Horoscopul zilei de azi 22 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscopul zilei de azi Berbec 22 Iulie 2010
Incetineste putin ritmul si mai fa niste calcule. E bine sa-ti mai revizuiesti strategiile si pe parcurs decat sa te trezesti la final cu pierderi. Uneori mai putin inseamna mai mult. Daca vrei sa-i ajuti pe altii fa cat de putin poti. Daca ei nu-si dau seama ce nu merge bine cu siguranta le vei spune tu.


Horoscopul zilei de azi Taur 22 Iulie 2010
Preferi sa platesti sume mai mici decat sa-ti achiti intreaga datorie. Te indatorezi astfel pe o perioada mai lunga de timp. E un moment bun pentru a incerca ceva nou. Asa ca fii deschis la serviciu, pana la a-ti impartasi viata privata colegilor.


Horoscopul zilei de azi Gemeni 22 Iulie 2010
O suma de bai poate veni din partea mamei sau a unei persoane de sex feminin. Multumeste pentru gest si fi chibzuit cu finantele. Esti foarte energic dar nu te obosi numai pe anumite lucruri. Cum visezi ca va fi ziua de azi asa se va intampla.


Horoscopul zilei de azi Rac 22 Iulie 2010
Daca vei mai lucra la tendinta ta de a fi superficial e posibil ca si veniturile sa fie constante. Daca esti frustrat de cariera ta nu impartasi aceasta idee si colegilor tai. Tine pentru tine si pune-ti visurile in practica.


Horoscopul zilei de azi Leu 22 Iulie 2010
Devii din ce in ce mai chibzuit dar asta nu va face ca veniturile tale sa se inmulteasca. Doar spiritul tau econom te poate salva acum. Detaliile sunt din ce in ce mai confuze. Ai nevoie de ajutor pentru organizare si trebuie sa accepti ca lucrurile nu vor fi gata la timp.


Horoscopul zilei de azi Fecioara 22 Iulie 2010
Nu te intereseaza nimic altceva decat banii in perioada de fata. Esti atat de concentrat asupra lor incat poti scapa alte aspecte din vedere. Cand ceilalti devin prea emotionali ai tendinta de a te retrage. De data asta va trebui sa fii creativ s-o faci pentru ca esti prins in niste situatii nu prea placute.


Horoscopul zilei de azi Balanta 22 Iulie 2010
Ai chef de cumparaturi si nu te opreste nimeni sa-ti cumperi hainele mult visate. Ai mila de portofelul tau, totusi. Nu prea ai chef de munca si cele opt ore de la serviciu ti se par chinuitoare. Foloseste-ti talentele ascunse pentru a termina mai repede treburile.


Horoscopul zilei de azi Scorpion 22 Iulie 2010
In sfarsit reusesti sa te decizi in privinta unei oferte. Esti presat de timp si trebuie sa actionezi. Seful tau a invatat sa aprecize lucrurile marunte din viata, iar flexibilitatea ta este unul dintre ele. Rezolvandu-ti problemele de la serviciu vei iesi din rutina zilnica.


Horoscopul zilei de azi Sagetator 22 Iulie 2010
Ia in calcul toate aspectele semnarii unui contract. E bine sa stii dinainte ce te asteapta decat sa te trezesti cu surprize mai tarziu. Ai de invatat o lectie de viata in aceasta perioada, intr-un mod indirect. Asculta-i pe altii cand povestesc intamplari din trecutul lor si invata si tu din ele.


Horoscopul zilei de azi Capricorn 22 Iulie 2010
Compasiunea de care dai dovada nu te va opri sa ajuti financiar persoane defavorizate. Visezi cu ochii deschisi la glorie si la recompense nerealiste. Trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale fara a mai cauta vinovati.


Horoscopul zilei de azi Varsator 22 Iulie 2010
Va trebui sa ajuti niste persoane mai in varsta cu o anumita suma de bani. Au apelat la compasiunea ta si nu-ti va parea rau. Daca cineva e impresionat de propunerile tale ar trebui sa-ti faca o oferta. Cere un sfat inainte de a demara proiectele.


Horoscopul zilei de azi Pesti 22 Iulie 2010
Strangi bani pentru vacanta care urmeaza. Acest lucru nu iti da astazi prea multe posibilitati de miscare. In general oamenilor le place sa petreaca si sa se distreze. In aceasta dispozitie esti si tu astazi. Cu ajutorul marketingului poti fi pacalit usor si de a cheltui mai mult decat e necesar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS