiei şi al sensibilităţii. Poate plânge doar în faţa imensei sale singurătăţi.

© www.horoscop-urania.org

 

Zodiacul sexelor - Taur

 
Zodiacul sexelor - Taur

  
    (21 aprilie - 20 mai)

FEMEIA: Oferă imaginea frigidităţii absolute. Ea nu poate fi nici convinsă nici sedusă fiindcă singurul rezultat posibil este când alege ea. Atunci ea va releva pasiuni inimaginabile deşi capriciile ei rămân exigente. Amantul ei se va lovi de perioade cu comportament ce se poate afla la toate extremele posibile. O particularitate este că va fi fidelă în sensul arătat mai multor bărbaţi în acelaşi timp. Acest lucru i se pare atât de firesc încât nici nu îl observă. Pe de altă parte suferă cumplit de gelozie. Nu are scrupule şi dispreţuieşte bărbaţii cu care se culcă.

Când pătrunde totuşi în patul unui bărbat pe care nu l-a ales, ea va rămâne o frigidă şi o nemulţumită. Ea poate crea alesului ei în numai câteva minute cele mai alese virtuţi ale extazului magic. Omul ales se mulează întru totul iar după câteva ore de e#citare progresivă poate rămâne zile întregi în stare de a face dragoste oră de oră. Dă dragoste pentru a primi dragoste iar simplul contact fără alte înveşmântări nu o mulţumeşte.


BĂRBATUL: Nu se îndoieşte de virilitatea sa în care are mare încredere. În acelaşi timp el este un om sensibil la frumos. Prezenţa sa face pe orice femeie să se simtă tânără şi frumoasă. Orice legătură capăta un aspect fericit. Prin felul de a face dragoste poate fi numit amant. Îi place să facă dragoste dar nu este esenţial pentru el.

Lasă foarte rar o femeie nesatisfăcută.

© www.horoscop-urania.org

 

Zodiacul sexelor - Berbec

 
Zodiacul sexelor - Berbec
     
    (21 martie - 20 aprilie)


FEMEIA: Este mai întâi de toate o actriţă în rolul realităţii de moment, cu o viaţă ce pare bogată în emoţii. Ea nu disimulează, ci exprimă direct ceea ce simte, ceea ce o face irezistibilă. Ea poate fi strălucitoare sau marcată de lamentaţii după cum este dispusă sau depăşită de evenimente. Dacă a făcut un mariaj nenorocit devine periculoasă şi va juca rolul de femeie ce suferă în linişte. De aceea trebuie să fie lăsată să trăiască cu ea însăşi pentru a nu trezi prin constrângere o dorinţă de evadare.

În pat nu mai este aceeaşi actriţă bună de viaţă. Celor înflăcăraţi le va crea dezamăgiri. Ea va crea cu naivitate un decor adecvat pentru dragoste crezând că aceasta îi va servi. Este atrasă de probleme culturale şi preferă întotdeauna o apropiere prietenoasă decât un contact se#ual. Toată viaţa nu va şti unde începe femeia şi unde sfârşeşte actriţa. Ea va fi atrasă de frumos în artă şi de bărbaţii sensibili.


BĂRBATUL: Pentru el nu contează nici prada vânătorii, nici mijloacele folosite, adică o "crimă" perfectă nu este aceea a cărui autor rămâne necunoscut ci aceea despre care nu se va afla niciodată. El cultivă misterul iar intriga devine un mod de a fi. Caută cooperări pentru alibiuri. Aşteaptă să fie convins şi ajutat asupra capacităţii sale se#uale. Aduce mereu o emoţie de care este nevoie în viaţa cucoanelor. El poate da dragoste unei femei numai prin cuvinte. Nu se leagă de femei agresive.

Rar este infidel şi nu merge prea departe.

© www.horoscop-urania.org

 

Previziuni pentru Anul Tigrului: 2010 începe în forţă, cu evenimente politice şi economice

 
      Anul care tocmai a venit este unul plin de evenimente importante. Fie că e vorba de domeniul politic, economic sau sportiv, 2010 va fi un an extrem de aglomerat.
Anul 2010, va fi, potrivit zodiacului chinezesc, Anul Tigrului. Acest animal reprezintă curajul şi acţiunea, iar chinezii din vechime venerau acest animal care era considerat un gardian al casei. Tigrul este un lider natural, simbolizează puterea, dar şi pasiunea şi imprevizibilul.
Citeste tot articolul...
Sursa :Realitatea.net

 

Horoscop Urania Pesti 13 -19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Varsator 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Capricorn 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Sagetator 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Balanta 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Fecioara 13 -19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Rac 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Gemeni 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Taur 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Berbec 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Leu 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Scorpion 13 - 19 Februarie

 

 

Horoscop Urania Previziuni generale 6 - 12 Februarie